Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-03-27, 20:10
Turėjome pirmas dvi kovas, kurios buvo dėl titulų, ir kuriose kovojo ne kokie low-carderiai, o žvaigždės. Trečioji kova viena pagrindinių favoričių laimėti BWE metų įvykio titulą, manau viskas tuo pasakyta. Na ir paskutinis - Battle Royal. Gera ir įtempta kova, o dar super, kad labai ilgai išlikau.
BWE nusivylimas - Silencer
Iš Danieliaus tikėjausi daugiau. Visų pirma nusivyliau, nes po tokios karjeros NME tikėjaus kažko panašaus ir BWE. Po to nuvylė jo pasitraukimas dėl to, kad nieko nepasiekė ir galiausiai grįžimas. Visi pradėjo grįžt, tai ir Danis susiruošė. Nežinau, nelabai man patinka tokie dalykai. Silencer labai konkuravo su Damane, nes pastarojo poelgis "pasitraukiu ir po dviejų savaičių grįžtu kaip paslaptingas, nenugalimas žmogus" man labai nepatiko. Aišku čia gal GM prisidėjo daug, bet kovotojas visada gali atsisakyti jam siūlomų variantų.
BWE įvykis - The Chain tampa Action ir BWE sunkiasvorių čempionu
Iš tikrųjų tai šitą dalyką sugalvojau aš, bet ne dėl to balsuoju. Įvykis, manau, buvo sukrečiantis, o be to Chain buvo to vertas. Aišku gal ir per žiauriai su Maniac įvyko, bet toks jau tas wrestlingas. Reikėjo juk duoti galingą pushą Chain. Maniac jo jau užtenka
Future Boyz, 2009-03-27, 19:58, pasakė:
BWE nusivylimas - Damane
BWE ivykis - The Chain tampa Action ir BWE sunkiasvoriu cempionu.
Ar sunku pakomentuoti??
2009-03-27, 20:30
BWE nusivylimas - Silencer. Nenoriu nei izeist nei ka, tiesiog tas greitas toks pasitraukimas po visai neblogo starto federacijoje kiek sukrete ne tik gm bet ir kitus. Zinoma dabar tik laukiu kad Silencer vel bus aktyvus ir bus toks kaip anksciau. Main Eventeris.
BWE ivykis - The Chain tampa Action ir Sunkiasvoriu cempionu. Nors as sitam nepritariau, taciau tai buvo man visiskai netiketa, taciau Chain gal ir buvo sito vertas. netiketas ivykis kuris mano nuomone ir yra BWE ivykis.
2009-03-27, 21:03
Ne į temą | O koks mano gimmickas budavo FEE? Joks. Ten isvis neturejau gimmicko O ir beto, gal mano dabartinis gimmick'as nera tobulas, ir as su juo nieko nepasieksiu. As bent zinau, kad pagal save ji darau tinkamai, kaip ir esu suplanaves. O ir FEE is manes tuscia vieta buvo. Dabar viska apibendrinsiu: Isvis esu e-feduose, ne del to kad gaves titula ar laimejes kova pora minuciu gyvenciau orgazme. O kad ugdyciau tam tikrus bruozus. |
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-03-27, 21:04
Priklausau Tinklui
2009-03-27, 21:06
Nusivylimas - Refresh - he just sucks. Neslepsiu, nuvilia kol kas ir Silencer, bet negi uz sava chebra balsuosiu? Danieliau, as dar tavim tikiu!
Ivykis: Maniac tampa pirmuoju BWE cempionu. Pirmasis titulo laimejimas visada yra labai svarbus, o paciam Lyncui tai turejo buti tas "momentas".
2009-03-27, 21:12
Walleris, 2009-03-27, 21:06, pasakė:
2009-03-27, 21:55
T-N-Z, 2009-03-27, 21:51, pasakė:
Negana to, viliau, kad tavo kalbos suck'ina, kaip T-N-Z pasake, tu apie save esi labai geros nuomones + esi labai uzknisantis kaip zmogus, kas irgi neprideda tau push'o. Ir patikek, del taves kaip zmogaus, ne as vienas taip manau.
2009-03-27, 22:36
Nusivylimas - Silencer. Tikrai nesitikėjau jau patį pirmą vakarą BWE jo nugalėti, o ir šiaip kaip buvęs NME čempas tikrai turėtų ir galėtų būt aukščiau.
įvykis - Chain pergalė. Visgi kol kas tik vienas žmogus BWE turėjo du titulus vienu metu, o vieną vis dar tebeturi. sveikintina
2009-03-27, 22:39
Ne į temą | Beje jai mano kalbos uzknisa tai tureciau buti prie blogiausiu kovotoju , o ne prie nusivilimu |
2009-03-27, 22:57
Metu nusivylimas: Negaliu net pasakyti, nes as cia atejau be jokiu isankstiniu nusistatymu, be jokiu ziniu kas cia, kaip cia vyksta. Nezinojau ko galiu is ko tiketis. Jeigu galima, tai net nebalsuosiu.
Metu ivykis: Man labiausiai isimine tai, kad Seskius gryzo ir sumuse Nacius. turbut nera labai objektyvu, bet velgi pakartosiu, kad as atejau nieko cia nepazinodamas beveik, tai man tokie dalykai kad Maniac tapo cempionu emociju nesukele, taciau kai mano gerai pazystamas Seskius gryzo tai atvirksciai
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0