Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ring of Honor Wrestling

Temoje atsakymų: 23

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
[center]Nuotrauka

ROH 2010-08-16 RESULTS

RODERICK STRONG vs. DAVEY RICHARDS
SINGLES MATCH
Spoiler'is

THE HOUSE OF TRUTH vs. CHAMBERS & SYDAL
TAG TEAM MATCH
Spoiler'is

EL GENERICO vs. ERICK STEVENS
SINGLES MATCHE
Spoiler'is

RHETT TITUS vs. JERRY LYNN
SINGLES MATCHE
Spoiler'is

ROH 2010-08-09 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-08-02 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-07-26 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-07-19 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-07-12 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-07-05 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-06-28 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-06-21 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-06-14 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-06-07 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-05-24 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-05-17 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-05-10 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-05-03 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-04-26 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-04-19 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-04-12 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-04-05 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-03-15 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-03-08 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-03-01 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-02-22 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-02-15 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-02-08 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-02-01 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-01-25 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-01-18 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-01-11 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2010-01-04 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-12-21 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-12-14 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-12-07 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-11-30 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-11-23 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-11-16 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-11-09 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-11-02 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-10-26 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-10-19 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-10-12 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-10-05 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-09-28 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-09-21 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-09-14 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-09-07 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-08-31 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-08-24 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-08-17 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-08-08 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-08-01 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-07-25 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-07-18 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-07-11 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-06-27 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-06-20 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-06-13 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-06-06 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-05-30 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-05-23 RESULTS
Spoiler'is
ROH 2009-05-16 RESULTS
Spoiler'is
[color="#009900"]ROH 2009-05-09 RESULTS[/color]
Spoiler'is
[color="#009900"]ROH 2009-05-02 RESULTS[/color]
Spoiler'is
[color="#009900"]ROH 2009-04-25 RESULTS[/color]
Spoiler'is
[color="#009900"]ROH 2009-04-18 RESULTS[/color]
Spoiler'is
[color="#009900"]ROH 2009-04-11 RESULTS[/color]
Spoiler'is
[color="#009900"]ROH 2009-04-04 RESULTS[/color]
Spoiler'is
[color="#009900"]ROH 2009-03-28 RESULTS[/color]
Spoiler'is
[color="#009900"]ROH 2009-03-21 RESULTS[/color]
Spoiler'is

- Ivertinimai pagal Sparks, Hubbard, Lansdell, Caldwell ir Dunn

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Nuotrauka

Na ką gi, vakar dienos šviesą išvydo nauja savaitinė PW laida - ROH Wrestling. Ją jau geros kokybės galima rasti XWT. Temą tiesą sakant nežinojau kur kurti, nes ROH savo skilties neturi, o indie irgi nelabai begalime ROH laikyti. Na bet ką tik baigiau žiūrėti pirmą seriją ir pradėkim nuo pradžių.
Pradžiai turime neblogą intro, kuris iškart matosi, yra aukštesnio lygio nei buvę "video-materlia'ai". Groja sunkus rokas, skraido Danielson'ai, sudaromas toks hardcore vaizdas-puiku. Toliau matom, kad turėsim, turbūt tik TV laidoms, naują play-by-play komentatorių-Mike Hogewood. Iš tikro, jis man kol kas nelabai patinka. Pagal wiki, jis praeityje nebuvo dirbęs PW pasaulyje, tai kažkokių įdomių komentarų iš jo galima nesitikėti. Balsas kaip tikro "amerikono", kuris šūkaut temoka, bet vistiek, he beats Adamle. Patiko visa šou "struktūra". T.y., viskas kaip kokio bokso/MMA event'e. Turim gražiai suplanuotus matchus, supažindinimus su wrestler'iais, kaip "THE 1..2..3!!" ir žinoma "SMACKTALK". Nėra jokių mainstream'o dramų, tik minimaliai duodama suprast feud'o dalyviai, priežastis. Labai gražiai susuktas buvo istorinis vaizdelis. Tokių turbūt išvysime dar ne vieną, nes ROH kaip per tokį laiką pasiekusi yra daug. Tai naujiems žiūrovams parodys, kad čia ne koks MTV's WSX. Visi matchai deliver'ino. Visus(be ME) vertinčiau *1/2-**1/2, o ME ***. Matchai buvo trumpoki ir paprasti ROH lygiui, tačiau pasveriant, kad čia vienos valandos savaitinis TV šou, tai neabejotinai šiuo metu geriausio wrestling'o produktas. Dar kiek nustebino, kad į eterį papuolė tokie matchai kaip Sami Callihan vs. Kenny King. Tai leidžia numatyti, kad card'ai ir toliau bus geri, duodant laiko visiems(tik dėl moterų neaišku dar). Apibendrinant, laida atrodo visai nusisekusi ir rekomenduoju visiems, tik pavadinimą reiktų originalesnį sugalvot. Kitas minusas, bet netiesioginis, tai kad visiškai susivels storyline'ų plėtojimas, kai turi prieš mėnėsį įrašomus PPV/TV šou ir DVD event'us, kurie į netą nuteka po kelių mėnėsių. Bus taip, kad įsijungsi šou ir spėliosi, kas dar tuo metu buvo champ'as, kas buvo jau padaręs turn'ą ir t.t.
P.S. Nesveikai gaila Nigel'o traumos. Jei taip baigsis jo title-reign'as-būsiu vienas liūdnas mark'as...

EDIT:
Prieš kuriant dar nebuvo MalioK sukurtos temos. Jei galima, permeskit post'ą :thumb:

Šį pranešimą redagavo Bottom: 2009-03-22, 11:36

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na perziurejau show... nelabai patiko.
Visu pirma tie matchai buvo trumpi, nieko neissiskiriantys. Netgi buvo ta ziauriai atsibodusi "heelas dominuoja, face'as padaro comeback ir laimi" formule, kas visiskai suzlugde ivaizdi, jog ROH matchai bus geresni uz WWE. Nesuprantu, nejaugi ROH visiskai nebeliko high-flyeriu? Bent jau siame show nesimate jokiu ispudingu veiksmu, kuriu nepamatytum WWE, o tie veiksmai, mano akimis, ir turetu buti tai, kas itrauktu i ROH.
Antra, smarkiai per mazai promo, video package'u, istoriju. Dabar turime tik 4 eilinius matchus. As bandau saves klausti, kodel man turetu rupeti tie matchai, wrestleriai? Na main eventas buvo siek tiek buildinamas, nors vis tiek pakankamai neaiskiai, neidomiai buvo isaiskinta istorija. Na sioje srityje iki WWE lygio dar labai toli. O Black man isvis pasirode labai nykus, neidomus, personazas. Be to, truko ziurejimo i ateiti, sekancio show arba PPV buildinimo. Nebuvo jokio live promo, nors manau butu buve saunu, jei tarkim Nigel butu isejes i ringa ir pakalbejes apie jo matcha pries Briscoe ar dar ka nors. Taip pat galejo buti supazindinama su kitais pagr. ROH feudais.
Zodziu, man sis ROH show primine Sunday Night Heat. Sukisti midcarderiai i eilinius matchus, be jokio story, tik cia su rimtesniu main eventu. Man MMA kova patinka, jei 1) kaunasi zinomi, idomus kovotojai, 2) nezinomi kovotojai surengia gera kova. Panasiai ir su PW. Deja, siame ROH show nebuvo nei man zinomu ar idomiu wrestleriu, nei geru match'u. Taigi GAL dar atsisiusiu antra show, bet jei ir ten nieko gero neisvysiu, daugiau nesivarginsiu.

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Na drįsčiau sutikti su Lix nuomone, jog šis ROH show buvo ne itin įspūdingas. Žiūrėdamas beveik visą show prasukinėjau, nes buvo tikrai gan nuobodu.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Na, o man kaip tik šis show paliko neblogą įvaizdį. Peržiūrėjau neprasukinėdamas kas įvyksta ganretai. Patiko visi mačai. Gal būt trūko promos ir segmentų, bet tikiuosi, kad ROH ištaisys šią klaidą. Patiko ir tie pristatymai wrestlerių. Neblogai susukti videos. Kokybė filmavimo gana aukšta.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
perziurejus nelabai suzavejo taciau neprasukau nei minutes. Labiausiai tai pasigedau as live promo is ringo vidurio. ar tai turejo but gm(tiesa sakant nzn ar toks yra) ar tiesiog kas is virsaus. vsigi pirma laida tai ne siaip sau yvikis ir ji kazkaip reikia pristatyt daugiau negu tai buvo padaryta.
patsy macai visai patiko, gal tik paskutine kova keik prailgo bet cia gali but ir kalte to kad pats sou be jokio entertainmento (visgi wwe ziurovas esu) galejo prailgti.
zinau tik viena kad sekmadienis tampa dar viena pw diena. pirmas blynas mano manymu prisviles bet paziurejus tris keturis show turetu uzkabint storyline'ai priedo ir pati ROH lyga daba turetu progresuot. visgi manau reikia stengtis kazka daryt kad ziurovai ziuretu ir islaikytum kontrakta su televizija. tai to ir linkiu.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
paantrinsiu, kad tikrai šou nieko neužkabinantis. jeigu tai būtų pirmas matytas ROH eventas, ko gero tai būtų ir paskutinis. Manau kad ROH reikia KOKIO NORS bookerio :D

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
na tikejausi as tu geruju roh macu kur minimum *** gauna. Na o dabar mazai zinomi wrestleriai suka vidutinius macus, kam man tai ziureti? panasios kokybes wrestlinga galiu pamatyti WWE ar TNA laidose, ir plius dar gauni promo. dar viena beda ta kad fanai uzmige, kiek man teko matyti roh eventu tai ten fanai selsta, o cia jie tyli, kazkaip ne roh atmosfera. Mano manimu ROH turetu kisti i sita show kokybiska wrestlinga ir tiek. Tebunie macu buna du kartus maziau, taciau wrestlingas buna PPV main evento kokybes. ziuredamas show as nelabai suprantu kam jis skirtas? ar reklamuoti savo PPV kaip daro TNA ir WWE, ar tiesiog pasimti ceki is HDnet tv uz susukta show.

Nuotrauka

Virmantas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na, pažiūrėjau, tai nusivyliau. Kažkaip ROH nežiūrėjęs vapšė buvau, tačiau žinojau, kad iš ten CM PUNK'as atsirado, Samoe Joe. Maniau, kad ten jauni nutruktgalviai wrestleriai, kurie ringę daro viską, kad tik fanams patiktų. O ką pamačiau. Kažkokius vidutinio amžiaus wrestlerius, na buvo jaunimo, bet tas jaunimas nesielgė kaip jaunimas. Pats wrestlingas skyrėsi nebent tik tuo, kad Piledriver'is čia neužbanintas. Nusivyliau. Jokio promo, vien kovos. Ir entrance'ai visiška nesamonė. Man Entrance'ai yra bene pats įdomiausias wrestlerio veiksmas. Juolab, jei ringe nieko įspudingo nerodo. O jie užtemdė ir dar sumažino visai tą vaizdą. Nu nežinau. Kito nebesisiųsiu.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
sprendžiant iš to, kad niekas nekomentuoja, tai visi nusivylė pirmu šou ir antro nežiūrėjo? :) o jei pažiūrėjo, tai trečio tikrai nežiūrės... nes šitas buvo dar prastesnis... Toks vaizdas, kad žmonės tam bizny pirma diena. visos kovos nuobodžios, veiksmų seka kurie neturi jokios įtakos tolimesnei eigai, finisheris iš lempos, pinas... nei vienai kovai neduočiau daugiau kaip 1/2*. ir tai dar perdaug... Aną kartą rašiau juokaudamas, kad jiem reikia bookerio... dabar tą rašau visai rimtai... Jiem verkiant reikia bookerio... bet kokio... kad ir Russo... apie komentatorius tai net nekalbu... Janušonytė ir tai geriau pakomentuotų... Briscoe padaro legdrop nuo TB, tai tas pusbalsiu ištaria sau panosėj "My goodness"... Nenuostabu, kad fanai atrodo miegantys... jei Wrestleriai ringe miega... Teisėjas irgi neaišku kokius vėjus daro... amžinai "out of the corner, get in the ring" ir panašias pievas rėkauja... Nu žodžiu, jei ir kitas ROH bus toks "geras", tai bus paskutinis mano žiūrėtas eventas...

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
kazkaip dar neprates kad sekmadienis yra pw diena tai net pamirsau vakar. tai tik siandien atsisiunciau ir perziurejau. nemeluosiu si karta jau teko truputi prasukinet, nedaug bet tikrai neketinau visko ziuret nes pradzia tai visiskai nesudomino. Aisku toliau jokio segmento ir jokio in ring promo... kaip ir sakiau ilgai taip netrauks jaigu visos laidos bus tokios pacios kaip pirmos dvi net ir tie mazi procenteliai ziurovu ir tie po truputi dings. taciau kas patiko tai isties visai neblgoas ME. priedo ivertinimas beveik 3 zvaigzduciu tikrai nemazas mano nuomone. daugiau tai ner ka perdaugiausiai pasakyt nebent del kvailo bookinimo ar siaip del ko bet man tai labai durnai pasirode kai tas manageris sweeney i kova lydejo iseiles du savo kovotojus ir priedo to dar ir atlikdamas identiska entrance... taciau is tu paciu abieju kovu kur jis ten buvo tai labiausiai ir isimine jis pats. ar taip pasirode bet kazka man jis primena gal mr.perfect ir isvaizdos. daugiau kas tebuvo man bent kad sudomintu, tai nebuvau mates brisco sypseneles - neblogai vyrukas atrodo :D
o siaip prastai kaip ir ana karta
klausimas labiau besidomintiems roh. Nigel tas dvieju pirstu rodymas ka turetu reiksti ar cia tiesiog is serijos kaip kad tarkim hardziu pirstu lankstymas? klausiu nes pats pagalvojau kad gal cia butu cenzuruotas vidurinis pirstas ar cia jau pergiliai kapstau :) ?

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Katik peržiūrėjau antrąjį ROH epizodą ir galiu pasakyti tik tiek, kad šis show buvo ko gero prastesnis ir už patį pirmąjį...tikrai gan nuobodūs matchai kurie nė iš tolo neprilygsta matchams kurių show pardavinėjami DVD. Labai nusivyliau, bet laukiam trečio epizodo bei žiūrime gal viskas pasisuks gerąja linkme :o

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Gaila, kad show trumpas, nes show trumpas = trumpi mačai, prasti, arba jokių backstage. Nespėja jie visko sutalpinti. Na, show prastesnis už pirmą. Va sekančios savaitės ROH main-event'as ypatingai sudomino. Bryan Danielson vs. Austin Aries. Laikau sukryžiuotus pirštus - laukiu gero mačo.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąHunter, 2009-03-30, 18:39, pasakė:

klausimas labiau besidomintiems roh. Nigel tas dvieju pirstu rodymas ka turetu reiksti ar cia tiesiog is serijos kaip kad tarkim hardziu pirstu lankstymas? klausiu nes pats pagalvojau kad gal cia butu cenzuruotas vidurinis pirstas ar cia jau pergiliai kapstau :D ?
Link tos pusės krapštai. Tas ženklas labiausiai populiarus UK ir tai reiškia kaip "dvigubą Fuck U".

Dėl laidos tai jo, praeitą žiūrėjau užsihype'inęs, kad ROH rodoma per TV ir lipa į viršų, tai rašydamas kiek permark'inau. Pagrindinė problema yra ta, kad nehype'inamas PPV. Aišku, dėl to kaltas ROH suveltas schedule, bet tokiu atveju reikia kažką taisyt. Hype'inant PPV, išsispręstų dabartinės problemos: atsirastų daugiau promo, feud'ų build'inimo ir bendras vaizdas taptų labiau į PW šou panašesnis, o ne į šiaip Mortal Kombat :D
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
perziurejas beveik visa sou jau buvau pirmadieni tik kad nespejau paskutines kovos pamatyt. tai daba gryzes dabaigiau.

Sou toks pat kaip ir pirmi du. nors ir paskutine kova surinko beveik 4 zvaigzdutes man neperlabiausiai ji idomi pasirode. jai taip toliau jie statys savo sou tai nebetik prasukinesiu (ka jau nemazai dariau sikart) bet ir nebeziuresiu. vienitelis guodziantis dalykas kad kita roh turetu skirtis. kiek pamenu rase akd iskart yrasinejo po tris laidas. na tai pirmas tris pamatem, zesim ka nauja banga atnes. vienitelis dalykas kuris vis dar laiko kad po kazkiek laidu turetume pamatyt rica.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
gerai, kad priminei, aš pats pažiūrėjau jau senokai, bet užmiršau pasidalint įspūdžiais :D
Man priešingai, pirmos dvi kovos visai patiko, jose jau buvo matyti, kad žiūriu ROH. o paskutinės vėl, kaip ir anskčiau, tad belieka tikėtis ir laukti pagerėjimo...

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
nauja show serija bet kaip matau vel visiskai taip pat, negi jie taip ir galvoja plaukti nes greit gali ir nuskest...

nors si kart man patiko jai taip galima sakyt, tiksliau patiko pirma dalis. mergu tag team greit prasukau bet is jo galima pasakyt kad dabar ka matem per 4 laidas tai labiausiai vystomas fjudas tarp geliu mergaites ir sara del rey. ne rimtai ir "promo" ir va daba paeme pergale netiesiogiai pries sara. nes daugiau tai visiskai pavieni arba heelai kurie eina pries visus kaip kad AOTF.
o kas patiko tai matosi kad nauja yrasimu diena tai per pirma kova salej susirinke zmones buvo aktyvus net nepalyginsi su pries tai. ypac prajuokino vaikas kokiu 12 metu kuris cypianciu balseliu vis prarekdavo kad AA gejus :) ir siaip visa kova man kazkaip susikramte. bet sakau cia turbut tikriausiai vien del to kad sale buvo aktyvi.
Antra kova man vien patiko del humoristinio charakterio bomzo. entrance geras buvo, turbut su tokiais roh kontraktais tas centu rinkimas neblogai gali pridurti prie atlyginimu :D aisku juokauju, bet kazkas naujo buvo ko dar nesu mates. tik vienas dalykas, jai jau nori kazko pasiekti tai bent kazkiek reiktu pasportuot nes nu pilvas... tiek vadinamu ratilu ant pilvo kai jis ten kampe sedejo da senai nemaciau. toks aptukes kaip reikiant "bomzas" :) o vat del delirious tai man jis nei praita karta nepatiko nei si. mano manymu jai jau toks gimikas, ir dar nori but rimtam tai reikia buti geru aktoriu, nes daba man net nejuokinga o tiesiog kvailai truputi atrodo ypac tas vaikimasis po gongo ale triple h didziausias fanas eugene. tik kad jis istikro juokingas buvo.

bet siaip kazkaip netiketai visai patiko. bet nieko cia gero keistis reikia tikrai.

ypac prajuokino uzrasai ieinant - is serijos "nepalaikomas publikos" tai tada isvis iskart rasykit heal kad visiems buvo aisku kas per teliko ziuri ka palaikyt o ka ne... gal ir smulkme bet ji neprideda rimtumo nei idomumo i show.

p.s. net pamirsau paskutine kova. bet ten ir atsimint ner ka perlabiausiai. vieniteli dalyka galima paminet tai epini chanta - change my oil!

Šį pranešimą redagavo Hunter: 2009-04-12, 15:43

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Na va ka tik baigiau ziureti vakar dienos show ir galiu pasakyti kad sis show man tikrai patiko kaip ir maniau po pirmu siek tiek nevykusiu show viskas prades taisytis. :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Mano nuomonė priešinga, ir šis šou buvo toks nuobodus, kad norėjau išjungt nebaigęs žiūrėt... Bet IŠKENČIAU ir pasigailėjau... Absuoliutus amateur darbas... Tokio lygio ME daro WWE dark mačuose... Ir tai buvo ko gero paskutinis lašas mano kantrybės taurėje... Na nebent labai neturėsiu ką veikt, arba šiaip neiims miegas, tai pažiūrėsiu kitą seriją...
ai, dar tie du kur pradžioj pašneka, tai tas kur kairėj ekrano pusėj, tai net netinka wrestlingą jam komentuot :) jam kokš krepšinį ar dar ką :) (čia pagal jo išvaizdą :))

Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Norejau paklausti, ka in ROH veikia Nigel ? Jis gi su TNA pasirase kantrakta, kiek zinau. O per ROH, jis vis dar pasirodo. Tai cia jis, tik keleta laidu, pasmezuos ekranuose ROH, ar jis kovos dvejose federacijose vienu metu ?

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2009-12-19, 17:50, pasakė:

Norejau paklausti, ka in ROH veikia Nigel ? Jis gi su TNA pasirase kantrakta, kiek zinau. O per ROH, jis vis dar pasirodo. Tai cia jis, tik keleta laidu, pasmezuos ekranuose ROH, ar jis kovos dvejose federacijose vienu metu ?
ROH įrašo savaitines laidas labai anksti į priekį. Taip kad viskas čia normaliai, realiai jau jis atsisveikino su ROH tame "Thank you Nigel" segmente prieš kelias savaites. Atsimenu, prieš mėnesį buvo juokinga - žiūri ROH, ten Nigelas squash'ina kažkokį nematytą jobberi. Žiūri TNA, ten tas pats Nigelas taip pat squashina Kurt Angle :D

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
24
ROH lyga prieš kelis mėnesius buvo parduota Sinclair Broadcast Group. Šią savaitę pasirodė pirmoji naujos ROH TV laidos serija. Treileris: WWE fanams gali būti smaslu pasižiūrėt dėl Charlie Haas & Shelton Benjamin vs. Kings of Wrestlng, nes pirmi turėtų būti gerai pažįstami, o antri turėtų tuoj debiutuot WWE. Dar viena naujiena - Nigel McGuiness (TNA Desmond Wolfe) sugrįžimas. Tiesa ne kaip wrestlerio, o kaip color komentatoriaus.

Manes pačio nauja ROH era kol kas nelabai džiugina - naujas logo as generic as possible, interviu tragiški, abi pirmo epizodo kovos komandinės, kas nebūtų blogai, bet turėtų atbaidyti naujus žiūrovus. Be manes dar kas nors naujos ROH laidos debiutą žiūrėjo?

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąShining Triangle, 2011-09-28, 16:49, pasakė:

ROH lyga prieš kelis mėnesius buvo parduota Sinclair Broadcast Group. Šią savaitę pasirodė pirmoji naujos ROH TV laidos serija. Treileris: WWE fanams gali būti smaslu pasižiūrėt dėl Charlie Haas & Shelton Benjamin vs. Kings of Wrestlng, nes pirmi turėtų būti gerai pažįstami, o antri turėtų tuoj debiutuot WWE. Dar viena naujiena - Nigel McGuiness (TNA Desmond Wolfe) sugrįžimas. Tiesa ne kaip wrestlerio, o kaip color komentatoriaus.

Manes pačio nauja ROH era kol kas nelabai džiugina - naujas logo as generic as possible, interviu tragiški, abi pirmo epizodo kovos komandinės, kas nebūtų blogai, bet turėtų atbaidyti naujus žiūrovus. Be manes dar kas nors naujos ROH laidos debiutą žiūrėjo?
Žiūrėjo. Įspūdžiai graudūs. Visų pirma, kas krito į akis, tai production. Pradedant logo, video intarpais, highlights video ir pan. ir baigiant pačia vaizdo kokybe. Toks jausmas, kad žiūrėčiau early WCW/NWA VHSrip'ą. It's fucking 2011, god damn it! Net per jų tuos iPPV vaizdas geresnis būna. Dar tas gal nebadytų akių taip baisiai, jeigu prieš tai jie nebūtų 2 metų praleidę po HDNet stogu, kur viskas buvo nuostabios garso ir vaizdo kokybės. Patys mačai aišku buvo neblogi, bet kas iš to. Vis tiek, didžiam nusivylimui, tai yra vos valandos šou, o ne dviejų, o tai reiškia, kad jie neturi šanso padaryti geresnio weekly TV šou nei buvo HDNet. O ar daug yra tokių, kurie nori žiūrėti šou, kuris yra biškį geresnis nei tai, ką pateikia WWE ir TNA, tiktai šimteriopai nusileidžia kokybe, vardais ir dar viskuom, išskyrus wrestlingo laiką ir mačų kokybę? Aš šiuo šou tikėčiau, jei jis butų dviejų valandų. O dabar - nebėra manyje nei wrestlingo alkio, kad žiūrėčiau prastos kokybės šou dėl to, kad kiekvieną savaitę pamatyčiau neprastą ~***1/2 kovą, nei jokio intereso į personažus, kurie dabar yra rosteryje. Taip, Wolves'ai malačiai ir Kevin Steen labai kietas, bet reiktų jiems bent kažkokios opozicijos.

Beje, iš Nigel kaip komentatoriaus irgi daugiau tikėjausi. Bet gal pripras.

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
24
Dabar jau drąsiai galima sakyti, kad nauja ROH TV programa yra feilas - kovų kokybė dar prastesnė nei buvo ROH on HDNet, kur retkarčiais galima buvo išvysti labai aukštos kokybės kovų kaip Daniels vs. Edwards, Daniels vs. Black, Black vs. Richards, Richards vs. Edwards, Hero vs. KENTA ir t.t. Jokių įdomių promo ar svarbių įvykių tenais irgi nevyksta ir apskritai ROH produktą galima visiškai nieko neprarandant sekti vien pagal DVD.

Nors gal prasta TV laidos kokybė yra tik bendro ROH suprastėjimo pasekmė..? Pirmą kartą ROH main event scenos nykumas atrodo kritiškai pavojingas. Išėjus tokiom žvaigždėm kaip Joe ir AJ, ar , vėliau, Nigel ir Dragon kaip ir buvo aišku, kad yra wrestlerių pasiruošusių dabar pat užimti jų vietą main eventuose, o dabar mes turime tik tris pilnai establishintus main eventerius: Strong, Edwards ir Richards, kurie tarpusavyje jau atsifeudinę (Edwards vs. Richards mano akyse bus atsifeudinę po sekančio ROH ppv (jų trečios kovos tarpusavyje), jei tik kuris nors nevirs heelu, kas būtų totalus feilas, nes Edwardsas yra apgailėtinas heelas, o Richardso laukia face rolė programoj su Steenu, jei, aišku, ROH nori išgyventi). Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad Kings of Wrestling ir Danielso netektis nėra tokia didelė kaip kitos svarbios netektys ROH istorijoje, bet bėda slypi tame, kad jie, nors ir nebūdami svarbiausiais rosterio nariais, buvo spalvingiausiais characteriais (minus Generico, kuris po feudo su Steenu yra laaabai nekaip bookinamas). Palyginkit juos šituo aspektu su dabartine ROH main eventerių trijule, iš kurios tik Richardsas turi pastebimos charizmos, ir suprasit kokioj padėtyj ROH atsidūrė... Strongas turėtų būti kompanijos top heel, o jis jau yra kruvą kartų pralaimėjęs visiems svarbiems face, dėl ko teks kentėti Richardso defense prieš face wrestlerius. Be neišvengiamos kovos prieš Steeną aš negaliu pasakyti *nei vieno* turinčio pakankamai credibility challengerio dabartiniam ROH rosteryj kuris galėtų turėtį potencialų match of the year su Richardsu, o šito turbūt nėra buvę per visą ROH istoriją. Tiesa jau seniai žadami "svečiai" iš NOAH, tačiau aš asmeniškai nepatikėsiu kol nepamatysiu. Be to, NOAH wrestleriai yra turbūt vienintelė galimybė kažkiek pagyvinti ROH produktą, kuris šiuo metų yra vanilla midget paradise. Bet labai jau nuklydau nuo TV temos, atsiprašau.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0