Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Interviu su BWE zvaigzde Answer

Temoje atsakymų: 7

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Baltic Wrestling Empire ir BWE.com pristato:

Interviu su BWE zvaigzde, gyva legenda Answer

Labas vakaras ziurovai, labas vakaras visiems. Siandien mes kalbiname BWE zvaigzde Answer. Ir kalbiname jus Mr.Answer neveltui. BWE pastaruoju metu vieni netiketumai. Naciu grizimas, jusu uzpuolimas, Sheskiaus grizimas, jusu titulo vacatinimas. Kaip pakomentuotumet sia sitaucija?

Labas vakaras visiems. Zinoma nieko nelaukdamas noriu atsakyti i jusu uzduota klausima. Taip BWE dabar vieni netiketumai. Taciau tai tik daro pati show idomesni ziurovams, taciau mums kovotojams viska tai tik painioja. As noriu tik vienos tiesos ir visu aiskumu ir visu atsakymu. Ir kas gi daugiau jeigu ne Answer gali tuos atsakymus gauti? Naciu grizimas? Jie grizo vel valdyti, taciau viskas paaiskinama tuo, kad as atidaviau titula vel i BWE valdzia. Jis nebera mano ir tai as padariau tam, kad sutriuskinciau Nacius! Sheskiaus grizimas? Po velniu nezinau ko jis cia grizo ir man tai yra nesvarbu.

Pastaraji show jus buvote uzpultas. Sakete, kad zinote kas tai padare, taciau dabar sklinda gandai, kad tai vel nera zinoma. Kaip tai pakomentuotumete?

Suprantat. Tiesa sakant as maciau tik zmogu su fasistine uniforma. Zmogus buvo uzsidejas dujokauke. Pagalvojau, kad dabar ivyks kazkas su dujomis, taciau tai tik tebuvo maskuote o pats buvau uzpultas su kazkokiu ginklu. Tas zmogus galejo buti bet kas. Kaip jau girdejote vyksta tyrimas. Tai arba Nacis arba galbut tas pats Sheskius Pyzdeskius kuris galbut ir grizo man kersyti.

Kaip pakomentuotumete ta situacija kai Sheskius pagulde du Naciu grupuotes narius?

Tai buvo ispudinga. Zinoma Sheskiaus rankoje buvo armaturos strypas, taciau viskas atrode graziai. Kaip galeciau tai paaiskinti? As manau, kad Sheskius taip i save atkreipe demesi. Dabar pagalvokite. Kaip butu minia reagavus jeigu jis butu isjunges koki kita kovotoja. Butu isjunges Ronnie, E-Bring, Jordan Derek? Kokia is to jam nauda? Jis isjunge uz save maziau patyrusi. O stai dabar jis isjunge du lygeviarcius varzovus. Minia jam paplojo, kad jis nuverte federacijos velnius. Jis pats beje pasake, kad jam kazka reiskia zodis garbe, taigi jis padare ka ir turejo padaryti.

Savo paskutiniame interviu Sheskius minejo, kad jeigu reiketu susikautu su jumis per Unforgettable. Kokia sitaucija siame klausime yra jusu? Ar jus tokios pat nuomones?

Zinot. Mano tikslas nera Sheskius. Nors tai buvo senai, taciau pasauliui as irodziau, kad jis yra iveikiamas. Zinoma jis yra stipriausias kovotojas pries koki kadanors man teko kovoti. As nesiruosiu antra karta patiesti Sheskiaus ant to ringo grindinio. Nesiruosiu antra karta jo zeminti per garsiausia metu ppv. Mano tikslas yra Naciai. Mano tikslas yra galiausiai sutriuskinti juos visiems laikams, taciau jeigu. Ir dar pabreziu... jeigu jis man stos kelia, jeigu jis man trukdys, jeigu jis bus man nors menka kliutis as pazadu. As nusluosiu ji nuo zemes pavirsiaus taip kaip as nusluosiu ir Nacius! Jeigu man reikes as ji sunaikinsiu lygiai taip pat kaip ir Nacius... Visiems laikams!! Nes piktesnio manes pasaulis dar nera regejas.

Pats paaukojote BWE titula, pats zvelgiate i Unforgettable. Taciau ar pagalvojate kas bus toliau? Karjera jusu tesis?

Mano mintyse tik artejantys vakarai BWE ir galiausiai tas PPV. As jauciuosi puikiai. Esu pasiekes gera sportine forma ir man apie karjeros pabaiga kolkas dar galvoti nereikia, taciau kas cia zino kaip bus po visu tu dvikovu. Niekas negali manes apsaugoti ir nuo traumu ir nuo dar kazko. Viska pamatysime tik po to. As jau viena karta jums minejau kai baigsiu reikalus su Naciais as grisiu atsiimti tai kas mano. - BWE Undisputed titulo!

Taigi stai toks trumpas interviu su Answer ir sekmes jums. Aciu, kad sutikote atsakyti i musu klausimus.

Aciu jums, you're welcome.

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Gaila , kad neisgirdau atsakymo , kad Answer sutiktu kovoti su Sheskiumi 1vs1 Per PPV.. Na , o pries nacius manau bus sunku tiksliau jai Answer neras team partnerio or smth bus 3vs1..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Citata

Ir dar pabreziu... jeigu jis man stos kelia, jeigu jis man trukdys, jeigu jis bus man nors menka kliutis as pazadu. As nusluosiu ji nuo zemes pavirsiaus
- Answer zodziai

Citata

mano saskaitoi sukasi absoliutus nuliai, tad del riebaus cekio as esu pasiruoses kovoti nes su didziausia sio verslo atmata.
- Sheskiaus zodziai

Nei Sheskiaus nei Answer zodziuose nera uztikrinto TAIP.. taciau manau is zodziu suprantame viska patys. Neisigilinate i interviu.

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Sheskiaus taip man kazkodel atrodo tikresnis :) :) Nors realiai manau nebus sio macho..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
nu cia bereiksme diskusija del tos kovos. pagyvensim ir pamatysim

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ar cia tie interviu yra ypatingi atvejai, ar tradicija tokia bus imti interviu is wrestleriu?

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Nu cia tokie seip interviu.. bet zinoma bus galima paimti interviu ir is kitu zmoniu.. taip pat manau padarysiu tokia pries grand ppv dalyka kur daro TWA su kovotoju trumpais aprasymais, apibudinimais.. kovotojo reziume/apzvalga.. man patiko ta ju ideja tikiuos nesupyks kad ja pasisavinsim.. nes fedai vieni is kitu viska savinasi :)

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
is main event dalyviu taip pat imsime.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0