Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Interviu su wrestlingo legenda Sheskiumi Pyzdeskiumi.

Temoje atsakymų: 4

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Baltic Wrestling Empire ir BWE.com pristato:

Interviu su wrestlingo legenda Sheskiumi Pyzdeskiumi

Laba diena Sheskiau. Nieko nelaukdami pradesime kalbeti su jumis apie reikalus BWE federacijoje. Visas wrestlingo pasaulis buvo sokiruotas kai jus pasirodete ringe ir smogete Naciams. Ar galite paaiskinti kodel?

Visu pirma laba vakara noreciau pasakyti visiems savo aistruoliams, kurie manes nepamirso atmosfera buvo fantastiska arenoje. Pasijauciau kaip 9danguje. Na o naciu ataka paaiskinsiu paprastai, man jau igriso veteranai, kurie nesupranta kad laikas pasitraukti ir uzleisti kelia jauniems talentams, tad nusprendizau pradeti savo reida pries veteranus butent nuo naciu uzpolimo. Ir tai turetu buti signalas kitiems veteranams, jai nenorite trauktis savarankiskai, as pasistengsiu kad pasitrauktumete del sveikatos problemu. Tauta nori permainu ne tik valdzioje, bet ir sio sporto industrijoje.

Taigi stai siuo ispuoliu pranesate, kad griztate i ringa? Ir tai reiskia, kad sudarysite sutarti su BWE?

Siuo ispuoliu pranesu kad oficialiai prasideda mano kompanija pries veteranus siame versle.

Bet jus neatsakete i mano klausyma? Ar jus pasirasote sutarti su BWE? Ar tai bus oficialu ir ar jus dabar BWE dalis?

Taip, BWE tampa mano dalimi. BWE tampa vieta kur as padesiu jauniem talentam isaugti kulturengisnien nei pasiputelis Ansver, nei zodzio garbe reiksmes nezinantis naciai.

Answer ir Sheskius. Mateme per show, kad Answer mete savo titula, taciau tarp jusu dvikovos visada vykdavo nebutinai del titulu. Tai budavo asmeniskumai. Ar galime sulaukti Sheskius vs Answer per Unforgettable?

Viskas yra imanoma per unforgetable, bandziau apsimesti bicu kuriam rupi jaunimas, bet nebegaliu jum meluoti, man visiskai dzin ant jaunimo ateities, mano saskaitoi sukasi absoliutus nuliai, tad del riebaus cekio as esu pasiruoses kovoti nes su didziausia sio verslo atmata.

Tai reiskias, kad paciame ringe pasiruosusi kazkam malti snuki Sheskiu isvysime butent per Unforgettable? Ir ten pamatysime ji geriausios formos?

Taip jus sita ikiru dieduka pamatysite per Unforgettable, buvau sau pazadejas sulaukes 7desimties nebekovoti, bet viskas pasaulyje apsiverte aukstyn kojom. Na o del mano formos viskas priklauso nuo skaitmens kuris bus pries sesis nulius.

Taigi Sheskius Pyzdeskius grizta ir visam wrestlingo pasauliui aisku ko laukti. Visi laukia Unforgettable, o mes laukima griztant jusu. Aciu uz sugaista laika.

Kai kisenese svilpauja vejai, tenka ir laika gaisti su ivairiausio plauko zurnaliugom. Malonu kad bent padekojate.

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Neblogas interviu taciau kiek trumpokas.. Labai gerai , kad pagaliau sheskius sutiko kovoti su Answer uz BFZ ribu , taciau kazin ar Answer sutiks.. Na , o jai sutiks manau daugiau shansu tures laimeti Sheskius , nes jai vel laimetu zygis visi ji tiksliau dauguma apkaltintu , kad jis sau paskyre pergale..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
0
WoW :) Sheskius gryzta i ringa :) , o interviu kazkaip netiketai ir ipac is sheskiaus :) , manau interviu ilgis buvo toks nes dar Sheskius nera buves BWE

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąBingoLT, 2009-03-17, 18:36, pasakė:

WoW :) Sheskius gryzta i ringa :) , o interviu kazkaip netiketai ir ipac is sheskiaus :) , manau interviu ilgis buvo toks nes dar Sheskius nera buves BWE

Ne į temą
Man idomu tu bent viena jo kalba skaites? :)

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-03-17, 18:50

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
0
Ne į temą
Va kad ne :) , bet daug jau is ko esu girdejas kad yra is kelmo spirtas :) , bus ir paciam laikas jo kalbas pamatyt

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0