Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Wrestling'o Packai.

Temoje atsakymų: 16

mindaugas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Cia rasykite kokius packus turitia pvz:. as turiu complete wrestlemania packa.

Šį pranešimą redagavo Skorpio: 2009-03-14, 21:23

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Ne į temą
Čia jis pasigyrė savo WM pack'u ;)

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
joo ;D as turiu all wrestling matches of all time packa ;DDD penkiu tukstanciu valandu edition ;)

Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Ne į temą
Ne vien nenormalias temas kuria, bet ir dar nevietoj.

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Tema gal ir normali, nereikia is karto uzsipulti zmogaus. Na kalbant apie packus tai as ju neturiu, nera tikslo jos kaupti uzsimanau kokios wrestlemanijos prasom xwt rasi. Kam kaupti jai as galiu bet kada parsisiusti is torentu? Man uztenka zinoti kad galiu pasimti jai reikia ir viskas. Kietajame diske dabar metos paskutiniai tna impactai ir raw. Nesu as koks ziurkenas kuris ziemai kauptu atsargas :D

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Ne į temą
paziuresim i aktyvuma, jei per savaite-menesi nesikaups postai tai turbut gausim lockint

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Deja, mano internetas per letas, kad siusciausi tuos packus. Todel, jeigu man kas nors idomaus tai as siunciuosi tik po viena ppv ir istrinu ji po keliu savaiciu

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
As packu taip pat nekaupiu , kompe nera tiek daug tuscios vietos , kad galeciau juos kaupti , nes prikimsta visko.. Beto netas mano nera super greitas , kad siusciaus packus , o beto jai ko reikia XWT visada rasi.. Show/ PPV perziuriu ir poros dienu begi istrinu..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Aš packų taipogi nerenku, bet renku atskirus PPV. Dar neseniai pradėjau rinkt, turiu visus nuo 2007 metų Armageddon PPV :) (čia kalbant apie WWE PPV)

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-03-15, 13:17

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Mano wrestlingo folder'is užima 47.4 Gb ir dar turiu keletą DVD kuriuose yra wrestlingo. Vieninteliai dalykai kuriuos kaupiu yra įvairūs PPV ir TNA iMPACT! laidos. Kodėl iMPACT!? Nzn. Tiesiog nemažai jau show sukaupiau ir nenoriu trint. Ir dar gaminu ant bajerio videos, tai man vis prisireikia jų. Beje, mano hardas - 500 Gb, tai vietos užtenka. (Pats visas mano folder'is (muzika, wrestling'as dar visoks mėšlas) užima tik 113 Gb).O pakų nesisiunčiu, nes ilgai velniškai siųstų su mano vėžlianetu.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Turiu WWF/WWE 2002 metų PPV pack'ą.
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
aš turiu visus 2008 metų iMpactus ir TNA PPV. (tiksliau: nuo BFG 07 iki dabar) bet ne kompe, o susirašęs į diskus. :) taip pat turiu WWF 1999 ir 2002 PPV kolekcijas :)

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Na aš packų tai nerenku. Taip atsisiunčiu pavyždziui koki 2003 metų RAW packą, bet visą pažiūrėjes tiesiog ištrynu. Buvo mintis kaupti tokius Wrestling Packus kuriuos Bottom įdėdavo į LM, bet vis atsisiunčiu kokį žaidimą kuris užima daug veitos ir jau nebetelpa tad nelabai man ir pavyksta kaupti packus ir šiaip savo noru tiesiog neturiu noro juos kaupti. Mano internetas gan greitas tai jei ir užsinori kokio packo iš XWT arba iš kokio kito torrentų trackerio atsisiunčiu ir man tinka.

mindaugas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nors po daug laiko, bet prikelsiu tema, stai dar turimi packai:

Casket Maches visi

Elimination Chambet visi

Hell In A Cell visi

Tables Maches visi

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Na nors mano parase ir matet, bet priminsiu turiu absoliuciai visa WCW nuo 1995-09 iki 2001-03 zlugimo, nitro, thunder, ppv ir keletas spceial touru is vokietijos :) ~110 DVD disku :) ALL VERBATIM :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

mindaugas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Dar turiu visus I Quit machus ir visus Royal Rumple machus.

mindaugas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Tesiam :D, turiu visas 2007 SD!, RAW ir WWE PPV, noreciau ir ECW laidu, bet nera :\

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0