Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
Guest_DaWrestler_*
2009-03-06, 22:41
Pries kelias savaites as didingai isiverziau i nMo su iskeltu kardu, plevesuojancia veliava ir pasiryzimu nuverst imperliastu valdzia. As padariau tai, ko dar niekas nebuvo isdrises, meciau isuki paciam uzurpatoriui MalioK. Stojau pries ji i zutbutine kova. Buvo nelengva. Net man prireike viso sumanumo ir jegu, kad galeciau pries ji varzytis ir visdelto kai jau pergale lieciau ranka, man niekingai is nugaros smoge Lix... Buvau nugaletas didziausio bailio, niekingo sunio, isgamos, atakavusio man is nugaros... Taciau zinojau, kad pralaimejau tik kova, ne kara. Vis delto buvau stipriai nustumas atgal, taip paprastai grist negalejau. Kiekviena akimirka virto visu amzium... Taciau as jau galandau ginklus naujai kovai ir kartu stebejau padeti nMo is toli... Ir stai, pagaliau as vel cia! Dar karta izengiau i nMo aukstai iskelta galva ir su tokiu ryztu bei uzsidegimu, kokio niekas nera mates!
Draugai, laikas stot i kova, kvieciu jus visus, prisidekit prie manes ir mes nuversim uzurpatorius, prisidekit prie manes, ir mes kursim nauja nMo rytoju, PRISIDEKIT PRIE MANES, IR AS JUMS PARODYSIU TIKRAI NMO GALIA!!! MalioK, Impaler, Lix ir kiti tokie kaip jie jau praeitis, ateitis - esam MES! Rinkites ju puse ir pasigailesit, rinkites mano puse, ir as jus nuvesiu i pergale! Si karta stosim visi kartu i kova su priesais!
Lix, si karta as jau pasiruoses. Pulk kaip praeita karta mane, as vel grisiu. Taip vel ir vel, ir vel... Todel nebepatarciau daugiau niekingai atakuot uzsisukusio prieso.
Taisykles kaip ir praeita karta. Sio ginco tema: as teigiu, kad be jokios abejones Jimmy Wang Yang siuo metu yra labiausiai push'inamas WWE wrestleris. Kaip itariu jus neigsit.
MalioK, Lix - jus krisit pirmi, taciau dabar jums uztenkia zinot 2 zodzius: DAWRESTLER GRIZO!!!
Draugai, laikas stot i kova, kvieciu jus visus, prisidekit prie manes ir mes nuversim uzurpatorius, prisidekit prie manes, ir mes kursim nauja nMo rytoju, PRISIDEKIT PRIE MANES, IR AS JUMS PARODYSIU TIKRAI NMO GALIA!!! MalioK, Impaler, Lix ir kiti tokie kaip jie jau praeitis, ateitis - esam MES! Rinkites ju puse ir pasigailesit, rinkites mano puse, ir as jus nuvesiu i pergale! Si karta stosim visi kartu i kova su priesais!
Lix, si karta as jau pasiruoses. Pulk kaip praeita karta mane, as vel grisiu. Taip vel ir vel, ir vel... Todel nebepatarciau daugiau niekingai atakuot uzsisukusio prieso.
Taisykles kaip ir praeita karta. Sio ginco tema: as teigiu, kad be jokios abejones Jimmy Wang Yang siuo metu yra labiausiai push'inamas WWE wrestleris. Kaip itariu jus neigsit.
MalioK, Lix - jus krisit pirmi, taciau dabar jums uztenkia zinot 2 zodzius: DAWRESTLER GRIZO!!!
2009-03-06, 22:50
Dabar tu pasirinkai labai bloga diena, biciuli. Pries keleta valandu man teko iskrauti virs 200 tonu saldytos vistienos, mano kojos sutrintos, mano nugara verkia, mano nuotaika arti nulio. Po to grizau namo ir neturejau pietu. That pissed me off as well. Neturejau galimybes issimiegoti ir kad viskai padailinti, mano protas buvo ispistas vieno nario del jo "nepelnito ispejimo". Si tema rakinama, tavo accountas trinamas ir net nesivarginsiu ateityje baninti tavo IP, kadangi proxy stebuklingas daiktas. Tik noriu tau priminti, kad vien tau sukurti cia accoutna is naujo, jau nekalbant apie naujos kalbos parasima, uzims keleta kartu daugiau laiko, nei man 1 minutes darbas nueiti i Admin CP ir paspausti "Delete member with his posts/topics". Pasigailek savo laika.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0