Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Pageidavimai/pasiulymai

Temoje atsakymų: 33

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-03-30, 22:51, pasakė:

Unforgettable kalbas rasome iki penktadienio 24:00h jau buvo skelbta daug anksciau? Any problems?
Damn it, kazkaip man anksciau pasirode, kad buvo iki ketvirtadienio. Bet nieko tokio, viskas kaip ciki :?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
žiūrėkit, pagalvojau, ar ne būtų įdomiau, jei už PPV mokėtume iš tikrųjų? Pvz 50 nmo taškų? ir sumokėjęs asmuo PPV gauna PM'u, PPV rašytojai pasidalintų "uždirbtus" taškus, būtų papildoma motyvacija ir t.t. :) o paskui, praėjus kažkiek laiko, porai savaičių papostintų (arba nebūtinai) :lol: What do you think? :lol:

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
tikrai labai nebloga ideja,as uz :lol: Tik nezinau,kaip tai pavyktu realizuoti :lol:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
As uz , ka mano kiti? Papostinti manau vistiek reiktu , bet po tam tikro laiko. Kad mazdaug Show/PPV forume atsilikinetu , o per PM eitu gerai :lol: Mazdaug kaip Raw on BTV ;]
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
O neimanoma butu padaryti ,kad jeigu neužmoki pvz: 100 taškų tiesiog negali matyti temos? Tada ir papostint ir pakomentuot galėtu. O šiaip būtų nebloga idėja. Nemokantis skaitytu kokiom 2 savaitėm atsilikinėjančius show specialiai tam sukurte forume. O mokantis galėtu pažvelkti į naujausia įškart :lol:

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-06-21, 21:58

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-06-21, 22:10, pasakė:

žiūrėkit, pagalvojau, ar ne būtų įdomiau, jei už PPV mokėtume iš tikrųjų? Pvz 50 nmo taškų? ir sumokėjęs asmuo PPV gauna PM'u, PPV rašytojai pasidalintų "uždirbtus" taškus, būtų papildoma motyvacija ir t.t. :) o paskui, praėjus kažkiek laiko, porai savaičių papostintų (arba nebūtinai) :lol: What do you think? :lol:

Ne į temą
Tau gerai kai tiek tasku turi :D

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-06-21, 22:58, pasakė:

O neimanoma butu padaryti ,kad jeigu neužmoki pvz: 100 taškų tiesiog negali matyti temos? Tada ir papostint ir pakomentuot galėtu. O šiaip būtų nebloga idėja. Nemokantis skaitytu kokiom 2 savaitėm atsilikinėjančius show specialiai tam sukurte forume. O mokantis galėtu pažvelkti į naujausia įškart :lol:
Zinau , kad subforuma galima uzrakinti , bet kaip del temos tai nezinau , man atrodo , kad negalima..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Mano mintis tokia:
kai PPV parašytas, sukuriama tema, kad JAU galima jį "pirkti". Toje temoje galima ir komentuot, o tada praėjus kažkiek laiko papostintų šou.
Tada dar būtų papildoma motyvacija gerai subuildint PPV :lol:

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-06-21, 23:00, pasakė:

Zinau , kad subforuma galima uzrakinti , bet kaip del temos tai nezinau , man atrodo , kad negalima..
Butu siunciama kiekvienam PM :lol: ,todel nieko rakineti nereiketu :lol:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0