Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kas slepiasi po DaWrestler nicku?

Temoje atsakymų: 37

Apklausa: Kas slepiasi po DaWrestler nicku? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kas, jusu nuomone, slepiasi po DaWrestler skraiste?

1. 'MalioK' (17 balsai(-ų) [37.78%])

Balso procentinis santykis: 37.78%

2. Lix (2 balsai(-ų) [4.44%])

Balso procentinis santykis: 4.44%

3. Fortaz (5 balsai(-ų) [11.11%])

Balso procentinis santykis: 11.11%

4. Impaler (1 balsai(-ų) [2.22%])

Balso procentinis santykis: 2.22%

5. Skorpio (1 balsai(-ų) [2.22%])

6. Walleris (3 balsai(-ų) [6.67%])

Balso procentinis santykis: 6.67%

7. Bottom (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

8. Nervas (0 balsai(-ų) [0.00%])

9. Primusas (0 balsai(-ų) [0.00%])

10. Powis (0 balsai(-ų) [0.00%])

11. TruBaller (1 balsai(-ų) [2.22%])

12. Bam (0 balsai(-ų) [0.00%])

13. XEUS :D (4 balsai(-ų) [8.89%])

Balso procentinis santykis: 8.89%

14. WinstoN (1 balsai(-ų) [2.22%])

15. Koks uzbanintas narys (9 balsai(-ų) [20.00%])

Balso procentinis santykis: 20.00%

16. Kitas zmogus (parasykite) (1 balsai(-ų) [2.22%])

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-02-25, 12:19, pasakė:

Gerai misteri administratoriau baigiam pyzdavotis is nesamoniu.
Jo, baigiam nesamones, nes cia RIMTAS forumas. Dabar visi surandam po zmona, prikepam vaiku, randam rimtus darbus - kepejos moterims ir mechanikai vyrams - sekamdieniais vaikstom i baznycia ir auginam vaikus geriausiuose abstinencijos tradicijuose. O is smailiku dabar visi naudojam tik: :D
Sakau tau kaip 20-metis 16-meciui - prisivalgisi tu dar rimtumo ir pilkumo gyvenime po mokyklos, univero ir pns. Cia ne FTB brifingo internetine atstovybe, o PW/MMA forumas :D Live with it.

O kas del Cristian. Aiskiai buvau parases, kad neziuriu ECW ir nezinau kas ten vyksta, o kaip pats zinai per RAW ar SD visiskai jokio klip kad Cristian grizo ir pan.
Jo, bet kaip zinai, mus dirgina kai net Baltadiziai naujokai tingi atsiversti Wiki ar Google. Tai ne astrofizika, o 1 minutes darbas pr tos saltinius suzinoti kokioje laidoje Christian debiutavo ir ar debiutavo isvis.

Beje man px koks tas mano dirzas zalias, raudonas ar ruzavas.. i foruma sita atejau ne tam kad tureti kazkoki virtualu dirza..
Va, vakar net Lix teiravausi, ar bus pernelig izulu jei atimciau is taves Zalia Dirza ir priejom isvados, kad tai bus perdaug - gerai, kad tu pats padarei pirma zingsni ir atrisai man rankas :D Tau nesvarbu, o as bent kazkiek geriau jausios del savo paties pradetos Dirzu sistemos.

wrestlingas tai nera man visas gyvenimas kad viska apie ji zinociau.. jeigu jus tuo gyvenat 24h per para tai prasau.. atziurit visu federaciju ppv ir tv show.. man uztenka to ka as ziuriu.. ir nereikia cia prisipisineti prie elementariu dalyku..
Mano mama negyvena pro-wrestlingu 24/7, bet jei as ja paklausiu "ar tu zinai - Hulk Hogan dar gyvas" ji mokes atidaryti browseri i Google parasyti "Hulk Hogan". Taigi su 24 valandom buvo pigus budas pridengti akivaizdzia tinginiste :D Nors Kartais isties norisi daugiau valandu paroje, kad perziuretu visa ta PW/MMA, mums no-liferiams.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Ne į temą
O pasakyk man paprasta klausima, o kodel as negaliu tiesiog imti ir paklausti klausimo NMO forumieciu, o ne Googles? Galbut man patogesnis budas yra NMO forumas su savo info saltiniais negu Google.. ir tereikejo elementariai atsakyti i klausima o ne tyciotis kad "ale zaliadirzis negali i google uzeiti".. beto beto mano mamai pasakius ar Hulk Hogan dar gyvas ji neitu i ta google ir nesidometu nes jai visiskai px jis gyvas ar ne..
bereikalo cia diskutuojam.. matosi internete pamege esat gincytis.. man tai neidomu.. as baigiu.

beje mums visiems sakoma, kad dekit vaikai off-topic tagus.. o adminai sau leidzia ju nedeti?

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-02-25, 14:05

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-02-25, 14:05, pasakė:

O pasakyk man paprasta klausima, o kodel as negaliu tiesiog imti ir paklausti klausimo NMO forumieciu, o ne Googles? Galbut man patogesnis budas yra NMO forumas su savo info saltiniais negu Google.. ir tereikejo elementariai atsakyti i klausima o ne tyciotis kad "ale zaliadirzis negali i google uzeiti"..
Na i klausima manau reikia ne "pasakyti", o atsakyti :D Taip man patiko si tavo frazes vieta, kad prisimeniau pamisusi interneto kompanijos klienta, kuris inirses administratoriui reke "Tu neatsakai i mano atsakyma!!!". Nepatingejau ir radau jums pasimegauti CIA.
O siaip:
1. Klausimams egzistoja tema ir puse metu cia prabuves narys galetu neignoruoti 5 taisykles.
2. Klausimas neturi perzengti darzelio paprastumo ribas. Gal isvisp radekime klausti kaip sifrojasi "WWF" cia ir prispjaudisim ant 18 taisykles.

beto beto mano mamai pasakius ar Hulk Hogan dar gyvas ji neitu i ta google ir nesidometu nes jai visiskai px jis gyvas ar ne..
OK, vienas dalykas i kuri as vengiu kistis ginco arba diskusijos metu, tai tevai. Taigi ramiai praleisim tai.

beje mums visiems sakoma, kad dekit vaikai off-topic tagus.. o adminai sau leidzia ju nedeti?
Siaip net as, administratorius, iki siol nelabai gerai zinau ka galima, o ko negaliam daryti Anger Management skiltyje :D Galiu tik priminti tik tai, ka pasakau visada, kai man ar kitam admiui pateikai pritenzijas uz kazkuriu taisykliu nesilaikima. nMo tai musu namai, musu darbu jis buvo pakeltas, musu darbu jis liko gyventi, kai niekas to netikejo, taigi jei betkas is musu, tik del jam suprantamos priezasties, nores cia padaryti karnavala, ar uzdeti maksti sau ant avataro - mes nieko neklausim ir tai padarisim. Butent cia Administracijos laisve simbolizoja 21 taisykle. Wow, did I sound like a dick, or what? :D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Gerai man viskas aisku.. kaip jau sakiau nebediskutuosiu sia tema.

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Bet taisyklese aiskiai parasyta ,kad jei nesi isitikines savo klausimu tai geriau jo isvis neklausk.Cia as irgi galiu nueiti i klausimu skilti ir klausti ar AJ STYLES dabar TNA champas?ir sakysiu as iMPACT neziuriu.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Man px kas slepiasi.Nutilo tas DaWrestler, ir ramu, nebereikia kelt balagano ;]

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Bet kaip tas DaWresler sukrėtė visą forumą :) iki pamatų

MM00IXIIIVI

Baltas diržas

• Naujokai
0
As dar nebaigiau... Kova dar tikrai nebaigta. Ateis laikas...

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąMM00IXIIIVI, 2009-02-26, 19:01, pasakė:

Wait WHAT!?? dar vienas DaWrestler(tikskliau dar vienas accountas),nu blyn manau persistenge kazkas.

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-26, 19:03

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0

Bet tu nesijauti degradavęs kaip reikiant?

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
As nesuprantu, kokia prasme yra skirti sitam veikejui tiek daug demesio. Negi negalima paprasciausiai jo ignoruot? Jeigu ignoruotumet ji, tai jis po keliu dienu nurimtu. O dabar tik tersiat foruma.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimądomaz, 2009-02-26, 19:21, pasakė:

As nesuprantu, kokia prasme yra skirti sitam veikejui tiek daug demesio. Negi negalima paprasciausiai jo ignoruot? Jeigu ignoruotumet ji, tai jis po keliu dienu nurimtu. O dabar tik tersiat foruma.

Ne į temą
Kas tau čia ką teršia? :) Nematai kokioj skilty gal viskas vyksta? Tokie kaip tavo paverkšlenimai IMO čia daug daugiau visą vaizdą gadina.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2

mes su tavimi. Mes laimesim!

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0