The1andOnly, 2009-02-25, 12:19, pasakė:
Gerai misteri administratoriau baigiam pyzdavotis is nesamoniu.
Jo, baigiam nesamones, nes cia RIMTAS forumas. Dabar visi surandam po zmona, prikepam vaiku, randam rimtus darbus - kepejos moterims ir mechanikai vyrams - sekamdieniais vaikstom i baznycia ir auginam vaikus geriausiuose abstinencijos tradicijuose. O is smailiku dabar visi naudojam tik:
Sakau tau kaip 20-metis 16-meciui - prisivalgisi tu dar rimtumo ir pilkumo gyvenime po mokyklos, univero ir pns. Cia ne FTB brifingo internetine atstovybe, o PW/MMA forumas Live with it.
O kas del Cristian. Aiskiai buvau parases, kad neziuriu ECW ir nezinau kas ten vyksta, o kaip pats zinai per RAW ar SD visiskai jokio klip kad Cristian grizo ir pan.
Jo, bet kaip zinai, mus dirgina kai net Baltadiziai naujokai tingi atsiversti Wiki ar Google. Tai ne astrofizika, o 1 minutes darbas pr tos saltinius suzinoti kokioje laidoje Christian debiutavo ir ar debiutavo isvis.
Beje man px koks tas mano dirzas zalias, raudonas ar ruzavas.. i foruma sita atejau ne tam kad tureti kazkoki virtualu dirza..
Va, vakar net Lix teiravausi, ar bus pernelig izulu jei atimciau is taves Zalia Dirza ir priejom isvados, kad tai bus perdaug - gerai, kad tu pats padarei pirma zingsni ir atrisai man rankas Tau nesvarbu, o as bent kazkiek geriau jausios del savo paties pradetos Dirzu sistemos.
wrestlingas tai nera man visas gyvenimas kad viska apie ji zinociau.. jeigu jus tuo gyvenat 24h per para tai prasau.. atziurit visu federaciju ppv ir tv show.. man uztenka to ka as ziuriu.. ir nereikia cia prisipisineti prie elementariu dalyku..
Mano mama negyvena pro-wrestlingu 24/7, bet jei as ja paklausiu "ar tu zinai - Hulk Hogan dar gyvas" ji mokes atidaryti browseri i Google parasyti "Hulk Hogan". Taigi su 24 valandom buvo pigus budas pridengti akivaizdzia tinginiste Nors Kartais isties norisi daugiau valandu paroje, kad perziuretu visa ta PW/MMA, mums no-liferiams.