Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kas slepiasi po DaWrestler nicku?

Temoje atsakymų: 37

Apklausa: Kas slepiasi po DaWrestler nicku? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kas, jusu nuomone, slepiasi po DaWrestler skraiste?

1. 'MalioK' (17 balsai(-ų) [37.78%])

Balso procentinis santykis: 37.78%

2. Lix (2 balsai(-ų) [4.44%])

Balso procentinis santykis: 4.44%

3. Fortaz (5 balsai(-ų) [11.11%])

Balso procentinis santykis: 11.11%

4. Impaler (1 balsai(-ų) [2.22%])

Balso procentinis santykis: 2.22%

5. Skorpio (1 balsai(-ų) [2.22%])

6. Walleris (3 balsai(-ų) [6.67%])

Balso procentinis santykis: 6.67%

7. Bottom (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

8. Nervas (0 balsai(-ų) [0.00%])

9. Primusas (0 balsai(-ų) [0.00%])

10. Powis (0 balsai(-ų) [0.00%])

11. TruBaller (1 balsai(-ų) [2.22%])

12. Bam (0 balsai(-ų) [0.00%])

13. XEUS :D (4 balsai(-ų) [8.89%])

Balso procentinis santykis: 8.89%

14. WinstoN (1 balsai(-ų) [2.22%])

15. Koks uzbanintas narys (9 balsai(-ų) [20.00%])

Balso procentinis santykis: 20.00%

16. Kitas zmogus (parasykite) (1 balsai(-ų) [2.22%])

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Puikus balasvimas :o Nezinau kodel bet uzdejau Maliok.. tiesiog seip.. :o nes seip neturiu nei zalio supratimo.. forume dabar chaosas.. o toj anti maliok judejimo temoj domaz viska puikiai issake ir as jam pritariu..

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
MalioK Screwed MalioK.
Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Manau MK ,nes kiek maciau tai patsai DaWrestler uzdejo sau ispejima,ir lyg ir tas ispejimas nuo MK buvo adresuotas :o

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
O aš manau koks kitas užbanintas narys :o

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Koks uzbanintas narys. Galbūt Future Boyz, kuris gavo baną su trenksmu ir išėjo iš forumo nekokios nuotaikos.. :o

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
LOL jusu logika gelezine - manote, kad rusas 'MK' savo postuose tycia daro lietuviu kalbos klaidas, isskyrus tais atvejais kai prisijungia prie DaWrestler ACC ir viska raso be klaidu? :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-02-24, 18:30, pasakė:

LOL jusu logika gelezine - manote, kad rusas 'MK' savo postuose tycia daro lietuviu kalbos klaidas, isskyrus tais atvejais kai prisijungia prie DaWrestler ACC ir viska raso be klaidu? :D
OK OK, it's the one & only(ne žygis), once in a life time, the man with the plan, nMo's only - Bottom.

Ir jūs visi įkliuvot... :D
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
o jeigu rimtai tai Maliok? Jeigu taip is tikruju yra tai manau kris administratorius daugelio akyse.

Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
As uzdejau balsa, kad Walleris. nieko asmenisko, bet sitam zmogui, bent mano akim vis pasireiskia ivairaus kalibro issisokimai karts nuo karto, matyt cia buvo dar vienas isbandymas, kuri pats sau sukurei.

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2009-02-24, 18:35

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
As manau, kad tai `MalioK`. Jis man visad nepatikdavo. Toks uzurpatoriskas.

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Ne į temą
Ach jau tas Bottom :D Išdūrė mus visus :D

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąDing3s, 2009-02-24, 18:34, pasakė:

As uzdejau balsa, kad Walleris. nieko asmenisko, bet sitam zmogui, bent mano akim vis pasireiskia ivairaus kalibro issisokimai karts nuo karto, matyt cia buvo dar vienas isbandymas, kuri pats sau sukurei.
argumentas neuzgincytinas, tokie jau tie mano budai issisokt - NME, DaWrestler, what's next?

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
It's
Spoiler'is
, bet balsavau uz 'Maliok'

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Cirkininkas aiskus, topicas uzdarytas.

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Ne į temą
nelabai supratau. tai cia bottom darbas? :D

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąSwedaS, 2009-02-24, 19:05, pasakė:

Ne į temą
nelabai supratau. tai cia bottom darbas? :D
NE, jis tik taip paprikolino kad cia jo darbas. Kitas zmogus paklauses to paties klausimo uzsidirbs warna.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Ne į temą
kalakutu balius

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-02-24, 21:08, pasakė:

NE, jis tik taip paprikolino kad cia jo darbas. Kitas zmogus paklauses to paties klausimo uzsidirbs warna.
na cia angeris, abejoju, ar galima warnus deti. Juolabiau, kad ne tokio ir kvailo dalyko paklause. Geriau nezinant klausti, nei manant, jog zinai, uzrakinti tema, uzbaninti zmogu ir uzdeti warna :D

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-02-24, 21:08, pasakė:

Ne į temą
kalakutu balius
ir tai sako zmogus, ilga laika buves PWR. Nice.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-02-24, 21:10

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Ne į temą
Ir kas is to kad tai sako zmogus ilgai buves PWR? Ir ka tai nusako?

As tesakau jums viena kad reiketu baigti visas sitas nesamones. Neturiu omenyje taves ar kazko asmeniskai. Tiesiog galetu administratoriai imtis kazko. Nes dabar forumas krito mano akyse ir suslydo su tokiom durnystem.

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-02-25, 12:14

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-02-24, 21:29, pasakė:

Ir kas is to kad tai sako zmogus ilgai buves PWR? Ir ka tai nusako?

As tesakau jums viena kad reiketu baigti visas sitas nesamones. Neturiu omenyje taves ar kazko asmeniskai. Tiesiog galetu administratoriai imtis kazko. Nes dabar forumas krito mano akyse ir suslydo su tokiom durnystem.
Ko imtis? Zmogau, cia Angeris, jokiu cenzuru negali buti kol neiseinama uz rasizmo/nacizmo ribu, reiskia "anything goes, everything's legal". Tau tai nepatinka, nelendi, juolabiau, kad tu nepasitenkinima reiski jau ne pirma karta siandien. Viena karta pasakei, uztenka. O del PWR, tai tas ir yra, kad ten OT nesamones vykdavo kasdien ir nieks per daug to neimdavo i galva, o rimtam forume per savo buvimo beveik metus toki dalyka matau pirma karta ir is karto jauciamas nepasitenkinimas. Neneigiu to fakto, tai yra nesamone, taciau man asmeniskai siandien buvo linksma, manau, kad ne man vienam. Jau tai atslugo, tema issemiama (nors DaWrestler autorius nepaaiskejo ir ko gero nepaaiskes, kai yra istrintas". Tiesiog tavo tas nepasitenkinimas yra absurdiskas, nes taisykles kaip ir nepazeidziamos. Ir dar- naudok tag'us kai kalba nesusijus su tema.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą

Na tai keistokas tada tavo požiūris. Visų pirma, humoro jausmo nebūvimas šioje situacijoje gali sudaryti tokį vaizdą, bet vistiek reikia suprasti, kad čia nė joks "forumo kritimo požymis". Forumas kaip visad yra kuo puikiausiai kontroliuojamas, nusižengę taisyklėms gavo įspėjimus. Hell, net ne tiesiogiai nusižengę gavo :D O tavo minimas administracijos imimasis kažko, tai nesuprantu ką tuo norui apsakyti. Dabar tematau keistoką temą Anger'yje, kur juokauja vienas nežinomas žmogelis ir susilaukia nemažai dėmėsio.

Beje, PWR tirkai geras pavyzdys. Ten(tešneku apie forumo paskutinius gyvavimo metus), tokių narių kaip DaWrestler buvo ne vienas. Jie siautėjo nesustabdomi ir kas svarbiausia, jie NEJUOKAVO!.

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Tiesiog galetu administratoriai imtis kazko. Nes dabar forumas krito mano akyse ir suslydo su tokiom durnystem.
Mes kritom tavo akyse?! :D Well, suffering succotash! Code Red! Reikia imtis priemoniu. Skelbiu visuotine nMo mobilizacija. Lygiai 00:00 patrauksim is sio "sutepto" forumo i siaure. Maitinsiu jus debesu mana ir klajosime ne daugiau kaip 40 metu, kol nerasime naujo prieglobscio, kuris tiktu man, The1andOnly, Arnold Schwarzeneggeriui ir musu bandai pukuotu ruoniu.

P.S. Gali tik isivaizduoti kaip krito pro grindis mano Dirzu sistema mano paties akyse, kai siandien isvidau Zalia Dirza klausianti ar tik Christian dar nepadare TV debiuto. Please (I mean Pleeeease~!), let me f'n Google that for you! :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
čia Forto darbas bus :D juk šiaip prie visų kabinėjasi, o tokiam akiplėšai nieko nepasakė? I'm watching You Nuotrauka

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Ne į temą

Citata

Ko imtis? Zmogau, cia Angeris, jokiu cenzuru negali buti kol neiseinama uz rasizmo/nacizmo ribu, reiskia "anything goes, everything's legal". Tau tai nepatinka, nelendi, juolabiau, kad tu nepasitenkinima reiski jau ne pirma karta siandien. Viena karta pasakei, uztenka. O del PWR, tai tas ir yra, kad ten OT nesamones vykdavo kasdien ir nieks per daug to neimdavo i galva, o rimtam forume per savo buvimo beveik metus toki dalyka matau pirma karta ir is karto jauciamas nepasitenkinimas. Neneigiu to fakto, tai yra nesamone, taciau man asmeniskai siandien buvo linksma, manau, kad ne man vienam. Jau tai atslugo, tema issemiama (nors DaWrestler autorius nepaaiskejo ir ko gero nepaaiskes, kai yra istrintas". Tiesiog tavo tas nepasitenkinimas yra absurdiskas, nes taisykles kaip ir nepazeidziamos. Ir dar- naudok tag'us kai kalba nesusijus su tema.

Na tai butent. Gi rimtas forumas. Todel ir sakau, kad nesamones.. gi rimtas forumas turetu to vengti. O kas del PWR as nesakau, kad tai kas ten buvo man patiko. As geriau nesigincysiu del PWR, kadangi visi cia jus esat uzsistume ant to PWR. Baigiam sita diskusija..

Citata

Mes kritom tavo akyse?! Well, suffering succotash! Code Red! Reikia imtis priemoniu. Skelbiu visuotine nMo mobilizacija. Lygiai 00:00 patrauksim is sio "sutepto" forumo i siaure. Maitinsiu jus debesu mana ir klajosime ne daugiau kaip 40 metu, kol nerasime naujo prieglobscio, kuris tiktu man, The1andOnly, Arnold Schwarzeneggeriui ir musu bandai pukuotu ruoniu.

P.S. Gali tik isivaizduoti kaip krito pro grindis mano Dirzu sistema mano paties akyse, kai siandien isvidau Zalia Dirza klausianti ar tik Christian dar nepadare TV debiuto. Please (I mean Pleeeease~!), let me f'n Google that for you!

Gerai misteri administratoriau baigiam pyzdavotis is nesamoniu. O kas del Cristian. Aiskiai buvau parases, kad neziuriu ECW ir nezinau kas ten vyksta, o kaip pats zinai per RAW ar SD visiskai jokio klip kad Cristian grizo ir pan. Beje man px koks tas mano dirzas zalias, raudonas ar ruzavas.. i foruma sita atejau ne tam kad tureti kazkoki virtualu dirza.. wrestlingas tai nera man visas gyvenimas kad viska apie ji zinociau.. jeigu jus tuo gyvenat 24h per para tai prasau.. atziurit visu federaciju ppv ir tv show.. man uztenka to ka as ziuriu.. ir nereikia cia prisipisineti prie elementariu dalyku..

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-02-25, 12:19

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0