Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Anti-`MalioK` judejimas

Temoje atsakymų: 70

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Matau man nebelieka jokio kito pasirinkimo kaip tik gedingai pasitraukti ir uzleisti savo vieta Administratoriui DaWrestler.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
:) :) :D :D WTF?!? Siaip jau nereiketu perdaug imti vieno prascioko zodziu i galva ir atiduoti jam administratoriaus kede ;D + DaWrestler jau aprimo.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
oh my god (fake enthusiasm) it's soo evil and bad at the same time. What are we ever gonna do ? (look at the camera)
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-02-24, 14:56, pasakė:

:o :o :o :o WTF?!? Siaip jau nereiketu perdaug imti vieno prascioko zodziu i galva ir atiduoti jam administratoriaus kede ;D + DaWrestler jau aprimo.

Ne į temą
O RLY?

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Sorry dabar iejau i DaWrestler profili ir pamaciau The Admin laipsni ;D

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
pagaliau galingas da wrestler judejimas laimejo !!!

`Maliok` manau uztenka juokauti taip ziauriai :o

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Na gerai, gerai, tiesiog norejau, kad zmogus uzsuktu ir pasidziaugtu savo triumfu ir mano kapituliacija, bet nezinia kada jis pamalonins mus savo atvikimu, taigi grazinsiu viska i senas vezias. Deja, jus liekate su to paciu uzurpatoriumi `MalioK`, o DaWrestler teks tenkintis ta sloves minute, kuria jis gavo :o
Tema neuzdarisiu, nes gal zmones tures silpnumo minutes ir cia jau be jokeliu galite reiksti man pritenzijas, skustis ir net keiktis - skiltis tai leidzia.

Guest_DaWrestler_*

• Svečiai
MalioK, imperialiste prakeiktas, ISAKAU tau grazint mano teises ir iseit is MANO forumo! Nuo siol tu esi oficialiai pasalinamas is cia. Prasom kuo greiciau pasitraukt ir daugiau nebegrizt, mano forume esi nebepageidaujamas. Beje, maciau, kad buvot priprate daznai kreiptis MK, taigi drasiai galit mane vadint DW, bus patogiau. :o

Dekui visiems, kurie palaike mane per si kuklu perversma, kartu mes sukursim sviesesni nMo rytoju!

Guest_DaWrestler_*

• Svečiai
Beje, nuo siol buvusio diktatoriaus vardas yra uzdraudziamas minet. Kiekvienas, kas pamines, gaus +20%

Taip pat nutariau sudaryt, nauja, lojalia man komanda. Taigi buve MalioKininkai kaip Lix, Fortaz, Impaler cia jau tik laikinai. Taip bus geriau.

Šį pranešimą redagavo DaWrestler: 2009-02-24, 16:35
+ 20% uz double posta. Gali toliau linksmintis, bet tai neatleidzia tave nuo elementariu taisykliu.

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Ne į temą
Taip pone, taip. Mes jūsų klausysime :o .DaAdmin :o :o :o

Guest_DaWrestler_*

• Svečiai
Matot? Nera jokios tolerancijos. Ka as galiu padaryt, kad strigineja... :o

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
DaWrestler, gal istaisytum MK skriauda mano atzvilgiu?

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Kaip rimtam internetiniam forumui, sitam tikrai truksta disciplinos ir grieztesnes administracijos. Jeigu atsiranda vienas zmogus, kuris nori pajuokauti, tai kiti pradeda rasineti nesamones, floodinti ir yra nesiimama jokiu priemoniu. Bet kas svarbiausia, kad patys adminai vietoj to, kad tvarka pasirupintu, dar labiau skatina vartotojus testi sitas kvailystes. Apgailetina. Surimtekit pagaliau

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-02-24, 16:56

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimądomaz, 2009-02-24, 14:55, pasakė:

Kaip rimtam internetiniam forumui, sitam tikrai truksta disciplinos ir grieztesnes administracijos. Jeigu atsiranda vienas zmogus, kuris nori pajuokauti, tai kiti pradeda rasineti nesamones, floodinti ir yra nesiimama jokiu priemoniu. Bet kas svarbiausia, kad patys adminai vietoj to, kad tvarka pasirupintu, dar labiau skatina vartotojus testi sitas kvailystes. Apgailetina. Surimtekit pagaliau
Ne į temą
domaz nesupyk bet tau kaip gaunanciam warningus uz keiksmazodzius tikrai nereiketu dar grieztesnes administracijos. Bet jei nori as pats asmeniskai galiu pasekti tavo postus ir prie ju kabinetis :o

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_DaWrestler_*

• Svečiai
Walleris istaisysiu veliau. Tap pat ir tau, ir visiems veliau nuimsiu visus buvusiu adminu duotus ispejimus. Deja, turesiu tau duot +20% uz 23 taisykles pazeidima (veliau prirasysiu prie taisykliu ir kai kurias pakoreguosiu). Juk sakiau, kad nuo siol draudziama minet buvusio diktatoriaus varda.

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Ne į temą
`MalioK` ! Paminėjau dabar uždėk man 100 % warno ir būsiu užbanintas :o

Šį pranešimą redagavo Impact: 2009-02-24, 17:54

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąImpact, 2009-02-24, 17:54, pasakė:

`MalioK` ! Paminėjau dabar uždėk man 100 % warno ir būsiu užbanintas :o
OMG~! DaWrestler, tu ji uzbaninai! :o

Netsas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ne į temą
Viršūnė... :o :o :o

`MalioK`

• Administratoriai
34
BENT MANE PASIGAILETUM~! :o

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
prisibazarino ciuvas!! ;DDDDDDDD (rofl) taip zvengiau! :o :o :o :o :) toks atsigaves sedejo ir pokst... BAN! :D mldc

o seip istikruju tai Domaz yra teisus.. ir netgi labai.

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-02-24, 18:19

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Cirkas baigtas, kurvos namo.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0