Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Anti-`MalioK` judejimas

Temoje atsakymų: 70

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-02-21, 01:04, pasakė:

Ne į temą

Aš ir tą patį pagalvojau :D

Bet jau kiek įspėjimų pareis visiem už floodą... Ir man žinoma, bet aš tai nors taškų turiu :D :D
čia labai tiktų sulyginimas su games.lt, nes ten kai vienas idiotas parašo nesąmonę, tai paskui dar penki idiotai pasako jam kad jis parašė nesąmonę... man ši situacija labai panaši :D Nenoriu jūsų į įžeisti, bet...

Ne į temą
O kai vienas idiotas parašo nesąmonę, 5 idiotai parašo, kad jis parašė nesąmonę ir ant galo dar vienas idiotas parašo, kad jie parašė nesąmonę, kaip tokią situaciją traktuot? :D Taip ar taip ištrins šitą temą, tai koks tau skirtumas, leisk žmonėms pasilinksmint, ne kas dieną juk tokių atklysta į forumą :D
P.S. Hunter, nice job, Bottom mintis kopinant nuo šaukyklos, bent žodžius galėjai pakeist :D

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Visu pirma, kad nereiktu dalinti kruvai zmoniu spejimu uz keiksmazodzius, perkeliau tema i Anger Management. Antras dalykas, DaWrestler, nezinau kas tu (saunuolis, pasinaudojai anksciau nenauduoti nMo IP), bet jauciu, kad Lix pagaliau nusprende igyvendinti savo vaikiska fantazija ir kitu nikcku pakvailioti forume :) Arba uzbanintas narys, bet is parasimo maneros speciau, kad Lix. Tik prasovei viename punkte: skaitei foruma visa diena? Uzsiregistravai tik 21:30, o tema sukurei 21:53 - fiziskai negalejai skaityti nieko pries uzsiregistrojant.
Be to, jei istikruju ateitu zmogus "mesti man isuki", o ne pasilinksminti - tai pasirinktu rimtesne tema, o ne isankstine fail, tvirtinant, kad Cena "techniskiausias wrestleris" istorijoje. Manau net kiekvienas uzbanintas naris gali isvardinti bent 5 vardus, kurie butu "techniskesni" :D

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
0
Maliok' Pritariu del siu zodziu tikrai tiesa pasakei,ir +
Ne į temą
Nemanau kad zmogus pirma karta uzejas i foruma pradetu dometis administracija,pirmiausia manyciau kiekvienas naujas vartotojas eina persiskaito taisykles o tada pradeda diskutuoti

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2009-02-21, 10:42, pasakė:

Visu pirma, kad nereiktu dalinti kruvai zmoniu spejimu uz keiksmazodzius, perkeliau tema i Anger Management. Antras dalykas, DaWrestler, nezinau kas tu (saunuolis, pasinaudojai anksciau nenauduoti nMo IP), bet jauciu, kad Lix pagaliau nusprende igyvendinti savo vaikiska fantazija ir kitu nikcku pakvailioti forume :) Arba uzbanintas narys, bet is parasimo maneros speciau, kad Lix. Tik prasovei viename punkte: skaitei foruma visa diena? Uzsiregistravai tik 21:30, o tema sukurei 21:53 - fiziskai negalejai skaityti nieko pries uzsiregistrojant.
Be to, jei istikruju ateitu zmogus "mesti man isuki", o ne pasilinksminti - tai pasirinktu rimtesne tema, o ne isankstine fail, tvirtinant, kad Cena "techniskiausias wrestleris" istorijoje. Manau net kiekvienas uzbanintas naris gali isvardinti bent 5 vardus, kurie butu "techniskesni" :D

:D :D :D Kaip tu taip galejai pagalvot!
Is tikro, cia be abejo kazkoks uzbanintas narys atejo pasilinksminti. Future Boyz gal? Turiu ji pagirti, labai mane prajuokino. Geras darbas. Dar prajuokino aisku labai, kad ir `MK` neabejoja, kad cia mano darbas. As viena karta esu uzsiregines kitu niku ir rasiau nesamones... :) Bet tada `MK` mane greit uzbanino.
Cia NERA mano darbas, tikesi tu ar ne :D

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-02-21, 02:56, pasakė:

Ne į temą
O kai vienas idiotas parašo nesąmonę, 5 idiotai parašo, kad jis parašė nesąmonę ir ant galo dar vienas idiotas parašo, kad jie parašė nesąmonę, kaip tokią situaciją traktuot? :) Taip ar taip ištrins šitą temą, tai koks tau skirtumas, leisk žmonėms pasilinksmint, ne kas dieną juk tokių atklysta į forumą :D
P.S. Hunter, nice job, Bottom mintis kopinant nuo šaukyklos, bent žodžius galėjai pakeist :D
Ne į temą
Gal nereikia, saukykloj netik kad beveik nieko nerasau bet jos ir neskaitau. o jau kazko mintis man kopint tikrai nereikia ir savu turiu. jai ten istikro sutapo tai reiskia tik tiek kad bottom ir as panasia minti del sios situacijos turim. taigi nice job, minciu sekly.. :)
visa sita nesamone man pasirode perdaug jau netikra net kaip pats MK rase jai butu rimtai cia tas zmogus rases tai bent tema padoria pasirinktu, taciau atsirado zmoniu ir net ne vienas kuris tai prieme vos ne uzgryna piniga ir papyle kontrataku...

Guest_DaWrestler_*

• Svečiai
NE JOKS AS UZBANINTAS VARTOTOJAS! Uzurpatoriau, terorizuotojau, as buvau kitu niku uzsiregistraves, bet dabar uzsiregistravau situo, nes mano manymu prie sio niko labiau tiks uzrasas "Administratorius". Kuo tau tema bloga? Nesugebesi manes iveikt? Man patinka isukiai, noriu irodyt, kad as nepescias, kad busiu daug daugiau uz tave geresnis administratorius ir, kad galiu tave iveikt bet kokioj diskusijoj. Issigandai - taip ir sakyk, nebereikes man stengtis.

O dabar kreipiuosi i visus: enGEJO MalioK laikas baigiasi, dabar butu pats laikas visiems pasakyt ka manot apie ji. Zinau, kad dar jauciates suvaryzti, kad ir vakar taip kalbejot pries mane todel, kad bijot MalioK, bet jau nebera ko. Sakykit viska tiesiai sviesiai apie ji ka manot! Kartu, mes esam galingas kumstis.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąDaWrestler, 2009-02-21, 17:28, pasakė:

O dabar kreipiuosi i visus: enGEJO MalioK laikas baigiasi, dabar butu pats laikas visiems pasakyt ka manot apie ji. Zinau, kad dar jauciates suvaryzti, kad ir vakar taip kalbejot pries mane todel, kad bijot MalioK, bet jau nebera ko. Sakykit viska tiesiai sviesiai apie ji ka manot! Kartu, mes esam galingas kumstis.

Dar temos pavadinime reikejo iterpt SAVE_US.222, ir kaskart pries rasant pastraipa itept fraze "ALELIUJA VAIKAI MANO!". :)

Ok visi pasijuokem, dabar siulyciau uzbanint sita klauna...

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąDaWrestler, 2009-02-21, 17:28, pasakė:

NE JOKS AS UZBANINTAS VARTOTOJAS! Uzurpatoriau, terorizuotojau, as buvau kitu niku uzsiregistraves, bet dabar uzsiregistravau situo, nes mano manymu prie sio niko labiau tiks uzrasas "Administratorius". Kuo tau tema bloga? Nesugebesi manes iveikt? Man patinka isukiai, noriu irodyt, kad as nepescias, kad busiu daug daugiau uz tave geresnis administratorius ir, kad galiu tave iveikt bet kokioj diskusijoj. Issigandai - taip ir sakyk, nebereikes man stengtis.

Tarsi ir taip klounu forume buvo mazai... :) Klausyk, linkiu tau sekmes savo Sventajame Kare pries uzurpatoriu, terorizuotoju `MalioK`, bet patariu ji neiskelti uz Anger Management skilties ribu. Pasismagink. Sia tema net pervadinsiu i "Anti-`MalioK` judejima", kur galesi susirasineti su bendraminciais - beje, cia net galite keiktis mano adresu, kadangi skiltyje negalioja 11 taisykle + galite sukurti kokius vienodus parasus ir avatarus su mano perbrauktu nicku, arba net skambu slogan'a sugalvoti. Pripazinsiu, pralinksminai ir paivairinai kasdienini nMo gyvenima.

Guest_DaWrestler_*

• Svečiai
Reiskia MalioK paprasciausiai issigandai gincytis..? Manai as juokauju? Manai cia pokstas?

Beje, visiems anti'MalioK'ininkams ant greicio susukau avatara:
Nuotrauka
Nebijokit uzsidet.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDaWrestler, 2009-02-21, 18:09, pasakė:

Reiskia MalioK paprasciausiai issigandai gincytis..? Manai as juokauju? Manai cia pokstas?

Beje, visiems anti'MalioK'ininkams ant greicio susukau avatara:
Nuotrauka
Nebijokit uzsidet.

Tu iš kur esi pabėgęs? :)

Lix

• Administratoriai
36
Galima apklausa padaryti ar tas paveiksliukas su Paint ar su PhotoShop padarytas. Kaip manote? :)

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Manau ,kad paint,juk PS nekvienas isijunkt gali :)

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Kuo tau Brock Lesnar užkliuvo? :D

P.S. :)

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Nervai, gal gali dar kokių anti-DaWrestler avatarų padaryt? ;D mielai priglausčiau vieną

Šį pranešimą redagavo seimas2: 2009-02-21, 22:28

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąseimas2, 2009-02-21, 21:48, pasakė:

SmS, gal gali dar kokių anti-DaWrestler avatarų padaryt? ;D mielai priglausčiau vieną
Ne į temą

Ten Nervo darbas, o ne SmS.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
o gal cia Fortaz ? ;D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

• Administratoriai
36
Turbut...

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Visiškai nejuokingi juokeliai, abejoju ar čia galėtu būti koks Fortaz ar Lix, kadangi aš visus čia stebiu ir mažai ką rašau tai puikiai pažįstu kiekvieno stilių. :D

Šį pranešimą redagavo Laisvydas: 2009-02-22, 00:24

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2009-02-21, 22:27, pasakė:

o gal cia Fortaz ? ;D

Rodyti pranešimąLix, 2009-02-21, 22:27, pasakė:

Turbut...
Kad prie Fortaz jau yra "Administratorius" :D

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSwedaS, 2009-02-22, 01:46, pasakė:

Kad prie Fortaz jau yra "Administratorius" :D
Tai taip išeina, kad bet kuriuo atveju Fortaz laimi :D

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Na iškart man atrodė, kad jis tiesiog iš neturėjimo ką veikt vieną vakarą užklydo i nMo ir pamates pirma admina pradėjo ant jo varyt, ale jis čia toks kietas ir turbut tiesiog labai norėjo pritraukt aplinkinių dėmesį, kad jis koks nors kitas forumo narys užsiregistraves kitu nicku arba dar yra variantas kuris man nelabai tikėtinas, ebt gal jis koks senas Maliok priešas arba žmogus su kuriuo MK buvo stipriai susipykes ir jis dabar Maliok bando pažeminti, bet kaip sakiau paskutinis variantas man nelabai tikėtinas, o, kadčia vienas iš adminų išvis netikiu.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
aš jaučiuosi įskaudintas... nes jau dabar ko gero aišku kad nMo rinkimuose 2009 metų pajaco titulą pasiims DaWrestler... :D :D :D

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-02-22, 14:49, pasakė:

aš jaučiuosi įskaudintas... nes jau dabar ko gero aišku kad nMo rinkimuose 2009 metų pajaco titulą pasiims DaWrestler... :D :D :D

Nori buti pajacu 2009? paprasta ,prisidek prie DaWrestler ,o tada nuversk ji ir perimk jo "pareigas" :D va ir viskas :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-02-22, 15:38, pasakė:

Nori buti pajacu 2009? paprasta ,prisidek prie DaWrestler ,o tada nuversk ji ir perimk jo "pareigas" :D va ir viskas :D
aš geriau to sieksiu savais metodais nes kvailiu apsimesti gali kiekvienas :D

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Ne į temą
man neindomu kas pries ka juda ir ka cia da wrestler bando daryt, turiu tik viena klausima, zmogau is kur parauni tokios geros ganjos kad taip svaigt galetum?? as irgi noriu!!! (numeri ir adresa siusti i PM)

ai ir btw SALIN DIKTATORIU `MALIOK` TE FORUMAS ISSILAISVINA NUO SIO BAISAUS INTERNETINIO DIKTATORIAUS, TEBUNIE SVIESE LIETUVISKAME nMo FORUME!!!! FORZA LAISVE!!!! FORZA DA WRESTLER!!!!

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0