Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Anti-`MalioK` judejimas

Temoje atsakymų: 70

Guest_DaWrestler_*

• Svečiai
Siandien ryte atradau si foruma, skaiciau beveik visa diena ir ipykau juodai, nutariau dabar uzsiregistruot. SI FORUMA VALDO DIDZIAUSIAS IMPERLIASITAS, DIKTATORIUS, ENGEJAS, LIETUVISKASIS PUTINAS, UZURPATORIUS MALIOK. Zodzio laisve cia praktiskai lygi 0. Kiekvienas narys turi galvot ka raso, drebet del kiekvienos raides, kad jau anksciau paminetas visu kankintojas (net pirstai sunkiai linksta parasyt jo varda) neuzsipultu. Zmones negali laisvai diskutuot. Del visu neteisingai uzbanintu nariu kaltas tik MalioK! LAIKAS TAI PAKEIST!!!

MalioK, baily, kreipiuosi i tavo sazine (jei tik tokia dar turi), STOK SU MANIM I KOVA! Nors realiai mustis negalim, bet galim viska issiaiskint gincu. Jei tu duosi man ispejima, uzrakinsi tema arba tai padarys, kuris nors is tavo imperliastiniu pakaliku, bailiu, tik dar karta irodysi, ka jau sakiau, jei ne - kelk pirstine, kuria niekingai sviedziau tau i veida!!! Jei ginca pralaimesi, t.y. daugiau nebeturesi argumentu atimust, pasitrauksi is nmo.lt administratoriaus posto, perleisi ji man ir daugiau cia niekad negrisi! IR TADA NMO.LT NUSVIES DEMOKRATIJOS AUSRA!!! Jei as nebeturesiu argumentu, pripazinsiu save pralaimejusiu ir daugiau cia niekad neateisiu! Tokiu atveju nmo.lt liks vel toliau skendet tamsioj apgaules ir teroro nakty.

Ginco tema: The Great Muta Vs John Cena. As teigiu, kad John Cena pasiekimai nesuskaiciuojamai kartu didesni, nei Mutos. Kad Cena versle nuveike tiek, kiek joks kitas wrestleris nera nuveikes! Kad Cena be jokios abejones pats geriausias ir techniskiausias wrestleris. Kaip speju, tu priestarausi.

Šį pranešimą redagavo DaWrestler: 2009-02-20, 22:08

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Ką vartojai?
Tu čia politine reklama atėjai padaryt? Iš taves adminas būtų kaip iš manęs balerina.

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2009-02-20, 22:09

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Neduok dieve tokio dalyko neduok dieve...Turbut prisiziurejai per daug vesternu. Ciuju cia kasnors is uzbanintu raso arba koks Romeo gryzo.

Citata

Cena pats tehniskiausias wrestleris...

Sitas zudo :D :D O dar labiau zudo tai ,kad jis isiverze i NMO ir paskelbe dvikova ;D

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-02-20, 22:18

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Ne į temą
Nesinori kistis i si kvaila ginca (tiksliau tavo posta), bet nesupratau kokias teises tu turi iadmino vieta? Mane tai toks postas juokina tik :D.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-02-20, 22:08

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Absurdas daugiau nieko, esi tikriausiai vienas iš užbannintų ir atėjai paverkt, nematau čia jokios diktatorijos tik sveiką discipliną, dėl kurios daugelis būtent ir renkasi šį forumą :D

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-02-20, 22:06, pasakė:

Neduok dieve tokio dalyko neduok dieve...Bl prisiziurejai per daug vesternu. Ciuju cia kasnors is uzbanintu raso arba koks Romeo gryzo.

Ne į temą
Nederetu keiktis siaip paeditink posta.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_DaWrestler_*

• Svečiai
As noriu jums tik gero. :D Bet nesvarbu, prasau nerasyt daugiau ir nefloodint be reikalo. Lauksiu MalioK.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDaWrestler, 2009-02-20, 21:53, pasakė:

Jei ginca pralaimesi, t.y. daugiau nebeturesi argumentu atimust, pasitrauksi is nmo.lt administratoriaus posto, perleisi ji man ir daugiau cia niekad negrisi! IR TADA NMO.LT NUSVIES DEMOKRATIJOS AUSRA!!!

Ginčykitės kiek norit, bet aš tavęs kaip administratoriaus (ar kaip nori vadink) nepripažinsiu. Manau daugelis taipogi. Sutinku,kad valdžia nMo yra griežta, bet dėl to šis forumas ir yra išskirtinis. Nėra klasikinio flood'o, keiksmažodžių lavinų ir totalių varymų vienas ant kito. Palaikau tokią valdymo sistemą, kokia yra dabar (manau daug kas man pritars),todėl nekelk čia revoliucijų, nes nieko nepakeisi (ir nenoriu,kad pakeistum).

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Ne į temą
Ok wtf,tu ka is viduramziu nukrites su savo "garbingais" zodziais ir pirstiniu metimais :D? tu linki mum gero ,tai gal nenusisnekek?galvoji jai cia esantys zmones negerbtu MK isvis cia butu?ha?jis pasitrauks is NMO ir atiduos tau posta :D? tau viskas gerai,MK tikrai geras adminas ir niekas nesiskundzia,tik be taves ,o didysis musu gelbetojau.

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-20, 22:14

Guest_DaWrestler_*

• Svečiai
Ne joks as uzbanintas vartotojas. :D Tik siandien uzejau cia. Nesvarbu, labai prasau daugiau neberasyt.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąDaWrestler, 2009-02-20, 22:10, pasakė:

As noriu jums tik gero. :D Bet nesvarbu, prasau nerasyt daugiau ir nefloodint be reikalo. Lauksiu MalioK.

Jei tu norėjai, kad į tave nors kiek rimtai kas nors būtų žiūrėjęs nereikėjo rašyti nesąmonių su Putinu ir pirštinėmis :D Nors realiai pati idėja post'o daugiau negu kvaila/vaikiškai naivi/t.t../..

Unbroken

• nMo nariai
26
Ne į temą
Dar beje si tema turetu buti Anger Managament skiltyje ir nebukit isprovokuoti - jau nemazai ispejimu galima butu isdalinti kai kam uz offensive language pvz. Zinoma ne man sprest, bet nenusiriskit iki tokio lygio.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ne į temą

Rodyti pranešimąDaWrestler, 2009-02-20, 22:13, pasakė:

Nesvarbu, labai prasau daugiau neberasyt.
Tai kaip supratau tau mūsų nuomonė visai nėra svarbi, tu tik įsikalęs į galvą savo. Kodėl ši mūsų bendruomenė yra šitame forume? Ar mus kas čia laiko? Ne... Kaip SmS sakė, šis forumas ir yra tuo išskirtinis. Tai neeilinis floodintojų forumas. Ir mums tokio tikrai nereikia. Pasisekimo čia nesulauksi :D

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Ne į temą
Dieve mano kaip mane prajuokinai ! :D
Rimtai ką tu vartoji ? Ir dar manai kad MK dėl tokiu kaip tu čia eis ?

Guest_DaWrestler_*

• Svečiai
Todel prasau nerasyt, kad cia butent mano ir imperialisto kova. :D Veliau, kai jis nusizemines pasitrauks, tada galesit aptarinet i sveikata, kadangi prie mano valdzios bus zodzio laisve ir nereiks bijot zmonems rasyt pranesimo, kad tik neprisikabintu modai. :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDaWrestler, 2009-02-20, 22:29, pasakė:

Todel prasau nerasyt, kad cia butent mano ir imperialisto kova. :D Veliau, kai jis nusizemines pasitrauks, tada galesit aptarinet i sveikata, kadangi prie mano valdzios bus zodzio laisve ir nereiks bijot zmonems rasyt pranesimo, kad tik neprisikabintu modai. :D

O tu supranti, kad tarkim jei netyčia tu perimtum valdžią jūs čia sedėtumėt tryse? :D

Bry-chan

Baltas diržas

• Naujokai
0

Tu cia gal is sudegusio teatro atvarei, kad patobulintum aktoristikos igudzius, "nugaletojau'? :D
Ajajajai.. vietoj taves uz tokia juokinga aktoristika uzsideciau salmus ant papu ir tyleciau kaip isgerusi pilna vandens stiklines :D Nes jetau.. is taves viduramziu aktorius - ne koks! :D)
Ir visu pirma jeigu tu butum adminas, tai jauciu liktum vienas savo sitam forume ;D nu arba kokie maximum penki zmones kartu su tavim! :}

Šį pranešimą redagavo Bry-chan: 2009-02-20, 22:37

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Ne į temą
absurdas...kas per nesamone...issukiu vaikinas uzsimane.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBry-chan, 2009-02-20, 22:36, pasakė:

Tu cia gal is sudegusio teatro atvarei, kad patobulintum aktoristikos igudzius, "nugaletojau'? :D
Ajajajai.. vietoj taves uz tokia juokinga aktoristika uzsideciau salmus ant papu ir tyleciau kaip isgerusi pilna vandens stiklines :D Nes jetau.. is taves viduramziu aktorius - ne koks! :D)
Ir visu pirma jeigu tu butum adminas, tai jauciu liktum vienas savo sitam forume ;D nu arba kokie maximum penki zmones kartu su tavim! :}

Ne į temą
O kas tu toks? :D

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Nemalk tu š*do. Čia visiem viskas tinka ir patinka. :D

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-02-20, 22:41

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą
nevykes prikolistas

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Visu pirma-CIA NE GAMES.LT!!!!(as turbut gausiu ispejima uz si posta,bet tebunie)Atejus cia reikia suprasti,kad atejai i foruma ne pasikeikti,ne pafloodinti ar nepadaryti dar kazko ko tu noretumei ,bet padiskutuoti apie daugumos musu hobi prowrestling'a.Tikrai anksciau nesuprasdavau uz ka yra gaunama tiek daug ispejimu?Ar Adminai tiesiog naujoku nemegsta?Cia yra grieztos taisykles kuriu reikia laikytis be isimciu jei nori ,kad nmo.lt nepavirstu i siuksliu foruma.Tavo zodziai-zmones turi bijodami galvoti ka jie raso.Tu durnu apsimeti ar tau 10 metu?Cia ne nesamoniu forumas kur atejes sakldai bajerius siaip sau,visada gyvenime pries ka nors sakant reikia pagalvoti.Tu pasakei tokiu veju kuriuos perskaites gali pasakyti ,kad tu su savo subine galvoji.Tokiu administratoriu as dar nemaciau,gal todel ,kad nesu ,ar nebuvau uzsoregistraves daugelyje forumu.(gal kokiuose penkiuose)Man nerupi ar tu romeo ar alfa,bet niekada nedrisk sakyti ,kad musu adimnistratoriai dirba blogai!Pasiskaityk ankstesnese zinute kiek rase XEUS ir tiek Fortaz didino savo pw zinias tiek `MalioK` taigi net jeigu ir tu laimesi ta dvikova (kurios tu nelaimesi)taves niekas neisrinks jokiu Administratoriumi.Taigi eik is kur atejes ir susikisk ta savo susikta forumu demokratija sau i subine!!!Zodzio laisves kokios tu isivaizduoji negali buti forumuose nes tada visi floodina.Negalima dalinti ispejimu uz politines paziuras ar nuomone zomgaus.Bet ta nuomone turi buti pateikta taip kaip liepia taiskyles.Manau kad ne tavo durnai galvai tai suprast-It doesn't matter what you think!!!

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-02-20, 22:50

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
galvojau pataikiau y e-fed bet pasirodo ne :D

zmogau, atsigauk stipriai labai stipriai. :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
Ne į temą
ko jus cia ji uzsipuolet as nesuprantu, krutine i prieki pries tankus stojat ? :D maziau reikia kreipti demesio i durnelius ir tiek. zmogus mete isuki MK tai MK tegul ir atsakineja, jus gi ne jo advokatai :D nieko asmenisko ir tik nepagalvokit kad ginu sita donkihota tiesiog truputi juokingai pasirode

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąImpaler, 2009-02-20, 23:57, pasakė:

galvojau pataikiau y e-fed bet pasirodo ne :D
Aš ir tą patį pagalvojau :D

Bet jau kiek įspėjimų pareis visiem už floodą... Ir man žinoma, bet aš tai nors taškų turiu :D :D
čia labai tiktų sulyginimas su games.lt, nes ten kai vienas idiotas parašo nesąmonę, tai paskui dar penki idiotai pasako jam kad jis parašė nesąmonę... man ši situacija labai panaši :D Nenoriu jūsų į įžeisti, bet...

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-02-21, 01:05

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0