Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ko truksta forumui

Temoje atsakymų: 36

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
aha. prašom padaryk ką nors geresnio ir pridėk ECW ženklą ir būtinai įdės :D

ir šeip čia nelabai tavo reikalas kokie ženklai ten yra. čia yra autoriaus (kolto) reikalas kokius ženklus jis nori, tokius deda, mes tik balsuojam.
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
nelabai mano reikalas......... ok suprantu.... bet juk pasisakyti galima :D ar jau ir to nebebus galima??? :D :D as tik duodu pasiulyma... o pats padaryciau jei mokeciau nors kiek GFX`int ir aisku jei tureciau photoshop 9 :D
Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
jo ir seip nera jo kaip *.psd ishsaugoto pas mane
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Jei keist tai reiks visą keist manau :D išimt WCW, įdėt ECW ir kur nors mažą lietuvos velevytę uždėt :D simboliškai taip

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąBam, May 6 2006, 10:44 AM, pasakė:

<...> išimt WCW <...>
HELL NO!
Cia as priestarauju :D

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, May 5 2006, 08:44 PM, pasakė:

pagal mane truksta taisyklingo forumo signo!!!! man jaui senokai akis bado tai kad ant WM forum signo uzdeta WWE,TNA,WCW logos...

tai jei jau dedam WWE ir WCW kodel nera ECW?? juk seniau jos buvo pagrindines main-stream lygos!!! tai va tikiuosi kad mano minti adminai apsvarstys ir nuspres teisingai :D
As nesuprantu kokia cia problema. Man tai cia niekas nekliuva, nes man nesvarbu kas ant forumo sigo parasyta, man svarbiau kas naujo forume parasyta. Ir daryti cia problema del forumo sigo, bent jau man atrodo daugiau negu kvaila.
Nuotrauka
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
nu tai tau :D pagal mane tai jei jau dedam TNA,WWE, WCW reikia det ie ECW!!!! nes pvz. tuo metu buvo 3 maistream wrestlingo lygos- ECW,WCW,WWF!!!!!
Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
O as manau, kad iswis nereik tu kompaniju logotipu... nes kiekwienas turi sawo atskira megstama kompanija... ir wisu ju nesugrus...
Nuotrauka
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
taip... tu teisus :D arba reikia sivis visus logo nuimt arba uzdet dar ir ECW :D
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
tj blt jeigu kiekvienas tajp mastys tj cia tures buti ir roh ir naoh ir wisos kitos pasaulio wrestlingo kompanijos? tajp iseina? tajp kad nepradek sneketi nesamoniu nes tie logotipai wistiek nieko nereiskia

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
ok sorry....... beprasme tema pradejau.......
Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
ce tas pac kas buciau dejes wrestlerius visi butu pradeje skustis kad blogus ydejau ir prasytu perdaryt. Kompanijos bent daug kam neprikimba
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0