King vs. Payne vs. Young
**1/4
Gana neblogas openeris, paprastai ROH nepersistengia ir show atidaryt imesdavo pati silpniausia matcha, taciau cia buvo maloni isimtis. TNA toks fast-paced balaganas labiau tinka, bet pagal duota laika 2 low-carderiai + Kenny King gavo pakankamai pasireiksti. Kalbant apie Kenny King, man sis vaikinas labai patinka. Jis tarsi Shelton Benjamin of ROH, tik i ji smagiau ziuret, nes cia jam leidziama daugiau stuffo daryt. Dabar yra sudares stable su Aries kaip vadu ir Rhet Titus kaip tag team partneriu. Nelabai suprantu, prie ko cia Titus, as jo visai nemegstu, taciau pats faktas, kad King ir Aries yra vienoj stable ir nemazai dirbs kartu, man yra tikrai dziuginantis.
Claudio vs. Steen
**3/4
Dar vienas ganetinai average matchas. Is tokiu wrestleriu norisi tiketi daugiau, taciau per PPV daznai ta problema atsitinka, nes undercardo matchams labai ribojamas laikas. Net ir ju entrancai neparodomi. Labai patiko, kaip siame matche heelino Claudio. Apsimeta jog darys savo firminius veiksmus, ziurovai surekia hey, o jis greit panaudoja priesininko veiksma vietoj to. Kas istrigo, tai savo standartais gan silpnai atrode Steen. Girdejau, jis buvo siame matche traumuotas, tikiuosi tai tiesa. Ir manau jam reikia jau kazka daryti su savo svoriu. Man ilga laika jis patiko, toks isskirtinis storuliukas, kaip Joe, tiktai labiau aerialistas, taciau dabar jau per daug. Jo pilvas yra gal dvigubai didesnis nei buvo pries ~metus, o tai nera gerai. Dar truputi ir tai prades stipriai atsiliepti jo judesiams. Taciau nepaisant to, as vis tiek manau kad Steen turejo kovoti pries Nigela, o El Genericui palikti Claudio. Ne tik todel, kad manau, jog matchai butu buve geresni, taciau Steen, mano nuomone turetu buti tas wrestleris is Steenerico, kuris gauna daugiau pusho kaip signles wrestleris.
Lynn/Butcher vs. Delirious/Lee
**1/2
Balaganas, kuriam buvo duota kiek per daug laiko. Nebuvo jokios story matche, legalus tai vieni, tai kiti, vienu metu teisejas stabdo nuo rope breaku ir tagu, o veliau nieko nedaro, kai naudojamos kedes ar stalai. Dar vienas blogas dalykas, tai kad kas liecia PPV, gana prastai Jerry Lynn subuildintas kaip main eventeris pries pat ROH titulo laimejima. Turejo jis rimtu matchu su Danielsonu, Aeries, Tyler, Nigel, taciau jie buvo arba DVD eventuose, arba tiesiog paprastuose nefilmuojamuose show. Ka turetu pamanyti zmogus, kuris tik ROH PPV ziuri isijungia viena PPV Jerry Lynn yra midcarderis, isijungia kita Jerry Lynn jau ROH World champas. Negerai. Taciau patiko post-match. Graziai vaizduojamas Jacobs budelio gimmickas jis tarsi tas tevas, kuris primus namie savo sunu uz prasta pazymi
Tik nepatiko, kad Deliriuos tada nepadare face turno. ROH PPV ziurovai yra apsispoiline iki kaulu smegenu todel zino, kad Deliriuos yra faceas, taciau kodel jie turno nedaro per PPV? Per PPV turi buti didziausi ivykiai, o turnas yra vienas is ju. Juo labiau, kad jau pakankamai atsiziurejom Daizee/Deliriuos slamsto.
Danielson vs. Tyler vs. Aries vs. Jacobs
***3/4
Ko gero paskutini karta isgirstu The Final Countdown
Gaila, kad dabartiniuose ROH TV tapinguose Dragon naudoja nauja ir tikrai ne tokia uzvedancia theme. O kas apie matcha, tai pirmas tikrai geras sio PPV matchas daug smagiu veiksmu, high-spotu, geras laimetojas, susukti nauji feudai, taciau galejo buti dar geresnis. Per daug laiko buvo issvaistyta tauntams, promo, nereikalingiems tagams ir kitokiais laiko svaistymais.
Nigel vs. Generico
***3/4
Is it just me, ar tikrai Nigelas savo triusikus uzsidejo issvirksciai?
Sis matchas buvo geras, taciau turejo ta pacia problema, kaip ir dauguma sio vakaro matchu pradzia buvo per daug chaotiska, t.y. matchas prasidejo beatdownu. Man tas nepatiko, nes viena is priezasciu, kodel esu Nigelo matchu fanas, tai kad jo matchai beveik visada turi ta leta mat-wrestling pradzia, po to progresuoja tai i dramatiska matcho finisha. O dabar kai po to beatdowno prasidejo mat-wrestlingas, jau jo nebuvo tiek daug, nes publikai tai nebaisiai rupejo ir uz tai per anksti prasidejo matcho pabaigos teaseinimas. Taciau man, asmeniskai, viskas atrode daug maz gerai, isskyrus pradzia, todel duodu gana nebloga ivertinima. Wrestleriai buvo labai over, ypac prie to prisidejo Steeno buvimas ringside. Na o Nigelas tradiciskai is midcarderio varzova padare i the man
Tik vienas botchas kai Nigel matchui einant I pabaiga antra karta laike London Dungeon, Generico pradejo tapint taciau po 2 pliaukstelejimu suprato (arba gavo Nigelo calla), kad dar truputi per anksti uzbaigti kova
Steel Cage Warfare
***1/4
Matchas buvo gana geras, taciau tai buvo silpnokas PPV lygio main eventas. Paskutiniai ROH PPV budavo headlineinti epic matchais, kaip Danielson/McGuinness, Steenerico/AOTF, Tyler/Danielson ir t.t. Todel si kova beabejo buvo let-down. Jai labai truko didesnio Steel Cage naudojimo. Nes narvas buvo naudojamas tik kelis kartus, t.y. trenkti zmogu i narvo siena, bei atlikti 1 high spota (Jay Briscoe), Turiu omeny, kad jei matche nebutu buve narvo, tai matchas nebutu ziauriai pasikeites. Taciau tikrai buvo dalyku, patikusiu matche. Puiki Sweet N Sour strategija su Davey Richards heelai ir turi buti protingi. Nesitikejau, kad Pearce bus matche, o juo labiau kad tiek daug sellins, nes jis ne tik kad pasieme pina, bet ir jo subine buvo labiausiai atspardyta visame matche. Na o Jay Briscoe, tai savame amplua gauna kayfabe trauma, bet nori ja sellina, nori ne
Po matcho buves Bobby Dempsey turnas buvo labai smagus, kaip pasakytu MK, publika tiesiog sprogo. Tai tikrai buvo tas moment, kuri reikia rodyti per PPV
Overall
7/10
Na as zinojau, kad sis eventas nebuvo geras, nes ir cardas buvo prastokas, ir maciusiu atsiliepimai nepergeriausi toli grazu, ypac ROH PPV standartais. Taciau man asmeniskai sis PPV buvo ypatingas nors aisku dar nemaciau Take No Prisoners (sekancio ROH PPV, jam jau sukurta tema), taciau speju, kad Caged Collision buvo paskutinis senosios ROH PPV. Sis renginys buvo nufilmuotas dar pries ROH HDNet pradzia, todel ir kokybe buvo blogesne, ir publikos garsas buvo stipresnis, ir play by play komentatorius buvo senasis. Neaisku, kokio production sulauksime sekanciame ROH PPV Take No Prisoners 09, taciau speju, kad tai bus jau geroji kokybe ir naujoji komentatoriu komanda. Sentimentus cia jau reik padeti i sali ir zengti zingsni kokybes link. Bet is kitos puses, jei as teisus, kad sis renginys buvo paskutinis senojo ROH stiliaus PPV, tai siek tiek tuo paciu ir liudna, nes kas liecia show kokybe, tai buvo blogiausias ROH PPV renginys ever. Taciau net ir to uztenka, kad jis butu geresnis uz Judgment Day 09
Paziurejus si rengini butu lengviausia teisti Adam Pearce, nes tai buvo pirmasis 100% Pearce bookintas PPV ir iskarto blogiausias, taciau as to nedarysiu, nes priezastis, kodel sis PPV nebuvo geras, buvo in-ring action, o tai jau buvo sunku prognozuot. Visi matchai under-deliverino, su Nigel/Generico isimtimi, nes ten ir Nigelas traumuotas ir ju mini-feudas yra overkilled, tai nieko geresnio nebuvo galima isspaust. O kas lieka? Steel Cage Warfare blogiausias ROH PPV main eventas ever. Four Corner Survival? Tikrai geras matchas, taciau turint galvoj, kokie talentai jame dalyvavo, galejo buti zymiai geriau. Apie likusia cardo dali kalbeti neverta, nes ne vienas is likusiu matcho, mano akimis, net *** nepasieke. Gerai, kad Take No Prisoners jau birzelio 11 d., tai bus greitai proga pasitaisyti. Gyvai ji mate zmones sako, kad tai buvo labai geras show. Pamatysim