Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Sekantis ROH Cempionas?

Temoje atsakymų: 6

Apklausa: Sekantis ROH Cempionas? (26 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kas bus sekantis ROH World Cempionas?

1. El Generico (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

2. Bryan Danielson (2 balsai(-ų) [7.69%])

Balso procentinis santykis: 7.69%

3. Jerry Lynn (3 balsai(-ų) [11.54%])

Balso procentinis santykis: 11.54%

4. Kevin Steen (2 balsai(-ų) [7.69%])

5. Tyler Black (6 balsai(-ų) [23.08%])

Balso procentinis santykis: 23.08%

6. Austin Aries (7 balsai(-ų) [26.92%])

Balso procentinis santykis: 26.92%

7. Jimmy Jacobs (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

8. Claudio Castagnoli (1 balsai(-ų) [3.85%])

Balso procentinis santykis: 3.85%

9. Adam Pearce ;DDD (3 balsai(-ų) [11.54%])

Balso procentinis santykis: 11.54%

10. Nigel titula laikys dar ilgai... (2 balsai(-ų) [7.69%])

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Visu pirma, jokiu spoileriu cia nebus, paskutinio ROH PPV, kurio dar neparode, rezultatu as nezinau, todel nebijokit.

Dabartinis ROH pasaulio cempionas Nigel McGuinness jau titula laiko beveik 500 dienu, tai svelniai tariant, yra ilgas title-reign'as (antrasis pagal ilguma ROH istorijoje, po Joe). Todel sakyciau, kad jau po truputi bresta naujas ROH karalius. Aisku sunku prognozuoti, kada titulas keis seimininka, mat kai titulas jau uzsilaike pas viena zmogu ~500 dienu, atrodo logiska, kad jis ten liktu ir dar ~200 d. Bet jis amzinai ten nebus. Todel surasiau zmones, kurie mano nuomone, turi sansa ta titula pasiimti is Nigel'o:

El Generico - per paskutini ROH PPV, Caged Collision, kuris kaip minejau, dar nera parodytas, jis kovojo pries Nigela. PPV rezultatu nezinau, taciau esu tikras, kad titulo jis nelaimejo, tai darau prielaida, kad Nigel vis dar cempionas.
Bryan Danielson - Bryan/Nigel Gabe buildino mazdaug puse metu ir tai atrode reali proga naujam cempionui. Danielson pralose, taciau manau, kad visai imanomas ir rematch'as - negi puses metu buildas buvo tik del 1 matcho, po kurio nieks nepasikeite? Jei rematch'as bus, as busiu tikrai laimingas, sie 2 ne tik turejo nuostabu matcha per Rising Above, bet ir puiku 2007-uju feud'a.
Jerry Lynn - turbut dauguma girdejote, kad ikvepti The Wrestler filmo, ROH duos Lynn'ui dideli babyface push'a, su tuo "he still got it". O jis su Nigelu jau turejo pora konfrontaciju ir kelis matchus, vienas is ju buvo del titulo.
Kevin Steen - taip, Steen yra ROH Tag team cempionas, taciau jei jo partneris Generico gavo keleta titleshot'u, logiska, kad ji gaus ir Steen.
Tyler Black - Po puikaus run'u kaip Age of The Fall narys, Tyler pagaliau padare laukta face turn'a. Gabe per savo interviu po isejimo is ROH, sake, kad Tyleriui buvo planuojamas mega push'as. Pearce ko gero, irgi planuoja kazka panasaus. Black su Nigelu turejo nuostabu matcha pernai, per Take No Prisoners. Ir Tyler metu begyje tikrai suksis kazkur apie title picture. Tik pries tai jam reiktu laimeti feud'us pries Austin Aries bei Jimmy Jacobs. Bet skubet ner kur, sis feud'as/feud'ai (nezinau, ar jie darys kaip bendra feud'a, ar atskirai) atrodo tikrai gerai.
Austin Aries - ROH veteranas, uzkulisiu tvarkdarys, ko gero ir kompanijos siela, laimejo ilga ir didziuli feud'a pries Jimmy Jacobs. Atrodytu, jog sekantis zingsnis bus kova del titulo, bet ne. Aries padare heel turn'a, turn'indamas ant Black ir susivienydamas su katik jo priesu buvusiu Jacobs. Taigi sviezias heel'as neturetu atimti titulo is kompanijos top heel'o Nigel'o, ypac zinant, kad Aries jau ROH cempionu yra buves, o 2 kart sio titulo dar niekas nelaike. Taciau jis vis tiek yra viena didziausiu ROH zvaigzdiu ir jo visiskai atmesti negalima.
Jimmy Jacobs - mano minetoji ilga programa su Aries, Jimmy paverte wrestleriu, i kuri 2008-aisiais idejo bene daugiausiai laiko prie mikrofono. O ten Jimmy dirba tikrai puikiai. Ringe jis toks geras gal ir nera, taciau su geru oponentu, tinkama matcha tikrai isspaus. Taciau jis dar nera pilnai pasiruoses main eventeris, ji irasiau cia todel, kad jam pernai buvo skirta daug demesio.
Claudio Castagnoli - vienas labiausiai per paskutinius pora metu patobulejusiu wrestleriu. Match'as su tuo paciu Nigelu, per New Horizons ji padare zvaigzde. Heel turn'a jis padare irgi nebaisiai seniai, taciau heat gauti nelabai sugebejo, todel nereikia atmesti jo sugrizimo prie face roles. Visgi kaip ir Jacobs - nepaisant didelio demesio, jis dar nera pakankamai itikinamas.
Adam Pearce - sita labiau ant bajerio irasiau. Nepaisant to, kad Adam yra ROH pagrindinis bookeris, jis islieka in-ring workeriu. Juk Russo ant saves uzsimete WCW titula, kodel gi to Adamui nepadarius? :D O kai pagalvoji, juk jam dar sansai didesni, mat Russo net wrestleris nebuvo :D Nu bet as juokauju, zinoma.

Mano asmeninis spejimas toks - Tyler Black. Jau isvardinau priezastis, kodel. Dar galeciau prideti, kad jis ko gero svieziausias oro gusis ROH main evente. O kol jis laimes savo feudus pries Jacobs ir Aries, Nigel gales laisvai palaikyti titula dar puse metu, mat yra puikus cempionas. :thumb:

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
aš spėju kad tai bus Aries, bet spėju visškai iš lempos. šiaip manau titulas pradės "dažniau" keist rankas kai prasidės weekly shows. Nors ką čia man spėliot, dar jų beveik nepažystu, mačiau gal kokius 4 eventus :thumb:

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Mano nuomone pagrindiniai kandidatai yra Austin Aries, Bryan Danielson, Tyler Black arba Jimmy Jacobs. Visgi titulą manau sekantys laikys Austin Aries. Bene garsiausias dabartinis Ring Of Honor wrestleris. Man atrodo jis visai to nusipelno ir pukiai galėtų palaikyti titulą. Dėl Danielson ir Jacobs nežinau - čia jau bookerių idėjos daug ką nulems, bet antras kandidatas IMO būtų TB. Juk face turnas nedaromas "šiaip sau" - todėl reikia ieškoti priežasčių, o viena iš tokių yra tai, kad būtų sukamas Nigel vs. Tyler feudas. Į šį feudą būtų galima įmaišyti ir kokį Jacobs kuris bandytų sutrukdyti Black pasiimti titulą. Tokios mano mintys.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na kadangi Walleris paprase prabalsuoti tai reikia :mellow: Nors ROH nelabai domiuosi pastaruoju metu, bet pagrindiniai veidai tie patys. Jei Pearce daugmas eis Sapolsky pramintu keliu, tai manau titula gali iskovoti Jerry Lynn. Mego Gabe netiketus ir trumpus title reign'us ir jei Lynn iskovos titula, manau tikrai jis nebus ilgalaikis cempionas, bet ziurint i dabartine situacija, butu kazkoks paivairinimas Jerriui iskovojus titula. Tada gi galetu susukti feud'a Lynn vs. Aries, kur Austin pasiimtu titula. Nors irgi nemanau, kad tai butu ilgalaikis reign'as, tiesiog toks tarpinis, kad paruosti nauja cempiona - Tyler arba Jacobs.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Balsas už Tyler'į. Jis yra pagrindinė šių laikų "uc-and-coming" sensacija ir jo laukia gražus push'as. Tą susumavus, turim potencialų ROH champ'ą. Lix apibūdintas atvejis man neatrodo įmanomas. Kam duot laikiną reign'ą Lynn, jei Tyler'į titului galime ruošti tuo pačiu išlaikant Nigel nepralaimintį ir padarant jo reign'ą dar labiau epic.

Be Black, realus variantas Danielson. Bet vėlgi, jis ne tas žmogus, kuriam duotų titulą antrą kartą.
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąBottom, 2009-02-06, 17:31, pasakė:

Lix apibūdintas atvejis man neatrodo įmanomas. Kam duot laikiną reign'ą Lynn, jei Tyler'į titului galime ruošti tuo pačiu išlaikant Nigel nepralaimintį ir padarant jo reign'ą dar labiau epic.

Nes title change'ai yra idomu + reitingai :mellow:

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąLix, 2009-02-06, 18:13, pasakė:

Nes title change'ai yra idomu + reitingai :)
Jo jo, dėkui kad priminei. Man vis dar svetima vartoti ROH ir reitingai vienoje mintyje. Bet šiuo atveju change'ai nėra įdomiau, nei spėliot, kada Nigel'as jį pagaliau praras :mellow:
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0