Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Simtadienis

Temoje atsakymų: 48

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-02-14, 11:20, pasakė:

Aš nenoriu pasirodyt pašaipus, bet tokie "nuotykiai" yra daug kam buvę, todėl manau reiktų pasakot ką nors įdomaus, kažką išskirtinio, nes tokių "balių" tai beveik kiekvienoj (o gal ir visose) mokykloj būna. :)
nu koks skirtumas ar visose ar ne visose, tema apie simtadieny tai as ir papasakojau kaip jis praejo :) juk prie temos nebuvo (lyg :D ) parasyta: "pasakokit tik isskirtines istorijas" :D
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Tai va, praejo tas simtadienis. Jis man kainavo labai daug nervu, bet tuo paciu buvo isimintinas :)
Kaip ir sakiau, as su draugu turejom sedeti prie PC ir rupintis muzika bei video. Ketvirtadieni pasirupinom visa aparatura, viska istestavom, o vakar tik sujungem viska ir viskas veike puikiai. Na gerai, ne visai viskas... pasirodo mokyklini laptopa yra nudziovusi geografijos mokytoja ir nenori jo paleisti. Na nieko, sutarem visi rinktis 15:30 (kai pats renginys prasideda 18:00), viska pasiruosti, repetuoti ir pan. Na zodziu apie 16:00 jau buvom iranga paruose. Bet tik tada mes suzinojom visa programa, kaip kada kokia muzika leisti ir pan. Tada dar reikejo suruosti playlistus, kad butu lengviau. Zodziu tada ir prasidejo visos problemos - pasirodo visos 11-tos ir visos 12-tos klases (is viso 6) turejo sunesti kompaktus su savo nufilmuotais filmais. O mes 17:00 turejom tik... 11b filma ir neveikianti 12b filma (tiksliau jis veike, bet uzstrigdavo ant 7min, kai visas filmas truko 10min). Zodziu ka darysi... 17:40 jau turejom visus 11 klases filmus (11c atnese DVD .VOB formatu... nice), netrukus gavom ir 12a filma. Zodziu situs 4 jau saugiai turejom issisaugoje i VLC playlista (dar aciu dievui, kad draugas nepamirso isirasyti VLC).
18:00 (taip, jau prasidejus renginiui) kazkas is 12toku atnesa kita laptopa su veikianciu 12b filmu. Mes is to naujo laptopo isirasom i flashke ta 12b filma (kuris beje budamas 10min uzima 2 GB). Bet renginys jau prasidejes ir mes turime rodyti kazkokius Chaplino filmukus ir paleisti muzika tuo paciu. Greitai numinimizinam Chaplin'a ir uzstatom is flashkes kelti 12b filma i kompa (aisku visa auditorija mato ka mes "isdarinejam" per ekrana), bet nieko - greit vel atstatom Chaplin'a, o fone kele filma i kompa. 18:07 12c atnesa savo filma. Sveciai jau susirinke ir mes turime rupintis muzikos paleidimu, nors savaime suprantama, visai ne tas galvoj. Uz keliu minuciu jau turime pradeti rodyti 11 klases filmus. Mes su draugu meldemes, kad tik nepakibtu 256 MB RAM kompas perkelinedamas failus, rodydamas filmus ir su paleistu Winamp'u, nes tada visas renginys bus sugadintas. Parode 11A klases filma, uzstatome perkelineti 12c klases filma i kompa (po to paaiskes, kad tai nebuvo protingas sprendimas), kol kalba "komisija". Deja ta komisija kalba trumpai ir mes jau turim leisti 11b filma. Bet tame 12c diske butinai turi buti 2 video failai ir mes uzstatem perkelineti ne ta, kuri reikejo. Draugas nuejo kazko paklausti ir netrukus gavome zinia, kuri is tu 2 turime paleisti. Taigi parode 11b filma, uzstateme irasineti 12c reikiama filma i PC ir pradejom rodyti 11c filma, kuris sunkiai pasileido ir is pradziu pakibo (galvojau - viskas mire kompas), bet rode jis ta filma... Na kagi, problemos lyg ir baigtos, turime visus filmus kompe, dabar tik reikejo tiketis, kad PC nemirs. Uzleidziame sau ramiai 12a filma - tai buvo vienintelis filmas, kuri as idemiai ziurejau, nes jau itampa buvo atslugusi. Na kagi, eile leisti 12b filma... ir... JIS NEVEIKIA! JUODAS EKRANAS! Mano sirdis sustojo... renginio dalyviai pradejo boo'inti, kazkas kazka sake ir draugas greitai sugalvojo ikisti ta pusiau veikianti 12b CD i kompa ir parodyti nors 7 minutes. Uz mazdaug 1 minutes turbut nejaukiausios mano gyvenime, uzleidome ta 12b filma is CD ir vel reikejo dziaugtis, kad kompas nenumire. Visi pradejo ploti, o as laikiausi susiemes galva zinodamas, kad 7 minute filmas uzlus. Draugas perspejo renginio vedeja, kad filmas smigs 7 minute ir kad tam jinai butu pasiruosusi. Ir aisku stebuklo neivyko, filmas pakibo... vel LABAI nemaloni akimirka... renginio vedeja kazka pasake ir turejom uzleisti 12c filma, kuris irgi NEVEIKIA~!! Bet si karta, mes turejome veikianti CD ir po gal puses minutes paleidome is CD filma. Viskas veikia, ramu.
Po filmu prasidejo vaidinimai, kur mums praktiskai nieko nereikejo daryt. Per ta laika mes sujungem projektoriu su tuo nauju laptopu su veikianciu 12b filmu. Ten buvo Vista ir nelabai zinojau kaip paleisti vaizda per projektoriu, bet uz mazdaug 2 minuciu suradau ir istestavau. Berods viskas veike, tik del garso nebuvome tikri, bet teoriskai jis privalejo veikti tiesiog viena laida ikisus. Taigi po tokio streso jau man ne galvoj buvo idemiai ziureti i tuos vaidinimus... tiesiog ziurejome i plana ir pasiruoseme viska ka toliau daryti. Ziurovai daug plojo ir juokesi, tai manau visi tie vaidinimai gan gerai praejo. er ta tarpa, t.y. vaidinimus vis ateidavo tai 12tokai, tai mokytojai ir klausdavo kas buvo blogai del to filmo. Mes aisku viska varem ant tos 12tokes, kuri nemokejo irasyti DVD normaliai ir siaip sunesa paskutine minute viska. Aisku, mes vis tiek likome kalti, bet tiesa sakant, manau cia daugiau yra kaltes tos 12b klases, o ne musu, nes mes darem VISKA, kad tik pavyktu paleisti. Po vaidinimu dar 12tokai pozavo nuotraukomis, po to improvizuotai soko muzikai, kuria draugas pats ir leido per winamp'a ir reguliavo garsa, nors lyg ir tariames, kad as leisiu muzika, o jis ten reguliuos viska... na whatever, smulkmena. Po to paleidome ta 12b filma. Norejome viska parodyti is pradziu, bet zmones sauke, kad suktume i 7 minute, tai taip ir padariau. Paziurejom pabaiga... plojimai, dziaugiuosi, kad vistik pavyko parodyti gala. Po to pagaliau isjungiau projektoriu ir man labai palengvejo, kad nebemato visi ant sienos ka mes darome per PC.
Pabaigai isejo pakalbeti pavaduotoja (direktoriaus nebuvo kazkodel), graziai pakalbejo ir aisku paminejo kaip jai suspaude sirdi kai sustojo 12b filmas. Na tada atidengeme tortus ir mums liko paskutinis darbas, paleisti kazkokia muzikele... visi nuejo valgyti, bet as norejau tiesiog atsigerti, nes nuo 14:00 buvau nieko negeres (simtadienis baigesi ~21:00). Kazkur kazkas buvo gerti, bet ai... tiesiog palaukem kol visi iseis ir sutvarkem iranga. Afteryje jokiam nebuvau, nes draugai lyg niekur ir nejo, o sodyboje tusas organizuojamas siandien, bet ten irgi draugu nebus, be to daugiausiai 12tokai tai nevarysiu. Deja, nelaimes man nesibaige, eidamas su klasioke namo kaip paslydau ir tiesiai ant siknos. Nelabai malonu... :)
Zodziu, apibendrinant, sorry kad nedaug pasakojau apie pacia simtadienio programa, bet as nelabai ka maciau ir man visai ne tas buvo galvoj. Manau viskas praejo gan gerai, kompas nenusmigo ir vien tai yra dziugu. Ka padarysi del to filmo, saves kaltu nelaikau. Tai va, jei kas netingejote tiek skaityti, valio!

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLix, 2009-02-14, 13:29, pasakė:

Tai va, praejo tas simtadienis. Jis man kainavo labai daug nervu, bet tuo paciu buvo isimintinas :)
Kaip ir sakiau, as su draugu turejom sedeti prie PC ir rupintis muzika bei video. Ketvirtadieni pasirupinom visa aparatura, viska istestavom, o vakar tik sujungem viska ir viskas veike puikiai. Na gerai, ne visai viskas... pasirodo mokyklini laptopa yra nudziovusi geografijos mokytoja ir nenori jo paleisti. Na nieko, sutarem visi rinktis 15:30 (kai pats renginys prasideda 18:00), viska pasiruosti, repetuoti ir pan. Na zodziu apie 16:00 jau buvom iranga paruose. Bet tik tada mes suzinojom visa programa, kaip kada kokia muzika leisti ir pan. Tada dar reikejo suruosti playlistus, kad butu lengviau. Zodziu tada ir prasidejo visos problemos - pasirodo visos 11-tos ir visos 12-tos klases (is viso 6) turejo sunesti kompaktus su savo nufilmuotais filmais. O mes 17:00 turejom tik... 11b filma ir neveikianti 12b filma (tiksliau jis veike, bet uzstrigdavo ant 7min, kai visas filmas truko 10min). Zodziu ka darysi... 17:40 jau turejom visus 11 klases filmus (11c atnese DVD .VOB formatu... nice), netrukus gavom ir 12a filma. Zodziu situs 4 jau saugiai turejom issisaugoje i VLC playlista (dar aciu dievui, kad draugas nepamirso isirasyti VLC).
18:00 (taip, jau prasidejus renginiui) kazkas is 12toku atnesa kita laptopa su veikianciu 12b filmu. Mes is to naujo laptopo isirasom i flashke ta 12b filma (kuris beje budamas 10min uzima 2 GB). Bet renginys jau prasidejes ir mes turime rodyti kazkokius Chaplino filmukus ir paleisti muzika tuo paciu. Greitai numinimizinam Chaplin'a ir uzstatom is flashkes kelti 12b filma i kompa (aisku visa auditorija mato ka mes "isdarinejam" per ekrana), bet nieko - greit vel atstatom Chaplin'a, o fone kele filma i kompa. 18:07 12c atnesa savo filma. Sveciai jau susirinke ir mes turime rupintis muzikos paleidimu, nors savaime suprantama, visai ne tas galvoj. Uz keliu minuciu jau turime pradeti rodyti 11 klases filmus. Mes su draugu meldemes, kad tik nepakibtu 256 MB RAM kompas perkelinedamas failus, rodydamas filmus ir su paleistu Winamp'u, nes tada visas renginys bus sugadintas. Parode 11A klases filma, uzstatome perkelineti 12c klases filma i kompa (po to paaiskes, kad tai nebuvo protingas sprendimas), kol kalba "komisija". Deja ta komisija kalba trumpai ir mes jau turim leisti 11b filma. Bet tame 12c diske butinai turi buti 2 video failai ir mes uzstatem perkelineti ne ta, kuri reikejo. Draugas nuejo kazko paklausti ir netrukus gavome zinia, kuri is tu 2 turime paleisti. Taigi parode 11b filma, uzstateme irasineti 12c reikiama filma i PC ir pradejom rodyti 11c filma, kuris sunkiai pasileido ir is pradziu pakibo (galvojau - viskas mire kompas), bet rode jis ta filma... Na kagi, problemos lyg ir baigtos, turime visus filmus kompe, dabar tik reikejo tiketis, kad PC nemirs. Uzleidziame sau ramiai 12a filma - tai buvo vienintelis filmas, kuri as idemiai ziurejau, nes jau itampa buvo atslugusi. Na kagi, eile leisti 12b filma... ir... JIS NEVEIKIA! JUODAS EKRANAS! Mano sirdis sustojo... renginio dalyviai pradejo boo'inti, kazkas kazka sake ir draugas greitai sugalvojo ikisti ta pusiau veikianti 12b CD i kompa ir parodyti nors 7 minutes. Uz mazdaug 1 minutes turbut nejaukiausios mano gyvenime, uzleidome ta 12b filma is CD ir vel reikejo dziaugtis, kad kompas nenumire. Visi pradejo ploti, o as laikiausi susiemes galva zinodamas, kad 7 minute filmas uzlus. Draugas perspejo renginio vedeja, kad filmas smigs 7 minute ir kad tam jinai butu pasiruosusi. Ir aisku stebuklo neivyko, filmas pakibo... vel LABAI nemaloni akimirka... renginio vedeja kazka pasake ir turejom uzleisti 12c filma, kuris irgi NEVEIKIA~!! Bet si karta, mes turejome veikianti CD ir po gal puses minutes paleidome is CD filma. Viskas veikia, ramu.
Po filmu prasidejo vaidinimai, kur mums praktiskai nieko nereikejo daryt. Per ta laika mes sujungem projektoriu su tuo nauju laptopu su veikianciu 12b filmu. Ten buvo Vista ir nelabai zinojau kaip paleisti vaizda per projektoriu, bet uz mazdaug 2 minuciu suradau ir istestavau. Berods viskas veike, tik del garso nebuvome tikri, bet teoriskai jis privalejo veikti tiesiog viena laida ikisus. Taigi po tokio streso jau man ne galvoj buvo idemiai ziureti i tuos vaidinimus... tiesiog ziurejome i plana ir pasiruoseme viska ka toliau daryti. Ziurovai daug plojo ir juokesi, tai manau visi tie vaidinimai gan gerai praejo. er ta tarpa, t.y. vaidinimus vis ateidavo tai 12tokai, tai mokytojai ir klausdavo kas buvo blogai del to filmo. Mes aisku viska varem ant tos 12tokes, kuri nemokejo irasyti DVD normaliai ir siaip sunesa paskutine minute viska. Aisku, mes vis tiek likome kalti, bet tiesa sakant, manau cia daugiau yra kaltes tos 12b klases, o ne musu, nes mes darem VISKA, kad tik pavyktu paleisti. Po vaidinimu dar 12tokai pozavo nuotraukomis, po to improvizuotai soko muzikai, kuria draugas pats ir leido per winamp'a ir reguliavo garsa, nors lyg ir tariames, kad as leisiu muzika, o jis ten reguliuos viska... na whatever, smulkmena. Po to paleidome ta 12b filma. Norejome viska parodyti is pradziu, bet zmones sauke, kad suktume i 7 minute, tai taip ir padariau. Paziurejom pabaiga... plojimai, dziaugiuosi, kad vistik pavyko parodyti gala. Po to pagaliau isjungiau projektoriu ir man labai palengvejo, kad nebemato visi ant sienos ka mes darome per PC.
Pabaigai isejo pakalbeti pavaduotoja (direktoriaus nebuvo kazkodel), graziai pakalbejo ir aisku paminejo kaip jai suspaude sirdi kai sustojo 12b filmas. Na tada atidengeme tortus ir mums liko paskutinis darbas, paleisti kazkokia muzikele... visi nuejo valgyti, bet as norejau tiesiog atsigerti, nes nuo 14:00 buvau nieko negeres (simtadienis baigesi ~21:00). Kazkur kazkas buvo gerti, bet ai... tiesiog palaukem kol visi iseis ir sutvarkem iranga. Afteryje jokiam nebuvau, nes draugai lyg niekur ir nejo, o sodyboje tusas organizuojamas siandien, bet ten irgi draugu nebus, be to daugiausiai 12tokai tai nevarysiu. Deja, nelaimes man nesibaige, eidamas su klasioke namo kaip paslydau ir tiesiai ant siknos. Nelabai malonu... :)
Zodziu, apibendrinant, sorry kad nedaug pasakojau apie pacia simtadienio programa, bet as nelabai ka maciau ir man visai ne tas buvo galvoj. Manau viskas praejo gan gerai, kompas nenusmigo ir vien tai yra dziugu. Ka padarysi del to filmo, saves kaltu nelaikau. Tai va, jei kas netingejote tiek skaityti, valio!

Ne į temą
nice, Lix :D Viska taip detaliai net su tiksliom minutem :D

Šį pranešimą redagavo emouTe: 2009-02-14, 13:40

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Nice and INTERESTING story, Lix :) , Beggarai mokykis :)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Very Good Job. Interesting and not short :) Po trijų metų aš irgi parašysiu taip :)

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
o man pasirode, kad Lix simtadienis kazkoks nykus, nuobodus, negirdejau kad sokiai butu :) paziurejo filmus, pamaige pc, paede ir issiskirste. tai What the hell cia per simtadienis be jokiu linksmybiu, kaip tik visi eina pasitusint, pasisokt ten o cia vos ne neiline diena ir apie pacia simtadienio programa man tikrai pasirode mazokai :) tikiuosi nepyksit uz mano sita posta :D :D
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Dekui uz atsiliepimus, nesitikejau, kad daug kas skaitys :)

Rodyti pranešimąemouTe, 2009-02-14, 13:40, pasakė:

Ne į temą
nice, Lix :D Viska taip detaliai net su tiksliom minutem :)

Na aisku tos tikslios minutes nera visiskai tikslios, bet mazdaug apie ta laika :D Po to ten aisku po to kai gavom CD visus nelabai ir ziurejau i laikrodi.

Rodyti pranešimąBeggaras, 2009-02-14, 14:31, pasakė:

o man pasirode, kad Lix simtadienis kazkoks nykus, nuobodus, negirdejau kad sokiai butu :D paziurejo filmus, pamaige pc, paede ir issiskirste. tai What the hell cia per simtadienis be jokiu linksmybiu, kaip tik visi eina pasitusint, pasisokt ten o cia vos ne neiline diena ir apie pacia simtadienio programa man tikrai pasirode mazokai :D tikiuosi nepyksit uz mano sita posta :D :D

Na nuobodus man tikrai nebuvo :D Sakau, as objektyviai vertinti simtadienio negaliu, nes buvau uzsikases uzskulisiniais darbais. Beje, tai ka as parasiau buvo oficiali programa. Labai daug buvo "apsaugininku", t.y. zmoniu, kurie stovi arba sedi ir nieko neveikia, tik ziuri. Dauguma is ju po to ejo i kabakus, klubus ir t.t. linksmintis. O siandien kaip ir sakiau bus "prisigertuves" kazkur uz miesto. Tik visi labai pyko, kad jos sutampa su valentino diena... :D
Mokykloje visi diskonai uzdrausti, nes pries kelis metus jie vyko ir buvo fiasko - ateidinejo girti paaugliai ir siaip ten alkoholis liejosi, niekas nieko netvarke, zodziu po tokiu linksmybiu diskonu daugiau shulej nebebuna :D
Pati simtadienio programa manau nebuvo bloga, as visko dar ir neatpasakojau, nes neatsimenu ar tiesiog nemaciau smulkmenu. Atsimenu dar buvo kazkokie 12toku apdovanojimai, tipo kiekviena vienuolikta apdovanojo kiekviena dvylikta. Viena mergina ant scenos metinejo lapus su uzrasais "As myliu [vardas]" su visu dvyliktoku vardais. Be to i vaidinimus dar buvo itraukti mokytojai, kazka improvizavo... nelabai isidemejau.

Lix

• Administratoriai
36
Beje, keletas nepaminetu faktu, kuriuos praleidau: (siandien kazkoks rasytojo ikvepimas man :) )
  • Viena mergina, kuri atejo gal 17:30 buvo jau gerokai "apsilusi". Ji zvenge is visko ir visa pusvalandi iki renginio pradzios tik ir girdejau ja zvengiant. Po to kai pradejom daryti isdaigas su kompu, ji visu sukinejosi klausti ka mes cia darom. Po to arba issiblaive arba priprato prie musu nesamoniu...
  • Kazkada buvusi geografijos mokytoja sake, kad uz keiksmazodi viesoje vietoje gali susilaukti 50 Lt bausmes. Jei kas nors butu skaiciaves vakar ir uzvakar mano keiksmazodzius buciau gal milijona litu skoloj, o draugas gal 2 milijonus.
  • Renginyje buvo padavejai (aisku 11tokai), kurie nesiojo gerimus. Aisku niekas nepagalvojo apie mus ir praeidavo pro sali. Sudziai.
  • Dar keletas profesiju - buvo ir grimuotojos ir fotografai ir ZIUROVAI (cia turbut pats sudetingiausias darbas). Nelabai maciau ka jie veike tiesa sakant :D
  • Pamirsau pamineti, kad kai paleidom 12b filma naujajame laptope is pradziu NEBUVO GARSO. Nes tam laptope buvo dvi ausiniu skyles, o pasirodo ne i ta buvom ikise. Jau girdejosi salej saukia kazkas "E garso nera", o draugas rekia "kisk i kita skyle". As drebanciom rankom tai padariau ir veike...
  • Tie filmai, ypac 12toku buvo nuostabiai padaryti, kiek maciau. Juose mazdaug buvo pasakojama apie "vargso abituriento" gyvenima. Aisku buvo daug humoro elementu. Gaila, negaliu daugiau atpasakoti, nes idemiau ziurejau tik 12a filma, o po to jau ne tas galvoj ir buvo. Bet ziurovai daug juokesi, o po filmo plojo atsistoje, tai manau gerai.
  • Kai simtadienis baigesi prie musu priejo ta durne is 12b, kur irasinejo filma ir siurksciai pareiske "Atiduok laptopa". Draugas bande teisintis, kad del visko kaltas tas jos levas DVD, be ta tiesiog "TU DAR DRISTI SU MANIM KALBETI!". Draugas siek tiek del to nerimo, bet man jau po renginio buvo viskas vienodai ir pasiuliau jam nusiraminti.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąLix, 2009-02-14, 15:35, pasakė:

Beje, keletas nepaminetu faktu, kuriuos praleidau: (siandien kazkoks rasytojo ikvepimas man :D )
  • Viena mergina, kuri atejo gal 17:30 buvo jau gerokai "apsilusi". Ji zvenge is visko ir visa pusvalandi iki renginio pradzios tik ir girdejau ja zvengiant. Po to kai pradejom daryti isdaigas su kompu, ji visu sukinejosi klausti ka mes cia darom. Po to arba issiblaive arba priprato prie musu nesamoniu...
  • Kazkada buvusi geografijos mokytoja sake, kad uz keiksmazodi viesoje vietoje gali susilaukti 50 Lt bausmes. Jei kas nors butu skaiciaves vakar ir uzvakar mano keiksmazodzius buciau gal milijona litu skoloj, o draugas gal 2 milijonus.
  • Renginyje buvo padavejai (aisku 11tokai), kurie nesiojo gerimus. Aisku niekas nepagalvojo apie mus ir praeidavo pro sali. Sudziai.
  • Dar keletas profesiju - buvo ir grimuotojos ir fotografai ir ZIUROVAI (cia turbut pats sudetingiausias darbas). Nelabai maciau ka jie veike tiesa sakant :D
  • Pamirsau pamineti, kad kai paleidom 12b filma naujajame laptope is pradziu NEBUVO GARSO. Nes tam laptope buvo dvi ausiniu skyles, o pasirodo ne i ta buvom ikise. Jau girdejosi salej saukia kazkas "E garso nera", o draugas rekia "kisk i kita skyle". As drebanciom rankom tai padariau ir veike...
  • Tie filmai, ypac 12toku buvo nuostabiai padaryti, kiek maciau. Juose mazdaug buvo pasakojama apie "vargso abituriento" gyvenima. Aisku buvo daug humoro elementu. Gaila, negaliu daugiau atpasakoti, nes idemiau ziurejau tik 12a filma, o po to jau ne tas galvoj ir buvo. Bet ziurovai daug juokesi, o po filmo plojo atsistoje, tai manau gerai.
  • Kai simtadienis baigesi prie musu priejo ta durne is 12b, kur irasinejo filma ir siurksciai pareiske "Atiduok laptopa". Draugas bande teisintis, kad del visko kaltas tas jos levas DVD, be ta tiesiog "TU DAR DRISTI SU MANIM KALBETI!". Draugas siek tiek del to nerimo, bet man jau po renginio buvo viskas vienodai ir pasiuliau jam nusiraminti.
Ne į temą
wow koks įsijautęs, punktais suskirstei lyg kokias naujienas rašytum :D nu bet sorry, šiti punktai tai jau labai smulkmenos, pointless :) no offense :D o prirašei tai nemažai, good work :D

aš irgi atsiminiau vieną gan svarbią oficialios dalies dalį: į šimtadienį buvo pakviestos mūsų pradinių klasių auklėtojos, jos pasakė kalbas, palinkėjimus, sveikinimus ir daugiau jų nebemačiau :D

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-02-14, 16:09

Lix

• Administratoriai
36
Smulkmenos. Jos turejo buti viso pasakojimo dalis, bet pamirsau jas pamineti, tik veliau prisiminiau, o kadangi matau, kad zmones skaito mano pasakojima, tai galvoju paminesiu. Tavo stilium pasakysiu - juk prie temos nebuvo parasyta, kad rasyti tik faktus praleidziant smulkmenas. Tad nelabai supratau prie ko cia prikibai, lyg tavo gyvenimas butu buve geresnis, jei as nebuciau parases praeito posto.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
ysivaizduoju kiek lix prirasys kai pats abiturientas bus ;D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

• Administratoriai
36
Taigi abiturientai neorganizuoja nieko, tiesiog sedi ir smaginasi :lol: O prisigerimo nuotykiais nieko nenustebinsi jau, nes visi tik apie tai ir kalba/raso. Aisku, pagyvensim pamatysim.

koltasXxX

• Išbaninti
0
pavydziu jusu mokyklai, nes mum per filmo ruosima tj nebuvo laiko nei laisvalaikiui nei mokslam ;] Realiai 12tokai turi ilestis pries egzus
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

• Administratoriai
36
Ne į temą
Jo, idomu bus 12 klaseje. Anksciau galvojau, kad 11toje klasej jau reikes pradet daug mokytis, bet taip iseina, kad mokausi dar maziau nei 10toj, nes neliko visokiu fiziku/chemiju ir t.t. Bet vistik turbut ateis tas laikas, kai reikes pradet daug mokytis egzams :lol:

koltasXxX

• Išbaninti
0
Ne į temą
jo... paskutine nakty pries egza ;D

Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Citata

Viena mergina, kuri atejo gal 17:30 buvo jau gerokai "apsilusi". Ji zvenge is visko ir visa pusvalandi iki renginio pradzios tik ir girdejau ja zvengiant. Po to kai pradejom daryti isdaigas su kompu, ji visu sukinejosi klausti ka mes cia darom. Po to arba issiblaive arba priprato prie musu nesamoniu...

o gal priputus buvo ;DDD

Nu pas mus simtadienis tai fantastiskai buvo. Baiges tuom kad puse musu vaidintoju po pacio renginio ir musu tuso dbr guli namie su temperaturom tarp ju ir as ;DD Parasysiu gal veliau kaip ir Lix apie ji..

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
sveikinu siu metu abiturientus visu pirma tarp kuriu esu ir as. Tai kokios idejos, pinigu fondai ir visi kiti velniai siais metais ? Domina ka sugalvojo Lix, nes butent ji labiausiai atsimenu kaip vienmeti.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-12-30, 21:00, pasakė:

sveikinu siu metu abiturientus visu pirma tarp kuriu esu ir as. Tai kokios idejos, pinigu fondai ir visi kiti velniai siais metais ? Domina ka sugalvojo Lix, nes butent ji labiausiai atsimenu kaip vienmeti.

Prie ko cia as? :o Berods ir pernai rasiau, kad manes visiskai nedomina "simtadienio idejos" ir nesu joks organizatorius, taip kad as suzinosiu informacija apie ji gal likus 2 dienoms iki jo. Tada galesiu pasakyt.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąLix, 2009-12-30, 20:32, pasakė:

Prie ko cia as? :? Berods ir pernai rasiau, kad manes visiskai nedomina "simtadienio idejos" ir nesu joks organizatorius, taip kad as suzinosiu informacija apie ji gal likus 2 dienoms iki jo. Tada galesiu pasakyt.

Na turbut prie to pacio, kad tu 12okas :o Keista kazkiek, kad tamstos nedomina toks renginys :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Na matai, as i mokykla einu tik del pamoku (ir tai daug nevaikstau), o visokie uzkulisiniai renginiai, organizavimai manes visiskai nedomina, krikstynas praleidau ir siu metu, ir praeitu. Tiesiog toks esu :o Anti-social turbut.

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Mūsų mokykloj 11-tokai metasi po 15 ar 20 Lt (Dieve tu mano, už ką tokia bausmė???) o tema berots senovės Egiptas, tačiau kaip Lix, man nusispjaut ant užkulisinių renginių :o
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLix, 2009-12-30, 22:58, pasakė:

Na matai, as i mokykla einu tik del pamoku (ir tai daug nevaikstau), o visokie uzkulisiniai renginiai, organizavimai manes visiskai nedomina, krikstynas praleidau ir siu metu, ir praeitu. Tiesiog toks esu :? Anti-social turbut.
+1. Matyt mano stiliaus tu :) Aš taipogi einu į šulę, kad tik pabūt dėl vaizdo ir kaip sakei irgi daug labai nevaikštau į pamokas, o tie visokie renginiai tai VISIŠKAI nedomina. Užsiimu tuo kas man įdomiau :o

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Nezinau kaip pas jus,bet pas mus didziausias demesys sutelkiamas po renginio vyksianciam Tusui :) Renginys kaip renginys,bet po jo eina visi 11-okai ir 12-okai tusint bendrai,dazniausiai tai buna kokioj pirty :o Apie rengini dar nieko nezinau,nes tik atvedem kaledini rengini,as nesu toks kaip Powis ar Snypas,kuris nieko nedaro :? As ir vel greiciausiai stovesiu su mic ir vesiu 12-okams rengini,o gal kas pasakys is 12-oku ka jus darete per simtadieni praeitais metais?

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Praejusieji metai man kaip 11-okui buvo patys geriausi apskritai mokykloje. Butent simtadienis buvo ta idomi dalis. Pora menesiu kai repetavom viska ruosem ir pan. Galiu pasigirti, kad labai nemazai prisidejau prie viso parengimo. Ir dekoracijas dariau ir muzika vairavau is visur, karpiau sample'us visokius dariau. Nemazai prisidejau prie scenarijaus ir pats atlikau net tris vaidmenis, taciau tikrai buvo verta. Mes patys dareme "Laiko masina" tema. Tokia tema pasirinkta tam, kad galetume placiai apimti daug temu. Pagrindinis asmuo buvo isprotejes mokslu daktaras, kuris keliavo su laiko masina. Keliavome per antra pasaulini kara, per Ievos ir Adomo laikus, Robino Hudo, Cezario, Ateities, dabarties laikus ir net akmens amziu. Visa tai sudejome i viena vaidimina kuris uztruko dvi valandas. Tikrai buvo i ka paziureti ir buvo begales juoko. Po viso to 12-okai isvare tusint sau, mes 11-okai sau :D O dabar praejo jau metai, nors atrodo viskas buvo taip neseniai ir as pats 12-okas ir ziauriai laukiu simtadienio! :D

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0