Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
O tu walleri vapše tylek, niekas nečiulbina taves.Nejauti, kad niekam tavo nuomonė nesvarbi? Nejauti, kad tu tik visus nervuoji, o ant konors užstūmes tik patenkini savo ego, nes tikriausiai neturi draugų ir tai gali daryti tik per interneta.
Na visu pirma, as tikrai nesiruosiu laikyt savo liezuvio uz dantu vien tik todel, kad tau ar kitam forumieciui nepatinka, ka as sakau. Yra zmoniu, tiek sitam forume, tiek gyvenime, kurie mane uzknisa, bet as nepradesiu kam nors liept del to uztilt ar pan. Taip kad susitaikyk - visada gyvenime kas nors ka nors uzknis ir nieko nebepadarysi. Antra, cituoju tave: "Nejauti, kad niekam tavo nuomonė nesvarbi?". Tai yra absurdas, nes kas liecia e-fed'us, tai del mano PW ismanymo ir efedu bukinimo patirties, mano nuomone sia tema bus visada vertingesne nei tavo. Tai jei mano nuomone yra nesvarbi, tai kokios vertes tada tavo nuomone pagal tokia logika? Na ir trecia, visi tavo pasvarstymai apie mano stumimos, ego, draugu neturejima yra sudo verti, nes tu manes nepazisti, mes net per skype niekad nebuvo susirase, taigi tu negali teigti nieko apie mano charakteri ar juolabiau, apie mano turimus ar neturimus draugus. Tu tiesiog nieko nezinai apie mane. Net nekalbu jau apie tai, kad tai neturi visiskai nieko bendra su situacija, apie kuria snekejom. Solidus zmones apie tokias nesamones nesneka, kai nepazista zmogaus.