Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Extreme Warfare Revenge

Temoje atsakymų: 97

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-01-25, 15:53, pasakė:

Kokia lyga losiat? O as ir pats noriu paklaust vieno dalyko kur overness tai ten bendras reitingas? Ar kazkas kitas? Ir ar jei overness aukstas priklauso ar wrestleris geras?
overness tai mazdaug kaip publika i ji reaguos jo populiarumas, tarkim pasiimi Ron Killings ir su juo squashini visus is eiles tada jo overis kyla arba duodi Killingsui pergale pries cempiona na zodziu :)

pats dabar nebezaidziu bet zaisdavau su tna, roh ir kazkokia mexicanu kompanija :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Net nenoriu pradeti su lekstomis ir nuobodziomis WWE, TNE ir etc.

Noriu mastyti, bandyti igyventi ir nebankrutuoti. jau trecia menesi einu su NWAW. Ir kolkas normaliai sekasi. Turiu prime slot'a. Kur jo audence yra 0.50. Ir buvau padares reitinga 0.50. Visi ziurejo :)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Na nzn... Su WWE pradedu ,nes pvz norejau su TNA ar kitomis pazais tai nemoku PPV sarasu susidaryti ir ten visko padaryt...

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
reikia per du langus zaisti. Kad viename galetum daryti kovas, o kitame galetum zeti i feudus ir etc. Nes pasimirsta :)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Galit paaiskint kaip uzseivint? Tipo isjungti ir viskas?
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Refresh jo, Skorpio, o tai kuo daugiau overness tuo didesni reitinga turesi?

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Kuo didesnis overness. Tuo geresne maco kokybe bus. Tuo didesne bus zmoniu reakcija. Is situ dvieju dalyku susideda overall kovos. Kuo didesnis, tuo geresne kova :)

Refresh minejo, kad trins zaidima. Dabar jau uzsiseivint nori ;D

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-01-25, 19:54

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Kzkas

• nMo nariai
1
Na ir dar prie to pacio kam tada tie reitai speed ir pan. jeigu tu gali nustatyt kovos laimetoja ir pagal overness kyla kovos reitingas.

P.S. NMO PPV pavadinimai sugalvoti pagal EWR :)

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-01-25, 19:56

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Kuo geresni visi statai. Tuo geresne maco technika. Nezinau kaip ten tas vadinasi.Pamirsau. Na geresnis macas techniskai. Tuo kils ir maco overallas.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Kzkas

• nMo nariai
1
PlutoniX sakei, kad sedi minuse tai ka gero nusipirkes esi? Ar kas nors ka gero esat nusipirke kurie vadovauja ne WWE ar TNA kompanijoms

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
va dabar su NWAW esu nusipirkes Chris Sabin, Abyss. Buvau nusipirkes CM Punk (kuris po savaites isejo) ir AJ Style (taip pat po poros savaiciu isejo)
Supratau tiek tiek, jog teks man i menesi moketi 30 000 uz viena kovotoja, kur galeciau nusipirkti tris Upper Midcarderius po 12 000.

Ir minuse sedziu n del pirkiniu, o seip del ten show stuff'u. Ir etc. Nes kazkaip is sponsoriu nieko gero neiseina man, na. Aisku jei is sponsoriu gaunu po kazkur 1mln. Tai vis mazesnis minusas.

Ir blogiausia tai, jog jei neduodi kovotojui aug kovu, dazniausiai jis pirma menesio diena pasididina atlyginima 10%.

Jei puse taiop padaro. Tai apie 10 000 i menesi i ora ismetu. O tai vistiek pinigai.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Kzkas

• nMo nariai
1
Noriu dar vieno klausimo paklaust koki kontrakta geriau pasirasyt open ar written? Kaip suprantu tai open gali, bet kada lyga palikt ir uz pasirodyma per sou moki, o written tai uz menesi moki? Ir gali iseit tik kontraktui pasibaigus? Paaiskinkit ;)

Ir dar vienas klausimas pasiemiau silpnoka lyga ir noriu pasisamdyti staffo, nes tik vienas zmogus yra ir kai bandau pasirasyti kontrakta su kuriuo nors sako jis as nenoriu su jumis net prasideti ar kazkas panasaus net jeigu bandau pasirasyti sutarti su paciu prasciausiu personalo zmogum. Ka daryt?

PlutoniX su default rostais zaidi ar su tais kur as daviau? :)

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-01-26, 17:55

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
As pirkau Daniels, AJ, Test (Andrew Martin), RVD, Chris Sabin, Alex Shelley, Eric Young, Bobby Lashley, Sean O'Haire, Roddy Piper, Chris Harris ;). As ROH atstovauju taigi stai koks zvaigzdynas pas mane.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ir papasakok, po kokias algas jiems moki? ;D

Silpnoka lyga, tai kuria? Turi TV laiko? Ar panasiai? Taip, del open ir written tu teisus. Na, as ir taip manau. Gal mes abu klystam, o gal ne :)

O del staff'o. Padidink atlyginimo siulyma 5k. Jei nesutiks 10k. Bet jei vienas zmogus yra, tai kas pranesejas kovu? Ar panasiai? Knieti kokia ten lyga ;D

Zaidziu su senu ;)

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-01-26, 18:46

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Kzkas

• nMo nariai
1
Problema ne tame, kad nesutinka, bet net neleidzia siulyt. Lyga tai UWA, bet manau isnaujo pradet nes cia po 1 men jau bankrutuosiu prisipirkau per daug geru ;)

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-01-26, 18:49

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Dabar su tuo 2008 metų rosteriu net žaisti neatsibosta.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-01-25, 17:55, pasakė:

Na ir dar prie to pacio kam tada tie reitai speed ir pan. jeigu tu gali nustatyt kovos laimetoja ir pagal overness kyla kovos reitingas.

P.S. NMO PPV pavadinimai sugalvoti pagal EWR ;)
Ne į temą
i fucking know that ? negi budamas nmo nepasakiau kad pavadinimus is ewr rinkom?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-01-26, 19:47, pasakė:

Ne į temą
i fucking know that ? negi budamas nmo nepasakiau kad pavadinimus is ewr rinkom?

Turbut kai tu sakiai as dar net registruotas narys nebuvau ;) Todel nezinojau :)

Tai kas atsakys? Kodel net pasiulyt kontrakto neleidzia? Nors ir losiu su kokiu TNA

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Rimtai, kodėl neleidžia pasiūlyt kontrakto staff'ui? man reik writer'iu, dar visokio sh. Nė vienam neleidzia pasiūlyt. (Losiu su IWA-EA)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąNervas, 2009-05-07, 14:58, pasakė:

Rimtai, kodėl neleidžia pasiūlyt kontrakto staff'ui? man reik writer'iu, dar visokio sh. Nė vienam neleidzia pasiūlyt. (Losiu su IWA-EA)

Todel, kad neislaukei kol susikurs seivas kai pradzioj kuri lyga. Man ir taip buvo...

Kzkas

• nMo nariai
1
Ne į temą
Sorry, uz double post, bet radau zymiai geresni zaida Total Extreme Wrestling, daugiau kovu, backstage viskas zymiai geriau, bet viena beda turiu tik trial, gal kas turit ar zinot is kur gaut crack ar serial?

Shadow

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nu galiu pasiulyti http://www.ewbattleground.com/ saita.Net nesiregistravus galima parsisiusti Extreme Warfare Revenge 4.2, bei tavo norima pilna Total Extreme Wrestling 2005.Beto forume yra daug modifikaciju EWR,TEW ir kitu.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Kiek vikipedia sako, tai TEW ir yra EWR tesinys. Bet buvau parsisiuntes kazkuri ir man taip nepatiko, per daug visko, labai sunku buvo priprasti, tad pasilikau prie EWR ir parsisiusiu 4.2 pazeti, kuom pasikeite nors kiek. Ir siaip, manau sociai yra darbu prie EWR, o TEW dar daugiau sunku gaudytis. na, cia man, nezinau kaip Kzkas tau ;)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Stabdys

Baltas diržas

• Naujokai
0
5.00 show reitingas cia daug, ar mazai?

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ziurint, kokioje televizijoje dirbi, ir koks tos televizijos to laiko (time slot, ten ale graveyeard, prime ir etc) ziurovu reitingas. Jei reitingas Tuo metu tarkim 5.50, isspaudi 5.00. Na, man tai butu gan prastokai.

Ir matyt zaidi su WWE, as tai visiskai nejauciu kaifo su juom zaist. Isimeti kokia maza federacija ir bandai pragyventi. :lol:

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0