Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Extreme Warfare Revenge

Temoje atsakymų: 97

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Xnitro prase tai kas nores gales parsisiusti. Tikrai geras wrestlingo simuliatorius.

http://demonews.com/...ad.php?det=3668

2008 rostai:

http://www.megaupload.com/?d=2CN4JOY3

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-01-25, 15:26

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Gal galėtum daugiau papasakot? Čia susikuri savo wrestleri, ir kovoji, ar kaip?
ai kažką galbūt supratau.Tipo turi kaip kompanija, samdai wrestlerius, ir t.t.?

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2009-01-24, 18:13

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąfanatix, 2009-01-24, 16:12, pasakė:

Gal galėtum daugiau papasakot? Čia susikuri savo wrestleri, ir kovoji, ar kaip?
ai kažką galbūt supratau.Tipo turi kaip kompanija, samdai wrestlerius, ir t.t.?
taip, managini shou, darai reitingus, pinigus pasirasineji sutartis su sponsoriais, tik savo wrestlerio nereikia kurti. Labai idomus zaidimas, tiesiog valdai kompanija.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ir svarbiausia tai, kad man niekaip nepavyksta iseiti i pliuso naujo menesio pradzioje. Kai yra visos praeito menesio apskaitos sudarytos. Visad buna apie 1mln nuostolkiu.
Ir siaip, bet tiesa pasakius, kartas nuo karto idomu pazaisti. Bet siaip jai sedet savaite, kasdien be sustojimo. Tai jau po dvieju-triju dienu pabostu. Nes reikia daryti feudus. Ir galima sakyti beveik kiekviena savaite buna panasios kovos. Padarai koki Battle Royal. Tai gauni overall kovos reitinga ~50. Auksciausias kovos reitingas 75. Ekspertas dave uz ta kova **1/4.
Siaip neprastas games. Neprastas. Tik geriausia zaisti per du langus, kad kai darai show, kitame lange galetum zeti rosteri, feudus, titulus ir panasiai ;)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Sudominot mane cia :thumb: Reiks isbandyti ,nes man tokie dalykai patinka :lol:

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Ne į temą
man kazkoki errora meta cituoju :Sorry, this game requires your Windows language settings to be English.Please change the settings andthen run up the game

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Nueik i Control Panel. Regional and language options ir ten VISKA nustatyk English. Man tas pats buvo.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-01-24, 21:50

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Kažkaip aš nemoku jo lošt. Pasiemiau TNA, o eventu nėr :\.

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
aš tai kol kas nesigaudau kaip ten ką daryt... nors atrodo visai smagus žaidimukas, kai nėr ką veikt, bet ne su mano IQ tokius žaist ;)

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1
Siulau ispradziu susitart su sponcoriais nes nuo ju gausi pinigu. Poto pasidaryt PPV sarasa. Tada sudarai pirmus feudus. Titles pridedi jeigu reikia. Stables, Tag teams pasidarai. Poto Su televizija kontrakta pasirasai. Na ir jeigu reikia pasipildai rosteri.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
O kurioje čia vietoje su tais sponsoriais tartis?

Kzkas

• nMo nariai
1
Kai yra meniu kur ten feudai, tag teamai, personalas ir t.t. uzeik ant savo kompanijos pavadinimo ir ten apacioj bus sponcoriai siulau duoti main tam kuris daugiausiai siulo jei jis nesutinka tada antra pagal daugiausiai ir t.t.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ir beto, kuo mazesnis bus tavo lygos risk, tuo didesnis pasirinkimas su sponsoriais bus.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
As nesuprantu vieno dalyko. Ten kur events as pasidariau savaitinius show kurie vyksta kiekviena 3adieni, bet tada negaliu PPV daryt.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Idomus wisai game tik gal biski per greit atsibodo

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2009-01-25, 12:15, pasakė:

As nesuprantu vieno dalyko. Ten kur events as pasidariau savaitinius show kurie vyksta kiekviena 3adieni, bet tada negaliu PPV daryt.

Arba darai savaitinius tokius kaip sou arba PPV

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Atsisiunciau ismeginau po 30min atsibodo.. Istrinsiu greit turbut..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Gal zinote ka padaryt ,kad matcus zvaigždutėmis vertintu? Pvz: ***1/2 Aš turiu du kompiuterius viename vertino ,o kitame ne tai turbut reikia kaska ijungt?

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Kiek zinau, reikia tureti writeriu, announceriu ar dar kazka. Manpaciam ta problema buvo. tai prisisamdziau ivairiausiu darbininku, ir kita savaite jau vertino mano kovas.

Beto, patarciau to nesidaryti, jei kovos nera geros, nes dar gaus MINUS * (-*) Nekoks jausmas.

ir del to weekly mode.

Jei esi pasirases sutarti su televizija, tada nebus galima pasidaryti weekly mode, nes tipa du show per savaite. Pats dabar einu su NWAW. Gyvuoju tris menesius. TV ratingas vidutiniskai 0.40. Geriausia time slot'a turiu. Kur daugiausia ziurovu. Ir gyvuoju sau, kiekviena menesi eidamas i minusa ;)

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-01-25, 13:43

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Na zaidimas mane uzkabino kol kas geriausia kova buvau padares tai: Kurt Angle vs Chris Benoit ***** ir AJ Styles vs Eddie Guerero ***** ;) O ten dėl tos problemos susitvarkiau reikėjo kita writeri pasirinkt :)

Citata

Kzkas

• nMo nariai
1
Jeigu kam reik 2008 rostu: http://www.megaupload.com/?d=2CN4JOY3

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
pabandziau sita dalyka. Du sou pagaminau 71% ir 69% overallai tai nzn ar gerai tai ar ne ;)
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
poruokit Danielsa su Aj bent jau man labai geros kovos gaudavosi ;)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Va va, ten **** matchai ir etc. WWE.. Man ten jokio idommo su ja.
Vat paaisk su mazesnemis lygomis, kurios isvis neturi TV show. Kuriu saskaitoje ne 30mln (kaip WWE) o koks 1mln. Ir ezartas pasijaucia ;)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Kzkas

• nMo nariai
1
Kokia lyga losiat? O as ir pats noriu paklaust vieno dalyko kur overness tai ten bendras reitingas? Ar kazkas kitas? Ir ar jei overness aukstas priklauso ar wrestleris geras?

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0