Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Wrestling Observer Newsletter 2008 Awards

Temoje atsakymų: 10

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Taigi jau pasirode siu metu Wrestling Observer Newsletter leidinio, kurio redaktorius ir ikurejas yra Dave Meltzer, 2008 metu PW (Professional Wrestling) ir MMA (Mixed Martial Arts) apdovanojimai. Noriu pabrezti, kad tai ne grinai The Meltz favoritu sarasas - balsavime dalivauja skirtingi zmones susije su abejais verslais, t.y. promoteriai, agentai, kovotojai/wrestleriai, zurnalistai, istorikai, fanai ir kiti. As surasisiu kategorijas ir aprasisiu lietuviskai (isversiu) i ka atsizvelgia kiekviena kategorija. Apdovanojimus sudaro dvi stambios kategorijos:
  • Class A - balsotojai nurodo savo top trys pasirinkimus. Pirmas pasirinkimas gauan penkius taskus, antras gauna trys taskus, o trecias tik du taskus. Daugiausiai tasku surinkes pasirinkimas laimi.
  • Class B - balsotojai paprasciausiai nurodo viena svarbiausia pasirinkima. Tas uz ka prabalsavo daugiausiai zmoniu (atsizvelgiant i ju balso svori) laimi.

CLASS A

Spoiler'is

CLASS B

Spoiler'is

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2009-01-24, 14:31, pasakė:

Worst Television Show - iteikiamas blogiausiam metu MMA arba PW televizijos show.
- TNA: iMPACT!

Nelabai supratau... Tai jie vertino tik pagal reitingus ar dar kaip nors kitaip?

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-01-24, 17:58, pasakė:

Nelabai supratau... Tai jie vertino tik pagal reitingus ar dar kaip nors kitaip?
Is tikruju as irgi nelabai suprantu kodel iMPACT'as jau antrus metus is eiles pasiima sia nominacija.Bent jau man akivaizdziai tiek ECW,tiek SD tikrai prasciau atrodo.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-01-24, 17:58, pasakė:

Pagal storyline'us, bookinga, tinkama talentu isnaudojima, publikos susidomejima ir taip toliau.

Keleta №1 vietu "pergaliu seriju" siuose apdovanojimuose ;)

Most Outstanding Wrestler - Bryan Danielson laimi jau trys metus is eiles (2006, 2007 ir 2008)
Most Charismatic - John Cena laimi jau trys metus is eiles (2006, 2007 ir 2008)
Best Technical Wrestler - Bryan Danielson laimi jau keturius metus is eiles (2005, 2006, 2007 ir 2008)
Promotion of the Year - Ultimate Fighting Championship laimi jau trys metus is eiles (2006, 2007 ir 2008)
Best Weekly Television Show - The Ultimate Fighter laimi jau keturius metus is eiles (2005, 2006, 2007 ir 2008)
Best Non-Wrestler - Larry Sweeney laimi jau du metus is eiles (2007 ir 2008)
Worst Television Show - TNA iMPACT! laimi jau du metus is eiles (2007 ir 2008)
Worst Promotion of the Year - Total Nonstop Action Wrestling jau laimi du metus is eiles (2007 ir 2008)
Promoter of the Year - Dana White laimi jau keturius metus is eiles (2005, 2006, 2007 ir 2008)
Best Gimmick - Santino Marella laimi jau du metus is eiles (2007 ir 2008)

Dabar paeditinau pirma pranesima ir parasiau platesni sarasa - ne tik pirmas vietas, bet pilnus sarasus. Nuo saves galiu prideti, kad vistiek blogiausia sudetis buvo YAMMA Pit Fighting mano nuomone, nes man teko kankinti save to pazoru. Kituose nominacijuose nesutinku su Evan Bourne kaip geriausiu high-flyeriu ir geriausiu judesiu, kadangi vienintelis dalykas, kuris padaro ji isskirtiniu is kitu Indie wrestleriu yra faktas, kad jis gauna WWE televizijos laiko, pusha is creative ir jo atveju Vince nusprende nuimti keleta uzdraustu judesiu, kurios galetu atlikti ir kiti organizacijoje, bet jiems NEGALIMA. Taip pat nesuprantu kaip Matt Morgan nefiguroja net Top 10 tarp pervertinti wrestleriu - man tai lieka kaip misle. Pereinant prie geriausio non-wrestler kategorijos, pripazistu, nesu susipazines su Larry darbu ROH, bet mano nuomone Vickie Guerrero padare neitiketina darba siais metais ir turejo tvirtai paimti №1, o ne tenkintis antra vieta. Tarp blogiausiu metu PW matchu, manau Styles/Trigg susitikimas turejo buti auksciau nei devinta vieta, kadangi tai buvo pasibaisetinas matchas, kuri nuleisciau iki -* ivertinimo. Geriausio bokerio kategorijoje, su visa pagarba Sapolsky, malonu, kad pagaliau pripazintas Joe Silva darbas su UFC, kuris nutrauke keturiu metu Gabe karaliavima sioje nominacijoje. Didziausias gi sokas buvo metu promoterio kategorija, kur Strikeforce prezidentas Scott Coker isvis nefiguroja. As pasimetes. Geriausia gimmicko kategorijoje, nors ir nepelnitai buvo pamirsti Beer Money, malonu kad laimejo Santino Marella, nes jam esu skoloj ne viena sypsena. O siaip labai idomus sarasas akims paganyti :)

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Ne nu jie ir pavaro rinkdami:

CM Punk uzima 8 vieta pervertintu wrestleriu tope ir 7 labiausiai nuvertintu ;), o del iMpacto ir mane smarkiai nustebino tas.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-01-24, 19:01

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Kas man užkliuvo, tai kiek per žema vieta Age Of The Fall(Jacobs/Black) komandai ir per didelė kritika TNA. Taip pat, įdomu, kaip Punk gauna 8 vietą Mos Overrated ir kartu 7 vietą Most Underrated. Taip ir Mike Tenay, gauna 5 vietą Worst announcer ir 6 vietą kaip Best announcer. Apie šiuos tikriausiai skiriasi nuomonės tarp žmonių.
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Dar mane trikdo toki dalykai kaip: RAW prastesnis show uz SmackDown! ir MEM.vs.FrontLine vienas is prasciausiu metu feudu. Man MEM.vs.FrontLine atrodo vienas is geriausiu metu feudu idomu kodel jis sitaip nurasytas? ;)

`MalioK`

• Administratoriai
34
Jus visi turite suprasti, kad balsoja ne sauja zmoniu, o virs puses tukstancio zmoniu. Aisku bus tokios situacijos kaip aptikote su CM Punk - pavyzdziui gera dalis WON skaitytoju laiko ji pervertintu, bet kita puse laiko ji kaip tik neivertintu - jie balsos uz savo isitikinimus ir gausis tokie rezultatai. Tas pats liecia jusu "sutinku" arba "nesutinku". As pavyzdziui irgi nevirskinu MEM vs. Frontline feudo - tai dabar i mane reikai mesti akmeni, kad nesutinku su jumis? ;) Matote, jums tai gal yra kazkoks svezio oro gurksnis - as gi turejau galimybe matyti nWo vs. WCW feuda, taigi mane sis TNA scenarijus visai nezavi, nes is WCW, gerai prasidejusio, tolimesnio "provalo" zinau kaip sis storyline gali baigtis ir ko gali kainuoti kompanijai.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na matosi, kad visuose spejimuose, TNA lyg ir praignoruota, atiduodant jiems dar esmini, eilini - worst promotion, worst show.
Kodel jis worst?
Sugalvojau kaip labai paprastai atsakyti - todel, kad po show prisimeni ne kas buvo subookinta, bet galvoji, kaip jie taip galejo, tokia nesamone, subookinti. T.y. galvoji ne apie pasekmes, o apie priezastis. Vietoj zodzio "wow" mintyse sedi "WTF is this shit"?
Pridekime prie to, kad top3 kovotojai TNA (AJ, Angle ir Joe) WO sarasuose figuruoja epizodiskai, ir dar Joe ne itin smagioje 2 "Worst gimick" pozicijoje, iskaitant figuravima sarase "Worst feud".
Mistico, kad ir koks jis bebutu zymus out-of US, duoti jam tokia auksta vieta, kad jis lenktu Cena.. Cia siek tiek ne tos svorio kategorijos..

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Tai saujai ROH gerbeju, kuria turime forume, radau organizacijos oficialiajame puslapyje atrinktas "pergales" ;)

Spoiler'is
Aisku, atsitiktinai, jie pamirso pamineti neigiama kategorija, taigi as nuejau papildoma mylia ir suradau ja pats. Beto, jie uzmerke akys i savo buvusiojo darbuotojo, Gabe pasiekimus, kuriu nepaminejo. Nes tikriausiai negerai atrodytu, kad jie atleido geriausia pripazinta bookeri PW versle. Stai "prarastosios" nominacijos:

Spoiler'is

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Xexe, ROH irgi ne visada svariai zaidzia ;) Pralinksmino cia abudu punktai "prarastieji" :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0