Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Rezultatai - nMo.lt Narių Apdovanojimai 2008!

Temoje atsakymų: 1

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Nuotrauka

Sveiki dar kartelį, forumo bičiuliai. Šventinę savaitę nMo forume griaudėjo nMo.lt Narių Apdovanojimai 2008! Pirmiausia, noriu visų vardu už aktyvumą padėkoti balsavusiems, kurių tikrai buvo nemažai. Taip pat ačiū ir nariui Lyncaz, už jo padarytą šių apdovanojimų amblemą. Manau, kad man užteks pliurpti, nes vis tiek jus visus labiausiai domina rezultatai. Tik va paskutinis dalykas - prie kai kurių nugalėtojų rasite jų taškus, o prie kitų, ne. Kodėl? Ogi todėl, kad aš juos skaičiavau ne visose nominacijose. Ten, kur taškai bus neparašyti, ten nugalėtojas triumfavo triuškinama persvara, todėl nešvaisčiau savo laiko ir neskaičiavau, nes laimėtojas iš anksto buvo akivaizdžiai matomas. Šiaip taškus skaičiavau naudodamasis skaičiuokliu, tačiau jei yra manančių, kad galėjau kur nors suklysti, ar abėjojate mano kompetencija/objektyvumu, tai prašom, galite perskaičiuoti. Jei yra kokių klausimų dėl sistemos kaip aš skaičiavau, tai nebijokit paklausti,

Ačiū už dėmesį,
Walleris.

[center]

nMo.lt Naujokas 2008:

Spoiler'is

nMo.lt Pro-Wrestlingo ekspertas 2008:

Spoiler'is

nMo.lt Mixed-Martial Arts expertas 2008:

Spoiler'is

nMo.lt GFX’eris 2008:

Spoiler'is

nMo.lt E-Fed’as 2008:

Spoiler'is

nMo.lt Aktyviausias 2008:

Spoiler'is

nMo.lt Nevykėlis 2008:

Spoiler'is

nMo.lt Flooderis 2008:

Spoiler'is

nMo.lt “Pajacas” 2008:***

Spoiler'is

nMo.lt Protingiausias Off-Topic skiltyje 2008:

Spoiler'is

nMo.lt “Už nuopelnus forumui” 2008:

Spoiler'is

nMo.lt Narys 2008:*

Spoiler'is

Spoiler'is

Spoiler'is

[center]__________________________________________________________

[center]SVEIKINIMAI NUGALĖTOJAMS!

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
;) nepasikuklinsiu, bet nMo.lt “Už nuopelnus forumui” 2008 jauciuosi visiskai vertas =]

Sveikinimai kitiems laimetojams!

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Grįžti į Forumo naujienos

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0