Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Transferai, sutarčių pasirašymai

Temoje atsakymų: 57

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
"Liverpool" klubą jau artimiausiu metu turėtų papildyti gynėjas Glenas Johnsonas (Glen Johnson), už kurį 'raudonieji' yra pasirengę "Portsmouth" ekipai sumokėti apie 17 milijonų svaro sterlingų.

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Na ką, jau turi Realas ir Benzemą! Rūkykit, barsukai, jei čia tokių forume yra! :)

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Ai as kazkaip net nemanau, kad ir nusipirkes tu zaideju realas taps jau super neiveikiama... Milanas pernai irgi turejo visokiu Ronaldinho, Beckham, Kaka + begale geru zaideju, bet liko nieko nepeses. Cia ne nuo sudeties priklauso viskas.
Va tarkime Chelsea yra komanda, kuri vienintele neleido barcai imusti ir per dvi rungtynes is eiles, net su teiseju pagalba barcai, nepralose ( turejo ir laimeti)... Realas gavo nuo Liverpoolio skaudziai, na o tas pats liverpoolis pasikrove dar skaudziau nuo chelsea.. Tai tokia ir logika cia mano, pagal kuria galima suprast kas buvo galingiausia europos komanda, nors ir neturejo ten jokiu Kaku, C. Ronaldu, Robinhu, Ronaldinhu.
Dar vienas dalykas, tai kad ne vien Realas bet ir dar viena komanda - manchester city nenustoja pirkus visokiu brangiu zaideju. Va jie tai irgi svaistunai. Man idomu ar nors viena is siu komandu pasieks geresnius rezultatus negu pernai buvo :)
Ir dar, zinau kad cia turbut nera tokiu kurie labai megsta Vokieciu futbola, bet va Bayernas, kuris man irgi ziauriai patinka, jau tokia nebloga komanda renkasi. Tikiuosi kad pavyks jiem Ribery issaugot :D gal tada ir jie paims nezema vieta CL :)

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-07-02, 11:47

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-07-02, 12:13, pasakė:

Na ką, jau turi Realas ir Benzemą! Rūkykit, barsukai, jei čia tokių forume yra! :)
o dabar man parodyk nors viena ganda, kur Benzema buvo susietyas su perėjimu į Barca?
rimta gandą, o ne kokio niekam nežinomo saitelio

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąEzzy, 2009-07-02, 13:26, pasakė:

o dabar man parodyk nors viena ganda, kur Benzema buvo susietyas su perėjimu į Barca?
rimta gandą, o ne kokio niekam nežinomo saitelio
Na, archyvuose knistis nesiruošiu, tačiau eurofootball.lt forume, tiek praeita vasarą, tiek šią buvau aptikęs info, kad Barca domisi Benzema.

Kzkas

• nMo nariai
1
Sklinda gandai, kad Bayern'ui priklausantis F.Ribery nori palikti klubą ir keltis į daug gerų žaidėjų šią vasarą papildžiusia Real ekipa.

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Ibra į "Barca" :) , už Eto'o + 40mln. ir turbūt + Hleb nuoma. Gali būt kad Hleb kaip Maxwello sanderio dalis yra

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1
Manau, jau galima pradeti postinti cia naujienas

Nikola Žigičius (Nikola Zigic) jau artimiausiu metu turėtų keltis į Angliją - "Valencia" sutiko parduoti Serbijos rinktinės futbolininką "Birmingham" klubui už maždaug 7 milijonus eurų.

"Roma" artimiausiu metu ketina pasiūlyti 2,5 milijono eurų už "Flamengo" atstovaujantį Adriano (Leite Ribeiro Adriano).

Fabio Aurelio (Fabio Aurelio) ir "Liverpool" klubui nepavyko pasiekti susitarimo dėl sutarties pratęsimo, tad brazilas palieka komandą.

"Roma" ekipai praėjusio sezono antroje pusėje paskolintas puolėjas Luca Toni (Luca Toni) negrįš į Miuncheno "Bayern" klubą. Nors italas turi galiojančią sutartį su Vokietijos čempionais, jis veikiausiai liks gimtinėje. Tiesa, veikiausiai ne "Roma" gretose - juo domisi "Napoli".

Pasak Anglijos spaudos, šalies vicečempionas "Man Utd" yra pasirengęs įsigyti Madrido "Real" saugą Rafaelį van der Vaartą (Rafael van der Vaart).

"Bordeaux" klubas oficialiai paskelbė, kad naujuoju komandos treneriu nuo kito sezono bus Jeanas Tigana.

"Sevilla" ekipos gretas jau artimiausiu metu turėtų papildyti "Saint-Etienne" žaidėjas Mouhamadou Dabo (Mouhamadou Dabo).

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0