"Man City" siūlo 15 milijonų svarų sterlingų "West Ham" ekipai už puolėją Craig Bellamy ir saugą Scott Parker.
"Man City" žada pasiūlyti 4 milijonus svarų sterlingų "Newcastle" klubui už puolėją Michael Owen.
"Wigan" puolėjas Emily Heskey - vienas iš "Chelsea" taikinių sausio mėnesį.
Nadir Belhadj tapo pilnateisiu "Portsmouth" ekipos nariu po to, kai Anglijos klubas gynėją įsigijo iš "Lens" už 4,4 milijono svarų sterlingų.
"Koln" įsigijo Jeruzalės "Beitar" ir Ganos nacionalinės rinktinės saugą Derek Owusu Boateng, tačiau perėjimas įvyks tik vasarą.
Henrik Larsson, kurio kontraktas su "Helsingborgs" baigsis kitą mėnesį, yra siejamas su persikėlimu į "Marseille" klubą.
Santandero "Racing" iki sezono pabaigos išsinuomavo "Valencia" ekipos puolėją Nikola Žigič.
Rafael Marquez artimiausiu metu turėtų pratęsti sutartį su "Barcelona" iki 2014 metų.
"Juventus" ieško pamainos Pavel Nedved. Italijos klubo taikinyje atsidūrė Diego iš Brėmeno "Werder" ir Alberto Aquilani iš "Roma".
"Milan" ieško pamainos traumuotam Gennaro Gattuso ir "Benfica" klubo saugas Kostas Katsouranis yra pagrindinis pretendentas papildyti legendinę Italijos ekipą.
Milano "Inter" treneris Jose Mourinho nori į savo ekipą prisivilioti Brėmeno "Werder" saugą Diego.
"Bologna" svarto galimybę įsigyti "Nurnberg" ir Graikijos nacionalinės rinktinės puolėja Angelas Charisteas.
--------------------------------------------------------------------
Bolonijos ekipa stiprinsis. Tai man gana idomu - atsiras papildomas lygiavertiskesnis varzovas stipriausioms ekipoms, nors nemanau, kad labai pavojingas, bet ikasti gali.
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-12-30, 17:04