Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-02-01, 22:59
- Kaip jum Mickey Rourke fiasko. viena diena sako kad kovos WM su Y2J, na o kita diena sako kad tik stebes WM arenoi?
- Kaip jums Shane McMahon sugrizimas i raw?
- Joe gryzta i ringa, ko tikites?
- Na ir pakalbekime apie Christopher Daniels. Kaip manote ar sugris jis i tna su normaliu falen angle gmiku, ir kartu su Joe, Aj iskars kaili pensininku sutvei?
2009-02-01, 23:16
- Kaip jum Mickey Rourke fiasko. viena diena sako kad kovos WM su Y2J, na o kita diena sako kad tik stebes WM arenoi?
- Na ir pakalbekime apie Christopher Daniels. Kaip manote ar sugris jis i tna su normaliu falen angle gmiku, ir kartu su Joe, Aj iskars kaili pensininku sutvei?
- Na cia dar niekas neaisku,as irgi galiu sakyti viena,o kita diena sakyt kita.Tai nera patvirtinta ,pirma sulaukime NWO,tada prasides visi WM reikalu aiskinimaisi ir viskas bus aisku,ar jis dalyvaus tik kaip palaikantysis,ar kaip wrestleris.
- Nepatiko,nes kaip jau daug kas sake Shane'as isdauze visus kaip niekur nieko,o tas biski nesirisa su ivykiais,HHH net iskrito is Royal Rumble match'o del legacy, o Shane visus sumale i miltus.
- Tikiuosi jo geroje formoje ir noreciau ,kad jis paimtu dirza.
- Nelabai galiu kazka komentuoti,todel isvis patylesiu.
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-02-01, 23:17
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-02-01, 23:29
Primusas, 2009-02-01, 22:59, pasakė:
2. this time he screwd... maybe next time he'll be better...
3. Tikiuosi paskeitusio gimmick'o, nes koks buvo astaruoju metu, tai švelniai tariant kniso... galėtų būt koks įpykęs negailestingas keršytojas, kad būtų malonu stebėti jį ringe.
4. Manau grįš, bet tik laiko klausimas. Reikia Kaz pavaduoti ir tuo pačiu negali taip greit grįžt po Curry Man atleidimo, nes būtų pernelyg akivaizdu, kad tai vienas ir tas ptas asmuo gali būti, kad dar bent mėnesį nebus Christoper Daniels TNA rosterį... Gal ateis tik tada, kai bus laikas užbaigt viską su MEM, pvz per kokį Slammiversary?
2009-02-02, 15:03
2. Gero įspudžio nepaliko. Išdaužė Priceless - pasielgė kaip tikras Cena.
3. Kažkodėl aš jo nepasiilgau. Galbūt per greitai jis grįžta - bent man jau taip atrodo.
4. Aš labai šito norėčiau. Dabar kaip tik yra puiki galimybė jį sugražinti, bet nebūtinai kaip face. Būtų gerai jį išvysti jau šiame, arba sekančiame iMpact!
----------------------
Beje reikėjo įdėti klausimą apie Brutus Magnus ką nors. Bent man taip atrodo.
2009-02-02, 16:03
Manau jis tiesiog "was playing a character" Pats nesu tokių mačų megėjas tad antrasis pareiškimas man yra malonesnis
Kaip jums Shane McMahon sugrizimas i raw?
Geriau būtų išvis negrįžęs, negu taip.
Joe gryzta i ringa, ko tikites?
Pastaruoju metu jis gavęs nemažą "depush" ir vėl užbuildinti reiktų laiko, greičiausiai ir diržo, nemanau, kad jis pasieks tokį lygį, koks buvo anksčiau, greičiausiai bus antrame plane po AJ/3D ar pnš
Na ir pakalbekime apie Christopher Daniels. Kaip manote ar sugris jis i tna su normaliu falen angle gmiku, ir kartu su Joe, Aj iskars kaili pensininku sutvei?
Neįsivaizduoju, bet TNA rodos labai pamėgo slėpti jį po įvairiomis kaukėmis, gal dabar pasikeisdamas su KAZ atliks suicide rolę, juk tai toks svarbus char ir tiek daug gėrio įneša į storyline, kad be jo niekaip negalima apseiti.
2009-02-02, 16:48
2.Kaip jums Shane McMahon sugrizimas i raw?
3.Joe gryzta i ringa, ko tikites?
4.Na ir pakalbekime apie Christopher Daniels. Kaip manote ar sugris jis i tna su normaliu falen angle gmiku, ir kartu su Joe, Aj iskars kaili pensininku sutvei?
1. Nemanau kad cia didziulis fiasko. tiesiog perkalbejo ji kad nesikistu i wrestligno bizni nes tai kenkia aktoriaus karjerai (rocko pavizdys kaip jis visaip vengia wwe). arba galim dar neskubet ir veliausiai gal dar ir gausim si matcha per wm. bet kuriuo atveju man vienodai jai bus y2k-ram, paziuresiu ir tiek visvien geriau negu kas buvo praitais ar uzpraitais metais. jai isvis nebus irgi gerai. taip ar taip tai daroma kad sulaukti daugiau demesio ir prastumt pirkimus, as kai siunciuosi tai man vienodai rodo, tas vienadienis ivykis.
2. Visiskas pravalas. Jau betkaip tik nesitaip. tiesa pasakius shane ne koks tai labai svarbus asmuo butent per paty show. tad net nelabai cia verciasi liezuvis man jo svarbiu sugryzimu vadint. bet kad dejo tokia nesamone wwe tai jau senai nemaciau - prasilenke su betkokia realybe kuri yra likus wwe. betruksta kad hornswoggle taptu whc ar wwe campu...
3. Absoliuciai nieko, tiksliau absoliuciai nieko nebus mano nuomone o tiketis galima daug ko. pirmas gal pora impact laidu bus piesiamas kaip nesustabdomas joe (bent as taip manau del jo tos "tatoo" ant veido) o veliau stos atgal i tapacia vieta kai stovi prie kitu front line nariu ir keleta zodziu pralemena. aisku buciau tikrai nieko pries jai pasiimtu belta is stingo, bet cia tna, jie jau smarkiai arteja prie wwe tokiom nesamone, o kartais net ir pralenkt sugeba.
4. Tai cia beveik jau aisku kad artimiausius pora menesiu vaidins suicide vietoj kaz. suprasciau akd koks fjudas ar storyline vyktu su tuo suicide, bet daba? buvo idomu kai jis pirmus pora kartu atskriejo su virve ir apdalino ispudingu dropkicku. bet daba?
2009-02-02, 17:33
2. Shane is niekur nieko eme ir virto supermenu... Idomu ka Vincas ruke, kad tai priverte ji priimt toki apsurdiskai durna sprendima. Prisiminkim feuda su DX. Kai po kovos su HBK, Vincas is arenos buvo isgabentas su nestuvai, Shane taip nepyko. Kai DX Vinca, Shane ir Spirit squard ismaude "suduose" Shane taip nepyko. Netgi kai Vinco galva buvo sukista Big Show i subine, Shane taip nepyko! O dabar po Ortono spyrio Vincui, Shane pasiunta ir vienas sustifina visa legacy. It doesn't make any sense, what were they thinking!!!
3. Pasakysiu tiek, kad jei gryzes Joe ibegtu i ringa ir vienas sustifintu MEM, nenustebciau...
Šį pranešimą redagavo real_deal: 2009-02-02, 17:34
2009-02-02, 20:45
2. Shane kaip shane.. Cia reiketu kalbeti apie jo itikinamuma aplamai - jis su Kurt Angle virs 20 minuciu tempe, todel nieko stebuklingo, kad cia trims nieko nesitikintiems, is kuriu du yra vaizduojami kaip skalikai/pakaliki, iskarse kaili. Shane reikia geros aplinkos, kad sleptu jo trukumus. Sis raw nebuvo ta aplinka.
3. Eilinio TNA finto:
"lets push him like he's a king of the world."
->
"let's job him out"
->
"let's write him out, and build over again after some time. With some more gimick tweaks. Belly paint maybe?"
4. To noretusi. Vadinasi to nebus. It's TNA, get back to f'n reality
2009-02-09, 11:14
- Kaip jums Shane McMahon grizimas i ringa per no way out?
- Kuris jum elimination chamber macas domina? ir ko tikites is siu macu?
- Kokia jusu nuomone apie Cris Jericho incidenta su fanais? Kaip manote kas kaltas?
- Kuris WM planas su Y2J jum patrauklesnis:
Spoiler'is - Stingas Spoiler'is, Kokia jusu nuomone apie tai?
- Aj styles,Spoiler'iskokia jusu nuomone apie tai?
- Na ir pakalbekime Apie Big show? kaip jis jum kaip wrestleris?
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-02-09, 11:16
2009-02-09, 12:01
2.Mane asmeniskai labiau domina WWE Championship elimination chamber'is.Uztenka paziureti vien i wrestlerius ir suprantama kuris turi buti idomesnis.
3.???Pirma karta girziu,jei kam negaila gal galite koki youtube kinka numest?
4.Man asmeniskai labiausiai is siu pateiktu variantu patiktu (SPOILER: WWE WrestleMania XXV)
6.-
7.Jis kaip wrestleris man nepatinka.Nesu mates jo idomiu match'u.Net nezinau ka cia apie ji ir pasakyti,man jis nepatinka,bet jokiu budu nesakau ,kad jis prastas vien del to ,kad man nepatinka.
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-02-09, 12:04
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-02-09, 12:57
- Manęs tai nestebina ir nedomina.Mano nuomonė kad sugrįžo trumpam.
- Turbūt labiau domina SD.Iš šio mačo daug nesitikiu tiesiog truputėlį įdomaus mačo ir tiek nugalėtojas galėtu būti Edge ir išlaikyti titulą.
- -
- Kuris WM planas su Y2J jum patrauklesnis:
Spoiler'is - Spoiler'is
- -
- Visai geras wrestleris.Noors šiek tiek man nepatinka manau kad per EC jis turėtų gerai pasirodyti vien dėl to, kad matosi kaip jam kovojasi Brutal mačuose
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-02-09, 23:05
Nepamirstame spoiler tag'u vertes (TNA: Against All Odds 2009). +20% ispejimo.
2009-02-09, 13:07
3. Kaltinti galima tik fanus, o Jericho vertas pagarbos, kad heelina taip itikinamai, jog ziurovai net siais laikais nebesugeba atskirti kayfabe nuo tikroves; siuo atveju jo veiksmus vertinu kaip savigyna.
4.
2009-02-09, 15:48
2.Daug labiau domina SD! matchas. Tikiuosi pasikeis bent vienas world champas.
3.Saunuolis Chrisas, nesileidzia stumdomas visokiu siukliu kurie nezino ka reiskia zodziai sports entertainment. Kazkaip anksciau isivaizdavau, kad Canada tai salis arciausiai tobulybes, bet dabar pirma karta pamaciau, kad Canadoj yra tokiu pat, o gal net didesniu kaimieciu(kaimas - nevietove, o zmogaus busena), nei USA. Didelis respect Chirsui, visada gerbiu zmones kurie uz save pastovi, ir jo vietoj buciau dares lygiai ta pati.
4.
5, 6 - redaguosiu posta ir parasysiu kai jau busiu paziurejas Against all odds.
2009-02-09, 18:26
2009-02-09, 18:58
2. Na labiau domina SD! elimination chamber macas kadangi ten "rimtesni" kovotojai.
3. Palaikau Cris Jericho.
4. Na noreciau tai:
6. -
7. -
... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...
2009-02-10, 13:20
2 - WWE Championship Elimination Chamber. Wrestleriu listas ten tikrai labiau vilioja nei RAW. Paziurejus i sarasiuka WHC Chamberis turetu buti "tragedija", bet labai noreciau, kad mane nustebintu vyrai ir isvysciau grazu maca.
3 - Palaikau wrestleri. As kaip ir daugelis is jusu tokioje situacijoje daryciau ta pati. Chris tikrai buvo auka, o ne visi kiti kurie tik nervino ji.
4 -
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-02-10, 13:21
2009-02-10, 21:36
2. SD chamberis labiau domina ,nes idomu kaip vargselis Edge'as issilaikys ,juk be jo ten bus 5 didziausia credibility turintis SD wrestleriai. Na ,idomu ,idomu bus...tikiuos retainins. Raw chamberis nelabai domina ,nes kaip ir nera rimtu varzovu ,kurie galetu pasiimti titula. Y2J nemanau ,kad bus itrauktas i title picture (nors ka gali zinot ,gal pakis bookeriu planai) ;Kofi ,Knox - tikrai ne ;Rey - beveik neimanoma ;Kane - imanoma ,kad atspardytu Cenos subine ir pasiimtu rimta title reign'a uz tuos ilgus metus ,bet tik ne pries WrestleMania.
3. Siaip labai nesigilinau i ta ivyki ,bet palaikau Chris. Gaila...Is kur atsiranda tokiu retardu...
4.
2009-02-10, 22:21
`MalioK`, 2009-02-09, 18:26, pasakė:
2009-02-10, 22:34
2009-02-10, 23:07
2009-02-14, 11:52
- Turbut visi suprantame, kad shane maca laimeti neturi jokiu sansu. Jo darbas bus siame mace priimti spyri is ortono, ir taip dingti is eterio ilgam, taip ortonas uzsitrauktu dar didesne stefani rustybe. Is kovos nieko stebuklingo nesitikiu.
- siais metais daug geresnes sudeties yra Sd chamberis. Na o titulo pasikeitimu tiketis ganetinai sunku. tiek raw, tiek SD chamberije titulus apgins cempijonai.
- Kiek maciau is video tai jericho nieko nedare, ant jo uzsipuole fanas, taciau Y2J toliau velesi i konflikta ir dauze fana. Situacija is provakavo fanas/antifanas, taciau jericho nereikejo pasiduoti sei provakacijai.
- Is pateiktu triju variantu labiausiai noreciau: Chris Jericho vs Steve Austin, teisiog noriu trumpalaikio Ausitn grizimo, nesu as mates jo daug kovu, bet macas manau butu geras.
- Na jai stingas numes dirza per lockdowna Joe, Aj ar per stebukla Danielsui tai tegu jis pabuna to cempijonu. Palei impact ivykius viskas eina link to, kad per destination X stingas kovos su kurtu, tad prastu main eventu serija turetu uzsdibaigti. sio momentu nenoreciau kad stingas prarastu dirza kuriam is nors pencininku, reikia jam atlikti joba per lockdown ir nieko nezinau
- Na jai bus bokerio jobas tai gerai Ir seip tas legend titulas, kaip koks zaislas sio momentu yra, visiskai uzmirstas ir neginamas pries normalius priesininkus. Kaip jis taps vertingu dirzu jai bokeris ji gins pries teisejus? Manu teisingas sprendimas. gauname ginama legends titula, ir sviezia fjuda AJ vs Booker T. Gal pagaliau prades tie pencininkai daryti ta del ko ir buvo sukurtas si fjudas frontline vs MEM
2009-02-14, 17:02
2. Chamberiai, kaip kazkas pastebejo, yra vienas rimtas, kitas ne. Taciau kazin, ar taip yra siekiant nenuvarginti publikos - tiesiog Raw pritruko zvagzdziu, Orton, HBK ir JBL dalyvaujant kituose matchuose. Deja, man atrodo apgailetinai, kai toks wrestleris kaip Kofi dfalyvauja EC matche. Tikiuosi bus isvengta panasios situacijos, kai kazkuriu metu EC matche liko trys zmones: Cena, Carlito ir Masters, ir tapo viskas aisku matchui nesibaigus.
3. Manau Jericho buvo nepilnai ijunges savo on-screen personazo jungikli, ir siek tiek elgesi kaip civilized jerk, kuri jis vaizduoja
4. Jericho vs Austin, nes jis ir realiausias, ir butu geriausias. Flair vs Jericho butu gan irgi neblogas, bet manau Flair nereiketu nusileisti i Foley lygi su retirement'ais. Nors ir Flairui taip butu ne naujiena - grizt po to, kai retirino Be to, Austinas yra pasakes, kad Jericho yra tas zmogus, kuriam jis patiketu savo sveikatos bukle siuo metu ringe, taigi...
5-6. Visu pirma, Angle ir Bookeri yra per anksti vadinti pencininkais Tiesiog jiems reikia atlikti svarius job'us reikiamiems zmonems, ir build'uose numesti commendy-act'us. T.y. kad ir kaip nerealiai gerai ir juokingai atrode Booker T, kai verksleno del dirzo, tai neprideda nuojautos, kad feud'as - rimtas.
7. Big Slow, kaip ir Ortonui (tik zymiai didesniu lygiu) irgi reikalingas tinkamas oponentas arba aplinka. EC pakankamai gera aplinka isnaudoti Big Show stipriasias puses. Gaila, kad nuo ta kai kai grizo ant WM24, jis vel priaugos svorio, nors savo judejimu lyg ir bando tai paneigti..
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0