Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2010-03-01, 16:58
2. Aš džiaugiausi, kad Ric'as pagaliau baigė karjerą WWE, bet tikrai nesu prieš tai, kad Naitch negali turėti mačo. Tai tebus one time appearence as a wrestler ir pagrinde tevystiti feud'ą, taigi that's fine with me, su hogan'u panašiai, tiesa įdomu kaip Hulkster'is atrodys ringe, ko nenorėčiau, tai jo non-selling'o, bet ne tame esmė. Šis mačas gali pritraukti ne vieną žiūrovą, nors ir du jo dalyviai "pensinio amžiaus".
3. Nustebau tik dėl dviejų: Maria ir Scott Armstrong, kiti tiesiog buvo netgi ne antrojo, bet trečiojo plano atstovai, kuriuos išnaudoti nebuvo įmanoma. Taip, Haas buvo įdomus kaip personažas parodijuojantis kitus wrestler'ius, bet visai tai storyline pasibaigus jis tapo nebenaudingas. Manau Hurricane incidentas tebuvo pretekstas, bet ne pagrindinė atleidimo priežastis, tačiau man tai daug nereiškia. Na, kalbant apie teisėją, tai jis turbūt prisidirbo, tačiau situacijos nežinant nelabai ką bepridursiu.
4. Ekstremaliai neįdomus ring'e, tačiau kiek teko girdėti darbštus, ekstremaliai over su publika ir neprastas prie mic'o. Manau jam labiau tinka terminas ne wrestler, o entertainer. Pripažinsiu, anksčiau buvau didesnis hater'is negu esu dabar, bet vis tiek man jis labai nelimpa ir nesižiūri.
2010-03-01, 17:01
2. Hoganas ir Flairas sugrįš į ringą kovo 8d. per Impactą. Jūsų nuomonė?
3. Neseniai iš WWE buvo atleisti Paul Burchill, Gregory Helms, Maria, teisėjas Scott Armstrong ir Charlie Haas. Ką manot apie tai?
4. Šios savaitės žvaigždė John Cena, ką manot apie jį?
1. Y2J reikėjo titulo, kad jis taptų Edge taikiniu, o Batistai greičiausiai tam, kad mačas tarp jo ir Cena'os būtų aukščiau card'e. Matyt Hunteris greičiausiai supranta, kad mače kurį aš manau jis turės 1 on 1 su Sheamus, būdami main evente jie tik nuviltų visus, be to jis turbūt suprana, kad visi jį laiko šiknium, tai nutarė užleis ME vietą kitiem, to vertesniem.
2. This means war! Galbūt Ric gavo kokį asmeninį HBK sutikimą? Nežinau kaip Flair, bet Hogan tikrai nusiteikęs karui ne juokais. Jau vien HoF žiedo atidavimas Abyss dauk ką sako.
3. Nu Maria man viena gražiausių divų EVER, tai kiek gaila, kad jos nematysiu... Dar Hurricane man visai patiko, ypač jo entrance muzika, tokia smagi ausiai buvo Bet šiaip tai I don't give a damn about them... Tiesiog sėkmės jiem randant kitą darbą.
4. What? Realy? Aš visai neseniai žiūrėjau jo pačius pirmus pasirodymus WWE ringe, tai jis man ikrai paliko įspūdį. Man atrodė tikrai neprasčiau už Desmond Wolfe. Dabar mane erzina tas jo "The champ is heeeeerrrrre" kai jis man primena Knobs iš Nasty Boys... Kai jis laido juokelius tai man visai smagu žiūrėt į jį
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2010-03-01, 23:16
2010-03-01, 19:02
2. Hoganas ir Flairas sugrįš į ringą kovo 8d. per Impactą. Jūsų nuomonė?
3. Neseniai iš WWE buvo atleisti Paul Burchill, Gregory Helms, Maria, teisėjas Scott Armstrong ir Charlie Haas. Ką manot apie tai?
4. Šios savaitės žvaigždė John Cena, ką manot apie jį? [/font]
1. Dziaugiuosi Jericho pergale, zmogus ,mano nuomone, vertas titulo. Laukiu nesulaukiu Edge VS Jericho matcho, net neisivaidzuoju kuri reiks palaikyt . O kas del WWE title, tai irgi nustebau , kad ji laimejo Cena, maniau, kad Cena VS Batista bus ne del title, na gal taip dar ir idomiau,kai del title.
2. Visai bus idomu pamatyt kaip wrestlina sie du senukai , o seip cia tik del to, kad sutrauktu daugiau ziurovu , nes manau ne vienas wrestlingo fanas nores pamatyt wrestlinanti Hogana ar Flair. Bet man kaip TNA fanui, tai nelabai patinka, kad visokie pensininkai dabar uzkariave show ir jauniems wrestleriams nelieka TV laiko.
3. Na man tai nerupi, vistiek jie buvo neidomus, tik nustebau ,kad atleido Maria, visgi ji buvo gan megstama tarp WWE fanu.
4. Esu didelis Cenos hateris , man tiesiog nepatinka jo gimickas, nepatinka , kad jis tiesiog per daznai laimi. Taip pat jis nuobodus ringe, jo kovos dazniausiai baigiasi vienodai. Aisku gali padaryt nebloga matcha, jei kitas wrestleris ji patempia. Tai tiek, mano antram postui .
2010-03-01, 21:16
- Y2j pergale buvo nuspejama, nes as neisivaizdavau Edge kovojancio per WM pries ka nors kitka. Tiesiog kitoks sprendimas butu nelogiskas ir pakenktu verslui, cia vienas is tu atveju, kai viskas turi buti nuspejama. Na o kad dirza numete Sheamus ir jo nelaimejo HHH matau vien tik pliusus. Niekam nerupi ju tarpusavio macas per WM, na o dirzas susidomejimo tikrai nebutu pridejas. Batistos iskovota pergale pries Cena prideda intrigos wrestlemanijos titanu kovoje, galime mes siu kovotoju nekesti, bet nori nenori reikia pripazinti fakta, kad jie yra siu dienu The Rock ir Stone Cold Steve Austin (pagal pusha ir fanu rata). Visi WM Main eventai yra ganetinai protingai paruosti. Edge vs Y2J ir HBK vs Undertaker pritrauks vyresnes auditorijos pirkimus, na o Cena vs Batista pritrauks jaunesnio amziaus auditorijos ir casula fanu pirkimus.
- Apie si sugrizima skaiciaus Larry Csonkos straipsni, straipsnio mintis buvo, kad TNA nemegsta pinigu, nes ganetinai daug pirkimu sugeneruosianti dveju legendu sugrizima i ringa ikisa i Free TV eteri. Taciau manau, kad TNA neturejo is ko rinktis, gi yra gandu, kad Hogano kontraktas dalinai yra finasuojamas Spike TV. O televizijai tikrai nera tolko finasuoti superstara jai jis nekovoja ju eteryje. Pats sugrizimas yra gerai uzhaipintas, kad ir kokie jie butu seniai, kad ir kaip as ju nemegciau, bet dalis sirdies visiven markinas Stiprus startas pradedant monday night wars II. Idomu bus pamatyti WWE atsaka.
- Isvisu atleistu pasilgsiu tik Marijos, patiko man ta pupyte rodos WWE pradejo pavasarine tvarka atleidineja nenaudojama talenta. Nei vienas is atleistoju nepadarys dideles zalos WWE verslui, nei vienas is ju netaps uztikrintu TNA main eventeriu, gal Chalie Haas bus tvirtas TNA midcarderis kovojantis X-divizion, taciau tikrai nelaikys kompanijos ant savo peciu.
- Buvo laikas kai jis man patiko, buvo laikas kai jo as neapkesdavau, na o dabar jis man yra wrestleris, kuri tiesiog gerbiu, nes ne kiekvienas iseitu wrestlinti tarp didziausiu jo Hateriu - ECW fanu ir atiduotu visa save. gerbiu as ji uz jo profesionaluma ir atsidavima siam verslui.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-03-01, 21:27
2010-04-26, 18:55
- Sklinda kalbos apie galimą Vince Russo pašalinimą iš vyriausiojo TNA writer'io pareigų. Ar norėtumėte, kad taip įvyktų?
- Rob Van Dam laimėjo TNA World Heavyweight titulą iš AJ Styles. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
- Pastaruoju metu WWE atleido nemažai talentų tarp kurių ir Shelton Benjamin bei Mickie James. Ką manote apie tai?
- Jau šįvakar 2010-ųjų metų WWE Draft'ai. Kokie ryškesni talentai manote iškeliaus į RAW arba Smackdown?
- Jūsų mintys apie vieną iš broliukų - Matt Hardy.
I watch:
I don't watch:
2010-04-26, 19:25
2.Rob Van Dam laimėjo TNA World Heavyweight titulą iš AJ Styles. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
3.Pastaruoju metu WWE atleido nemažai talentų tarp kurių ir Shelton Benjamin bei Mickie James. Ką manote apie tai?
4.Jau šįvakar 2010-ųjų metų WWE Draft'ai. Kokie ryškesni talentai manote iškeliaus į RAW arba Smackdown?
5.Jūsų mintys apie vieną iš broliukų - Matt Hardy.
1. Ne, man patinka "Fire Russo" chantas. O siaip man susidaro toks ispudis, kad nesvarbu kas rasys visvien viskas pertinkrinta ir pertaisyta bus pagal nauju "bosu".
2. To ir buvo galima tiketis, tik man labai nepatiko kaip tai viskas ivyko, nes RVD tapacia nakty ispradziu ir Jeffa nugalejo ir dar turejo jegu sukramtyt "vietini" cempiona.
3.Del Sheltono man ner visiskai gaila, tai puiki jam proga keliaut i TNA ir parodyt ka moka, Gaila tik del Mickie James, ji kaip ir turejo pakeisti iseinancia TrishStratus, ir vos pasirodzius gavo milziniska pusha, kuri puikiai isnaudojo vaidindama psicho stalker. Buvo viena mano megstamiausiu Divu ir beabejones viena geriausiu in-ring. Bet jai atleidimo priezastis tikra ir ji istikro veluodavo i autika ir taip sulaikydavo visa brigada, tai wwe nieko kito nebeliko kaip atleist uz drausmes nesilaikyma.
4. Tikiuosi John Cena keliaus i SD!, jai to nebus visa kita netaip ir idomu, nes be undertaker visi kiti sokineja pirmyn atgal istisai.
5. Pries siu metu RR maciau jo video kuriame buvo uzsimines kad jam wwe pagaliau duos ta didiji pusha, ir tikrai tikejau kad laimes MITB, bet kai tai nebeivyko tai jokiu vilciu as jau nebeturiu. Gal jai nebutu gan sitaip smarkiai istorejes gal dar ir turetu sansu, bet daba kai nei isvaizdos nei geru mic skilu tai...
2010-04-26, 19:29
2. Rob Van Dam laimėjo TNA World Heavyweight titulą iš AJ Styles. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
3. Pastaruoju metu WWE atleido nemažai talentų tarp kurių ir Shelton Benjamin bei Mickie James. Ką manote apie tai?
4. Jau šįvakar 2010-ųjų metų WWE Draft'ai. Kokie ryškesni talentai manote iškeliaus į RAW arba Smackdown?
5. Jūsų mintys apie vieną iš broliukų - Matt Hardy.
1. Sunku pasakyt, jei naujas writteris inestu nauju ir idomiu ideju , kodel gi ne
2. Visiskai nesutinku su titulo permetimu RVD. Nes AJ styles laike titula ilgiausiai TNA istorijoj, o dabar kazkoks WWE rejectas, vos menesi pabuves kompanijoje ateme titula visiskai paprastoje Impact! laidoje. No Logic!
3.Mickie James- viena is geriausiai wrestlinanciu divu buvo tarp kitu botch barbiu. Jos atleidimas visiskai nesuprantamas dalykas is WWE puses, nebent ji pati norejo iseit, ligtais daininkes karjera darys ... Benjamin- geras wrestleris, bet dirbant WWE buti vien geru wrestleriu neuztenka, reikia tureti ir charizmos ir geru mic skill, deja benjaminui to truko, ko pasekoje jis negavo didelio pusho , o dabar WWE ji ir atleido.
4. Kazkaip seis metais draftai maziau nsupejami, bet turiu tokia nuojauta , kad Ortona permes i SD. Visgi butu idomu pamatyti ji ten
5. Matt Hardy man asocijuojasi su tipisku WWE vidutinioku, deja geriausi jo metai jau praejo.... O ka jis pasake apie McIntire yra gryna tiesa..
2010-04-26, 20:22
Butu idomu, bet vienareiksmiskai negaliu teigti, kad tik noriu, nes neaisku kas i jo vieta ateis. Zinoma jei koks Heyman'as ( one can always dream ) tai tada 100% noriu.
P.S. As pats neseniai ishsiaiskinau, tai jei kas nezino writeris pacius feudus rutuliuoja, bet bookeris nusprendzia, kas su kuo feudins (bent as taip suprantu)
2. Rob Van Dam laimėjo TNA World Heavyweight titulą iš AJ Styles. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
Bloga. Tingiu daug rasyt, bet cia per visus galus negerai, pradedant tuo, kad buvo visai nereklamuota buvo, baigiant tuo, kad zmones nusipirke PPV turetu jaustis veltui isnaudoje pinigus. Visgi, cia gali atsirast ir pliusu, galbut prasides tas rumourintas ECW vs TNA, o gal net Heyman'as atsiras TNA.
3. Pastaruoju metu WWE atleido nemažai talentų tarp kurių ir Shelton Benjamin bei Mickie James. Ką manote apie tai?
Gal Shelton'o ir gaila, bet jei iki dabar is jo nieko nepadare tai nebutu ir veliau padare. O del Micke man nusispjaut.
4. Jau šįvakar 2010-ųjų metų WWE Draft'ai. Kokie ryškesni talentai manote iškeliaus į RAW arba Smackdown?
Manau, kad Ortonas i SD, o Punk i RAW. Gal dar Morrisonas i RAW. Dar va, girdejau gandu, kad 'Takeris i RAW kelsis. Dar va tikiuosi, kad Jericho paliks SD, beto visai realu, kad Edge i RAW. Dar pagalvojus greiciausiai Kofi i SD.
5. Jūsų mintys apie vieną iš broliukų - Matt Hardy.
Kaip ir del Micke- man nusispjaut. Visiskai jis man nerupi.
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
2010-04-26, 20:30
Nervas, 2010-04-26, 19:55, pasakė:
- Sklinda kalbos apie galimą Vince Russo pašalinimą iš vyriausiojo TNA writer'io pareigų. Ar norėtumėte, kad taip įvyktų?
- Rob Van Dam laimėjo TNA World Heavyweight titulą iš AJ Styles. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
- Pastaruoju metu WWE atleido nemažai talentų tarp kurių ir Shelton Benjamin bei Mickie James. Ką manote apie tai?
- Jau šįvakar 2010-ųjų metų WWE Draft'ai. Kokie ryškesni talentai manote iškeliaus į RAW arba Smackdown?
- Jūsų mintys apie vieną iš broliukų - Matt Hardy.
1. Nežinau. Rimtai. Vyriausias, ne vyraiausias, apskritai reikia kažką keist TNA... Manęs neklauskit
2. Čia jau grynai dėl reklamos. Neabejoju, kad RVD yra plačiau žinomas pasauly nei AJ, tad ir kompanija kurios čempionas nėra kažkoks "?" gali užkabinti naują žiūrovą. Aš tai misliju
3. Į divas aš žiūriu tik tada, kai turiu HD kokybės šou, ir tai tik į kelias, pačias gražiausias, tai Mickie atleidimas manęs nekaso, išskyrus tai, kad gaila žmogaus kuris neteko darbo. Su Shelton jau kita kalba, bet manau, kad pačiam Shelton bus tai tik į naudą.
4. Kažin ar šiuo metu tai turi kokią nors reikšmę... Vistiek kas kur nori tas ten būna, kaip kažkada MK minėjo, kad riba tarp brand'ų jau matosi tik su mikroskopo pagalba.
5. Laikas jau į pensiją jam. Ir greičiau.
2010-04-26, 21:10
2010-05-02, 19:57
- The Hart Dynasty iškovojo WWE Unified Tag Team titulus. Kaip tai vertinate?
- Tara pranešė, kad palieka TNA Wrestling. Ką manote?
- Atrodo, kad Batista ne už ilgo paliks WWE. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
- Ką manote apie naująją, Eric Bischoff pristatytą TNA ranking sistemą?
- Jūsų mintys apie Mrrrrrr. Anderson! ...Anderson!
I watch:
I don't watch:
2010-05-02, 22:14
Nervas, 2010-05-02, 20:57, pasakė:
Nervas, 2010-05-02, 20:57, pasakė:
2010-05-10, 14:37
- Ką manote apie TNA grįžimą į Ketvirtadienio vakarus?
- Atrodo, kad iš The Miz ir Chris Jericho bus sukurta nauja komanda. Kaip ją vertintumėte?
- Bret Hart kontraktas su WWE jau ne už ilgo baigsis. Kaip manote ar šis jo grįžimas buvo įdomus/sėkmingas?
- Jūsų mintys apie Drew McIntyre.
I watch:
I don't watch:
2010-05-10, 16:00
Nervas, 2010-05-10, 15:37, pasakė:
- Ką manote apie TNA grįžimą į Ketvirtadienio vakarus?
- Atrodo, kad iš The Miz ir Chris Jericho bus sukurta nauja komanda. Kaip ją vertintumėte?
- Bret Hart kontraktas su WWE jau ne už ilgo baigsis. Kaip manote ar šis jo grįžimas buvo įdomus/sėkmingas?
- Jūsų mintys apie Drew McIntyre.
1. Good idea! kai laidos kartojimą žiūri daugiau žmonių nei pirmą kart, tai išvada - Good idea! ir man pačiam daug maloniau iMPACT žiūrėt savaitgalį, nei vidury savaitės, kai tuo metu reik rast laiko RAW ir šiaip TNA savo žiūrovų tegu augina neturėdama konkurencijos.
2. Čia ir taip visiem aišku, kad tai geras sprendimas, tai aš parašysiu kokios ateities norėčiau, o ne kokia manau bus. O norėčiau, kad būtų taip: jie būna tag team, nežinau, kelis mėnesius, tada Miz bando pavogti sau visą "spotlight", prasideda neusutarimai, bla bla bla, ir galiausiai Y2J tampa face, kokį jį aš ir mėgstu, ir gauname nuostabius promo! ir tuo pačiu dar labiau išpušinamas Miz.
3. Man tai nebuvo įdomu, ir kai vienintelį kartą galėjo sudomint, t.y. per WM, jie apsišiko!
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2010-05-10, 16:16
2010-05-13, 08:33
2. Na manau kad is ju tag teamas neblogas isheis ... abu jie man patinka mico skillu turi abu heelai ko noret daugiau
3. Taip pakankamai idomu buvo ziureti koki storyline susuks su Hitman , seip galima sakyti nuo ju vel pradejau wrestilingu dometis ...
4. -
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0