Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2010-01-13, 18:52
2. Taip, palyginus su Raw, turėtų suimti gilus juokas, bet žinant, šį biznį, tai yra tiesiog geras reitingas (netobulas, iki 1.7 ištempti šansų buvo, deja žmones labiau sudomino Raw teikiamas šou). Bet aš asmeniškai esu labai patenkintas šia TNA pergale. Tikiuosi, kad tai TNA tik paskatins žengti pirmyn. Potencialo tikrai yra, tik šiek tiek bijau, kad tai buvo laikinas reitingas dėl Jeff'o ir Ric'o sukelto impact'o.
3. Kai suskambėjo jo theme, net šiurpas pagaugais nuėjo. Tačiau apskritai arba aš buvau per daug užsihype'inęs, arba iš tiesų buvo prastų momentų. Yes, it's amazing when Bret and Shawn is in the ring together... Bet per didelio įspūdžio nepaliko. Na tikėkimės feud'as su Vince'u bus geras. Pamatai tam yra, tereikia nulipdyti šedevrą.
4. Teigiami ir neigiami:
+ Jeff Hardy, Ric Flair, Scott Hall, Sean Waltman. Jeff'ui ir Ric'ui komentarų nereikia. Kodėl Hall'as ir Waltman'as? Todėl, kad man asmeniškai patiktų nWo reunion! And damn, you can say whatever you want I will not change my mind! Taip, seniai ringe atrodo prastai, bet aš norėčiau pamatti jų išsiaiškinimą once and for all. Manau, kad tai gali būti bene įdomiausiu feud'u. Žinant, kad dabar ten ir Hogan'as, ir Jarrett'as, ir Sting'as, ir Nash'as, ir Steiner'is, bei prisijungus Flair'ui, Bischoff'ui ir Hall'ui su X-Pac'u, galima tikėtis kažko tikrai įdomaus. Žinoma nesnorėtų, kad jie užsibūtų per ilgai, bet kol kas aš tai vertinu teigiamai.
- Shannon Moore, Orlando Jordan, The Nasty Boys. Na, man jų vaidmenys visiškai nelimpa ir aš neįsivaizduoju ką jie veiks ten, tikriausiai būs antro plano player'iai, bet pilnai ir be jų buvo galima apsieiti.
5. Na, tikiuosi Bryan'ui bus nuo to tik geriau. Žinoma, kad jis pripratęs prie ankštokų salių ir patekus į WWE Universe apsuptį yra kiek nejauku, bet kaip pats Chavo sakė, kad su Danielson'u dirbti buvo įdomu ir jei jie turėtų dar 20 min. jie būtų nurovę arenos stogą, taigi per daug nepergyvenu. Nors nebūčiau labai prieš jei Danielson ir neprisitaikytų WWE. Gal neužilgo išvystume vėl kovojantį ROH.
6. Silly question. Nežinau, jis nėra kažkoks išskirtinis. Jo gerumas priklauso nuo situacijos.
2010-01-24, 11:04
- Kaip jums Ken Anderson debiutas TNA? Ar pateisino jusu lukescius, kaip manote koki vaidmeni jis atliks TNA?
- Kaip Jums Brian Kendrick debiutas TNA? Ar tikejotes kad jis prisijungs prie TNA?
- Tikimasi kad The Rock sugris i WWE sia vasara, kaip manote koks jo vaidmuo bus kompanijoje, ar laukiate jo sugrizimo?
- Roh pristate TV titula, kaip manote ar jis yra reiklaingas ROH?
- Kaip manote, kas siemet gali laimeti Royal rumble maca?
- Kaip jums first blood maco tipas?
2010-01-24, 12:39
2. Tikėjaus, kad Kendrick kadanors prisijungs prie TNA, bet ne tokiu būdu. Jis gerai gali papildyti X Divizioną, bet šiaip jis per mažas vardas, kad daug apie jį diskutuotume.
3. Tai dabar nebebus guest hostas? Gerai, jei sugrįš ne vienai dienai. Visi yra labai pasiilgę Rock'o ir jis bus didelė atgaiva. Gaila, kad tik vasarą, nes kol dar sulauksim jos...Esu įsitikinęs, kad Rock'as bus įveltas į kokį nors feudą (galbūt su Cena).
4. Apie ROH mažai nusimanau, bet jų rosteris yra gan didelis, tad jiems turėtų praversti turėti midcarderių titulą.
5. EDGE! Kiekvieną sekundę melsiu jo pasirodymo. Visas mano rumble matcho žiūrėjimas bus tuo paremtas. O visi kiti galimi laimėtojai(HBK, Cena, nelaimėjusieji...) man dzin - nenuliūsiu. Svarbu, kad tik nelaimėtų HHH. Nenoriu dar vieno WM main evento su juo.
6. Nelabai patinka. Kartais paįvairinimui gal ir nieko, bet neteko man matyt nė vienos first blood kovos, kuri patiktų ir tikriausiai neteks(priežastis - PG).
2010-01-24, 14:35
Primusas, 2010-01-24, 11:04, pasakė:
- Kaip jums Ken Anderson debiutas TNA? Ar pateisino jusu lukescius, kaip manote koki vaidmeni jis atliks TNA?
- Kaip Jums Brian Kendrick debiutas TNA? Ar tikejotes kad jis prisijungs prie TNA?
- Tikimasi kad The Rock sugris i WWE sia vasara, kaip manote koks jo vaidmuo bus kompanijoje, ar laukiate jo sugrizimo?
1. Geras, bet man būtų buvę geriau jei būtų buvęs feisas. Aš jame įžvelgiu nemažą dalelę The Rock ir tikiu šviesia jo ateitim. Ateitis TNA - nenustebčiau, jei už poros metų jis taptų TNA čempionu
2. Brian yra naudingas kompanijai. Gali ir kalbėti ir wrestlinti, tik va pačas prieš Red man nepatiko. Gal Red jam nepalankus partneris. Kol dar buvo WWE, man patiko jo veiksmai ringe. Tad belieka tikėtis, kad Kendick bus įstatytas į savo vėžes ir taip pat tikiu jo sėkme.
3. Manau bus midcareris... Aišku laukiu jo sugrįžimo, nes... kaip galima nelaukt? parodykit man Jabroni kuris nenorėtų, kad grįžtų The Rock? p.s. aš tai manau, kad jis grįš per Royal Rumble
4. -
5. Shawn Michaels. Kuo toliau, tuo labiau tuo tikiu.
6. meh... geriau jau kiti Hardcore mačai, kai vos prasiliejus kraujui mačas nesibaigia. Man patinka kraujo klanai Be to dažnai nukenčia mačo kokybė, nes jiem reikia saugotis, kad napeleistų kraujo per anksti... Taigi mano nuomonė negatyvi.
2010-01-25, 08:55
2. Na, tiesą pasakius buvo galima tai išmąstyti, nes jis išėjęs iš WWE pasirynė indpendent'e (pvz. DG:USA) ir jo pasirašymas su TNA turbūt buvo laiko klausimas. TNA patinka former WWE stars, taigi kodėl jo nepaėmus žinant, kad jis ringe gali būti visai neblogas. Manau, kol kas jam tereikia chemistry su kitais X-Division wrestler'iais ir viskas bus OK.
3. Galimas dalykas, žinoma būtų geriausia jei jis pasirodytų per WrestleMania ir turėtų programą su Cena, nes tuo atveju Cena nebūtų title picture, o ir šiaip būtų įdomu pamatyti tokį mačą. O šiaip jei grįš, tai nemanau, kad kaip aktyvus wrestler'is, gal turės keletą mačų, bet ilgai neužsibuvęs vėl išeis.
4. Mano nuomone - tai yra labai geras sprendimas. Jei HDNet turės savo titulą, galės koncentruotis ties juo ir bus galima išvengti tos maišalynės kurį yra dabar. Per svaitinį šou galima bus tik build'inti mačus, be World ir Tag-Team Championship mačų. Plius, tai yra gerai ROH midcard'ui, ROH roster'is nėra toks jau mažas. Taigi, bent jau aš tuo patenkintas.
5. Yra keturi pagrindiniai variantai: CM Punk (tačiau dėl title-shot'o į Unified Tag-Team titles šansai sumažėjo, bet taipogi galimas feud'as su Rey, kuris gali laimėti WHC diržą), Shawn Michaels (kurio šansai laimėti iš tiesų kyla, nes manau per WM bus rematch'as tarp jo ir Undertaker, žinoma tai priklauso ar Undertaker retain'ins titulą, ar ne), Edge (kuris tikriausiai grįš kaip babyface'as ir tai bus "netikėtas" grįžimas ir pergalė iš karto, bet neaišku ar jis galės dalyvauti) arba koks nors kitas return'as (pvz. RVD arba Booker T (nors ir pastarasis prispažino, kad kol kas neplanuoja grįžti į dideles kompanijas)). Žodžiu, pretendentų yra iš tiesų nemažai.
6. Tai yra mačas pagrinde skirtas TV eteriui (mainstream). Man jis nepatinka tuo, kad per jį susikoncentruojama ties openento sužeidimu ir dažniausiai gaunasi, kad mače neišvystame veiksmų, o tik smūgių iš kumščio arba kaktos daužymo kur nors. Žodžiu, manęs mačas visiškai netraukia.
2010-01-25, 16:26
Primusas, 2010-01-24, 11:04, pasakė:
2. Kendrick man pasirodė lyg koks apsnūdęs, pavargęs. Jame nemačiau jokio entuziazmo, ko labai norėjosi. Debiutas įspūdžio visai nepaliko, galėjo kaip nors įdomiau sužaisti su Mystery Opponent ir surengti pompastiškesnį entrance.
3. Kaip jau žinome vasarą PW produktas dažniausiai būna labai banalus, nuobodus ir jo net nesinori žiūrėti. Jei The Rock sugrįžtų būtent vasarą kaip pats tvirtina, tai sudomintų daug ką ir arčiau ekranų pritrauktų daugybę žmonių. Jo vaidmuo kaip pranešama bus Guest-Host, bet abejoju, kad bus vien tuo apsiribojama. (Beto prisiminiau, kad atrodo guest-host'ai bus nutraukti, tad jei iki vasaros jų nebeliks, o Dwayne pasirodys būtent tada niekas nežino kaip čia bus) Gandai atsiranda ne veltui, ir tie gandai apie Rock vs. Cena gali ką nors reikšti. Aš asmeniškai tikrai tikiuosi, kad tai bus ne one-time-only sugrįžimas ir galėsime pamatyti ką nors įdomaus.
4. Retai žiūriu ROH, tad apsiribosiu pasakydamas, kad pasistengsiu žiūrėti daugiau ROH.
5. Du vardai kurie šiuo momentu šauna man į galvą yra Shawn Michaels ir Edge. Jei planuojama nenumesti titulo nuo Taker'io iki pat Wrestlemania, tai Michaels'o RR laimėjimo tikrai galima tikėtis. Bet Undertaker diržą laiko jau gana ilgai ir man jis jau tikrai atsibodo. Norisi matyti čempionu labiau besireiškiantį žmogų, o ne į mėnesį po promo numetantį, tai jei nuo jo titulas bus numestas, galima tikėtis ir kito Rumble laimėtojo. Wrestling Observer pranešė, kad Edge'ui atsirado tikimybė grįžti net per artėjantį PPV, tad ir šis variantas gan tikėtinas. Pažiūrėsim pamatysim.
6. Pritariu Unbroken, tokie mačai ypač neįdomūs, nes matome wrestlerius žalojančius vien vienas kito kaktos sritį ir pan. Žinoma spekuliacija įdomi, bet nieko gero juose nematau.
I watch:
I don't watch:
2010-01-31, 13:37
2. Atrodo, kovo 1 d., iMPACT vėl eis head-to-head su Raw. Jūsų mintys?
3. Ką manot apie AJ Styles buvimą šių dienų Nature Boy?
4. Ar manote/norite kad Edge grįžtų per Royal Rumble mačą?
5. Ką manote apie Chris Jericho ir Hurricane Helms incidentą?
6. Kaip jums Royal Rumble mačo tipas?
2010-01-31, 14:20
Wаlleris, 2010-01-31, 13:37, pasakė:
4. Ar noriu? Čia retoriškas klausimas man. Ar manau? Nemanau, bet tikiuosi... Šansų yra, bet jie per menki, kad būčiau išdrįsęs jį rašyt į spėjimų final 4. Jei viskas išsipildys, kaip jau kalbėtos svajonės, kad Y2J išmeta Edge iš RR(ar atvirkščiai), programa iki WM man asmeniškai būtų "dream-feud". Jei per RR pamatysiu Edge-viskas nuo to bus dzin, net pats laimėtojas
5. Linksma. Tiksliau, čia buvo reakcija į pirmą raportą, kur nebuvo minimos muštynės, nes vyrai gėrė vyrai gers, bet kumščių paleidimas jau nebepriimtina.
6. Magic. Gal ne man vienam iš čia esančių taip yra, kad RR match'as/laukimas yra tolygus/net kiek aukščiau WM atmosferai. Tą pagrįsčiau tuo, kad ne taip kaip seniesiems fanams, kurie patyrė nebūtinai WM3, WM10, bet bent jau attitude era ir jiems tas vardas iškart pagaugus kelia. Man pačiam, tai nėra įaugę į kraują, todėl esu lengvai paperkamas tuo nežinomumu, 30 žmonių action'u ir intriga, išsilaikančia iki galo. Tai toks dalykas, kurio net nežiūrėdmas 'E(kaip daugmaž paskutiniu metu aš), lauki Rumble'o kaip kasmet.
2010-01-31, 14:39
2 kai pirma kart iMPACT ėjo head to head su RAW tai jie pasiekė tikrai gerų reitingų nors ir mažesni jie buvo už RAW šį kart TNA nori padaryt kažką panasaus o gal net įveikti RAW.Nu ziuresim kaip ten bus.
3 -
4 Kiek girdėjau tai EDGE lyg ir pasiruošęs grįžti.Bet aš manau ,kad jo return įvyks per WRESTLEMANIA
5 buvau nustebintas išgirdęs apie ši incidentą daugiau komentarų neturiu
6.mačas buna nenuspejamas,tarpais nuobodokas nebent kai kasnors returnina ir eliminuoja ten kokius 10 zmonių tarkim kaip nutiko per 2008 metų rumble kai CENA sugrįžo
2010-01-31, 14:40
2. Mintys teigiamos, manau, kad viskas pasikartos - iMPACT!surinks panašų +- žiūrovų reitingą, tik šį kartą tai IMO jau tikriausiai bus ilgalaikis persikėlimas, arba ilgalaikio persikėlimo pradžia. Na žodžiu, laukiu šios datos.
3. Na, dabar AJ po Ric'o sparneliu atrodo gana keistai, kaip jau Lance Storm minėjo, Ric gyveno savo gimmick'u, o AJ ne. Žodžiu, norėtūsi išvysti AJ Styles kaip stirpų heel'ą, bet tiesiog dabar AJ šiokiame šešėlyje, o ir įgauti tokį image'ą kokį turėjo Flair'as yra mission impossible.
4. Noriu, labai noriu, tačiau būtų puiku, kad Edge'as RR nelaimėtų, o būtų išmestas Jericho ir taip prasidėtų jų WM26 programa. Ir visgi, nors daug kas sako, kad Edge'ui šansų kovoti RR nėra labai daug, bet prisiminkime Cena'os atvejį, kai jis irgi buvo traumuotas, kai kas sakė, kad net WM praleis, o jis boom ir grįžo per RR ir laimėjo, tačiau šiuo atveju Edge grįžimas nebūtų toks netikėtas, Vince'as tai beabejo žino ir nekartos tos pačios istorijos kaip su Cena, taigi manau Edge grįš, bet ne tam, kad laimėtų RR, o kad pradėtų feud'ą su Y2J.
5. Nieko. Taip, tai nemažas smūgis ir miusas WWE, visų pirma už tai, kad neprižiūri savo wrestler'ių, taip pat gadinamas kompanijos įvaizdis, tačiau dar ne tokios žvaigždės yra prisidrbę dar netokių skandalų, taigi manau, kad šis įvykis labai netrukus bus pamirštas. Žinoma, tai parodo wrestler'io būdą, tačiau anyway, žmonės yra žmonės ir visi padaro klaidų.
6. Kaip ir Bottom'ui, man šio mačo atmosfera yra tolygi WrestleMania atmosferai. Tiesiog nuostabu stebėti mačą, kai jame dalyvauja tavo palaikomas wrestler'is, nuostabus jausmas, kai jis vos neiškrenta ar išmeta kitą, tik žinoma žiauriausia kai tas pats žmogus iškrenta š ringo. Žodžiu, tai yra puikų vardą turintis mačas.
Edit: kaip ir maniau, DiSaber atkeršys minusu , nesvarbu man, bet tavo apžvalga buvo prasta . No offense.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-01-31, 14:43
2010-01-31, 15:34
1. Sudėtis, kaip Unbrkoen minėjo palyginus su senais PPV tai tragiška. Na, net taip bandoma padaryt patį Royal Rumble mačą kuo labiau intriguojančiu, nes realiai jei nekreiptume dėmesio į numatomus/vystomus feudus, tai potencialių nugalėtojų yra tikrai daug, kas kelia intrigą. Be paties RR kažkiek domina tik WHC championship'as.
2. Jeigu čia tik vienkartinis bandymas, tai nelabai suprantu kodėl, nes nugalėti RAW jie neturi šansų. Nebent priešingai, nei Sausio 4 tinkamai subuildintų, gerai išreklamuotų ir t.t. Gal jie tikisi, kad tą dieną per RAW nebus jokio Brett Hart, nes manau būtent dėl jo šiokia tokia dalis žiūrėjo būtent WWE on TNA. Na o jei jau kraustosi ilgesniam laikui į pirmadienį tai tik belieka palinkėti sėkmės.
3. Visų pirma, man nesižiūri tas gimmickas, kitaip sakant "nelimpa" jis AJ ir dar prie visko, pagal mane galėtų kokį nors originalų vaidmenį turėt o ne kartot įkyrų "woooo". Apskritai, galėtų Flair'o marionete būt kas nors kitas, tas kurį reiktų iškelt pvz Flair'o pagalba nustumt iki World title shot ką nors iš midcard'o. Bet jau nukrypau nuo temos, atsakant į klausimą šį AJ įvaizdį vertinu smarkiai neigimai.
4. Manau kad negrįš. Dėl tos pačios priežasties, kodėl pernai nepasirodė Christian. Taip, tikiu, kad jis vėliau pradės feudą su Y2J, bet manau, kad jis grįš vėliau. kad ir per artimiausią RAW/SD. Ar norėčiau? Nelabai. NES: grįžimas jau nepadarytų siurprizo ir OMG momentas jau būtų sugadintas, o jei ir grįžtų, tai vėlgi norisi kad grįžtų tik į feudą su Jericho, o jei ne duok Dieve VInce persigalvos ir numarins jį į kokį beprasmišką feudą? Tiesa vienintelė alternatyva būtų feudas su Christian, bet šito feudo pradžia turi tiek pat šansų, kiek The Rock laimėti šiandieninį Royal Rumble.
5. Čia jau tik žiniasklaidos chaltūra, gal tiksliau aukso gabalas. Jiems naudinga išpūsti burbulą, nes šiaip tai visi žymūs žmonės/sportinikai geria, svaiginasi narkotikais, mušasi, prievartauja ir t.t.
6. Labai vienas mėgstamiausių. Priežastys: Mače dalyvauja daug "veidų" todėl tai suteikia spalvų, įvairovės. Ringe visą laiką vyksta veiksmas, net jei keli žmonės tuo pačiu metu ringo kampuose ilsisi. Daugybė finisherių, intriga kas ateis sekantis, kas laimės - tai ir dar daugiau sudėjus gauname tik geras emocijas.
2010-01-31, 16:15
1. Kaip ir daugelį mane domina tik WHC match'as ir be abejo Royal Rumble match'as. Smalsu sužinoti ir WWE championship match'o nugalėtoją, nes visgi galima bus daryti prielaidas apie artėjančius feudus. Dabar netgi rašant pagalvojau, kad Ortonui pralaimėjus galime jį išvysti pačiame RR match'e, bet iš kitos pusės pretendentų ir taip daug, todėl tai gal ir neivyks. Praeitų metų RR match'as nepaliko įspūdžio, gal dėl to, kad laimėtojas buvo gan aiškus prieš patį PPV, o tuo labiau likus final 4. Šiais metais viskas sudėtingiau, todėl RR bus įdomesnis.
2. Na, dar nežinia kas bus RAW guest host'as. Kiek žinau kovo 15 dieną RAW hostins SCSA. Manau, kad tai yra gerai (iMPACT ėjimas prieš RAW), nes TNA dar nėra tokie stiprūs, kad eitų 1 on 1 prieš RAW, dėl to galima daryti prielaidą, kad bus kažkokių siurprizų, arba bent gerų mach'ų.
3. Nors AJ ir nėra savimi būdamas Heel'u, bet man jis toks patinka. Nereikia norėti, kad jis būtų Nature Boy po 2 iMPACT. Ateitis parodys ar jis kažko išmoks iš Naitch, ar ne. Prie Mic man jis pasidarė idomesnis, publika manau pripras prie jo ir vėliau gaus šiokį tokį HEAT, aišku nemanau, kad bus nušvilpinėjamas kaip Y2J, bet tai ne ta auditorija, todėl to tikėtis ir nereikia. Kadangi nesu AJ markas, tai man nesudaro jokių problemų, priešingai permainos man patinka.
4. Manyti nemanau nieko, tačiau LABAI, LABAI ir dar kartą LABAI tikiuosi, kad jis grįš. Kaip ir Bottom, man EDGE grįžimo atveju būtų nesvarbu kas laimės RR.
Jis vienas mano mėgstamiausių, jei ne pats mėgstamiausias ProWrestleris. Feudas su Y2J būtų fantastika. Sudėtis kiek apmažėjo nuo to laiko, kai WWE paskelbė dalyvių sarašą, todėl yra net 5 laisvi spotai ir Edge vietos match'e yra. (Aišku gali būt, kad ateis Christian praradęs diržą, Ortonas, RVD, Booker) Prielaidų galim daryt kiek norim, bet jau pats RR netoli, taigi pamatysime.
5. Pritariu Lyncaz'ui. Žiniasklaida padarė didelį burbulą ir tiek...
6. OOH WEE, galima prisimint NY areną ir fantastišką publiką 2008 SUPER, pats match'as yra įdomus, nes kaip jau minėjo prieš tai rašiusieji: Pamatome daug finisherių; visada vyksta veiksmas; jausmas fantastiškas, kai nežinai kas ateis; netikėtas laimėtojas... Galima vardinti ir vardinti.
Citata
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2010-01-31, 16:44
Wаlleris, 2010-01-31, 13:37, pasakė:
2. Po Sausio 4-osios iMPACT, laidos reitingai žymiai pakilo ir laikosi tokie jau visą mėnesį, tad tikiu, kad dar vienas pirmadieninis šou išeis tik į naudą. Žinoma - reikia iškarto imtis priemonių ir taip pat kaip aną kartą užhypinti, išreklamuoti, padaryti viską, kad tik tai sudomintų kuo daugiau žmonių. Tiesą sakant aš visiškai tikiu, kad per Kovo 1 šou jie gali perspjauti 1.5 reitingą.
3. Man šis naujas jo personažas yra visiškai nepriimtinas ir aš jo labai nemėgstu. Ypač gaila pačio AJ, nes kol jis buvo face viskas tikrai klojosi daugiau nei gerai. Kaip minėjau kažkurio iMPACT apžvalgoj, prie kostiumuoto, arogantiško, stylin' and profilin' Styles teks kažkaip priprasti (bent kuriam laikui).
4. Ar noriu? Hell yeah! Ar manau? Situacija paini. Tik visai neseniai pranešta, kad Edge trauma gija daug sparčiau ir jis gali pasirodyti per Rumble, o daugiau naujienų apie tai nebuvo girdėti, taigi visiškai nenumanau kaip čia bus. Ar taip ar taip, mane iš tai iš tikrųjų sudomino kas yra labai gerai ir aš kiekvieną akimirką lauksiu Edge pasirodančio.
5. Įvyko kas įvyko, panašūs incidentai neretas dalykas Pro-Wrestling'o versle. Žinoma nemalonu girdėti, kad gerbiamas wrestler'is prieš kažką pakėlė ranką, bet manau šis skandalas greit baigsis.
6. Kiekvienais metais laukiamas, nenuspėjamas, įdomus, intriguojantis, prikaustantis, įtraukiantis...
I watch:
I don't watch:
2010-01-31, 16:45
- Vienintelis macas kuri as noriu pamatyti yra Royal rumble macas, visi kiti macai manes nedomina. Undertaker vs Mysterio nesitikiu nieko ispudingo, nes abu kovotojai nera geriausios formos, Undertaker kencia skausmus, na o Mysterio reikia kelio ar kazko (nesu medikas nezinau) operacijos. Sheamus vs Orton nedomina paprasciausiai del maco dalyviu, nesimpatizuoju nei vienam is tu wrestleriu, bus tik idomu paziureti, ka Sheamus sugeba ringe gaves ne gmick maca ir siek tiek laiko, stebuklu nesitikiu. Na o ECW maca bus idomu paziureti del Cristian, idomu ka jis sugebes ispausti su Jackson ar ko ten. Mane prazdziugina tik tai kad 1/3 ppv laiko (tikiosi) bus royal rumble macas, kuri stebint niekada nebuna idomu, visada spelioji kas sekantis ir t.t
- Tikiosi, kad kovo menesio IMpactui bus geriau pasiruosta nei sausio 4 impact. Nebus tokiu nesusipratimu, kaip su steel asilum macu, bus anosuoti rimti macai ne taip, kaip sausi, kai TNA suzaide tik su Hogano debiutu ir anonsuotais dvejais moteru macais. Ir nebus taip, kad show pradzioi paskelbs nesveikus macus, o po to pasakys sorry siu macu nebus kazkas juos uzpuole, del to jie negali kovoti. Praejo jau vienas menesis ir taip neaisku kas isjunge puse TNA rosterio sausio 4 vakara, ar as kazka praziopsojau? Seip laukiu antro raundo, nes konkurencija padeda federacijom tobuleti, na o didziausias laimetojas buna ziurovas. Ka palaikysiu per monday night wars 2 turbut visiem aisku
- Keista man yra tai, kad TNA valdzia nesupranta, kad antro Rick Flair niekada nebus, kaip nera antro The Rock, Sting, Hulk Hogan ar Steve Ostin. Rick Flair AJ styles gali padeti tapti geru blogiuku buti jo menedzeriu, bet AJ styles tures likti AJ Styles. Na o AJ styles yra vaikis is kaimo kuriam svarbiausia: Dievas seima ir sveikata. As tikiu, kad AJ styles bus geru blogiuku, bet jam tikrai nepavyks buti sekanciu Rick Flair, kadangi jis yra visiskai kitoks zmogus nei Flair. Tikiosi kad AJ styles Hylo dienos bus tokios pat saunios kai kadaise buvo HHH hylo dienos, kai jo menedzeriu buvo Flair, kaip matome Hunteris netapo sekanciu Nature Boy, o tapo pervertintu kovotoju kurio nekencia puse WWE rosterio Ir visas sis jo gmikas puikiai veike evoliucijos laikais. Aj Styles reik atrasti savyje kazka neigiamiamo, kas padetu suformuoti jo savita blogiecio charakteri.
- Zinoma, noriu kad Edge grystu ir susuktu saunu fjuda per WM su Y2J, bet ar Edge gris as nebandysiu speti. Jai jis gris tikrai busiu maziau sokiruotas, nei kai Cena grizo per royal rumble maca, bet zinau viena, busiu kur kas laimingesnis, nei buvau tada kai isvydau Cenos snuki Madison square garden arenoi.
- Nematau nieko baisaus, zmones pasilinksmino prisiurbe alaus ir siek tiek apsikumsciavo, kam tai nenutinka? Tik va, budami viesais asmenimis jie turejo apsiriboti tik prisigerimu, nes mustynes su nepazystamaisiais tikrai neatnesa naudos ju karjerom ir PG reitingo kompanijai - WWE. P.S Laukiu tokios dienos kai John Cena prisigers ir sukels mustynes bare, isivaizduoju kaip nusivils jo mazieji fanai :DDD
- Geras maco tipas turintis ilga istorija, gaila, kad sis macas nebegamina nauju zvaigzdziu, paskutinius metus si maca laimi tik uzketeja WWE Main Eventeriai, kur dingo tie laikai kai tokie Underdog kaip Benua, Mysterio laimi si maca? Noreciau, kad tos dienos gristu.
2010-02-07, 19:43
2. Ką manote apie ECW brando uždarymą?
3. Ką manote apie ECW pakeisiantį naują WWE šou - NXT?
4. Kaip manote, kas atsitiks su ECW titulu?
5. Kokią pabaigą prognozuojate Tag Team championship mačui per Raw?
6. Jūsų mintys apie Elimination Chamber mačą.
2010-02-07, 20:25
Wаlleris, 2010-02-07, 19:43, pasakė:
1. As kaip Edge'o fanas beabejo labai dziaugiuosi. Tik vat vienas dalykas man nepatinka. Kaip ir anksciau, kai Edge tik gavo trauma, taip ir dabar, as nenoriu Wrestlemania'os Main Evente matyt Edge vs Jericho. Kazkodel man niekaip nesiklijuoja sitas matchas. As kazkaip, net buciau labiau patenkintas, jeigu Wrestlemani'os Main Evente butu Sheamus © vs Edge matchas, nes po pastaruju RAW ivykiu, galima daryt tokia prielaida, kad tokio matcho ivykimui Wrestlemanijoje, sancu yra.
2. Na as asmeniskai, pritariu tam. ECW yra neydomus show (bent jau man) ir as jo neziuriu. Noreciau pamatyt Christian, kitam brand'e ir kad Christian turetu su kuo nors tai gera feud'a ir kad Christian, labiau pradetu pushint.
3. Na kolkas nieko apie tai negaliu manyti, paziuresim pamatysim, kas ten bus. Aplamai tai nelabai ir isivaizduoju kaip ten viskas atrodys.
4. Greiciausiai jo nebebus, o ji pakeis NXT title.
5. Manau, kad DX retainins titulus. Kazkaip man atrodo, kad gali buti ir toks atvejis, kad DX turedami titulus, toliau feudins su Punk ir Gallows, o The Miz prades feuda su Big Show.
6. Manau tiek WWE championship'as, tiek WHC championship'as bus geras. Abieju matchu, sudetis mane tenkina.
2010-02-07, 23:20
1. Liūdina tai, kad tai nebuvo staigmena. Šiaip aišku džiugu, kad jis laimėjo ir bus WM main event'e, bet kaip jau sakaiu, jam grįžus visiškai nebuvo OMG momento, o taip norėjosi...
2. Šiuo klausimu turim temą.
3. Ką gali manyti, kai nieko nežinai. Iš gandų nuspręst negaliu, o kai jau bus bent kažkokia informacija, tai galėsim spręst. Dar geriau bus, kai pamatysim pirmą šou ir žinosim iš ko tą košę verda
4. manau bus "įrėmintas" ir liks kaip prisiminimas. Ir aišku be kovos nuimtas nuo Christian liemens.
5. Ištikrųjų tai nelabai rūpi man tie titulai šiuo metu. Manau DX juos praras, greičiausiai Punkui ir Festus. Bet praras taip, kad nebūtų patys kalti, nes koks Miz'as gaus piną ir DX liks stiprūs (kaip visada) ir titulai jiems nebemaišys išardyt komandą ir t.t. Nors ko aš dar labiau norėčiau, tai HHH heel turn'o išduodant HBK (nors nebūtinai). Bet čia jau tik žydra svajonė...
6. Pažiūrim čia
Ne į temą | Walleri, dar sakai, kad išsiblaivei... net du "nekokie" klausimai... |
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2010-02-07, 23:22
2010-02-08, 14:40
2010-02-08, 17:25
2. Jei tai būtų tas pats brand'as koks buvo 2006 metais, kai jis prisijungė prie WWE, tai būtų labai liūdna, tačiau dabar, kai brand'o esmė nebebuvo hardcore, o tiesiog psichologija "sumetam ten naujokus išbandymui ir talentus kurių nenaudojam" - ne. Tiesiog pašalinti šį šou reikėjo prieš 2-3 metus manau, arba išviso jo nelaikyti (nors man WWE ECW pradžia buvo visai įdomi). Taigi, tai irgi geras Vince'o sprendimas.
3. Nesikartosiu ką rašiau antrame klausime, taigi - tai man patinka ši idėja, nes galima bus išbandyti talentus ne FCW event'uose (nenustebčiau, jei ji kaip ir OVW užsidarytų), o netgi eteryje. Ko nebus, bet labai norėčiau? To, kad NXT būtų labiau independent stiliaus promotion, kur visas pagrindas būtų ringe - t.y. išbandomos talentų galimybės, bet nesakau, kad reikia visai atsisakyti segment'ų, interviu, jie paįdomintų visa brand'ą. Taigi, kol kas aptarinėt šį dalyką, kuris dar net nedebiutavo yra sunkoka.
4. Trash-box. Tiesiog titulas bus nuimtas, o kad atrodytų "gražiau" Christian'ui manau bus "suteikta" kokia nors privilegija (f.e. pasirinkti brand'ą - SmackDown! arba Raw, arba title-shot'as per kurį nors weekly show). Tačiau neatmetu galimo mačo Christian vs. somebody, kurį laimės somebody ir pakeis ECW diržą į NXT. Tačiau būtų geriausia, kad nebūtų joko NXT titulo, nes jų WWE ir taip per akis.
5. Manau, kad laimės Punk'as ir Gallows'as, tačiau tik tuo atveju, jei bus bandoma sukti HHH vs. HBK, tačiau, to turbūt nebus, taigi gal ir retain'ins. Kuo neabejoju, tai tuo, kad tikrai nelaimės Show ir Miz'as.
6. Good one match. Vienas geriausių kokius pamenu - December To Dismember 2006, pliusas tam mačui, kad "kambarėliuose" buvo padėti ginklai (kiekvienoj po vieną). Tai paįdomino mačą. Va kas yra tikra ECW (nors ji jau buvo WWE "narė", bet mačas buvo insane). Gal ir dėl to, kad jame dalyvavo RVD, Punk ir Test (taip pat Holly, Bobby Lashley ir Big Show). Na, o kalbant apie šių metų mačą - mano nuomone geresnis bus SmackDown! chamber'is.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-02-09, 17:49
2010-02-21, 12:22
- Kokia jusu nuomone apie NXT poras?
- Kaip jums The Pope pergale 8 card stud turnyre, ar vertas jis tokio pusho?
- WWE anonsavo tris naujus PPV: WWE Wild Card, Fatal Four Way ir Money in the bank. Kokia jusu nuomone apie siu PPV koncepcija ir ar sie pavadinimai uztektinai marketable yra?
- WWE atsisake Survivor Series PPV, ar pasigesite tradiciniu survivor series macu?
- Sios savaites zvaigzde HBK, isaskyti savo nuomone apie ji.
2010-02-21, 19:45
2.Kaip jums The Pope pergale 8 card stud turnyre, ar vertas jis tokio pusho?
3.WWE anonsavo tris naujus PPV: WWE Wild Card, Fatal Four Way ir Money in the bank. Kokia jusu nuomone apie siu 4.PPV koncepcija ir ar sie pavadinimai uztektinai marketable yra?
5.WWE atsisake Survivor Series PPV, ar pasigesite tradiciniu survivor series macu?
6.Sios savaites zvaigzde HBK, isaskyti savo nuomone apie ji.
1. Teigiama. Nors ir atrodo, kad NXT formatas yra TUF padielka, tai yra geras būdas buildinti naujus veidus. Bent aš laukiu naujojo šou ir tikiuos, kad jis įneš naujo vėjo į WWE. Aišku, juokingai skamba, kad Miz'as - pro, o Danielson - naujokas, bet aš manau, kad tai neatsitiktinumas. Manau, kad jie papildys vienas kitą, o gal net ir sulauksim kokio nors storyline. Iš tikrųjų, nelabai ką galiu daugiau ir numatyt, o tik pasakyt: pažiūrėsim, pamatysim.
2. Nežiūrėjau to PPV, nes jis manęs visai nedomino, nors Pope pergalės tikėjaus. Mano akimis, tik jį arba Wolfe tebuvo galima siųst. Desmond yra labiau patyręs, bet Pope yra labai over su publika ir šiaip neblogas visose srityse, tad, manau, kad jis yra vertas title shot'o, o dėl titulo - not yet.
3. Iš pradžių pagalvojau: kas per velnias...Bet gi ir taip aišku, kad WWE pirmoj vietoj yra pinigai, o 2009m. PPV parodė, kad vardo pakeitimas didina pirkimus, so you get it. Wild Card ir MITB atrodo marketable pavadinimai, bet Fatal four way skamba labai nesmagiai, ypač, kai įsivaizduoji, kad main-eventai bus fatal four way matchai - brr....
4. Nepasigesiu, nes WWE juos bookino atmestinai pastaruosius kelis metus. Jie tiesiog be jokio buildo sumesdavo feudinančius žmones į face/heel komandas ir fsio. Kita priežastis nepasigesti - per Bragging Rights(jei ir to PPV nepanaikins) yra toks pats matchas ir šiais metais jis atrodė žymiai svarbesnis už SS matchus.
5. Aišku, kad patinka. Ypač WM laikotarpiu, nes beveik kiekvienais metais įsivelia į epinį feudą. Nematau priežasties jo nemėgt. Jis kartais ir put-overina reikiamą žmogų, ir ,skirtingai nei HHH, negalvoja pastoviai apie WWE titulą.
2010-02-21, 20:28
2. Kaip jums The Pope pergale 8 card stud turnyre, ar vertas jis tokio pusho?
3. WWE anonsavo tris naujus PPV: WWE Wild Card, Fatal Four Way ir Money in the bank. Kokia jusu nuomone apie siu PPV koncepcija ir ar sie pavadinimai uztektinai marketable yra?
4. WWE atsisake Survivor Series PPV, ar pasigesite tradiciniu survivor series macu?
5. Sios savaites zvaigzde HBK, isaskyti savo nuomone apie ji.
1. Teigiama.
3. Money in the Bank patinka, tikrai laukčiau šio PPV, Wild Card dar pažiurėsim kas tai bus ,na o Fatal Four Way koncepcija man atrodo koncepcija man atrodo siaubingai, kuo tie Fatal 4 Way tokie svarbus? Geriau įkištu ,kad visi mačai būtų cage kokiame nors PPV "Rage in a Cage"
4. Senūjų Survior Series pasilgsiu, dabartiniu- ne. 2008 ppv iš vis buvo siaubingas. 2009 metų main eventas kaip jau nekarta minėjo "MalioK" siaubingai buildintas. Tačiau nemanau ,kad naujas PPV kompencuos jų bookingo briliantus. Kalbant apie Survior Series matčus tai jų gal ir pasilgsiu, tiesa ne tų pastarūjų metų, o tokių kaip Evoliution vs. Re-Voliution(Benoit, Orton, Jericho ir dar vienas juodaodis) arba DX,Punk,Hardyz vs. Rated RKO.
5. Geras wrestleris, tik kartais man jo tas over-sellinimas nepatinka.
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2010-02-26, 18:56
2. Gerai, kad tai buvo The Pope, nemanau, kad jis kada nors netolimoje ateityje dar sykį gaus tokio push'o, o ir mačas potencialiai gali būti ****+, taigi man tai patiko ir nors ir labai norėjau Desmond'o pergalės, bet kolkas world title pic'e heel vs. heel dar nesinori. Taigi, AJ vs. Pope feud'as gali būti vienas geresnių.
3. Wild Card ir Money In The Bank gal ir nėra prasti, netgi manau gali suveikt kaip neblogi PPV, bet tas Fatal FOur-Way buvo tikrai didelė nesamonė. Kokia logika PPV vadinti paprasto keturių žmonių mačo pavadinimo. Net nežinau. Na, o MITB tuo tarpu gali dar labiau užsiauginti vardą ir žiūrint į šių metų WM MITB list'ą, jis gan skurdus, taigi per šį PPV manau, viskas apsivers aukštyn kojomis. Wild Card tuo tarpu intriguoja, šito renginio laukiu.
5. Kaip Vince'as sakė, seniau šis dalykas veikė, bet pastaraisiais metais - ne, taigi, gal ir gerai tokie pokyčiai + jei surengtų kažką panašaus į War Games, tada išviso viskas tik į teigiamą pusę.
6. Vienas iš geriausių kaip wreslter'is, tačiau tas jo savanaudiškumas ir nenoras iškelti naujų talentų žlugdo jo įvaizdį. Ką apie jį galima pasakyti naujo - nieko. Žodžiu, tiesiog atsidavęs vyrukas. Tikiuosi dar neretir'ins po WM.
2010-03-01, 16:07
1. Ką manot apie WWE ir WH titulų pasikeitimus per Elimination Chamber PPV?
2. Hoganas ir Flairas sugrįš į ringą kovo 8d. per Impactą. Jūsų nuomonė?
3. Neseniai iš WWE buvo atleisti Paul Burchill, Gregory Helms, Maria, teisėjas Scott Armstrong ir Charlie Haas. Ką manot apie tai?
4. Šios savaitės žvaigždė John Cena, ką manot apie jį?
Vartotojų skaito šią temą: 7
narių: 0, svečių: 7, slaptų narių: 0