Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Savaites PW ivykiu apzvalga

Temoje atsakymų: 289

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na praita savaite buvo neypatinga, visi svente kaledas ir naujukus, tad klausimai bus maziau aktualus nei ankstesni.
  • Kas labiausiai yra nuvertintas wrestlingo versle sianden?
  • Kaip manote kokie WWE planai the Legacy grupuotei, ar ji taps tokia legendine grupuote kaip Evoliucija, ar Dx?
  • Ka manote apie JBL ir HBK storyline?
  • Kas noretumete kad nutiktu 2009 metais wrestlinge?
  • Kokia jusu nuomone apie Sim Snuka?

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-01-05, 10:45

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
1. Turbut tai butu Sonjay Dutt ir MVP. Jiems neskiriama pusho, nors to jie yra verti. Galbut i sarsa imesciau ir CM Punk, ir MCMG. Tiesiog MCMG man gaila del to incidento su krauju.

2. Manau, kad Legacy tikrai nepasieks tokiu aukstumu. Man paciam nelabai tie Legacy patinka. As ateities jiems pletotis nematau.

3. Nepatinka man ju storyline kazkodel. Nors jeigu testusi ilgiau nei man atrodo gal ir sugebeciau isijausti, bet siaip nelabai man sis storyline vien del JBL.

4. Kad CM Punk pereitu i TNA arba Cena su Batista (is dalies ir HHH) butu pasalinti is WWE.

5. Nesu jo labai daug mates todel jokiu minciu apie ji.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
1. MVP bebejonės...Argumentuoti manau nereikia.
2. Labai laukiau ju susivienijimu ,bet nesižiuri jie man nei kaip team niekuo.
3. Total bs kaip sakė Walhalas: Aš žiuriu wrestlinga atsipalaiduot ,o čia ir vėl ekonominė krizė.
4. Nebutu bs wrestlinge ,kad po Wrestlemanios wwe taip greitai nekristu ,kad TNA butu kuo mažiau Russo bookingo.
5. Ar tik ne su juo matčas baigėsi po Dropckick? Jeigu taip tai nekoks pirmasis įspudis apie jį.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ne į temą
Aš siūlyčiau nekopijuoti visų klausimų iš 411Mania triple threat. Geriau pačiam parinkt svarbesnius įvykius ir surašyt, nes nemanau, kad klausimas: "Kokia jusu nuomone apie Sim Snuka?" yra labai svarbus savaitės "įvykis".

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na mano pirmoji savaites PW ivykiu apzvalga tikiuosi viska padariau gerai :lol: 1.MVP ir Ne vienas as ta pastebejau todel nereikia aiskinti kodel.Nors man nuojauta kuzda ,kad jis iki wm nelaimes nieko ir kazkokiu budu patekes i wm butent ten sublizges ir po to prades savo winnig streak'a.
2.Manau jie greitai isirs,dar pades ortonui uzpulti ta ka ortonas lieps (kaip cm ounk arba batista)ir tuom manau baigsis ,o jei ir ne tuom tai labai abejoju ar tures daugiau nei tag team belt'us.Apie evoliution ar dx aukstumas manau nereiketu nei svajoti.
3.As per visa savo domejimasi pw laika nemaciau nei vieno geroJBL match'o ar tuo labiau feud'o taigi "IT SUCKS"
4.Noreciau ,bet labai abejoju 1.Kad butu maziau ppv,bet geresnes kokybes 2.Pamatytumeme daugiau Gero wrestlingo 3.WWE isnaudotu jaunus talentus 4.UNDERTAKERIO ir CENOS kitu gimmick(taker ABA)(CENA-not superman).5.Arba RatedRKO arba E&C tag team atkurimo ir LaFamilia(ar kaip ji dabar )zlugimo(butent edge ir vickie).
5.Na maciau jo kaip snuka tik 2 matchus gal buvo kiek susijaudines ir neparode ka gali ir uzbaige dropkick nes nebetilpo i laika ,bet turbut ,kad tiketis is jo per daug negalima todel manau kad jis gal pasiliks is jobberio pakiles i mid-carda.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-01-05, 20:40

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąNervas, 2009-01-05, 19:18, pasakė:

Ne į temą
Aš siūlyčiau nekopijuoti visų klausimų iš 411Mania triple threat. Geriau pačiam parinkt svarbesnius įvykius ir surašyt, nes nemanau, kad klausimas: "Kokia jusu nuomone apie Sim Snuka?" yra labai svarbus savaitės "įvykis".
Ne į temą
as gi sakiau is anksto, kad klausimai bus pasiskolinti is 411mania, nepatinka kurk pats klausimus, tikrai nesupyksiu, net desine ranka paspausiu :lol: O as pasiskolinu kitu zmoniu klausimus. jie ziuri visus savaitinisu show, jie uzdirba is wrestlingo verslo tad ir naudojos ju klausimais, as jai nezinojai ziuriu tik impacta ir visus wwe/tna ppv.
Del snukos, tai tiesiog aptariamas kas savaite wrestleris, jai tau tai nepatinka paprasyk valdzios kad ji pervadintu tema is "pw savaites ivikiu apzvalga" i "pw savaites ivikiu apzvalga ir random wrestlerio aptarimas" :)

• na manau kad niekas nesupyks, kai paskysiu, kad cristofer daniels, jis vienas is geriausiu in ring wrestleriu tna, ir visus metus turejo tunoti po cury man kauke, taip tas personazas linksmas, bet kad po ta kauke daniels tai jau per didele kaina. sitas zmogus turi suktis main evente, fjudinti su kurtu ir jo sutve, ir daryti gerus macus, o ne sedeti po kazkokio japono kauke kuris net sneketi negali.
  • Is legacy mano manimu perspektyvus tera tik vienas zmogus, tai sio metu nedalivaujantis ju veikloje ted diibase. kiek man ji teko matyti, zmogus su charizma. pranoksta likusius jo kolegas cody rodes, manu ir snuka. Na o ka jis sugeba ringe nelabai jau teko matyti, negavo uztektinai laiko susukti gera maca. Na jai randy ortonas laimes cempiono dirza, o like tos grupuotes nariai bus tik jo pagalbininkai, kol galu gale nores vienas is ju eiti auksciau negu kiti, kaip buvo ortono atvejis evoliucijoi, tai galime tiketis kad pagamins pora ateities zvaigzdziu. Manau sio metu jiems truksta dar vieno main eventerio su charizma, ir galetume tiketis visai neb logos ateities.
  • Storyline aktualus siu dienu problemom, tiesa sakant akciju rinka kentejo pries kelis menesius dabar ji atsigauna. Man kaip besidominciam akciju rinka atrodo kvailai kad JBL numate ateiti ir pardave akcijas laiku ir investavo i auksa, o hbk sukiso visus pinigus i akciju ringa buternt per buma, nors yra rekomenduojama nesukisti visu litu, tureti grynais santaupu kad galetum isgyventi puseti. bet seip viskas ziurisi neblogai, turint omeny kad HBK sugeba ir hogano ispausti padoru maca, galime tiketis neblogos sio fjudo kulminacijos per WM.
  • Kas noreciau kad nutiktu kitais metais, na cia prades sneketi mano viduje esantis tna fanbojus :) Noriu kad tna impacto reitingas pakiltu iki 1.3! noriu kad tna PPV buy rate padvigubetu, ir noriu kad pasibaiges fjudas tarp mafijos ir front line iskeltu aukstai, aukstai tna jaunima, tuo paciu butu atleisti Staineris, Neshas, ir bokeris. Ir seip, ne taip uz tos pinigus butu paimtas cm punkas is WWE :) nOriu kad netektu raudonoti kai fortas stumia ant tna ir ruso meslo, noriu kad tas meslas visas butu praeitis ir ruso stebuklingia pradetu nedaryti klaidu, o gal tiesiog atsistatidintu. NOriu kad dixie igautu proto ir pati suvoktu kur sudas kur ne, ir igautu tiek patirties kiek vincas turi :D Na ir zinoma noriu kad pagaliau prasidetu tikra konkurencija tarp WWE ir TNA kuri skatintu kokybiska wrestlinga. Na cia rozines drabliuko svajones. uztektu man reitingo 1.3 atleistu pensininku ir gerai subukinto jaunimo kaip main eventeriu. viskas daugiau nieko nenoriu :)
  • Sim snuka, nematau as jame jokio talento kazkoks vidutiniokas ir tiek, reikia jam gero gmiko. ir kaip dede Leninas pasakytu mokytis, mokytis ir dar karta mokytis :)

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-01-05, 21:43

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-01-05, 10:44, pasakė:

Na praita savaite buvo neypatinga, visi svente kaledas ir naujukus, tad klausimai bus maziau aktualus nei ankstesni.
  • Kas labiausiai yra nuvertintas wrestlingo versle sianden?
  • Kaip manote kokie WWE planai the Legacy grupuotei, ar ji taps tokia legendine grupuote kaip Evoliucija, ar Dx?
  • Ka manote apie JBL ir HBK storyline?
  • Kas noretumete kad nutiktu 2009 metais wrestlinge?
  • Kokia jusu nuomone apie Sim Snuka?
Pirmiausia, manau nera problemos, kad verti siuos klausimus, taciau galima juos papildyti/pakeisti - nieko tame bloga nematau. Dar karta pasikartosiu - si tema yra viena is geresniu iniciatyvu, parodytu is nariu, nesusijusiu su administracija.

Dbr i tema:
1. Cia zinoma reikia perziureti tema, kur visi balsavome, rasti ten visu atsakymus, ir toks klausimas galetu buti net neitrauktas;)
2. Netaps, o skaitant naujienas, netgi aiskeja, kad jos ateitis miglota. Man asmeniskai ji geriau ziurejosi, kai buvo Ted vietoj Sim, taciau bet kokia Stable iniciatyva yra sveikintina - tai kuria wrestleriu asmenybes, ir padeda vieniem kitus buildinti.
3. Manau, kad Shawn, pradedant pralaimejimu Hoganui per SS05, pradejo atpirkineti savo nuodemes, ir leidziasi jobbinamas tiems, kas tik pasiulo extended storyline. Kitaip tariant - nemanau, kad Shawn stato save i gera padeti, svarbiausiuose savo metuose formuojant savo legacy.
4. Em.. Let's see:
Russo - out.
Angle i WWE. Grizes sustifina ka nors uz jo nuodemes (HHH). Ir zinoma padaro motyn kiekviename PPV, kuriame kovoja.
Daug MOTYC.
Geru, neperkrautu ir neoverbookintu gimick matchu - siemet tokiu nedaug turejom (geru neoverbookintu gimick matchu).
Bent 3 WWE PPV pavadinimu "All titles on the line without any non-finish",
bent trys TNA PPV pavadinimu "Yes we can. No gimick matches in this one".
Frontline vs MEM realiai atvestu prie ko nors gero. Geru uzskaityciau:
svarius kiekvieno MEM dalyvio nupininimus non-gimick matchuose (zinoma, Nash greiciau pats sau nusilaush medines kojas, nei pralaimes kam nors svariai). Kiti MEM nariai pradeda stengtis+rizikuoti ringe bent trecdaliu kaip Angle. Sting svariai nupininamas bent 3 kartus - Joe, AJ ir Daniels, skirtinguose PPV, clean finish, no-nonsence matchuose. Sting tampa WWE Sakurabos atitikmeniu. O visi zinom ka tai reiskia. Jei ne, diziausias Saku markas, `MalioK`, mums paaiskins;)

Hardy negauna 3 ispejimo.
Ortonas gauna 2+3.
Cena gauna bent viena.
HHH gauna bent viena.
Vince-free-TV (tiek TNA tiek WWE atveju).
Ir daug pan.. <_<

5. Manau Snuka, turintis geru perspektyvu del savo kraujo (nors ir netikro), yra netoli situacijos, kur papuls i Snitsky vieta, kai jo gimick'as bus "repacked" kas 3-4 menesius, taciau kaip nebus over, taip nebus.

Nuotrauka
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-01-05, 21:39, pasakė:

Ne į temą
as gi sakiau is anksto, kad klausimai bus pasiskolinti is 411mania, nepatinka kurk pats klausimus, tikrai nesupyksiu, net desine ranka paspausiu :rolleyes: O as pasiskolinu kitu zmoniu klausimus. jie ziuri visus savaitinisu show, jie uzdirba is wrestlingo verslo tad ir naudojos ju klausimais, as jai nezinojai ziuriu tik impacta ir visus wwe/tna ppv.
Del snukos, tai tiesiog aptariamas kas savaite wrestleris, jai tau tai nepatinka paprasyk valdzios kad ji pervadintu tema is "pw savaites ivikiu apzvalga" i "pw savaites ivikiu apzvalga ir random wrestlerio aptarimas" :P
Ne į temą
Na tokiais atvėjais jei nežiūri visų šou, galima be problemų pasinaudoti naujienų puslapiais, ten juk pranešamos visos naujienos svarbesnės, tai pat ir nMo yra tema "Wrestling News", ten tai pat retkarčiais turėtum rasti naujausius įvykius.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Ne į temą
Primusai, pagal tave - 411 writeriai "uzdirba is wrestlingo verslo"? WTF? Tu ka manai ten jiems algas moka? Ir net jei taip butu, tavo pasakymas vis tiek butu neteisingas, nes jie uzdirbtu is savo wrestlingo ziniu, o ne is verslo...

Beje, visiems kurie istroske laukia mano nuomones, tai as pasireiksiu kai nepamirsiu ir netingesiu, tikrai gera ideja sitas topicas :rolleyes:

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
1. Kas labiausiai yra nuvertintas wrestlingo versle sianden? M.V.P real jobber. Funaki, R-Truth, Chirstopher Daniels.
2. Kaip manote kokie WWE planai the Legacy grupuotei, ar ji taps tokia legendine grupuote kaip Evoliucija, ar Dx? Šiai stable iširimą planuoju vasario pabaigoje. Mano manymu nelabai vykusi komanda. Nepatinka man jie.
3. Ka manote apie JBL ir HBK storyline? Kaip čia išsireiškus.. CRAP. Labai realus storyline kai žinom, kad HBK į metus 1.5mln gauna.
4. Kas noretumete kad nutiktu 2009 metais wrestlinge?
1. JBL, Mark Hentry - OUT
2. Christian WWE Champion
3. Shawn Michaels WHC
4. CM Punk, Jeff Hardy to TNA
5. Kokia jusu nuomone apie Sim Snuka? Nematęs aš daug jo. Neturiu nuomonės.

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąLix, 2009-01-06, 20:57, pasakė:

Ne į temą
Primusai, pagal tave - 411 writeriai "uzdirba is wrestlingo verslo"? WTF? Tu ka manai ten jiems algas moka? Ir net jei taip butu, tavo pasakymas vis tiek butu neteisingas, nes jie uzdirbtu is savo wrestlingo ziniu, o ne is verslo...

Ne į temą
na nesikabinek jau prie minties. Ne taip issireiskiau ir tiek. jai tau sirdziai bus geriau, tai pasitaisau taip: "jie ziuri visus savaitinisu show, jie zino apie wrestlinga daugiau uz mane, ir gal net gauna kelis dolerius uz savo straipsnius"

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-01-09, 19:19

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
sios savaites klausimai:
  • LOW-KI kitaip zinomas, kaip senshi, pasirase kontrakta su WWE, kaip manote koki jis vaidmeni atliks toja kompanijoje?
  • Vince McMahon grista i eteri, kaip manote kokiu tikslu? ar laukia jo koks storyline susietas su WM, ar tiesiog gris kaip senas piktas bosas.
  • ROH gali pasirasyti sutarti su HDnet, kokia jusu nuomone? ar prides televizijos eteris ROH populiarumo, ar ju savaitinio show laukia tokia pati "sekme" kaip WSX laidu
  • Vakar debiutavo mick foley tna ringe, kokie jusu ispudziai apie Micko debiuta tna.
  • Kokia jusu nuomone apie: John Morrison

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-01-12, 16:05

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
1. Na manau jis debiutuos, tures kelis sekmingus match'us, bet greit jo single push'as ir baigsis. Turbut uzstrigs midcarde, geriausiu atveju - tag team'e, o blogiausiu - humoro vignetese, kokiose buvo ir per TNA.
2. Tai aisku, kad laukia jo kazkas "linksmo". Juk tiek daug idomiu storyline'u galima susukti su Vince'u ;)
3. Na sunku pasakyti. Gal esu linkes manyti, kad kazkiek prides populiarumo, taciau svarbiausia ROH pasirasyti pelninga sutarti ir neigrimzti i skolas. O WSX ten buvo tik TV projektas, kuris nepasiseke. ROH gi jau yra pakankamai stambi organizacija, kuri neturetu vien remtis reitingais. Na ROH kol kas protingai slinkosi i prieki ir tikiu, kad ir si karta jie priims teisinga sprendima.
5. Manau be abejo ateities main eventeris. Jau jis dabar yra pakankamai over del puikaus tag team'o su Miz, tiesiog reik dar kiek palaikyti ta karsta team'a, o po to manau Morrison greit sugebes isilauzti i main event'a, visai kaip Edge.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Reikia nepamirsti, kad Edge turejo daug laiko praleisti ivairiuose feuduose su upper-midcarderiais ir main eventeriais.
Man asmeniskai del Morrison gaila, kad HBK paime storyline su JBL, o ne su Morrison - galejo kulminuotis ispudingame WM matche, kuriame butu "star made in a loss" (H)

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
sios savaites klausimai:
  • Kaip jum naujasis ECW cempijonas Jack Swagger?
  • Alex Shelley pirma karta laimejo X-Division Titula, ka apie tai manote? ar vertas jis to dirzo ir ar laiku jis ji laimejo?
  • Kokia jusu nuomone apie masinius WWE kovotoju atleidimus?
  • Kaip jum Jeff Hardy dabartinis storyline, kuris ko gero susietas su cristian grizimu i WWE.
  • Na ir sia savaite pakalbekime apie Cris Sabin, kokia jusu nuomone apie ji?

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26
1. Neziuriu ECW siuo metu tai nieko negaliu labai apie ji pasakyt.
2. Jis ji laimejo geru metu ir jis jo buvo tirkai vertas. As laimingas, kad ir Alex ir Chris Sabin abu jau turejo X-Div. titulus. Visos emocijos tik tai teigiamos. Alex ir techniskas, ir aerial wrestleris kuris moka ir gali gerai pasneketi.
3. WWE tokia turtinga kompanija (o tiksliau turtingas Vince), todel as siek tiek nesuprantu tokiu ju sprendimu, ta2iau 6tai proga pravalyti nereikalingus, nepasiteisinusius ir atsibodusius asmenis is WWE. Juk visgi suma nemenka - 8 milionai JAV doleriu. Uz siuos pinigus daug ka galima nuveikti. Ko noreciau dar, kad butu atleistas - tai Punk. Jis tikrai ilgam neliktu be darbo ir galbut issipildytu svajone ji isvysti TNA. Ne NWA TNA kur jis jau siek tiek wrestlino.
4. Geras storyline. Noreciau siaip, kad mus nustebintu visas grizimas CC ir butu netiketas net smarkams, nes jau visi tikisi kada pasirodys ir tai yra gana neidomu.
5. Visu pirma ne Cris, o Chris Sabin. Taigi, jis man patinka, bet turi viena labai dideli trukuma - mazai charizmos. Graudu ziureti kaip kalba Alex, o Chris tik ziuri, sypsosi ir maivosi. Noreciau ji matyti labiau atsidavusi, su daugiau charizmos. Na, o kaip wrestleris jis yra puikus highflyer ir savo suoliais tikrai nurungia Jeff Hardy. Vienu zodziu Chris Sabin tikrai geras (bent jau man taip atrodo) wrestleris - vienas is megstamiausiu.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
  • Kaip jum naujasis ECW cempijonas Jack Swagger?
  • Alex Shelley pirma karta laimejo X-Division Titula, ka apie tai manote? ar vertas jis to dirzo ir ar laiku jis ji laimejo?
  • Kokia jusu nuomone apie masinius WWE kovotoju atleidimus?
  • Kaip jum Jeff Hardy dabartinis storyline, kuris ko gero susietas su cristian grizimu i WWE.
  • Na ir sia savaite pakalbekime apie Cris Sabin, kokia jusu nuomone apie ji?
  • Na nelabai daug as jo matchu maciau,bet kiek maciau tikrai nenuvyle,mano manymu kaip ECW title Holderis jis nera per prastas,uz Matt geriau.Idomu kokia jo laukia ateitis.
  • Labai dziugu ,kad jis cempionas.Stebejau si matcha su intriga ir nekantriai laukiau Alexo laimejimo.
  • Na reikia pripazinti,kad wwe padare teisingai.Jie taupo pinigus,tokie buve wwe darbuotojai kaip-Simonsas ar Bob Holly jau nepasirode show'uose ilgoka laiko tarpa, del to manau wwe nieko neprarado.
  • Na biski netokios ivykiu eigos as tikejausi,taciau dar niekas neuzkniso (nei fejerverku incidentas,nei masinos avarija)todel laukiu Royal Rumble tikedamasis kad viskas isaiskes.
  • no comment!

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
1. Maciau tik kelias kova ,bet per jas nepasirode blogai taigi ,kad numetamas jam titulas gerai.
2.Ziurejau Genesis sirgau uz jį ,bet kadangi dar nesu tiek ziurejes TNA kiek WWE ,kad vertinčiau tuos pasikeitimus aš TNA žiureti pradejau neseniai.
3. Nusibodusiu kovotoju pravalimas gera mintis ir visokie Ron Simmons...WWE protingai pasielge ,kad ji atleido, tai ka dabar kikvienas nueikim pasakom Damn ir gaunam kruvas pinigų? Apsurdas!
4. Labai patinka laukiu nesulaukiu Christian grizimo ir kaip išvystis ta jų Storyline.
5.Mačiau tik kelias jo kovas ir jis man patiko tačiau ,kad susidaryčiau bendra nuomone dar teks palaukti.

--------------------

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
1. Mačiau tik vieną kovą, atrodo neblogai. Gerai,kad būtent JAM numestas titulas, o ne kokiam Finlay.
2. TNA nežiūriu :P
3. Krizė, ką čia ir pridursi. Gaila tokių vyrų,kaip DAMN ar Hardcore Holly, bet ką jau padarysi.
4. Neblogas. Išties interesting, laukiu nesulaukiu Christian pasirodymo per RR kaip nr. 30 :)
5. Žiūrėti 2.

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-01-19, 21:12

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
  • Nesu as ecw ziurovas, nepamenu kada paskutini karta as maciau ju show, gal pries pora metu. Taciau vien faktas kad tas wrestleris iskovojo titula pirma karta mane tenkina. Matt Hardy jau senos naujienos, jam tas titulas nereikalingas, visvien is jo nieko daugiau kaip midcarderis neiseis, na o Jack tai sviezias veidas WWE, ir kas ten zino kokia jo ateitis laukia WWE. Palinkesiu as jam ilgai laikyti titula.
  • Pagaliau x-div titula laiko tas kas jo vertas ir gali garantuoti gera maca. Po tiek praleistu metu TNA jis iskovojo savo pirmaji titula. tik va dabar neaisku su MCMG ateitim, ar jie kovos kaip komanda toliau ir sieks tag team dirzu, ar tiesiog kartu stengsis islaikyti X-div dirza ko ilgiau.
  • Visada yra gerai isvalyti rosteri nuo siuksliu, kiek skaiciau kurie ten atleisti tai jie nieko svarbaus kompanijoi neveikdavo, savaitiniose show nesirodydavo. tai kam laikyti wrestleri ja nera jis naudojamas? Mano manimu jai wrestlerio nenaudoji, atleisk ji, kai prireiks pakviesk atgal :P
  • Na man tai nelabai idomus, per daug susietas su realybe, tai ji uzpuola viesbuti ir pasisalina slaptas uzpuolikas, tai ji su masina bando patrengti ir vel pabega uzpuolikas, tai ferverkai uzdega hardy, kas cia manjakas kesinas i hardy ar ka? jai taip cristijana zada grazinti tai failed. Kazkoks ruso stiliaus storyline, tas gi sneka kad storyline turi buti susieti su realybe. Bet man visokie uzpolimai, avarijos, degantis hardziai nelimpa.
  • Geras wrestleris, bet jis sedi Alex seselije. sunkiai jam einasi su promo. O seip neturiu nieko pries ji, bet nemanau kad jis gali kada nors buti tokio pozicijoje kaip AJ styles.

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
sios savaites klausimai:
  • Vince grizo i raw, kaip jum jo sugrizimas? (kas nemate raw, tai vinco galva nukentejo nuo randy orton spyrio)
  • Brother Ray ir Devon dalivaus TNA against all odds ppv main evente kaip single wrestleriai, kokia jusu nuomone apie tai?
  • Kaip jum royal rumble 2009 laimetojas
    Spoiler'is
    ?
  • Kaip jum
    Spoiler'is
    Ko tikites is sio fjudo?
  • TNA nusprende svarbius macus kaupti didelem PPV renginiam, tureti 4svarbiausius metu PPV, todel against all ods main evente dalivaus team 3d. Artimiausias ju vienas is big 4 PPv bus Lockdown. Kaip jum tokia tna politika?
  • Na ir pakalbekime apie MVP, kaip jis jum kaip wrestleris ir t.t?

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
1. Vince grizo i raw, kaip jum jo sugrizimas?

Na, nemanau, kad jis greitai atsigaus po "traumos" , be to, matomai, kaip ir prieš tai laikys "neutral" poziciją, ypač turint galvoje, kad dabar turėtų vykti feudas prieš heel'ą - Orton. Man asmeniškai daug labiau patiktų jeigu Mcman heelintų kaip ir senais gerais laikais, nors šioje vietoje galima daug ko tikėtis - netgi RKO arba viso Legacy turno

2. Brother Ray ir Devon dalivaus TNA against all odds ppv main evente kaip single wrestleriai, kokia jusu nuomone apie tai?

Nemanau, kad išvysime daug jų 1 vs 1 action, jeigu išvysime apskritai, o diržą duoti kuriam nors iš jų nematau prasmės, greičiausiai jį iš Stingo pasiims Angle..

3. Kaip jums royal rumble 2009 laimetojas?

Spoiler'is

4. Kaip jum
Spoiler'is

Spoiler'is

5.TNA nusprende svarbius macus kaupti didelem PPV renginiam, tureti 4svarbiausius metu PPV, todel against all ods main evente dalivaus team 3d. Artimiausias ju vienas is big 4 PPv bus Lockdown. Kaip jum tokia tna politika?

Žiūrint ką jie laiko tais "dideliais mačais" ;) Realiai, jeigu tai būtų efektyviai įgyvendinta gal būtų ir neblogas būdas atkreipti į save dėmesį ir "išplaukti" į gilesnius vandenis, tačiau to sąskaita daryti mediocre kitų PPV tikrai nevertėtų - ypač turint tokį card'ą. 4 PPV - mažoka, iki jų daug kas gali atsitikti - traumos ir pnš, va ir nuplauktų iš karto tie "dideli" mačai :)

6. Na ir pakalbekime apie MVP, kaip jis jum kaip wrestleris ir t.t?

MVP man visada patiko, nenorėčiau jį ilgiau matyti mid-card'e, būtų malonu, jeigu feudint'ų su Shelton dėl diržo, nors atvirai manau, kad jis labai gerai įsipaišytų ir į "didesnes aukštumas" - kaip potencialus world title contenderis.

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
1. Vince grizo i raw, kaip jum jo sugrizimas? (kas nemate raw, tai vinco galva nukentejo nuo randy orton spyrio)
2. Brother Ray ir Devon dalivaus TNA against all odds ppv main evente kaip single wrestleriai, kokia jusu nuomone apie tai?
3. Kaip jum royal rumble 2009 laimetojas
Spoiler'is

?
4. Kaip jum
Spoiler'is

turnas? ir ko gero busimas vienas is svarbesniu WM macu
Spoiler'is

Ko tikites is sio fjudo?
5. TNA nusprende svarbius macus kaupti didelem PPV renginiam, tureti 4svarbiausius metu PPV, todel against all ods main evente dalivaus team 3d. Artimiausias ju vienas is big 4 PPv bus Lockdown. Kaip jum tokia tna politika?
6. Na ir pakalbekime apie MVP, kaip jis jum kaip wrestleris ir t.t?

1. Manau intriga Vince sugryžimas padarė, bet tas Ortono smūgis kaip ir praeita karta ta "katastrofa" taip ir dabar Vincas dar ilgai po jos nesirodys WWE, o jei ir greitai pasirodys tai aš pats tikiuosi feodo tarp Randžio ir Vinco.

2. Manau didelės rolės jie nepadarys. Tiesiog ateis pakovos ir išeis, kaip sakė Valhalas, kad nemano, kad išvysime daug ju 1 vs 1 action tai aš manau, kad mes išvysime dar mažiau ju 1 vs 1 action.

3.
Spoiler'is

4.
Spoiler'is

5. Čia man atrodo, kad TNA sumalė nesamone. Tarkim jei kokiam wrestleriui trauma. Ka tada darytu TNA ? Beabėjo 4 svarbiausi PPV yra mažokai tai nemanau, kad ka nors gero pasiek TNA su tokiom mintim.

6. Pamenu kai tik pradėjau žiūrėt WWE per PC kai pamačiau MVP iškart pradėjo patikt jis man. Tik dar norėčiau, kad jis pakiltu į dar didesnes aukštumas negu yra dabar.

Unbroken

• nMo nariai
26
Mano apžvalgoje yra Royal Rumble spoilerių todėl jei dar neperžiūrėjote šio show Spoilerio NESPAUSKITE.
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-01-27, 15:32

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
  • Na as tikejausi seno pikto boso, o sugrizo savo dukrele mylintis tevelis. Bet ortono spyris buvo netiketas, tad WM galime tiketis neblogo storyline, tik gaila kad si istorija turbut prasides su macu Shane vs Orton. Kaip kazkoks newrestleris gali taip vanoti ortona buvusi WWE cempijona, royal rumble 2009 laimetoja, ir jo bendrazygius. Na mano manimu shane buvo overbukintas, galejo jie nusisamdyti koki monstra ar kazka panasaus.
  • Yra tokia patarle i Š vasko neispausi. Gerbiu as team 3d uz ju pasiekimus, uz ju praeiti, bet ar jie single wrestleriai ar jie tag team ju kovos tikrai neblizga, na o mano filosofija tokia, nebegali wrestlinti taip kaip wrestlinai anksciau, pamastyk apie pasitraukima. Neverti jie buti main event ir taskas, zinoma kai nebera ka is front line isjobinti main evente, tai teko jamti team 3d. teks kurtui labai jau pasistengti kad macas gautu padoru ivertinima.
  • tiekjausi as kokio laimetojo is midcardo, CM punk. MVP man butu tike, na o dabar per WM jau issemtas fjudas syna vs orton, na wwe bukingui reikes labai jau gera istorija sukurti kad si kova man rupetu.
  • Edge viename SD pasake tiesa "Who cares about Matt?" ar jis feisas, ar jis hylas, ar jis kovoja pries broli man jis visvien neidomus. Kur po galais Cristijanas? is sio fjudo as tikiosi cristijano sugrizimo :D Vien del galimo Cristijan grizimo net SD siuncios :)
  • As pritariu siam zingsniui, mes turime puiku pernyksti pavizdi, LOckdown 08, su geru bukingu, su dvejais gerais macais sumuse du tna rekordus: didziausia publika amerikoje stebejo TNA per si PPV, ir sio PPV buy rate buvo beveik du kartus didesnis nei iprastas tna PPV. Jai ruso ir dixie suprato, kad geras bukingas reiskia pinigus, ir geri sprendimai dar daugiau pinigu, tai as labai dziaugiosi, bet perskaicius stebinacia naujiena apie kas slapstesi po Savizudzio kauke per impact irasimus, nelabai norisi tiketi kad tna igavo daugiau proto nei iprastai. Kaip visada jie daro vienas zingsnis i prieki ir du atgal :)
  • Na MVP man kol kas yra dominatis wrestleris, ir as nepraradau noro i ji ziureti, zmogus gali pakilti iki main event, gi pagalvokit, jai hardis sugebejo tapti champu, tai kas gali kliudyti MVP? zmogus moka pasneketi, zmogus moka pawrestlinti, zmogus turi charizmos. Beja jo tas Loser gmick tikrai linksmas, visada kai pamatau ji einanti i ringa, veide pasirodo sypsena.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0