Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Savaites PW ivykiu apzvalga

Temoje atsakymų: 289

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-06-01, 17:47, pasakė:

1. Na jis vis tiek buvo ticking time bomb - zmogus akivaizdziai nevaldo liezuvio + daugiausiai traumu gaunantis perspektyvus wrestleris. Tai traumos nubraukia perspektyvuma, bet kaina lieka ta pati.. Taigi, nera reikalo ir laikyti.. Taciau pasikartosiu, kad TNA matau jam Christian Cage galimybes, kai baigsis pirdylu show main-event'e. Aisku noriu jo kaip heel, ir be sitos barzdeles, su kuria ji mateme per paskutini raw.
2. Pirdylomania~! Sumoje jiems 90 metu, tai viska pasako :lol:
3. Na gal pagaliau pamatysime jos tikrasias galimybes, nes WWE ja naudojo tiek pat kiek Tommy Dreamer - per mazai ir neefektyviai. Manau vienas is nedaugelio geru isigyjimu, nors kaip women wrestlerei amzius jau irgi didelis. Jei neklistu, ji bus vyriausia knockout'e.
4. Manau, kad visumoje jis perspektyvus wrestleris. Taciau as nelinkes sito laikyti kaip privalumo, kad uzskaityciau apsikeitima Petey Williams->Elijah Burke.
5. No Comments :D Leksti, banalus feudai, wrestlingo prasme silpniausias WWE brand'as.
6. Man jis labiau patiko kai po kauke buvo Daniels. O siaip.. Laukia BoogeyMan likimas - cartoon stiliaus gimick'ai greit issisemia :D
1. Na pats Kennedy pasake, kad yra 100% siuo metu. Taigi remiantis siuo faktu ir tavo faktu (man jis nezinomas), gauname, kad turime sveika wrestleri, kuris nenori wrestlint. Ne per brangus malonumas turet ji, ir leist savo interviu bashint WWE? :D Manau tu turi galvoj jo ankstesnius pasisakymus, kurie sio Raw kontekste nieko verti. Bet kokiu atveju, idomu suzinoti, kuo remiesi sakydamas, kad jis pats nenorejo grizti?
6. O kur riba? Gal ta pati galima pasakyti ir apie Shark Boy? Taip/Ne? Kodel?
Visumoje nematau prasmes ivesti nauja termina, kuris realiai tik pasako, kad gimick'as yra person-free, t.y. ji gali ikunyti bet kas tokiu pat skilu+gabumu+sudejimo.
5. As tiesiog skaiciau, kad jis dar nenorejo grizt dabar, tai nera patvirtinta, todel nesigincysiu. Bet sprendziant is to, kad buvo parodyti, tik du jo sugrizima reklamuojantys video, galima spresti, kad jo sugrizimas buvo paspartintas.
6. Skirtumas tarp shark boy tas, kad jo vaidmeni atliko vienas zmogus, tuo tarpu suicide 2 skirtingi ir gal dar keisis. Cia man iskyla klausimas, kam bus skaiciuojamas dabartinis x-div title reignas? Juk titula laimejo Daniesas, bet laiko Kazas. Zinoma jei Kazas bus ataskintas, ji TNA laikys cempionu, bet ar is tikruju taip yra?

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-06-01, 20:11

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
1. LABAI gaila,kad taip ivyko,bet WWE is dalies suprantu.Situacija man nera iki galo aiski,todel kaltinti Randalo ar kitu nedrystu,bet tame epizode kur jis susizeide ranka nemaciau nieko "traumuojancio".
2. TNA iMPACT maciau ir maciau,kaip jie grizo,BET iMPACT neziuriu taip daug,kad galeciau kazka apie juos pasakyti.Man taip idomiai nutiko,kad beziurint vos neiskritau is kedes.Ziuriu Jeff'as ateina :D,po to isiziurejes atskyriau,kad ne jeff'as,o Raven'as :lol:
3. Kaip kazkas sake,ji dar turi iproti wrestlinti "Diviskai".Kazkuria prasme man pasirode taip pat,bet manau,kad greitai perpras ji Knocout's stiliu ir tt.You know what i mean :D
4. Tiesa pasakius maloniai nustebau tai suzinojes.Dziaugiuosi ,nes jis tikrai man patikdavo.TNA ziuriu su ilgomis pauzemis,todel nelabai spejau isigilinti i dabartine situacija.Kaip jam ten seksis nedistu prognozuoti.
5. Prastai ten dabar yra.Ten visi WWE "superstarai",kurie nemoka arba ne taip stengiasi wrestlint ,kaip jaunimas Smackdown.Raw dabar ne per geriausi laikai.P.S I reitingus neziuriu!!!
6. Manau jo slove nebus ilgalaike.Kaip ir sakiau nelabai galiu pasigirti ziniomis apie TNA,todel nelabai ka turiu pasakyti apie ji.Kiek maciau match'u wrestlina neblogai :D

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
1. Mr. Kennedy buvo atleistas is WWE. Ka jus manot apie sia situacija?
Paskutiniai jo feudai nebuvo geri, to say the least, - besaikis savo filmo reklaminimas, atėjau-parėkiau-išėjau šablonas, + visos tos traumos ir t.t. Paprasčiausiai nepritapo jis WWE paskutiniu metu, kad ir kokį potencialą teoriškai turi, tad atleidimas manau šiuo atveju buvo logiškas.
2. Raven ir Shane Douglas sugrizo i TNA per paskutini iMPACT! Jusu mintys?
Nematau kuo jie galėtų kažką improovinti, side-feud'ų prasme TNA ir taip jau perpildyta, tik bereikalingai šou laiką ir TNA pinigus valgys...
3. Victoria taip pat debiutavo TNA paskutiniame iMPACT! Kaip manot, ka ji duos Knockouts divizionui?
Nžn, ką mačiau jos debiuto metu tai man nepatiko - Diva'iškas sustabarėjimas per daug judesiuose ir praktiškai visur kitur labai jaučiamas, jei sugebės reabilituotis - gerai, jei ne - dar vienas sąlyginai nevertingas pirkinys, nors aišku šiuo metu bet kas yra geriau už amžiną feudinimą prieš Kong, kuri jau, bent jau man, per gerklę lenda.
4. Ka manot apie tai, kad Elijah Burke gavo sansa buti TNA rosterio dalimi?
Vėl gi viskas sueina į tai, kas su juo bus daroma, Elijah TURI potencialą, tačiau klausimas ar jis būtų išnaudotas, jei jis bus nukištas į low/lower mid card'ą tai who cares, galima bet ką į tokią vietą statyt.
5. Ka manot apie dabartine RAW busena?
Negaliu per daug šito pakomentuoti, nes paskutiniu metu teko aproksimuoti tvarkaraštį ir RAW buvo pirmas dalykas, kurį ramia širdimi atmečiau. Mainly dėl to, kad nemačiau šiame šou vykstančiuose feud'uose jokio progreso.
6. Savaites wrestleris: Suicide. Jusu nuomones apie ji.
Niekada man per daug nepatiko "kaukėti" wrestleriai, nes IMO veidas - viena iš pagrindinių kūno dalių emocijoms išreikšti, to pasekoje mačo psichologai formuoti. Trumpiau - manęs Suicide per daug nedomina.

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą
Tie, kas nezinote, Kennedzio rieso trauma yra mitas ir stai tam irodymas. Sis video buvo papostintas ken-kennedy.com puslapyje iskart po jo atleidimo. Cia kad nemanytumet jog kazkokia tariama trauma buvo atleidimo priezastis

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-06-01, 21:30

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
1. Mr. Kennedy buvo atleistas is WWE. Ka jus manot apie sia situacija?
2. Raven ir Shane Douglas sugrizo i TNA per paskutini iMPACT! Jusu mintys?
3. Victoria taip pat debiutavo TNA paskutiniame iMPACT! Kaip manot, ka ji duos Knockouts divizionui?
4. Ka manot apie tai, kad Elijah Burke gavo sansa buti TNA rosterio dalimi?
5. Ka manot apie dabartine RAW busena?
6. Savaites wrestleris: Suicide. Jusu nuomones apie ji.

1. Gaila... Mani jis patiko. Jame įžvelgiau puikų ME dalyvį ir tikrai gerą world čempą. Dabar belieka tikėtis, kad jis bus sveikas, ateis į TNA ir bus normalus main-evento dalyvis ir po kurio laiko čempionas. Jo in-ring skillai geri, move'sai man patinka, darbas liežuviu - irgi. Jei jis ateis į TNa belieka tikėtis, kad Russo nepridarys nesąmonių su juo...
2. Raven aišku vėl feudins su Abyss, ko pasekoje turėsim hardcore tipo mačų. Kiek jų bus - klausimas, tačiau, kad matysim kraujo - neabejoju. Tas feudas vyko man pradėjus žiūrėt TNA, taigi klausimas ar su šiuo feudu nesibaigs mano TNA žiūrėjimas :D Shane Douglas - sorry, pirmą kartą girdžiu šitą vardą...
3. Na jos pasirodymas man patiko. Nors WWE ji buvo mano nemėgstamiasia diva, bet čia kažkuo patiko. Tik mane kankina prisiminimai, kad per SD ji BAIGĖ karjerą...? :lol: ir netgi buvo palydėta nežymiai... Ar jau man susiko šarabanai ir mašau ją su kuo nors? :D
4. Matyt kažkokias naujienas praleidau, nieko apie tai negirdėjau... Na, bet jei jis bus TNA dalis, tai vėlgi komentuot per daug negaliu, nes nesu matęs daug jo mačų...
5. Mano akimis tai šį šou gelbsti tik Santino, Colons, Kofi, MVP ir dar keli žmonės, o šiaip RAW skirtas vaikams kurie gali matyti daug raumeningų herojų viename šou...
6. Mano supratimu kišant gerą wrestlerį po kauke (ypač kai charakteris turi būti grėsmingas ir geras wrestleris) tai parinkti žmogų kaip Kaz yra visai logiška. Tam kad jis galėtų būti tikras "suicide". Bet kol kas ne per daugiausiai kažkokio savižudiško elgesio iš jo matome, todėl po kauke galėtų būt ir ne toks žymus vardas. Apskritai, man atrodo, kad tos kaukės trukdo wrestleriam. Prisiminkim Curry Man, juk po kauke slėpėsi tikrai ne prastas wrestleris, tačiau per tą laiką ringe stebuklų nerodė apart (bent jau man) linksmo entertainamento...

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Citata

3. Na jos pasirodymas man patiko. Nors WWE ji buvo mano nemėgstamiasia diva, bet čia kažkuo patiko. Tik mane kankina prisiminimai, kad per SD ji BAIGĖ karjerą...? huh.gif ir netgi buvo palydėta nežymiai... Ar jau man susiko šarabanai ir mašau ją su kuo nors?

Toks ten ir palydėjimas, jei neklystu paskutinį savo mačą WWE ji buvo sumaitinta McSuck... Galima pateikti begalę wrestlerių pavyzdžių kurie "baigia" karjerą ir po mėnesio ar pnš sugrįžta ir kadangi jokio kategoriško pareiškimo nebuvo ir Victoria prieš nieką įsipareigojimų kaip ir neturi tai nėra ko stebėtis.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
  • Ziurint is WWE verslo puses teisingas sprendimas. Kad ir kaip man patiktu kenedis jis yra traumu maisas, turejo jis daugybe sansu patekti i main event bet susimove. tai del traumu veliau del steroidu (jai neklystu). Tikejausi as kad ji atleis, bet po sugrizimo siek tiek suabejojau, bet pasirodzius gandams del luzusio rieso kurios jis paneige jau laukiau jo pasirodymo atleistu talentu sarase. Toliau ziurint is tna verslo puses paimti jauna wrestleri su ilgalaikiu kontraktu butu pelninga, tik beda kad pas juos turbut pinigeliu nebeliko prisisamde visokiu pensininku. Bet atleidus pensininkus, kas nebutu sunku ilgalaikiu kontraktu jie tikrai negavo. (pensinnkai raven shane douglas) Pinigu atsirastu ir tna galetu isikepti nauja Cristian kurs nesukina ringe ir moka pasneketi. Tik as tna vietoi su jo pasirasyciau tik ilgalaiki kontrakta ne maziau 5metu, nes bus kaip su cristian pasedes trejus metus uzpushins ji negyvai ir vel grys i WWE. Na o jai kenedis atsisakytu tai sakyciau sekmes indy wrestlinge, jai persigalvosi pranesk :lol:
  • Ne ne ir dar karta ne jie jau praeitis, reik jos irasyti i istorija ir jiem padekoti uz ECW. Raven zmogus pasneketi dar moka, formos ganetinai geros bet idomu kaip jis ringe, mano manimu jis jame sukins. tikrai raven per ta laika kai nieko nedare negyveno sveikuolio gyvenimo :D Na o apie shane nemaciau as jo wrestlinant tna, bet seniau jis ganetinai gerai atrode ringe. Gal ir dar gali suskti gera maca, bet jo forma nu tai baisi. Vat kas buna kai nebevalgai steroidu. bendrai paemus tai pinigu ismetimas i bala, man rodos tna toi taps wrestleriu sodra.
  • Nerupi man tas bobu wrestlingas ir tiek. Man linksma ji ziureti tik kai kongas vanoja visas mergickas is eiles, kartais net vyriskius :D Ir seip nematau logikos imti buvusia WWE diva, ji ir pinigeliu daugiau praso ir seip turi divu ydu. Geriau paimti is indy techniska mergina ir ja subukinti kaip kongo kilere. Maziau islaidu kontraktui, o efektas tas pats. Kongas turi su kuo fjudinti.
  • dziaugiosi kad jis yra jaunas wrestleris ir gavo tna sansa, na o ka is jos padarys bus matyti.
  • Tragiskas raw ir tiek, pats nebeidomiausias WWE show. Man visiskai neidomu kaip fjudina batista ir ortonas kai jie ringe net *** issteneti negali. gali nedominti fjudas bet macai buti padorus, gali dominti fjudas bet macai buna blogi, bet nedominantis fjudas su prastais macais tikrai ne man. raw paziuriu tik del MVP, idomu man tiesiog ka WWE is mvp zada pagaminti na o toliau nei talentai nei storyline manes nedomina. Sd valdo :D
  • Kai buvo juo danielsas man jis patiko, speju del to kad danielsas, na o dabar seip sau. Nieko as pries ji neturiu, bet noriu kad kuo greiciau unmaskintu suicide ir pasirodytu normalus kazas. Kauketi imtyninkai tai meksikos kulturos dalis, tna ju nereikia.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-06-02, 09:32

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Na , Primusai, TNA jau subookino Taylor kaip Kong killere, bet tna publika jos nelabai prieme. Aplamai zmonems nepatinka tokie is niekur atirade supermanai, smagiau, kai sansa gauna to nusipelnes wrestleris. Todel Victoria sitoj situacijoj geresnis variantas, nei indy wrestlere.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąDZT, 2009-06-01, 21:11, pasakė:

5. As tiesiog skaiciau, kad jis dar nenorejo grizt dabar, tai nera patvirtinta, todel nesigincysiu. Bet sprendziant is to, kad buvo parodyti, tik du jo sugrizima reklamuojantys video, galima spresti, kad jo sugrizimas buvo paspartintas.
6. Skirtumas tarp shark boy tas, kad jo vaidmeni atliko vienas zmogus, tuo tarpu suicide 2 skirtingi ir gal dar keisis. Cia man iskyla klausimas, kam bus skaiciuojamas dabartinis x-div title reignas? Juk titula laimejo Daniesas, bet laiko Kazas. Zinoma jei Kazas bus ataskintas, ji TNA laikys cempionu, bet ar is tikruju taip yra?
5. Koks skirtumas paspartintas ar ne. Klausimas paprastas: idomu butu pamatyt, kur tu skaitei, kad Kennedy nenori grizt.
Nes kiek as maciau, jis nenorejo grizt anksciau, o dabar tokiu pranesimu nebuvo.
Nes jei Kennedy sako, kad grizt nenori, o po to sako, kad jis yra 100% pasirenges, tai arba jis labiau prisisnekejo nei kada nors, arba cia kazkas bekalbantis su manimi nemoka atrinkti konteksto. Ir po to sito pripazinti.
6. Kam tie skaiciai rupi, tas ir pats sugalvos kaip pasiskaiciuot. TNA publikai pateiks vienaip, PWI - kitaip, dar kitur - dar kitaip. Nera "Ultimate championship counting rules" knygos. Jei tokia butu, nieks nesigincytu del Flair'o titulu skaiciaus.

Nuotrauka
Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Cia daugiau apie Kenedzio atleidima.

Ne į temą
- More details are now coming out about the situation between Mr. Kennedy and Randy Orton after last week's RAW. Later in the night after Orton dressed Kennedy down backstage, two major WWE Superstars who are not fans of Kennedy went to Vince McMahon to air the feelings out on the situation.

Vince was already in a bad mood due to the whole NBA
debacle and lost his cool on the plane ride back home. Vince cut a "scathing promo" on Kennedy and talked about how he was reckless, a green worker and clueless when it comes ot business insticts and a huge liability. Nobody in creative or talent relations was willing to say a word in Kennedy's defense.

The feeling was that he was too frustrating to deal with because whenever you came up with an idea for him, there was a good chance it would be scrapped because of injury or something else. Vince was so mad that he said Kennedy was on the "do not call list" which very few people make. Considering all the circumstances at the time, Vince may have ended up cooling down but as of Friday, Vince was in a "he'll never work here again" type mood.

In addition to the two stars who buried Kennedy to Vince, there were reports of two more major stars also buried him, saying they hated working with him and thought he was "horrible and clumsy." These four stars who buried Kennedy aren't named directly but are multi-time World Champions and it doesn't get any more influential than three of them with the fourth guy being on his way. All of them have worked regularly with Kennedy in the past.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na taip, bet gal vis delto galima pamatyt, kur rasoma, kad jis nenorejo dabar grizt? :?

Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąDZT, 2009-06-02, 11:39, pasakė:

TNA jau subookino Taylor kaip Kong killere, bet tna publika jos nelabai prieme.

Nepriėmė, nes jokio normalaus gimmicko ar promo-time jai nedavė vėliau, tas pats pvz ir su Sojo Bolt, reikia duoti kažkokį apibrėžtą ir kažkuo išskirtinį charakterį wrestleriui, kad jį į kažkurią pusę galima būtų stumti, IMO geriau developint'ų tą, ką turi, nei "vogtų" jau subuildintus wrestlerius ir bandytų nupirkti publiką vardais... Čia realiai sakyčiau vieną iš didesnių apskritai TNA problemų.

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-06-02, 21:49

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-06-02, 22:48, pasakė:

Nepriėmė, nes jokio normalaus gimmicko ar promo-time jai nedavė vėliau, tas pats pvz ir su Sojo Bolt, reikia duoti kažkokį apibrėžtą ir kažkuo išskirtinį charakterį wrestleriui, kad jį į kažkurią pusę galima būtų stumti, IMO geriau developint'ų tą, ką turi, nei "vogtų" jau subuildintus wrestlerius ir bandytų nupirkti publiką vardais... Čia realiai sakyčiau vieną iš didesnių apskritai TNA problemų.
Del sito 100% sutinku. As turejau uomeny, kad i titula gali pretenduot, tik gerai subuildintas wrestleris, pazistamas publikai, uzsitarnaves ju pagarba, o ne zmogus neseniai padares dabiuta ir atsirades is indy. Victoria siuo atveju yra geriau, nei naujoke. Visumoj geriau butu palike Roxxi ir jai dave feuda del title su su angelina, nei atvede victoria, bet zinant kitus TNA pirkinius, su Victoria dar viskas ok.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na atsiprasau, kad neberasiau klausimu, tiesiog tingejau, na o dabar pavyko nugaleti tinginy, taigi ponios ir ponai sios savaites klausimai:
  • Umaga atleistas is WWE, pasak gandu del to kad sufailino preparatu testa, kaip manote kur keliaus Umaga, ar jo pasigesite WWE?
  • Jusu nuomone apie titulu pasikeitimus per extreme rules?
  • Kaip jums Triple H sugrizimas i raw? ar spejote pasilgti Hunterio, ar pagyvins jis ganetinai nobodu Raw?
  • Batista gavo trauma, pasak naujienu negales kovoti 4-6 menesius, ar pasiilgsite jo?
  • Vicky Guerrero nebera Raw GM, kaip manote kas bus sekantis RAW gm?
  • Sios savaites zvaigzde:
Spoiler'is
Kaip jis jums kaip imtynininkas?

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-06-14, 23:07

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-06-15, 00:06, pasakė:

Na atsiprasau, kad neberasiau klausimu, tiesiog tingejau, na o dabar pavyko nugaleti tinginy, taigi ponios ir ponai sios savaites klausimai:
  • Umaga atleistas is WWE, pasak gandu del to kad sufailino preparatu testa, kaip manote kur keliaus Umaga, ar jo pasigesite WWE?
  • Kaip jums Triple H sugrizimas i raw? ar spejote pasilgti Hunterio, ar pagyvins jis ganetinai nobodu Raw?
  • Batista gavo trauma, pasak naujienu negales kovoti 4-6 menesius, ar pasiilgsite jo?
Spoiler'is

1.Na kadangi kiek girdejau TNA jau kalbejo su umaga,tau manau jis ten ir nukeliaus.Ai nezinau nelabai yra ko pasigesti,as temaciau jo keleta machu,o atsimenu tik 2,tas kuris buvo per kazkuri vasaros PPV (kai pradejau ziuret wrestlinga,nelabai atsimenu dabar per kuri) kai jis pries jeffa kovojo.Ir dar aisku atsimenu jo matcha pries CM punk ivykusi per extreme rules...Tai atsakymas ne ,nepasigesiu.
2.Visi pasikeitimai man tinka ,tik aisku norejau,kad jeffas gautu titula,bet deja gavo CM punk...Na,kad cm punk gavo irgi neblogai,man jis visai perspektyvus kovotojas,kurio laukia sviesi ateis jai jis padarys sekminga heel turna,ir jam leis biski daugiau pasneket.
3.Ooo,sugrizimas man patiko,kaip visada hunteris nenuvilia,atejo ir sudauze ortona,geriausiai vieta tikriausiai buvo kai jis atsigule prie sumusto ortono kaip ortonas buvo atsigules prie sumusto batistos ir kitu savo "auku". Ir taip ,spejau pasiilgt hunterio ,is mano avataro galima sprest ,kad jis vienas is mano megstamiausiu wrestleriu :(
4.4-6menesiai...nemazai,ypac kai jis ne taip ir seniai grizo po ilgos traumos,na nezinau man batistos machai dazniausiai nepabosta jeigu buna greiti kaip buvo su ortonu steel cage,bet dazniausiai kai batistos nera as to net nepastebiu,nera jis man labai svarbus,todel nemanau,kad sis kartas bus iskirtinis,todel tikriausiai nepasiilgsiu.
5.Kolkas vienintelis variantas ateinantis i galva yra rick flair...Neisivaizduoju kas siuo metu dar galetu but GM,kazkaip i galva dar lenda mintis ,kad chavo,bet cia tikriausiai del to ,kad per daug ji maciau prie vicky sono :(
6.Dreameris...Na tezinau ,kad zmogus is senojo ECW...and that's it,visi jo matche kurie buvo per PPV prasukti,visi matchai kurie buvo tuose keliuose ECW kuriuos stebejau taip pat prasukti su juo,todel nelabai ka galiu apie ji ir pasakyt...Tik tiek ,kad nesiziuri man jis kaip ECW veidas,jau geriau christian jai jau ji paliko trunyti tam ecw brande.
Ne į temą
Dar valanda su puse ufc ziuret,reik pasidaryt kavos :)

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-06-14, 23:35

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Spoiler'is

1. Gaila, buvo vienas mano mėgstamiausių. Nors pagal nugirstus gandus, juo domisi TNA, tad jei jis ten paklius aš liksiu patenkintas. dar jei gaus kitokį gimmicką tai bus visai šaunu. Man svarbu, kad jis liktų on TV, o tai TNA ar WWE nesvarbu.
2. Visi pasikeitimai man patiko (ne visi rūpėjo :))... and that's it...
3. Nespėjau :( Jis man įdomus tik kaip dalis DX. kol DX "negroja" man jis neįdomus. Na, gal kokiam naujam feude ir sudomintų, bet šitas užsitęsęs su Ortonu jau vemt verčia...
4. Iš vienos pusės džiaugiuosi, kad nereikės jo matyt, bet tuo pačiu ir gaila, visgi karjera į pabaigą, o čia dar iškirpti keli mėnesiai. Geriau būtų dėl kokio filmavimosi išėjęs atostogų :( Žodžiu, aš jo nepasiilgsiu, bet...
5. WOOOHOOO! ji mane nervino visom prasmėm... tiek kaip heel'ė, tiek kaip žmogus... negalėjau pakęst jos cypimo... Bet manau, kad bus kitas man nepatinkantis asmuo, t.y. N8š... man jau dabar per gerklę lendą "wooooo", o jei jis bus GM tai dar dažniau girdėsim... reikės RAW be garso žiūrėt :( Tikiuosi, kad bus kas kitas GM (aš norėčiau Santino šiose pareigose), bet netikiu, kad mano norui lemta išsipildyti.
6. ECW mirė, mirė ir Dreameris... dabar jis nieko gero neparodo, jo "kiemas" yra hardcore mačai, tad dabar jis yra tik eilinis WWE darbuotojas...

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Spoiler'is
1.Na Umagos gaila, jis tikrai judejo ispudingai kaip sunkiasvoris, bet su situo gimick'u atrode labai neperspektyviai ir netikroviskai. Tai yra rimto world title reigno nemaciau. SD tai nebus didele netektis, nes show ir taip pilnas talentingu wrestleriu. TNA jis iseis i nauda - zmogus jau turi "verda", nera pasenes, gales tureti daug idomiu feudu ir gal del lengvesnio grafiko susitvarkys problemas su steroidais. Tikiuosi bus kitokio tipo gimickas.
2. Na christianui reikejo duot ilgesni ir tvirtesni title reigna. Tikiuosi visa tai ves prie christian heel turno ir perkelimo i kita branda. Dreamers kaip champas visiskai nesiziuri. Jo laikas jau praejo. Tikiuosi numes titula jaunimui. WHC pasikeitimai patiko, nes Edge kaip champas kazkodel atsibodo, nors jis vienas mano megstamiausiu wrestleriu. Labai noriu punko heel turno. O jeffas pries time off gavo +1 title reigna. Viskas ok. WWE - Ortonas kaip champas buvo ziauriai nusibodes. Aisku Batista dar blogiau, bet bent jau jis nelaike ilgai title. Deja ne vienas is RAW fatal 4 away dalyviu nepatinka.
3. HHH sugrizimas buvo labai nuobods ir nuspejamas. Feudas su Ortonu isvis siaubingas. Jis atrodo kazkoks issisemes. Visiskai jo nepasiilgau, bet RAW jis gal padarys truputi idomesniu.
4.Na traumu niekam nelinkiu, bet jos visiskai nepasiilgsiu ir dziaugiuosi, kad jo nematysiu. Tik zinoma jis galetu nedalyvaut RAW del malonesniu priezasciu.
5. Vicky labai patiko kaip GM, turbut buvo net megstamiausia visu laiku GM. Ji puikiai susitvarke su savo vaidmeniu. Gaila, kad WWE su ja taip atsisveikino.Jei Flairas bus GM, tai RAW taps dar blogesniu.
6. Jericho buvo teisus, legendos nezino, kada atsisveikinti su spot light. ( aiku kalbu apie jeriho personaza, o ne zmogu).

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
1. Umaga atleistas is WWE, pasak gandu del to kad sufailino preparatu testa, kaip manote kur keliaus Umaga, ar jo pasigesite WWE?
Nelabai jis mane domina kaip wrestleris, bent jau su savo wild samoen gimmicku, IMO WWE jau iš jo viską, ką galima buvo išmelžė ir tas atleidimas tik jiem į naudą, nes kaip ir nebebuvo kur jo padėt.
2. Jusu nuomone apie titulu pasikeitimus per extreme rules?
Nesupratau kodėl buvo duotas titulas Noobistai, jei jis buvo traumuotas, kam jam credability, jei jis out pusę metų dabar bus?
3. Kaip jums Triple H sugrizimas i raw? ar spejote pasilgti Hunterio, ar pagyvins jis ganetinai nobodu Raw?
Nepatinka man HHH dabatiniame "pikto" face'o gimmicke, su jo potencialu ir "overiness" tikrai kažką įdomesnio galėtų sugalvot. Jei paliks taip, kaip buvo tai nieko jis nepagyvins.
4. Batista gavo trauma, pasak naujienu negales kovoti 4-6 menesius, ar pasiilgsite jo?
Tikrai ne.
5. Vicky Guerrero nebera Raw GM
Labai gaila, tikriausiai viena iš geriausių GM LABAI ilgame laiko tarpe, nesvarbu ką vietoje jos dabartiniu metu įdės 100-tu % niekas jos neatstos.
6. Sios savaites zvaigzde:
Manau Dreamer jau reiktų pakabinti batukus ir pasitraukti. ECW aš matau kaip brandą, kuriame turėtų būti ruošiamos jaunos žvaigždės, o dabar jį nudominavę laiko Dreamer su Christian, Swager dar retkarčiais šmėsteli, but that's not good enough. Mano siūlymai: Dreamer lauk, o Christian į SD.

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
1. Kai Umaga buvo WWE tai nemačiau, kad rodytų kažką išskirtinio nors neblogai wrestlino kaip sunkiasvoris. Jei keliaus į TNA tai ir TNA išeis į naudą ir pačiam Umaga pravers tas ėjimas į TNA. Gal ten labiau sublizgėtų...

2. WWE Championship - nepatiko tai, kad Batista išėjo kaip champ'as nes jis su savo tokiais "in ring" skillais visiškai nevertas title. WHC - Manau reikėjo padaryt taip palikt Jeffui laimėtą title, o per kokį Bash CM Punkas cashintusi nes pabodo tie dažni WH title change'ai. ECW - norėjau matyt Christian su title nes ir taip ECW yra tai nors tegul title duotų jam ilgiau palikyt. IC - dėl šito patenkintas. US - tas title man nerūpi.

3. Kažkaip buvau jį užmiršęs ir nesitikėjau kad returnins tą RAW. Šiaip norėčiau kad pagyvintu, bet ar pagyvins?.....

4. NO, no no. 100% jo nepasiilgsiu ir linkiu jam nepasirodyti RAW 6 mėnesius ;)

5. Vickie buvo tikrai gera GM, negalvojau kad pasitrauks.

6. Dreamer.... Jo jam tikrai reiktų trauktis nes jau nebėra to tikro ECW, nebent eiti į kokį kitą brandą bet gal geriau jam būtų pasitraukt.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
sios savaites klausimai:
  • WWE Raw "savininku" tapo Donald Trump, kaip jums sis storyline?
  • WWE atleido Sim Snuka ir Candice Michelle, ar teisingas sprendimas is WWE puses, ar pasilgsite ju?
    TNA slamiversary spoileriai:
  • Spoiler'is
  • Spoiler'is
    ROH spoileris:
  • Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-06-22, 23:30

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-06-23, 00:29, pasakė:

sios savaites klausimai:
  • WWE Raw "savininku" tapo Donald Trump, kaip jums sis storyline?
  • WWE atleido Sim Snuka ir Candice Michelle, ar teisingas sprendimas is WWE puses, ar pasilgsite ju?
  • Spoiler'is
  • Spoiler'is
    ROH spoileris:
  • Spoiler'is
1. Sis scenarijus man primena mcmahono mirties ir jo sunaus paiesku scenarijus. Tikiuosi is sios istorijos gauti 2 tvirtas stabe, kuriu feudas vestu prie ispudingo evento. Jeigu gausis kazkas panasaus i Survivor Series: WCW v.s WWF, tai bus nuostabu. Siaip tikriausiai, bus kazkas vdutinisko. Kolkas per anksti tai komentuoti.
2) Na ju nelabai pasiilgsiu, nebuvau spejes per daug ir priprasti. Didelio potencialo juose namaciau, abu nenese didelio pelno, neturejo didelio talento. Candice dar ir daznai gaudavo traumas. Manau, teisingas sprendimas is WWE puses.
3)
Spoiler'is
4)
Spoiler'is
5)
Spoiler'is

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
WWE Raw "savininku" tapo Donald Trump, kaip jums sis storyline?

Man Trump ir WWE tapo nesuderinamais dalykais nuo to storyline, kur Vincui plaukus nuskuto, nes tai IMO buvo vienas iš bukiausių "core" feudų WWE ever, tad realiai šis storyline man tik papildoma priežastis nežiūrėti RAW, kurį ir taip buvau jau apleidęs. Iš to, kiek teko matyti jo interviu/tv šou ir t.t. Donaldas mano akyse yra neturintis saiko ego-maniakas ir tikrai nemanau, kad jo persona gali pagerinti šou kokybę.

WWE atleido Sim Snuka ir Candice Michelle, ar teisingas sprendimas is WWE puses, ar pasilgsite ju?

Snukos senokai jau apskritai nemačiau savaitiniuose šou, tikriausiai neberado kur jo kišt - atleidimas logiškas. Candice atleidimu esu patenkintas, nes ji imo viena iš prasčiausiai wrestlinančių Divų (aišku kiek pranašesnė už McSuck, bet virtualiai +- tame pačiame lygyje). Tikiuosi, kad šitas atleidimas nors kažkuo susijęs su PG politika, nes tai reikštų, kad ja potencialiai galėtų pasekti kitos PlayBoy mergaitės :lol:
Spoiler'is

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
sios savaites klausimai:
  • Lashley pasirases sutarti su tna, kaip manote ar jis reikalingas tna? Ka su jo zada daryti tna?
  • Nick Dismore (eugene) pasirase kontrakta su WWE, kaip manote koks jo vaidmuo bus kompanijoje?
  • sprendziant is SD edge promo, atrodo kad edge gris i ringa kaip face, kaip jums butu toks sprendimas?
  • demesio Victory road 09 spoileris:
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-07-20, 19:17

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
1. Lashley pasirases sutarti su tna, kaip manote ar jis reikalingas tna? Ka su jo zada daryti tna?
Realiai, kad ir kaip nekęsčiau Lashley man jis yra geriau už dar vieną WWE senuką. Jei prisijungs prie AJ kokio ir kovos prieš MEM tai gal ir galima iš jo ką nors geresnio išspaust bus, tačiau jeigu pradės kažkokį side-feud'ą tai praktiškai jo paskirtis bus kaip ir didžiosios dalies kitų buvusių WWE žvaigždžių - privilioti žiūrovus savo vardu ir istorija.
2. Nick Dismore (eugene) pasirase kontrakta su WWE, kaip manote koks jo vaidmuo bus kompanijoje?
Spėčiau, kad jobberio vaidmuo kaip ir seniau.
3. sprendziant is SD edge promo, atrodo kad edge gris i ringa kaip face, kaip jums butu toks sprendimas?
Na aš drįsčiau ginčytis, jei jis eis prieš heel tai dar nereiškia, kad automatiškai virs face'u. Asmeniškai neturiu nieko prieš jei ir turn'intų, esu tikras, kad bet kokiame vaidmenyje Edge įdomius promo ir mačus gali ištempti.
4. demesio Victory road 09 spoileris:
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-07-20, 20:02

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
1. Saunu vien istorine prasme - tai bus pirmasis aktyvus tokio kalibro MMA-artistas, kuris kovos pastoviai ir PW. Wrestlingo prasme, ir TNA vardo prasme - once again - sorry AJ... :P
2. Tai kad buvo pranesta, kad jis imamas i backstage vieta.. Ir pries paimant istyre net plaukus, kad nustatytu, ar zmogus svarus :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 7

narių: 0, svečių: 7, slaptų narių: 0