Fortaz, 2009-06-01, 17:47, pasakė:
2. Pirdylomania~! Sumoje jiems 90 metu, tai viska pasako
3. Na gal pagaliau pamatysime jos tikrasias galimybes, nes WWE ja naudojo tiek pat kiek Tommy Dreamer - per mazai ir neefektyviai. Manau vienas is nedaugelio geru isigyjimu, nors kaip women wrestlerei amzius jau irgi didelis. Jei neklistu, ji bus vyriausia knockout'e.
4. Manau, kad visumoje jis perspektyvus wrestleris. Taciau as nelinkes sito laikyti kaip privalumo, kad uzskaityciau apsikeitima Petey Williams->Elijah Burke.
5. No Comments Leksti, banalus feudai, wrestlingo prasme silpniausias WWE brand'as.
6. Man jis labiau patiko kai po kauke buvo Daniels. O siaip.. Laukia BoogeyMan likimas - cartoon stiliaus gimick'ai greit issisemia
1. Na pats Kennedy pasake, kad yra 100% siuo metu. Taigi remiantis siuo faktu ir tavo faktu (man jis nezinomas), gauname, kad turime sveika wrestleri, kuris nenori wrestlint. Ne per brangus malonumas turet ji, ir leist savo interviu bashint WWE? Manau tu turi galvoj jo ankstesnius pasisakymus, kurie sio Raw kontekste nieko verti. Bet kokiu atveju, idomu suzinoti, kuo remiesi sakydamas, kad jis pats nenorejo grizti?
6. O kur riba? Gal ta pati galima pasakyti ir apie Shark Boy? Taip/Ne? Kodel?
Visumoje nematau prasmes ivesti nauja termina, kuris realiai tik pasako, kad gimick'as yra person-free, t.y. ji gali ikunyti bet kas tokiu pat skilu+gabumu+sudejimo.
6. Skirtumas tarp shark boy tas, kad jo vaidmeni atliko vienas zmogus, tuo tarpu suicide 2 skirtingi ir gal dar keisis. Cia man iskyla klausimas, kam bus skaiciuojamas dabartinis x-div title reignas? Juk titula laimejo Daniesas, bet laiko Kazas. Zinoma jei Kazas bus ataskintas, ji TNA laikys cempionu, bet ar is tikruju taip yra?
Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-06-01, 20:11