- Na Beer money kaip ir neturejo su ko befjudinti, tad dirzus reikejo numesti, bet mano manimu team 3d ju neverti, labai jie retai padaro gera maca, jau geriau butu buve tag team dirzai numesti MCMG.
- Damn, juokingiausia tai kad 411manijoi ppv preview vienas zmogus issireiske: "TNA nera tokie durni. kad numestu dirza Mickui", pasirodo yra cia turbut stingo macu limitas baigesi, kad sumaste dirzus numesti, bet gerai, jaigu baigesi jo macu limitas, tai niekas nedraudzia isgryninti hernadeso lagaminelio. Negi jie negalejo subukinti taip: Sting laimi, hernandes isgrynina lagamineli ir iskovoja TNA sunkesvoriu dirza. fanai laimingi, kovotojai laimingi, ir main eventu kokybe sugrista i *** zvaigzduciu ribas. Na turbut per daug jau senamadiska taip daryti Tikiosi kad mickas numes dirza per sacrifice tna origins bet visvien is to naudos nera, per lockdown tna galejo subuldinti tvirta main eventeri kuris iskiltu nutraukes stingo buvima champu. Jai zadate kelti jaunima tai ko ji kelete taip nevykusiai?
- Na nelabai dziaugiosi as jo gryzimu, uzgos jis tna origins, bet isejo cage, tai turbut leshli des i jo spota. Na del manes galejo jie nepasirasyti kontrakto su bobiku. zmogus karizma nepasizymi na o ringe kiek pamenu neblisgejo.
- Nieko nesitikiu is sios laidos, tegu greiciau ji baigias, neziurejau primos serijos neziuresiu ir kitu.
- Nelabai teko man stebeti jo kovu, bet is kazkur zinau, zmogus savo kuno negaili, bet geriau ji patausotu, su ROH milijonu nesusikrausi i kisenes.
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-04-26, 22:03
2009-05-04, 14:17
1. Ka manot apie visu 3 pagrindiniu WWE titlechange'us per Backlash?
2. Kokia jusu nuomone apie WWE duodant nemazai push'o jaunesniems talentams praejusia savaite?
3. Trevoras Murdochas neseniai debiutavo TNA. Kokia jusu nuomone?
4. Skilnda gandai, kad buves ilgametis TNA wrestleris Lance Hoyt (aka Lance Rock) ketina pasirasyt sutarti su WWE. Jusu mintys apie tai?
5. Ka manot apie dabartine situacija po brand extension'o
6. Savaites wrestleris: Scott Steiner. Ka manote apie ji?
2009-05-04, 15:09
2. -
3. Nežinau kodėl, tačiau jis man nepatinka, seniau visada prasukdavau "kaimiečių" kovas WWE, jis man nepanašus į rimtą wrestlerį...
4. Wikipedijoje rašo, jog jis jau pasirašė kontraktą, tikėkimės jo nelauks Chris Harris likimas.
5. SmackDown rosteris buvo susilpnintas, nežinau kam to reikėjo... draftai nepatiko.
6. -
2009-05-04, 15:37
2.Tai labai gerai,nes atsibosta ziureti jau pabodusiu wrestleriu "marmuzes" kiek viena savaite.
3.-
4.-
5.Is pradziu maniau,kad Smackdown prazus,bet kaip matome kol kas viskas gerai einasi.RAW turi per daug Main Eventeriu,bet tikiuosi visiems jiems bus surasta laiko.
6.Man jis nepatinka ir tiek.
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-05-04, 15:54
3. Nors kaip wrestleris jis niekuo neipatingas, bet duokim jam pusho, nes jis yra buves WWE superstaras. Apgailetina...
2009-05-04, 17:38
2. Manau pushinami tie, kas gali ta pusha isnaudoti ir bus idomu paziureti kaip jie ta padarys.
3. Dar vienas jobberis is WWE.
4. -
5. Po pirmojo Smackdown viskas labai grazu, RAW nematau intrigos, o ECW nepasikeites.
6. Senas, atrodo baisiai, ringe suckina. Isjobinti ir paleisti ji.
2009-05-04, 19:04
2. Jaunieji talentai yra WWE ateitis todel reikia investuoti i juos. Aisku nevisiem duoda push'o tik tiems kas turi pakankamai potiancialo ir tiems kurie temps kompanija ateityje.
3. Nu ka gal ir gerai.
Ne į temą | Taciau eilinis emimas
4. - |
5. RAW - perpildytas , SD - nusilpo, ECW - beveik nepasikeite.
6. -
Šį pranešimą redagavo deep: 2009-05-04, 19:05
2009-05-04, 20:29
2. Manau kad puikus žingsnis, nes vis daugiau senųjų wrestlerių išeina, gauna traumas dažniau, WWE reikia naujos kartos, kuri palaikytų kompaniją.
5. Raw - prisipildė main eventerių. Sd - dabar ten puiki vieta reikštis midcarderiams, atrodo turėsim geresnius show. ECW - kaip ir buvo, reiškiasi naujokai.
2009-05-05, 14:59
2. Gerai, toks sprendimas man yra priimtinas. Pagaliau WWE pradės rimčiau žiūrėti į ateitį. (I hope so.) Gal tai įtakoja ir Undertaker'io out'as.
3. Oh my god. Prastas sprendimas IMO. Nežinau, įpač su Young'u jis visiškai nedera + TNA jį pirko turbūt vien dėl to, kad jis buvęs WWE. Ir dabar netgi nenustebčiau jei Young'as ir jis sulauktų TNA tag-team title-shot'o.
4. Bus turbūt kažas panašaus į Burchill'ą jis man atrodo. Nelaukia jo didelis push'as - šitą galiu beveik garantuoti. Turbūt bus naudojamas kaip lower-midcarder's/jobber'is.
5. Va dabar labai lauksiu SmackDoen'o kiek vieną savaitę. Labai patiko ta idėja, kad tikriausiai bus fjud'as Morrison vs. Jericho. Tikrai jėga būtų, jei John'ą push'intų kaip face'ą. Techniškas wrestler'is - manau būsimas main-eventer'is, na ir jei vis gi liktų heel'u (kas manau neįvyks) tai tikrai galėtų susukti awesome epic feud'ą su Punk'u. Na, čia jau kas būtų, jeigu būtų, bet manau, kad jie ringe jau jaučia vienas kitą neblogai. Tikrai nemažai tarpusavio mačų jie yra turėję. Gal būt net gi išvysime šio feud'o kulminaciją per WrestleMania 26, kas būtų IMO nerealiai šaunu . Na, pasvajojom. Toliau man patiko WWE idėja į vieną breand'ą įmesti du geriausius WWE heel'us (na, prie tų gerūjų priskirčiau dar Randy, bet man Jericho geriau žiūrisi kaip heel'as). Būčiau šiaip nieko prieš jei būtų susuktas feud'as tarp jų. Juk jie turi savo "laideles", tai galėtų būtikaip viena iš feud'o priežasčių - eterio nepasidalinimas, bet vis gi SD! parodė, kad bent artimų metu to nebus (Edge-Punk-Y2J promo). Tiesa, jei Jeff'as iš tiesų nepratęs kontrakto, tai bus gaila, nes jis kol kas pakankamai gerai įsipaišo į SD! RAW dabar kažkaip nebeįdomu pasidraė žiūrėti. Kažkaip per daug viskas nuspėjama + per daug žvaigždžių ten sumesta. Manau reikėtų stiprinti ECW ir įmesti ten ką nors iš main-eventer'ių (arba upper maid-carder'ių - tas yra labiau tikėtina). Nors negalisakyti - kol kas ECW atrodo palyginus tikrai šauniai savo roster'iu.
6. Scotty, Scotty, Scotty... Tikrai vienas iš prastesnių TNA wrestler'ių. Amžius, muskulai ir begalė kitų problemų jam trukdo wrestlint'i normaliai. Ilgai apšilinėti prieš kiekvieną mačą - huh? Ašš iš vis stebiuosi kaip jam pavyksta atlikti Frankensteiner (tiksliau net gi Hurricanrana, o Frankensteiner). Na, nemanau, kad jį reikia išjob'inti. Apskritai kurie taip šneka man atrodo mark'iško lygio. Jo taip drastiškai job'inti nereikia. Su juo dar galima suskuti ką nors įdomaus IMO, tik reikia nemažai fantazijos. Na, aš pats jo nemėgstu, bet visgi jaučiu šiokią tokią pagarbą ir norėčiau su juo išvysti ką nors išaukštinant jaunimą (bet nežeminant Scott'o).
2009-05-10, 18:00
1. Ar manot, kad main-stream'o tag team wrestlingas kada nors atgims?
2. Ka manot apie Joey Ryan, ateinant i ROH?
3. Ar per Extreme Rules PPV Tommy Dreameris turetu laimeti ECW titula, ar baigti karjera?
4. Ar WWE turetu sugrizti prie 12 PPV formato per metus?
5. Koks, jusu nuomone, savaitinis PW TV show yra geriausias?
6. Savaites wrestleris: William Regal. Ka manot apie ji?
2009-05-10, 18:35
Walleris, 2009-05-10, 19:00, pasakė:
1. Ar manot, kad main-stream'o tag team wrestlingas kada nors atgims?
3. Ar per Extreme Rules PPV Tommy Dreameris turetu laimeti ECW titula, ar baigti karjera?
2. -
3. Neturetu laimet titulo, nes WWE pradejo koncentruotis ties jaunimu ir ju pushas neturetu but uzlaikomas, ypac ECW kur karjera pradeda daug jaunu wrestleriu. WWE is tommio nebutu jokios naudos, ziurovu jis nepritrauks, marchindise neparduos ir gaus tik chantus arenose. Titulo davima jam palaikyciau, tik tada jei tai padetu iskelt nauja zvagzde - pvz svarus pralaimejimas pries jauna wrestleri ar panasiai. Manau graziausia but ECW legendai uzbaigt karjera per Extreme Rules ppv, kol jis dar gali kazkiek wrestlinti.
4.Taip, nes bunant maziau ppv yra daugiau laiko juos subuildinti ir PPV igauna didesne reiksme.
5. Smackdown, nes jame, bent jau man, yra geriausias rosteris. Show turi potenciala sukurt daug skirtingu feudu ir iskelti i ME jaunus talentus. Taip pat, turbut, turi daugiausia talentingiausiu wrestleriu.
6. Na jis pilnai iki galo taip ir neatsiskleide paskutiniuoju metu, todel sunku yra kazka pasakyt. Zmogus gali padaryti neblogus promo, ringe atlieka veiksmus tikroviskai, bet nemanau, kad kada nors iskils iki ME. Tam jau ir per velu.
Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-05-10, 19:25
2009-05-10, 18:47
WWE: Šansai atgimti yra tikrai menki. Kol kas ten labai tragiška situacija. Gerai, jei titulus laiko tokios komandos kaip Hardyz, DX, Rated-RKO ir pastaruoju metu laikė Miz & Morrison, bet! Bet turbūt geriausia pastarūjų laikų WWE komanda Miz & Morrison iširo - tai reiškia liko tik tokie kaip Priceless, Primo ir Carlito, Cryme Time, bet komandų lygis akivaizdžiai nebetoks. (Aš jau nekalbu, jei WWE sumąstytų titulus duot Hornšvogeliui ir Finlay)
ROH: Nežinau ar juos priskirti prie main-stream, bet jie komandų turi neblogų - pvz. broliukai Briscoes, American Wolves. Seniau Age oF The Fall. Man dar visai nieko CHIKARA'oje matomi Cheech & Cloudy,bet ROH juos tik jobb'ina.
2. NIEKO
3. Nenorėčiau, kad imtų diržą, bet norėčiau, kad baigtų karjerą. Tik reikia sugalvoti ką nors įspudingo, įsimintino. Nemanau, kad jis pabaigs karjerą, bet kaip čiampo aš jo matyt nenoriu. Tegul titulą dar palaiko Christian'as.
4. Ne! Kuo daugiau PPV - tuo prastesni jie. Yra gerai taip kaip yra.
5. iMPACT! Nežinau kodėl, bet iMPACT! laukiu labiausiai.
6. ... Nieko nemanau - prastas wrestler'is ir tiek. Mačai jo nuobodūs, neįtraukiantys.
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-05-10, 18:49
2009-05-10, 19:25
2009-05-10, 19:43
2. -
3. Manau, kad geriau jis baigtu kariera negu butu Extreme Champion Wrestling cempionas kuriame nera ne laso exrteme.
4. Taip. Nes kuo daugiau PPV tuo jie prastesni.
5. Siuo metu manau, kad SmackDown!
6. Niekat man jis nepatiko todel neturiu ka daug pasakyti.
... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...
2009-05-10, 19:48
XxX Unbroken XxX, 2009-05-10, 19:47, pasakė:
2009-05-11, 16:41
1.-
2.-
3.Manau nelaimes ir kaip naujienose buvp skelbta, kad taps ECW MG, tegu taip ir buna, nes jau atsibodo ziuret kai ji vis jobbina.
4.manau tegu lieka su 14, vistiek kiekvienam ppv buna geru matchu.
5.kaip ir po dratu sakiau kad SD man geriausiai atrodo, taip ir dabar vis dar manau ta paty, nes cia visi mano fav. superstarai.
6.Gal kaip ir wrestleris jis ir yra neblogas, bet man jis niekada nepatiko, manau ji laiko kad gautu retingo is UK.
2009-05-11, 18:25
3. Skaičiau kad Tommy gali tapti ECW gm'u, kas būtų visai įdomu. Todėl manau kad turėtų baigti wrestlerio karjerą.
4. Taip, kartais ppv labai susigrūda į vieną vietą. Nespėjamos užbuildint kovos.
5. Man arčiausiai širdies Smackdown.
6. Galėtų trintis prie McMahono, kaip anksčiau buvo. Jo kovas visada prasuku, todėl nelabai mėgstu jo.
Šį pranešimą redagavo seimas2: 2009-05-11, 18:26
2009-05-14, 17:44
3. Aš šiaip norėčiau, kad jis laimėtų tą titulą, bet tik kokias porą savaičių ir baigtų karjerą.
4 PPV galėtų būti ma-iau, tačiau norėdami WWE galėtų padaryti PPV įdomesnius ir ne jų kiekio mažinimo.
5 SmackDown! man nuo pat pradžių 2006 kai pradėjau žiūrėti įdomesnis už RAW ir ECW.
6. Regalis gal ir geras wrestleris, tačiau man asmeniškai jis nepatinka.
2009-06-01, 05:59
1. Mr. Kennedy buvo atleistas is WWE. Ka jus manot apie sia situacija?
2. Raven ir Shane Douglas sugrizo i TNA per paskutini iMPACT! Jusu mintys?
3. Victoria taip pat debiutavo TNA paskutiniame iMPACT! Kaip manot, ka ji duos Knockouts divizionui?
4. Ka manot apie tai, kad Elijah Burke gavo sansa buti TNA rosterio dalimi?
5. Ka manot apie dabartine RAW busena?
6. Savaites wrestleris: Suicide. Jusu nuomones apie ji.
2009-06-01, 10:24
Walleris, 2009-06-01, 06:59, pasakė:
3. Victoria taip pat debiutavo TNA paskutiniame iMPACT! Kaip manot, ka ji duos Knockouts divizionui?
2.Nesu pakankamai susipazines su siais wrestleriais, todel negaliu kazka daug komentuoti.
3.Ji bus puikus papildymas TNA moteru divizionui ir bus isnaudojama tinkamai. Tikiuosi susilaukt daug puikiu matchu ir feudu. Buvo tikrai TNA laimingoji savaite.
4. Jis yra jaunas wrestleris ir tikiuosi gales pilnai atsiskleist TNA. Nors jis buves wwe wrestleris, tikriausiai bus isaugintas TNA. Kaip ir AJ/WCW situacija. Bus idomu stebeti, kaip jis pasirodys, TNA jaunimas pravers.
5. Na ji pakankamai prastoka, kiekvienas show vis prastesnis, bet nereiketu labai sunerimt, juk WWE visada atsitiesia. Nera kazko labai nepataisomo.
6. Daniels Suicide vaidmeni atliko daug geriau. Juk sis charakteris turetu buti apie galimybiu lauzymus ir nerealius veiksmus rizikuojant savo gyvybe. Kazas atrodo ringe prasciau ir botchina judesius. Per sacrifise atrode tragiskai. Manau, ji turetu pakeisti kitas zmogus.
P.S Manau Suicide yra PERSONAZAS, o NE WRESTLERIS, kurio vaidmeni gali atlikti skirtingi zmones.
Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-06-01, 10:26
2009-06-01, 10:47
Ne į temą |
2.-
3.Tna tai i gera, Viktorija mano nuomone gera wrestlere ir ines siek tiek sviezio oro.
4.-
5.Pilna ME o reitingai vis mazeja taciau kolkas tai perdaug nekenkia Vince'ui ir jo kompanijai.
6.-
2009-06-01, 12:37
2. Didelio skirtumo man ner. Del raven tai bus ipaisytas i ta debiliska storyline su psihiatrais o poto ka su juo darys net neisivaizduoju. bet siaip dar visai nieko. Tuo tarpu apie Shane net neturiu ka perdaugiausiai pasakyt, mates as ji vos pora kartu...
3. Siaip man vicotiria patiko wwe, tad bus visai idomu paziuret kaip ji atrodys tna. kas jos laukia? tikriausiai numes jai ta tna titula bet kad bent jau suksis aplink ji artimiausiu metu tai beveik neabejoju. ar tna jos reikia? manau kad jo
4. Max x div titulas. bet ir tai abejociau. bet kai dabar atleido keleta x div wrestleriu tai jis uzimtu ju vieta. taciau pagalvojus ka as labiau noreciau matyt ar bourke ar canadian destroyer, man net klausimu nekyla (iki siol keikiu tna uz tai)
5. Tokia laukimo, nieko beveik nevyksta tiesa sakant naujo. Visi laukia HHH (ne apie ziurovus o apie pacius ivikius) cia kalba aisku apie pagrindini sluoksni ir wwe titula. taciau midcarderiai visai padoriai ypac dziugina mizo pushas ir mvp. butu dziugines ir kennedis, bet gi kur tau...
6. Kiek dar ilgai jis bus idomus kazkam? as mazdaug isivaizduoju kam jis buvo pakurtas ir kaip mazdaug turetu tai baigtis. po turnyro kai kaz ir komanda pralaimejo pirma karta (tarpautini ar kaip jis ten vadinas) turnyra ale kazas save kaltint pradejo, kad zmogui nesiseka kad jis yra nevertas visko ir panasiai. ir tada jis gryzta po siucide kauke pasiryzes del pergales padaryti viska. poto aisku isaiskes kad visa ta laika (pagal storyline o ne tikrove) buvo butent jis ir nezinau, gal tada gaus title shota tarkim i tna titula. As bent manau kad sitaip tna galvojo sukdami sita visa keleriu metu storyline. bet ar jis atsipirks? kotais man rodos kad nieko cia jiems nesigaus ir tik sugadins kazui keleta metu. Gi su daniels panasi situacija. ar jam padejo tai kad jis buvo dinges ? nemanau
Šį pranešimą redagavo Hunter: 2009-06-01, 12:41
2009-06-01, 14:23
2. Patiko tai, kad Raven'as grįžta, bet nepatiko tai - kaip jis grįžo. Būtu jėga, jei su juo TNA susuktų įdomų feud'ą.
3. Manau bus per daug užpush'inta. Vis krba mintis, kad ji - sekanti Knockouts čempionė.
4. Ką mano TNA atleidinėdami tokius kaip Petey ir pirkdama visokius Burke? Nemanau, kad jsi sulauks daug dėmesio ir bus žemiau X-Division Championship lygio.
5. Prasta būsena. Visiškai neįdomūs, banalūs šou. Nelaukiu jų dabar ir žiūriu tik iš reikalo.
6. Nepatinka man tai, kad Suicide. Apskritai, tas Suicide reikaliukas yra kvailas IMO. Juolabiau, jis net nesižiūri kaip čempionas. Geriau jau dabartinį wrestler'į (kurio vardo neminėsiu) būtų gražinę paprastai. Suicide manau tik tam, kad pritrauktų fanų. Juk "super-herojai" patinka vaikams...
2009-06-01, 16:47
2. Pirdylomania~! Sumoje jiems 90 metu, tai viska pasako
3. Na gal pagaliau pamatysime jos tikrasias galimybes, nes WWE ja naudojo tiek pat kiek Tommy Dreamer - per mazai ir neefektyviai. Manau vienas is nedaugelio geru isigyjimu, nors kaip women wrestlerei amzius jau irgi didelis. Jei neklistu, ji bus vyriausia knockout'e.
4. Manau, kad visumoje jis perspektyvus wrestleris. Taciau as nelinkes sito laikyti kaip privalumo, kad uzskaityciau apsikeitima Petey Williams->Elijah Burke.
5. No Comments Leksti, banalus feudai, wrestlingo prasme silpniausias WWE brand'as.
6. Man jis labiau patiko kai po kauke buvo Daniels. O siaip.. Laukia BoogeyMan likimas - cartoon stiliaus gimick'ai greit issisemia
DZT, 2009-06-01, 11:24, pasakė:
...
6. P.S Manau Suicide yra PERSONAZAS, o NE WRESTLERIS, kurio vaidmeni gali atlikti skirtingi zmones.
6. O kur riba? Gal ta pati galima pasakyti ir apie Shark Boy? Taip/Ne? Kodel?
Visumoje nematau prasmes ivesti nauja termina, kuris realiai tik pasako, kad gimick'as yra person-free, t.y. ji gali ikunyti bet kas tokiu pat skilu+gabumu+sudejimo.
Vartotojų skaito šią temą: 7
narių: 0, svečių: 7, slaptų narių: 0