Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Savaites PW ivykiu apzvalga

Temoje atsakymų: 289

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na ka prejo wrestlemanijos savaitgalis grysta ir savaites pw ivikiu apzvalga, sios savaites klausimai:
  • ROH spoileris:
    Spoiler'is
  • Triple H nugalejo randy ortona ir apgyne WWE cempijono dirza, jusu nuomone apie tai?
  • John Cena laimejo pasaulio sunkesvoriu dirza, jusu nuomone apie tai?
  • CM punk tapo pirmuoju zmogumi kuriam pavyko laimeti MITB maca du kartus is eiles, jusu nuomone apie jo pergale? kaip manote kada isgrynins lagamineli?
  • Kaip jum JBL pasitraukimas is ringo?
  • monday night raw spoileris:
    Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-04-08, 12:40
+20% uz spoileri.

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-04-07, 20:22, pasakė:

Na ka prejo wrestlemanijos savaitgalis grysta ir savaites pw ivikiu apzvalga, sios savaites klausimai:
  • ROH spoileris:
    Spoiler'is
  • Triple H nugalejo randy ortona ir apgyne WWE cempijono dirza, jusu nuomone apie tai?
  • CM punk tapo pirmuoju zmogumi kuriam pavyko laimeti MITB maca du kartus is eiles, jusu nuomone apie jo pergale? kaip manote kada isgrynins lagamineli?
    Spoiler'is
Atsakysiu i viena punkta, kuris man labiausiai kele emociju.
2. Labai netiketa ir sakyciau nenormalu ( nu ta prasme ne taip kaip visada buvo iki siol, o isskirtinai bent kiek teko matyti) kad taip ivyko. Pagal viska Ortonas nugalejo Royal Rumble, viskas buvo buildinta taip, kad jis rimtai man pasirode bus cempionas. Toks jausmas lyg cia ne pro wrestlingas kur titula laimi tas kuris po truputi po truputi braunasi i virsune, o siaip kokios sporto rungtynes kur Triple H nugalejo issisokeli ir viskas baigta.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Spoiler'is
(SPOILER: ROH)

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-04-08, 12:41

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
  • Spoiler'is
    Spoiler'is
  • -
  • Matchas buvo neidomus,bet norejau ,kad HHH apgintu titula.Visgi daug Wrestlemaniju be pergales,o Ortonas praeitais metais laimejo.Kaip kazkas sake-zaidimas su dirzu karsta bulve prestizo neprideda.Kadangi panasiai yra su World Championshipu,tai tegu nors WWE dirzas pabuna dar iki Judgement Day.(Jeigu neklystu sis eina po Backlash).
  • Match'as buvo idomesnis,nei ME.Dziaugiuosi del John'o,jis mano manymu kaip Batista-Kai nori,su geru wrestleriu gali padaryti grazu match'a.Jei dirza butu islaikes EDGE,nebuciau nuliudes,bet bijojau ,kad Vince'as nebutu sugalvojes pasmaikstauti ir duoti dirzo Big Show,bet tas abejones nuvijau greitai i sali.Zodziu po DRAFTU kelsis i RAW nauji wrestleriai ir tada pamatysime Cenos dirzo potencialu atemeja.
  • Na vyrukas per metus gavo LABAI daug pusho.2 cemodanai,WHC dirzas,IC dirzas ir TAG TEAM dirzas.Malonu,kad jis keliauja Main Evento link.Match'ai jo geri,tik reikia rast tinkamus oponentus :D
  • Isejo ,tai isejo.Gal prades jaunuolius pushint!PVZ Morrison
  • (Monday Night RAW SPOILER)
    Spoiler'is

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
1.
Spoiler'is
(SPOILER: ROH 2009-04-04)
2. Triple H nugalejo randy ortona ir apgyne WWE cempijono dirza, jusu nuomone apie tai?
3. John Cena laimejo pasaulio sunkesvoriu dirza, jusu nuomone apie tai?
4. CM punk tapo pirmuoju zmogumi kuriam pavyko laimeti MITB maca du kartus is eiles, jusu nuomone apie jo pergale? kaip manote kada isgrynins lagamineli?
5. Kaip jum JBL pasitraukimas is ringo?
6. monday night raw spoileris:
Spoiler'is

1. Aha.
2. Tikėjausi jo pergalės. Iš esmės man nesvarbu kas ten iš jų laiko titulą, abu yra nusibodę.
3. Pergalė buvo labai nuspėjama, bet man ji tinka.
4. Manau laimėjo nepelnytai. 2 kartai iš eilės? Kam? Kad mėnesį pabūtų ME, o poto grįžtų į mid-card'ą? Tikiuosi išgrynins lagaminėlį per Backlash ant HHH ar Orton. Man būtų daug labiau patikus CC pergalė.
5. Nesąmonė. Kažkas tokio kaip Xnitro pa(si)traukimas (sorry). Žmogelis, kad ir buvo mano nemėgstamiausias visame rosteryje, buvo vertas kažko daugiau.
6.
Spoiler'is
(SPOILER: WWE RAW 2009-04-07)

Rodyti pranešimąBottom, 2009-04-07, 20:47, pasakė:

Spoiler'is

Man irgi "truputį" nepatiko. Negi nereikia tagų?

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-04-07, 21:39

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
1.
Spoiler'is
(SPOILER: ROH 2009-04-04)
2. Triple H nugalejo randy ortona ir apgyne WWE cempijono dirza, jusu nuomone apie tai?
3. John Cena laimejo pasaulio sunkesvoriu dirza, jusu nuomone apie tai?
4. CM punk tapo pirmuoju zmogumi kuriam pavyko laimeti MITB maca du kartus is eiles, jusu nuomone apie jo pergale? kaip manote kada isgrynins lagamineli?
5. Kaip jum JBL pasitraukimas is ringo?
6. monday night raw spoileris:
Spoiler'is

1 -
2. Is tiesu didelio skirtumo nebuvo kas laimes , bet labiau norejau Orton pergales..
3. Nieko ispudingo , to ir tikejausi , galejo bent big show titula duoti ispudingiau butu atrode.
4. Aisku nenusipelne , bet ka padrysi , bet man nuojauta kuzda , kad jis megins isgryninti lagamineli ir jam nepavyks
5. Man visiskai nesvarbu kaip jis pasitrauke , svarbu pasitrauke.
6. -
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
1. ROH Spoiler:
Spoiler'is
2. WWE Backlash Spoiler:
Spoiler'is
3. Nuliūdau, norėjau, kad Edge'as išlaikytų titulą. Na, rekia laukti ilgo Cena'os reign'o manau.
4. Mačo pabaigoje, kai Punk'o koja įstrigo man pradėjo drebėti širdis net, o kai nustūmė Kane'ą mane užplūdo toks jausmas kokio dar nepatyriau žiūrėdamas PW. Manau Punk'as išnaudos lagaminą per Backash ant HHH.
5. Labai trumpas ir neįdomus. Turėjo būti skirta daugiau dėmesio.
6. RAW Spoiler:
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-04-08, 11:03

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

deep

1000

• Naujokai
0
1.-
2.Man labiau norejosi matyti Orton champu bet kagi bus gerai ir HHH, juolab kad Backlash ne uz kalnu.
3.As tai norejau kad laimetu Big Show senai as jau ji bemaciau su kokiu nors title (H).
4.Manau nusipelne , o del is gryninimo nesu tikras gal per Backlash.
5.Gerai kad JBL taip pasitrauke nors ir galwojau kad kitaip bus.
6.
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-04-08, 14:04

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąBottom, 2009-04-07, 20:47, pasakė:

Spoiler'is
(SPOILER: ROH)
Atsiprasau, pamirses buvau kad ROH tos savo show parodo po keliu menesiu.
a o dabar atsakant i tema:
  • ROH
    Spoiler'is
  • Nors esu HHH fanas, bet mano manimu tikrai jam nereikejo leisti laimeti. Suprantu hunteris nelaimejo WM nuo 19 wrestlemanijos (jai neklystu), bet koks skirtumas, reikia jobinti ir taskas. Kam idomu kad jis apgyne dirza, kas is to, gal ir jo fanai laimingi, taciau to kaina per didele sumaitno ortona triple H ir tiek. Liko zmogelis kvailio vietoi, na o toki genialu plana sumastes buvo.
  • Na cia man tai nera skirtumo, visas sis fjudas tarp ju triju sukino. Ar cena ar edge, ar big show man tas pats. Mano noras buvo kad wrestlemanijoi laimetu kas nors dirza is uper mid carderiu. Kad butu pagamintas tvirtas main eventeris, kaip nutiko wm21 kai iskepe mum syna ir batista.
  • Na gaila cristijano, taciau punkas tikrai vertas dar vieno pusho, jo praitas title runas sukino, gal dabar ji pavers hylu, ir pakils iki tokio lygio jis kaip Edge dabar. Kada isgrynins sunku pasakyti, manau kad po kokiu puses metu.
  • Na jbl padare istorija, nezinau as kito kovotojo kuriam teko gedingesnis pasitraukimas is wrestlingo. galejo bent duoti daugiau laiko tam macui, na o dabar nei sis nei tas. Noreciau kad panasu pasitraukima suorganizuotu kokiam batistai (H)
  • Raw spoileris:
    Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-04-08, 16:11

Nuotrauka

deep

1000

• Naujokai
0
Ne į temą
as tai manyciau kad per Backcash HHH praras titula ir td jau batista feudins su ortonu del tiule gal net iki kokio sumerslam (H)

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-04-08, 18:24

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
1.-
2.Jaučiu per Backlash Randy Orton nupinins Shane ir pasiims titula neprverčiant jobbinti Triple H. Na dar gali buti auksinis variantas ir Batista turninti heelu išduodamas Triple H. Tai tikrai butu geras vasaros feudas.
3.No problems. Be to jis filmuotis turėtu kaškokiam filme taigi jo title-reignas per ilgas manau nebus.
4.Jaučiu vasara arba per šį Backlash Edge vs Cena kovoje.
5.Biški reikėjo manau visvien daugiau pagarbos žmogui parodyti.
6. Manau aišku ,kad butu geriau gryžes per Wrestlemania. Butu pagyvines publika ir Main Event. Bet tikriausiai King of Kings norėjo sujobbinti Ortona švariai! :) :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

tutas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
ROH spoileris:
» Rodyti / Slėpti spoiler'į «
Jery Lynn tapo ROH cempijonas, jusu nuomone?
Triple H nugalejo randy ortona ir apgyne WWE cempijono dirza, jusu nuomone apie tai?
John Cena laimejo pasaulio sunkesvoriu dirza, jusu nuomone apie tai?
CM punk tapo pirmuoju zmogumi kuriam pavyko laimeti MITB maca du kartus is eiles, jusu nuomone apie jo pergale? kaip manote kada isgrynins lagamineli?
Kaip jum JBL pasitraukimas is ringo?
monday night raw spoileris:
» Rodyti / Slėpti spoiler'į «
Gryzo batista, kokia nuomone apie jo sugrizima, kaip manote ar geriau butu buve jai batista gryzes butu per Wm?

1. roh nesidomiu
2. as tai maniau royal rumble nugaletojas visalaik laimi wm bet klydau gerai kad hhh laimejo
3.john laimejo norejau laukt big show pergales ir vel bus 2 metu title laikymai
4. CM punk kaip mano vienam is mekstamiasiu wrestlerio tai gerai manau igrynins per Backlash
5. ir gerai kad isejo tipo wrestling god
6. Batista gryzo puiku per wm triple h norejo svariai laimet :)

Šį pranešimą redagavo tutas: 2009-04-09, 11:27

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
sios savaites klausimai:
  • Tazz paliko WWE, ar pasiligsite tazz? Kaip manote kur jis toliau eis?
  • TNA paskelbe kad derasi su buvusiu pasaulio cempijonu, ir turbut jis pasirodys LockDown, kaip manote kas tai galetu buti?
  • Ar nenuvyle jusu WWE draftai?
  • Na ir sios dienos zvaigzde Mick Foley, kaip manote ar zmogus sugebes susukti normalu maca su stingu? Ir ar vis dar tikite kad MIck tna tures *** ar **** zvaigzduciu single maca?

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Tazz paliko WWE, ar pasiligsite tazz? Kaip manote kur jis toliau eis?
Ir gerai, kad paliko, tikiuosi nenueis į TNA.
TNA paskelbe kad derasi su buvusiu pasaulio cempijonu, ir turbut jis pasirodys LockDown, kaip manote kas tai galetu buti?
Dar vienas post-WWE senukas :)
Ar nenuvyle jusu WWE draftai?
Nuvylė, ypač dėl to, kad
Spoiler'is
Na ir sios dienos zvaigzde Mick Foley, kaip manote ar zmogus sugebes susukti normalu maca su stingu? Ir ar vis dar tikite kad MIck tna tures *** ar **** zvaigzduciu single maca?
*** - gal būt, jei duos tam pakankamai laiko, tačiau čia kyla klausimas ar "senukams" pakaks jėgų ilgam mačui... Kas liečia ****, tai aš matau šitą įmanomą tik didelio kiekio stalų ir kėdžių extreme rules mačo šešėlyje su kokiu nors labai geru worker'iu(Angle maybe).

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
1. Tazz paliko WWE, ar pasiligsite tazz? Kaip manote kur jis toliau eis?
2. -
3. Ar nenuvyle jusu WWE draftai?
4. -

1.Nepasiilgsiu, man nepatiko jis kaip komentatorius, zody babe, maziausiai 20 kartu pasakydavo per show.
2.
3.Labai nuvyle
Spoiler'is
4.-

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-04-14, 15:46, pasakė:

• TNA paskelbe kad derasi su buvusiu pasaulio cempijonu, ir turbut jis pasirodys LockDown, kaip manote kas tai galetu buti?
  • Na ir sios dienos zvaigzde Mick Foley, kaip manote ar zmogus sugebes susukti normalu maca su stingu? Ir ar vis dar tikite kad MIck tna tures *** ar **** zvaigzduciu single maca?
1.Apie tazz.Man patiko jo komentavimas,bet negaliu pasakyti ,kad labai nuliudau kai suzinojau,kad jis isejo.Atvirai pasakius man nelabai rupi.
2.cituoju Valhala "Dar vienas post-WWE senukas :rolleyes: "
3.Nuvyle,bet tikiuosi,kad supplemental Draft,bent biski aptvarkys ir uzkamsys skyles.
4.Siaip labai abejoju,ar Foley su Stingu padarys kazka tokio amazing,bet viliuosi,kad tai nebus labai letas match'as per kuri butu galima uzmigti.Turbut ,kad ilgo match'o neturesime,nes jie pavargs labai jau greitai.Taigi **** turbut nebus,bet *** turetu buti ;)

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-04-14, 19:30

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

deep

1000

• Naujokai
0

sios savaites klausimai:

1.Man patiko kaip jis komentavo todel gaila ;)
Ne į temą
Gerai kad Jim Ross liko :)

2.-
3.Beabejo nuvyle , laukem treciadienio supplemental Draft'u
4.Nemanau, Mick jau nebera toks koks buwo anksciau todel jam bus sunku padaryti kazka ypatingo , taciau manau jis des visas jegas :rolleyes:.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
1. NE, nepasiilgsiu. Man jokio skirtumo.
2. Manau, kad čia užslėptas Daniels'as kaž kur, todėl ir renkuosi jį.
3. (Draft Spoiler)
Spoiler'is
4. Nemanu, nors aš to tikrai norėčiau. Šiaip Mick'ą įsivaizduočiau mače kaip pagrindinių spot'ų priiminėtoją ko pasekoje Sting'as išlaikys diržą.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-04-14, 19:58

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

1. Man taip tinka :rolleyes: Nepatiko jis man kaip komentatorius.
2. Gal tas pats Tazz? :) jei ne, tai gal netyčia RVD? O jei rimtai, tai neturiu žalio supratimo, bet manau bus senas pirdyla ir naujas MEM narys.
3. Nuvylė.
4. Šis vardas žada, kad bus kraujo ;) tas yra gerai. Jaučiu bus geras hardcore mačas, ir *** tikiu, kad surinks. Nors ta kova tikrai nedomia labaiu nei kitas wrestling event this April, bet už WM ME manau bus geresnis :)

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
  • Na neziuredavau as senojo ECW, neziuriu ir vinco ecw, tai man atvirai pasakius dzin, tikiosi kad TNA jo neims, taciau ROH manau tiktu, galetu buti interviu imiku ar panasiai, pagyvintu ROH laidas per HDnet.
  • Tikiosi kad tai tik seip gandai ir tiek, specialiai tna hypina savo PPV su sparnuotom frazem kaip "Former world champion" "20 years in making" Nes maziausiai noriu buvusios zvaigzdes, reikia pushinti pagaliau jaunima ir gaminti savo zvaigzdes, gi tna pilna zmoniu kurie galetu eiti i main eventa: alex, Hernandes, Jay lethal, kaz. Na o jai jie tikrai su kazko pasirase, tai speju kad tai RVD.
  • apie draftus:
    Spoiler'is
  • Na is lockdown main evento tikiosi kazko geriau nei is WM main evento, nepaisant to kad kovotojai senukai :rolleyes: Kalbant apie micko ateiti, tai su Joe, Kurtu, jis galetu susukti gera maca, na tieisog reikia palaukti ir stebeti kas is to gausis. Na optimistas as esu ir tiek.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
1. Ai man jis labai neįsiminė, tai nepasiilgsiu. Nieko nemanau.
2. Nežinau, bet manau, kad bus koks WWE senis, trynęsis mid-card'e.
3. Aišku, kad nuvylė. Didžiausias nusivylimas -
Spoiler'is
4. Nebent tai būtų Extreme Rules matchas. Šiaip senis jau nelabai ką gali padaryti ringe.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
sios saviates klausimai, pagrinde viskas suksis apie TNA.
spoileriai is lockdowno:
  • Spoiler'is
  • Spoiler'is
  • Spoiler'is
  • Kaip jums WWE superstars show debiutas? ko tikites is sios laidos?
  • Na ir sios savaites zvaigzde Necro Butcher kaip jis jums kaip wrestleris?

Nuotrauka

deep

1000

• Naujokai
0
1.Nu manau vertejo jiem duoti TNA tag team title'us , man jie visada patiko.Ju kovos tikrai geros , juolab tj yra ju 22 tag team title'as per karjera.
2.Nematau kad verta buvo duoti jam Title. Manau jis ji praras per artimiausia PPV.
3.
Spoiler'is
4. Nu ka man tai nelabai patiko manau ir daugumai PW fanu - ta paty parode reitingas , kuris nebuvo stebuklingas. Kagi dabar WWE show'us matysime 4 dienas per savaite( primadieny , antradieny , ketvirtadieny , penktadieny).
Ne į temą
gerai kad dar treciadieny nera jokio naujo WWE show :)

5.-

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-04-22, 13:33
+20% uz 19 taisykles pazidima (spoileris).

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Spoiler'is
Kaip jums WWE superstars show debiutas? ko tikites is sios laidos?
IMO geriau kokybė, nei kiekybė, nesuprantu kam WWE prireikė dar vieno papildomo šou, neketinu jo žiūrėti.
Na ir sios savaites zvaigzde Necro Butcher kaip jis jums kaip wrestleris?
Arba nesu jo matęs ir girdėjęs, arba neprisimenu.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-04-21, 23:03, pasakė:

sios saviates klausimai, pagrinde viskas suksis apie TNA.
spoileriai is lockdowno:
  • Spoiler'is
  • Spoiler'is
  • Spoiler'is
  • Kaip jums WWE superstars show debiutas? ko tikites is sios laidos?
  • Na ir sios savaites zvaigzde Necro Butcher kaip jis jums kaip wrestleris?
Spoiler'is
4. tiesiog "exhibition show". arba chaltūra. Jei per jas nebus vystomi jokie feudai - tikrai nežiūrėsiu, nes wrestlingo atžvilgiu jiems dar reiktų padirbėt iki to, kad sudomint nieko nelemenčiomis kovomis.
5. Ai, ką žinau, keistas man jis :) Gerai, kad negaili savęs dėl žiūrovų, bet panašu, kad gilaus pėdsako wrestlingo pasaulyje jis nepaliks.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 9

narių: 0, svečių: 9, slaptų narių: 0