Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Savaites PW ivykiu apzvalga

Temoje atsakymų: 289

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
1. Neįsipaišė IMO jis į Priceless. Ir šiaip aš negaliusakyti, kad jis man apskritai labai patiko. Minčių daug šia tema neturiu. Pabuvo trečiaplanis asmuo/pagalbininkas ir viskas.
2. Evan manau ims ECW titulą, tik ne iš karto grįžęs, o vėliau. Žinoma neatmetu galimybės, kad jis gali persikelti į kitą brandą. Bet aš šito nenorėčiau, nes kaip kažkada minėjaunorėčiau stipresnio ECW rosterio. Galimybės su juo ką nors susukti gero yra kur kas geresnės juolab, kad jis gali tapti tokia pat gera ECW ikona kaip kadaise ja buvo CM Punk. Žinoma nereikėtų jo perlaikyti ECW, bet keltis kur nors kitur jam ankstoka. Jau nekalbu, kad Kofi Kingston smarkiai per anksti permestas buvo į RAW.
3. Beveik nebejoju, kad šį mini-war'ą laimės WWE. Bent jau TNA konkuruoti su tokio mąsto kompanija yra smarkiai per anksti. Tokie vardai kaip John Cena, Triple H, Batista, Rey Mysterio, CMPunk ir t.t. garantuoja bent jau neblogą show. Manau TNA shows bilietai bus prastai perkami. Dar kai krizė, tai nemanau, kad daugelis leis sau tokią prabangą kaip 2 shows per tokį trumpą laiką. Nors dabar susimąsčiau - jeigu krizė, TNA bilietai pigesni negu WWE turėtų būti, tai kodėl žmonėms neišbandžius TNA. Ir sutaupytų pinigų, ir visgi bent jau smarkai neturėtų nusivilti.
4. Senas geras Lockdown. Manau turėtų pagerint visų lūkesčius 110% nebent Vince Russo turi kokių nors "insane" planų :). Šiaip Lockdown visada neblogi būna, todėl ir šiais metais tikiu, kad šis PPV paliks gerą įspudį.
5. Chavo Guerrero. Nieko labai daug apie jį nepasakysiu. Eilinis wrestleris. Nesu susižavėjęs juo ir tiek.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
1. Keistai, nemaniau, kad ji atleis. Seip man asmeniskai jis nera jau labai prastas wrestleris, tad manau prades kovot kokioje kitoje indy federacijoje.

2. Manau, kad jis po draftu eis i RAW. Nebent jam nusimato feudas su Christian po WM. Taip pat manau, kad jo laukia neblogas pushas WWE.

3. WWE dominuos visa tura. Zinant, kad mano pusbrolis is anglijos, domisi tik WWE ir paklauses ar zinai TNA jis atsake wtf? Santykis turbut bus 90% - 10%. PS. Objektyvumo - 0.

4. Manau, kad bus daug pirkimu, ir TNA padarys eilini fail. Sumastys idomia ideja, tik ja labai prastai igyvendins. Kaip visada.

5. Nepatinka man jis. Tiesiog mid-carderis ir tiek. Apie ji didelios nuomones neturiu, tad nesnekesiu.

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
1.Tiesa pasakius as tikrai ji pamates tikejausi ir galvojau ,kad jis wrestlina panasiai kaip Umaga.Pamates ,kad toli grazu-NE!Supratau ,kad jis nebe ilgai bus WWE pilietis :)
2.Na ispudingas tas jo shooting star press.Kas liecia ji tai man nei ,silta nei salta.Priestarauju Unbroken nuomonei,manydamas ,kad ECW dirzo jis savo rankose netures.
3.Net neabejoju,kad wwe nukonkuruos TNA ,jei isvis ta konurencija bus.
4.TNA beveik neziuri taigi nekomentuosiu.
5.Nei silta,nei salta.Jis gan geras wrestleris,bet dabar jis beveik neturi match'u.Na bent jau nebenesioja Vickie'ei kavos.Manau jis galetu buti labiau vertinamas.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-03-03, 21:10

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
  • Manu atleistas is WWE, jusu nuomone?
  • Evan Borne grizta i ECW, kaip manote kokia jo ateitis laukia po sugrizimo?
  • TNA ir WWE europos turus organizuos ta pati menesi, kaip manote ar bus lygeverti kova europos rinkoje? turint omeny kad TNA jungtineje karalysteja pamuse ziurovu rekorda.
  • TNA lockdown isankstiniai bilietu pardavimai puikus, per pirmaja savaite parduota 1K bilietu, kaip manote ar sis lockdown pateisins fanu lukescius?
  • Na ir sios savaites zvaigzde Chavo! kaip jis jums?
  • Na, jis man ir labai nepatiko.Galvojau, kad stilius bus kažkas panašaus kaip Umaga. Nelipo prie Priceless, jau išanksto galėjom tikėtis to, kad bus išspirtas lauk. Na, o kai išėjo iš komandos, tai ir nebebuvo kur kišti jo.
  • Na, Borne tai tikrai geras wrestleris.Kovas jo žiūriu susikaupes :) Po sugryžimo spėju persikels i Raw.Kaip ir praaitais metais, apsikeite High-Flyeriais SD su Raw, tai spėju čia bus kažkas panašaus.
  • Manau TNA negali dar konkuruot su WWE.Kaip ir kažkas sakė, kol pasauli purto ekonominė krizė, tai žmonės rinksis tai kas geriau - WWE, na, o TNA teks tenkintis tuom kas liks.
  • -
  • Niekuo labai neišsiskiria Chavo.Buvo gaves eterio feude Taker vs La Familia.Dabar Mid Carderis.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
  • Man keista kam sukti kazkoki storyline su tais antros kartos wrestleriais jai visa tai nieko nesibaigia? Kaip buvo pricless su dibase ir cody taip ir liko. Na manu dabar gales daugiau litu prasyti indypend federacijose gi ex WWE superstar, duok dieve kad jo i tna neimtu.
  • Nudraftins kaip Kofi i raw, gaus tarpzemynini titula ir suks siokius tokius fjudus per raw. Nemanau kad jo laukia main eventerio ateitis, nera jis vinco megiamo tipo didelis ir raumeningas virukas.
  • Na tna yra sviezias brendas Ispanijoje. Vokietijoje, ju show rodomas tik apie vienerius metus. taciau nezinau koks show, ar prastoko wrestlingo impactai ar PPV macai, jai rodomi PPV macai tai galime tiketis puspilniu arenu. zinoma WWE nenurungs, bet dristi eiti su WWE Europoi 1 ant 1 jau yra sis tas. Manau abi kompanijos bus patenkintos turu rezultatais, europoje kaip zinome europa retai aplanko populiariausios wrestlingo federacijos pasaulyje. tad abu turai susilauks populiarumo.
  • Kiek skaiciau spoilerius nelabai mane zavi galimas main event

Ne į temą
    Mick vs Sting
    , taciau lockdownai nezinau del ko ar del WM karstines ar seip del palankaus zvaigzdziu isdestymo susilaukia ganetinai didelio populiarumo. Asmeniskai man as labiau vertinu BFG. Jai isvengs kruvos nevykusiu gmikiniu macu kratinio kaip Narvo karaliene, prirakinti narve, mix tag team ir t.t show gali buti puikus, ir fanai tikrai nenusivils. Na o del geru bilietu pirkimo visada dziaugiosi :) Go TNA!
  • Na tvirtas midcarderis skirtas atlikineti jobams, jokio pusho jam neprognazuociau. tubut laikomas WWE tik del garsios pavardes. Lygintant su edie jis tieisog yra garsaus brolio (ar koks ten giminystes rysis) seselis.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-03-03, 21:22

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
1. Manu atleistas is WWE, jusu nuomone?
2. Evan Borne grizta i ECW, kaip manote kokia jo ateitis laukia po sugrizimo?
3. TNA ir WWE europos turus organizuos ta pati menesi, kaip manote ar bus lygeverti kova europos rinkoje? turint omeny kad TNA jungtineje karalysteja pamuse ziurovu rekorda.
4. TNA lockdown isankstiniai bilietu pardavimai puikus, per pirmaja savaite parduota 1K bilietu, kaip manote ar sis lockdown pateisins fanu lukescius?
5. Na ir sios savaites zvaigzde Chavo! kaip jis jums?

1. Nei Priceless, nei matomai apskritai WWE nepritapo, atleidimui neturiu jokių priekaištų, IMO protingas sprendimas.
2. Na, jis į RAW buvo grūdamas, neabejotinai tam, kad patikrinti kaip į jį reaguoja fanai ir ar turi potencialą gauti pakankamai hype, dabartinėje pozicijoje sunku kalbėti apie jo ateitį - kyla klausimas "ar lūkesčiai buvo pateisinti?" į kurį gausime atsakymą per draftus.
3. Dabartiniu metu, jokiais būdais nestatyčiau TNA kaip konkurento WWE, praktiškai bet kur, kas liečia reitingus ir populiarumą.
4. Beveik kiekvienas TNA PPV - monetos metimas, žinome, kad jie GALI padaryti gerą ppv, žinome ir, kad be vargo gali viską sugadinti, netgi geriausioms aplinkybėms ir didžiausiam potencialui esant :)
5. Dabartiniu metu stovi šalia main feudų ir turi potencialą į juos įsitraukti, tačiau tai manyčiau neatsitiks, nes jis dabar yra "big boys" šešėlyje ir, bent jau šiais metais, aš jam prognozuoju ne daugiau, nei kiek komiško "aukštesnės klasės" jobberio poziciją.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Sios savaites klausimai:
  • Vienas is svarbesniu tna macu per Lockdown bus:
    Spoiler'is
    jusu nuomone apie sia kova? ko tikites?
  • Kokia jusu nuomone apie Boogeyman atleidima?
  • Sklinda gandai kad Y2J per Wrestlemania gali kovoti su Hulk Hogan, jusu nuomone apie tai?
  • RVD tures 9 kovas tokiose europos salyse kaip: Belgija, Prancuzija, Sveicarija. Kokia jusu nuomone apie RVD tura po europa?
  • Kaip manote kur nuves Nigel/Ric Flair storyline. Ar gerai kad rick pasirodo indy lygose?

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
2.Na jis man kaip ir niekad nebudavo idomus,ir man nepatikdavo tas jo kratimasis,tai manau nepasigesiu,bet kiek internete esu mates komentaru tai daugeliui jis patiko...o siaip tai manau gerai ,kad atleido,nes jis tik pinigus melzia ir nieko nedaro,nebent sliekus valgo.
3.Hmmm,kaip jau kazkada minejau ,kad manau butu kvaila pastatyti y2j vs hogana,dabartini nevykeli vs didiji no selleri,na zinot y2j kalba kalba,ir pralaimi amzinai ringe,o su hoganu tai viskas ir taip aisku,beje cia gi wrestling news sake ,kad hoganai beveik 100% nebus WM nes jam ten kazka tikrins ir pns.
4.Na nezinau,kazkodel negirdejau apie jo tura,bet man butu geriau jai jis tiesiog griztu i wwe ir tiek.
5.EDIT:Tarkim kolkas nieko ,praziopsojes galvojau ,kad apie rico sunu kalbama ;)

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-11, 19:37

Unbroken

• nMo nariai
26
1. Jaučiu, kad bus mačas - tragedija. Dviejų "senukų" pasispardymas, bet tikiuosi, kad Mick Foley pabus tūnantis žvėris ir ištemps įspudingą 5 žvaigždučių mačą. Tai būtų mano svajonė, bet šansai, kad taip nutiks - tik 4% iš 100%. Vis tiek laikysiu špygas už tai, kad būtų bent neblogas mačas išvystytas. Tikėtis daug neverta IMO.
2. Jo gimmick'as IMO buvo tragikomedija. Man asmeniškai nebuvo juokinga žiūrėti kaip kažkoks išsidažęs veidą vyras valgo kirminus arba kiša juos į oponento burną. Žodžiu good bye mr.Nothing. Nepasigesiu jo nė trupučio.
3. Jei tai būtų nugalėtojas jau aiškus - ir tai tikrai ne kanadietis. Nežinau, bet man atrodo, kad visą feudą laimės legendos. Šiaip nenorėčiau Hogan'o, norėčiau SCSA arba Rourke.
4. Na čia jaujam spręsti, o ne mums. Gal ir gelrai. Yra ir privalumų ir trūkumų. Tegul plečia wrestling'ą visame pasaulyje :?.
5. Įdomus gana storyline ir aš esu visu šimtu procentų už tai, kad Ric'as pasirodytų indies. Sounds good and I'm happy. Tikiuosi pateisins visus mano lūkesčius, nes tikiuosi iš to tikrai daug.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-03-10, 16:13, pasakė:

Sios savaites klausimai:
  • Vienas is svarbesniu tna macu per Lockdown bus:
    Spoiler'is
    jusu nuomone apie sia kova? ko tikites?
  • Kokia jusu nuomone apie Boogeyman atleidima?
  • Sklinda gandai kad Y2J per Wrestlemania gali kovoti su Hulk Hogan, jusu nuomone apie tai?
  • RVD tures 9 kovas tokiose europos salyse kaip: Belgija, Prancuzija, Sveicarija. Kokia jusu nuomone apie RVD tura po europa?
  • Kaip manote kur nuves Nigel/Ric Flair storyline. Ar gerai kad rick pasirodo indy lygose?
  • Na TNA kaip jau minejau ziuriu labai retai,bet kiek esu mates siuos du,tai tik telieka pritarti XxX Unbroken XxX nuomonei del dvieju "SENUKU" pasispardymo.
  • Jo gimmick jau buvo atsibodes,bet zinant ,kad yra wwe daug "superstaru" kurie buvo nusipelne atleidimo dar labiau.Galejo mano nuomone palikt Boogeyman'a kaip koki pralinksmintoja.
  • Na manau,kad sis match'as neivyks,nes girdejau ,kad Hoganas apturejo operacija ir dabar yra ne formoje.Jeigu sis match'as vis del to ivyktu manau nieko gero is jo nebus.
  • Tures tai tures linkiu jam sekmes.Ir tikekimes negaus traumos.
  • Nieko apie tai nezinau,bet tikiuosi ,kad jis ten tik daro promo,o ne wrestlina.Manau ,kad tai gerai +respect Flairui.

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
sios savaites klausimai:
  • Kaip manote del kokios priezasties mire test?
  • JBL prabilo apie pasitraukima is ringo po wrestlemanijos, ka jus manote apie tai?
  • Spoiler'is
    turbut kovos su Y2J per wrestlemania, jusu nuomone apie sia kova?
  • MITB jau zinomio visi kovotojai, ar jus esate patenkinti sios kovos dalyviais?
    5 ir 6 klausimai susija su destination X:
  • Spoiler'is
  • Spoiler'is
  • Na ir sios savaites zvaigzde Abyss, jusu nuomone apie ji kaip kovotoja?

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-03-16, 23:20

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Ne į temą
Dideliausiai dekui uz suspoilinimus! Ant 3 punko kuo greiciau dek spoiler tag'us, o 5,6 vietoj to, kad parasytum wrestleri, rasyk TNA PPV spoileris. Nors PPV dar neziurejau bet zinant tavo stiliu man jau gana aisku koke zinia slepesi po tag'ais.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
sios savaites klausimai (tikiosi kad susilauks didesnio populiarumo nei praita savaite :) )
  • Ar jus nusivyle Y2J varzovais WM 25?
  • Pagaliau sujungiami tag team dirzai, kaip manote tai geras ar blogas sprendimas tag team divizijai?
  • Danny Bonaduce kovos su Eric Yong per lockdown, jusu nuomone apie si fjuda?
  • Kaip jums ROH wrestling laidos formatas? ar tenkina jumis? Jai ne, tai kaip manote ka reiketu ten patobulinti?
  • Tna visiskai uzdraude savo kovotojam dalivauti ROH renginiose, anksciau buvo galima kovoti su salyga jai ta kova nebus rodoma per PPV, na o dabar ROH pasirasius su HDnet kontrakta, buvo visiskai uzdrausta tna kovotojams pasirodyti roh renginiose. Jusu nuomone apie si sprendima?
  • Na ir sios savaites zvaigzde Hurricane Helms. Kaip jis jums kaip imtinininkas?

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-03-24, 16:03

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26
1.-
2. Nemanau, kad tai gerai. Žinoma vertė titulų pakils, bet vis gi, arba RAW, arba SD neteks titulų - mažės komandų, arba visos į vieną divizioną bus sumestos.
3. Linksma bus stebėti šį veidą, kurį matėme realybės show. Ar man atrodo,ar TNA kopijuoja WWE (Tag team titulų mačas, dabar ir kviestinė žvaigždė bus)?
4. Viskas patiko, tik gaila laidoje trūko promos, bet tie pristatymai patiko (kartais netgi filmą primindavo). Filmavimo kokybė patiko. Šiaip gaila, kad trumpa laida, nes taip sutelpa keletas mačų, o segmentqms nebėra vietos.
5. Labai gaila, patiko man, kad MCMG pasirodydavo kartais :). Aš nusivylęs, bet TNA kaip ir galima suprasti, juk ROH dabar tampa konkurentais...
6. Eilinis, gal būt į teigiamą pusę labiau. Šiaip esu matęs keletą jo mačų, bet man jis nelabai išsiskiria iš kitų pastaruoju metu.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
1. Na manau galejo buti ir kas nors geriau, nes dabar kovos laimetojas kaip ir aiskus.
2. Nemanau, kad tai labai gerai. Tiesog manau dabar sumazes tiek tag-team machu tiek paciu komandu. Na nors tiesa pasakius ju dabar ir nera daug. Na ir tos kelios likusios komandos "gaudys" tuos tag-team titulus per visus 3 show.
3. -
4. -
5. -
6. Eilinis kovotojas. Perdaug ir neisiskiria is kitu. Anksciau buvo geriau kai jis turejo kieta gimicka.

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
1. Ar jus nusivyle Y2J varzovais WM 25?
Na nors tiek, kad senukų ne vienas, o trys, kas manau užtikrina bent jau tai, kad mačas netruks 10 min, gal įdomu iš tos pusės, kokią struktūrą kovos bus nuspręsta pateikti, nes jau dabar aišku, kad bus daugybė įsikišimų, tiek iš Flair, tikriausiai ir iš Rourke, gal dar iš ko nors. Tik sakyčiau būtų not fair, jeigu Jericho šią kovą pralaimėtų, kam yra nemaža tikimybė.
2. Pagaliau sujungiami tag team dirzai, kaip manote tai geras ar blogas sprendimas tag team divizijai?
Geras, nes WWE praktiškai dabar turi tik du realius tag teamus.
3. Danny Bonaduce kovos su Eric Yong per lockdown, jusu nuomone apie si fjuda?
Eilinė TNA nesąmonė.
4. Kaip jums ROH wrestling laidos formatas? ar tenkina jumis? Jai ne, tai kaip manote ka reiketu ten patobulinti?
Formatas IMO gana nuobodus, trūksta dėmesio wrestlerių promo, suprantu, kad ne ant to ši lyga koncentruojasi, bet vis tiek nors minimaliai sakyčiau reikia paaiškinti kas ten vyksta. Patiko gal tik, kad prieš kovą prie wrestlerių duomenų buvo finisheriai prirašyti.
5. Tna visiskai uzdraude savo kovotojam dalivauti ROH renginiose, anksciau buvo galima kovoti su salyga jai ta kova nebus rodoma per PPV, na o dabar ROH pasirasius su HDnet kontrakta, buvo visiskai uzdrausta tna kovotojams pasirodyti roh renginiose. Jusu nuomone apie si sprendima?
Eilinė TNA nesąmonė.
6. Na ir sios savaites zvaigzde Hurricane Helms. Kaip jis jums kaip imtinininkas?
Niekada per daug nepatiko nei jo promo, nei jo wrestlinimas.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
  • Norejau austino, jai ne austino tai Hulk Hogan, jai ne hogan tai bent Jerry Lawler na o gavau senuku trio. Is kovos nieko padoraus nesitikiu, ant popieriaus ji atrodo kaip potencialus worst match of wrestlemania.
  • Kadangi WWE brendai sienu nebeturi ypac komadinis divizijonas, tad dirzu sujungimas geras zingsnis, gal jie taps siek tiek vertingesni, nes pastarosius metus tag team cempijonai budavo pilki joberiai: edgeheads, Festus ir kazkas, Deuce ir domino. Atvirai pasakius net nezinodavau kas dabar yra cempijonai. gal sitas sujungimas bus pradzia tag team divizijono renesanso.
  • Na kova subuildinta padaroriai kas nemate galite paziureti cia taciau toliau is jos nieko gero nesitikiu. Gasu tna siek tiek ziniasklaidos demesio ir tiek, turbut del to ir buvo sumastyta sita kova. Vis geriau nei kokia prasta bobu kova.
  • Na ROH formatas man primena akmens amziuje rodyta bushido. Pristatomi kovotojai, parasomi titulai, sukovojama isaiskeja laimetojas ir viskas. Jau esu iprates prie WWE ir TNA formato tad man nelimpa roh formatas. reikia promo, linksmu segmentu ir kokybisko wrestlingo.
  • Konkurencija, jai manote kad tai tna nesamone, tai ar isivaizduojate kaip WWE zvaigzde cm punk kovotu ROH? Nieku gyvu WWE to daryti neleistu. Na o tna duodavo didesne laisve, bet su gautu tv eteriu, butu neprotinga savo zvaigzdem leisti kovoti ROH. Kam stiprinti konkurenta? Na o jai nori tna zvaigzdes papildomu cash tai gali varyti pakovoti i Booker T federacja, ar karts nuo karto i japonija. to tna nedraudzia.
  • Na man jis pilkas, auksciau midcardo niekada nepakils, neturiu neiko pries ji. Gal ir geras ringe, taciau, viskas kita pilka pas ji.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-03-24, 19:15

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
1 Surinko seniu saika ir tiek bus WMOY
2 Gerai , nes sumazes komandu + gal pakils Tag Team dirzu verte kuri buvo ir taip maza..
3 -
4 -
5 -
6 Daug nesitikiu , MidCart lygio , per daug neypatingas kovotojas.. Wrestlinimas gal dar neblogai , bet tuo viskas ir baigiasi..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
1.Ne.
2.Taip ,nes WWE neturi stipraus Tag Team divizono .
3.-
4.-
5.TNA tiesiog daro protinga sprendima ir tiek ,kad ir kaip mums ROH mėgėjams tai nepatiktu.
6.Nedaug aš jo mates tad pasakyti nieko negaliu.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
  • Pagaliau sujungiami tag team dirzai, kaip manote tai geras ar blogas sprendimas tag team divizijai?
  • Kaip jums ROH wrestling laidos formatas? ar tenkina jumis? Jai ne, tai kaip manote ka reiketu ten patobulinti?
  • Tna visiskai uzdraude savo kovotojam dalivauti ROH renginiose, anksciau buvo galima kovoti su salyga jai ta kova nebus rodoma per PPV, na o dabar ROH pasirasius su HDnet kontrakta, buvo visiskai uzdrausta tna kovotojams pasirodyti roh renginiose. Jusu nuomone apie si sprendima?
  • Na ir sios savaites zvaigzde Hurricane Helms. Kaip jis jums kaip imtinininkas?
Na ka,atsakysiu ir as.
1.Nenusivyliau,nes ju net 3.Tai reiskia,kad jei nors vienas atsibos,ateis kitas.Todel tikiuosi grazaus reginio ir koncentruosiuosi ties Legendomis,bei Rourke.
2.Sakyciau,kad labai geras.Nesninga tag team'ais wwe,todel wwe ir nereikalingi 2 Champai.
3.Pakartosiu ka kazkas sake-Eiline TNA nesamone.(Aisku tai tik mano nuomone)
4.Nemaciau,bet is maciusiu postu susidariau ispudi,kad nekoks.
5.Na ir kas jiems is to???ROH kolkas dar nenukonkuruos TNA,nejau gaila?Is kitos puses visikai suprantu TNA.
6.Gal susilaikysiu nuo komentaru.

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-03-24, 19:00, pasakė:

<...> nes pastarosius metus tag team cempijonai budavo pilki joberiai: edgeheads, Festus ir kazkas, Deuce ir domino. <...>
Tik noriu pataisyti, kad Jesse ir Festus niekad nelaike WWE arba World Tag Team Championship dirzu.

deep

1000

• Naujokai
0
1.Butu buwe faina jei butu buves Austin , bet legendos kurios kausis ir neprastos.Tikiuosi bus idomu :P
2. geras sprendimas bus vieni tikri tag team champ'ai WWE kompanijoje :)
3.----
4.Niekados nebuwau mates ROH bet kai praita savaite pamaciau visai patiko nu ne WWE lygis bet manau jie tikrai kils ir ziuresiu dar wiena savaitini show :) Gal riektu daugiau patiems kovotojam sneketi :) kokiu promo ar pns :)
5.---
6.dabar as isvis jo beweik nepastebiu tikiuosi bus kaip anksciau :)

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-03-24, 15:59, pasakė:

1. Tiesą sakant man šis Jericho feud'as su legendomis išvis nepatinka. Šitas feud'as kažkaip kvailai atrodo. Legendos prieš Jericho. Vis dėl to Chris'as daug kur įvertintas kaip 2008 metų wrestleris, todėl manyčiau jam turėtų būti suteiktą geresnė vieta Wrestlemanijoje. Tikiu, jog tikra garbė pabūvoti ringe su tikromis legendomis, tačiau manau, kad šis mačas bus panašus į Santino Marela vs. Honky Tonk Man per Cyber Sunday 2008.
2. Sprendimas geras. Šiuo metu WWE tag team titulai buvo bene vieni bevertiškiausių titulų WWE. Daugiausia visą dėmesį susiglemždavo tik Miz ir Morrison (šiuo metu kai vystomas feud'as išryškejo ir Colonai), taigi man toks sprendimas patinka. Bus daugiau konkurencijos tag-team divizijone.
3. Dar vienas TNA būdas padidinti šio PPV pirkimų skaičių.
4. -
5. Man tai netrugdo, kaip jau Primusas minėjo TNA ir ROH dabar tampa kaip ir kokuruojančios kompanijos taigi man tinka. Plius žinant, kad į TNA po truputį įsilieja ir Japonijos kovotojai.
6. Šiuo metu Hurricane nelabai pasižymi. Beto žinant, kad WWE dažnai daro "apkarpymus" nenustebčiau, kad ne už ilgo Helms būtų atleistas.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-03-24, 15:59, pasakė:

sios savaites klausimai (tikiosi kad susilauks didesnio populiarumo nei praita savaite :P )

1.Siaip nenusivyliau,aisku pritariu nervui ,kad 2008metu wrestleriui galetu geresne vieta parinkti,na bet reikia dziaugtis manau,kad kazka su tom legendom isvis daro...Na gal kitoi wrestlemanijoj jericho bus kur auksciau.
2.Net nezinau,cia manau bus galima spresti kai bus praejas pvz pirmas PPV kuriame jau "dalyvaus" tie titulai,o pats kolkas manau ,kad bloga ideja.Man cia skamba mazdaug kaip sujungti whc ir wwe championship,nes kiekvienas brandas manau turi tureti savo atskirus championus.O ka cia db jai unified,tai sokines pirmyn atgal.
6.Na kadangi kai pradejau ziureti wrestlinga vasara tai kazkaip lygtais jo nepastebejau,po kazkiek laiko is SmS suzinojau,kad jis turi ilgai trauma,ta va,o siaip kaip ir nemaciau jo visdar in action,tiesiog maciau tuos jo "im just saying" ar kaip ten budavo,na zodziu per daug apie ji nuomones neturiu,tezinau buvo face ,tapo heel ir cia mano zinios baigiasi.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Citata

1.Ar jus nusivyle Y2J varzovais WM 25?
2.Pagaliau sujungiami tag team dirzai, kaip manote tai geras ar blogas sprendimas tag team divizijai?
3.Danny Bonaduce kovos su Eric Yong per lockdown, jusu nuomone apie si fjuda?
4.Kaip jums ROH wrestling laidos formatas? ar tenkina jumis? Jai ne, tai kaip manote ka reiketu ten patobulinti?
5.Tna visiskai uzdraude savo kovotojam dalivauti ROH renginiose, anksciau buvo galima kovoti su salyga jai ta kova nebus rodoma per PPV, na o dabar ROH pasirasius su HDnet kontrakta, buvo visiskai uzdrausta tna kovotojams pasirodyti roh renginiose. Jusu nuomone apie si sprendima?
6.Na ir sios savaites zvaigzde Hurricane Helms. Kaip jis jums kaip imtinininkas?

1. As nei dauguma kitu laukiu sito maco. Noriu pamatyti, kaip issilaike yra legendos. Ir dar domina, kaip bus del Rourkes vaidmens siame matce, ar visa laika prastoves uz ringo ribu ar daris interferenca.
2. Mano manymu tai yra gerai, nes tai nera whc ir wwe dirzu sujungimas (Neverman bloga pavyzdi dave). Poras tag team'u, ir del vieno titulo kaunasi, o ne kiekvienam brand'e po titula, ir tenka deti is oro kokias komandas, kad tik duoti priesininkus cempionams.
4. Po poros savaiciu prades aisketi rengiami feudai, manau ir segmentu atsiras, o ne bus taip, kad is lempos trauktos kovos. Bet per pirmaja savaite nieko daug ir negali ivykti.
5. Abidvi lygos prades konkuruoti viena su kita, tad viskas cia gerai.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0