Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Savaites PW ivykiu apzvalga

Temoje atsakymų: 289

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Ideja pasiskolinau is 411mania. Kur aktualius praitos savaites klausimus, PW kompaniju sprendimus aptaria tam tikri dedes. Manau cia ir tu "dedziu" tikrai atsirastu ir jie tikrai noretu isreiksti savo nuomone. skirtumas nuo 411mania triple threat butu tas kad savo mintimis apie viena ar kita sprendima pasidalintu betkuris NMO narys. Na o klausimai kurios aptarsim bus pasiskolinti is 411mania.
taigi pradekim:
  • Jeff hardy pagaliau tapo WWE cempijonu. Ka jus apie tai manote?
  • Tomko turbut bus vel ismestas is WWE, vien del to kad jis gavo trauma per dark match, kuris buvo patalpintas naujienu temoje. ka jus apie tai manote?
  • Elijah Burke ateitije gali debiutoti tna. Kaip jus manote ar tna reikia dar vieno ex wwe superstar?
  • Kaip manote kas siemet laimes Royal rumble?
  • Kokia jusu nuomone apie r-truth?

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-12-23, 01:16

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
1.Aš tai sužinojęs kiek nuliūdau, nes bent jau man Jeff Hardy ir pagrindinis titulas (šiuo atveju WWE čempiono diržas) visiškai nesiderina prie jo. Nors kita vertus žmogus yra atsidavęs ir labai mylimas fanų. Tačiau incidentai kada jis gaudavo suspendus braukia visas jo pastangas, todėl vien dėl jų jis neturėtų laikyti titulo. Didžioji dalis WWE fanų - maži vaikai, o sužinoję kodėl Hardy nekovojo 3 mėn. turbūt galvotų "Jis vartojo, kodėl man negalima?". Tikiuosi, kad Edge greitai atsiims jį atgal.

2.Jeigu Tomko iš tiesų nepranešė apie savo traumą, tada aš pilnai pritariu WWE.

3.Aš nenorėčiau išvysti Elijah Burke TNA. Man jis nepatinka kaip wrestleris. TNA turėtų nepirkti belenko kas palieka WWE. Jie tūrėtų pažiūrėti indies ir tada ieškoti būsimųjų žvaigždučių.

4.Nemanau, kad tai bus CM Punk, nes pats prisipažino, kad nuo RR turėtų prasidėti dar vienas jo title-run. Atkrenta Undertaker, Shawn Michaels. Kas lieka? Pasirinkimas nemažas. Sunku spėlioti, nes dar neaišku koks bhus rosteris. Gal Edge.
Nors pamąsčius pagrindinis pretendentas John Cena arba Batista - juk reikia ruošti Wrestlemania. Turbūt vienas iš jų laikys World title, o kitas į mačą pateks laimėjęs RR.

5.R-Truth patinka fanams ir man jis visai nieko, jo entrance tikrai geras. Charizmatiškas vaikinas. Tačiau jo stilius labiau tinka TNA (pagal mane).

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
  • Nesu as hardy fanas, gal del to mano poziuris i ji kaip WWE cempijona gali buti saliskas. Bet bukime realistai, hardis nera toks techniskas kaip HBK, Hardis nera toks iskalbus kaip Cena, Hardis nera toks charizmatiskas kaip jerico, na ir hardis nera toks standartinis raumenu kalnas kaip HHH ar Batista. visais aspektais jis yra vidutiniokas. Taip ji megsta fanai, bet anksciau ar veliau jis atsibos fanams kaip mazam vaikui atsibosta naujas zaislas. As jo nematau kaip zmogaus kuris pardavinetu wrestlemanijas. Ir tikiosi kad jo buvimas cempijonu bus neilgiau kaip 2men t.y iki no way out.
  • Na man tomko negaila, cia jau jo problemos kad darbdaviui nepranese apie trauma. taip mulkinti kompanija yra neetiska. Ir seip ka jis toi WWE nuveiks? pasitrins midcarde ir su nauja atleidimu banga butu atleistas.
  • Del burke, nemanau kad jis reikalingas tna, nebent kaip pakeitimas kokio Nesho ar Stainerio. Kaip suprantu, lax draugiskai issiskirti gali, tad main evente dziugu butu pamatyti Hernandesa ir homicide. Plius turbut grizta danielsas. tai burkes atejimas tik atimtu spota is main evento ir co maineventu. Burke reiketu pasamdyti tik tada jai jam lieptu kovoti x-div. Nes ka jau ka bet x-dv atsviezinti reiktu.
  • Na neisivaizduoju kas, reikia zmogaus kuris galetu parduoti wrestlemanija. Manau kad tai bus kazkas is SD. Nes jai planuojama programa Cena vs batista tai raw automatiskai atkrenta, Na o galvojant apie ECW vienas is relesniu varinatu butu Matt Hardy pergale RR ir gerai subukintas fjudas Brolis pries broli. fanai palaiko hardzius tad galetu nenustykti vietoi per WM. Na ir gautusi ganetinai geras WM co-main event.
  • Nepatinka man jis ir tiek, nesu as daznas WWE ziurovas, bet ka man teko matyti nieko nenustebino Man tik juokinga kad amerikieciams uztenka zodzio "whats up" ir jie jau palaiko zmogu. Na mano manimu tai bukumu virsune.

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
1. As asmeniskai dziaugiuosi hardy pergale ir man priesingai nei daugeliui jis ziurisi su title. SD jau ilga laika buvo nuobodokas ir reikejo inesti nauju veju. Be to idomiau ziureti show kai wrestleris yra over su publika.Nors Hardy ne pats iskalbingiausias ar techniskiausias- jis visada ppv main event padaro geru matchu (aisku ne vien savo deka), Paskutinieji promo tikrai idomus ir savotiski, o ringe kalbos vidutines ir to uztenka. Hardy tikrai ne pats prasciausias cempionas wwe istorijoje, paiimkim, kad ir great khali, jis gavo savo title, tik del populiarumuo indijoje, tas pats ir su hardy (amerikoje). Su tais narokotikais hardziui per daug prikisinejama, jei neklystu viena karta jis vartojo vaistus israsytus gydytojo, kurie buvo draudziami, ir jis to nezinojo. Antra karta tiesiog vaistus nuo skausmo . Daug wrestleriu turejo panasiu problemu ir Hardy tai dare,tik, kad galetu linksmint publika budamas ringe. Nereiktu pamirst, kad jis puse savo gyvenimo atidave wrestlingui.
2. Tomko man niekada nepatiko ir nerupejo. WWE geriausiu atveju butu gaves feuda del intercontinental titulo ir ji pralaimejes. Pats kaltas, kad nepranese kompanijai apie trauma. Be to wwe pradejus pushint jaunuosius talentus jis nalabai rastu vieta rosteryje. Jo lauktu D-Lo Brown likimas.
3. Jis nebuvo labai svarbus WWE, todel pilnai neatsiskleide ir as nezinau ka jis parodytu TNA. Ar nebutu tas pats kas su Bashir? Man jo debiutas TNA nelabai rupi, noreciau , kad TNA pasirasytu sutarti su Londonu.
4. Chris Jericho. Del isto galiu garantuot. IS SD/ECW niekas tikrai nelaimes. IS RAW lieka tik Jericho, na bet po batistos traumos dar gali RKO.
5. Atrodo, kad zmogus dar nera pilnai atsiskleides. Noreciau pamatyt ji ilga promo ir kova ppv. Tada galeciau spresti kanors. Dabar jokiu prblemu su juo neturiu ir tikiuosi tas incidentas prie kanados sienos nesugadins jam reikalu.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-12-23, 12:22

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Pagarba už puikią idėją Primusas :lol: Beje labai norėčiau šitoje temoje visad išgirsti Fortaz nuomonę. Manau visiems būtų įdomu paskaityti.
  • Na, kad Jeff'as tapo čempionu smagu, tačiau man nepatinka, kad taip greitai atimtas titulas iš Edge. Jis net nespėjo apsiprasti su titulu, ir žiūrovai nespėjo priprasti prie naujo čempiono. Ištikrųjų nemanau, kad Jeff laikydamas titulą gali padaryti ką nors įspūdingo. Pagaliau iškovojęs diržą jis sustos. Nebebus dėl ko kovoti. Ankščiau buvo įdomu stebėti, kaip jis bet kokia kaina siekdavo to diržo, bandydavo priešintis HHH, Kozlov'ui. Pasidarė žiauresnis. Įgavo daugiau extreme'o. Deja, tas extreme'as manau laikinas dalykas. Taigi, dabar jis pasiekė ko norėjo, ir nebeturi ko siekti. Nebebus taip įdomu jį stebėti.
  • Dėl Tomko, tai man didelio skirtumo dėl to nėra. Kol jis dar nebuvo tapęs įtakingesniu kovotoju WWE, turbūt tai nieko per daug nereiškia. O WWE aš suprantu, taip ir turėjo būti.
  • Kaip ir sakė Unbroken, TNA nereiktų griebti visų kas palieka WWE. Elijah Burke kovų nemačiau, nežinau jo lygio, todėl per daug negaliu pasisakyti, bet manau, kad TNA jo nereikia. Jeigu į TNA prieis daug naujokų, pasidarys šioks toks chaosas. Reikia juos rinkti atsargiai. Negriebti bet ko, ir bet kada.
  • O, Royal Rumble. Per RR bus mano PW siuntimosi, ir domėjimosi metinės! O, kas laimės net nežinau. Jei Orton'as nelaimės kovos prieš Cena šitame Road to Rumble, tai daug šansų, kad Battle Royal gali laimėti jis. Būtų išties neblogai. Orton'as toliau įrodinėtų, kad ir prieš ką tektų kautis jis iškovos WHC, ir pagaliau per WM 25 laimėtų diržą. Logiška. Nematau, kas daugiau galėtų laimėti. Aišku, reiktų palikti Priceless, o manau tai neproblema. Kad ir per Royal Rumble Orton'as išmestų juos abu.
  • R-Truth. Neesu aš matęs jo TNA. Tik vieną kartelį žiūrint TNA: Ultimate matches. Šeip jis toks autopilotas. Daro veiksmus atitinkama tvarka, kaip Cena. Tik dar ne taip žiauriai. Kol tas autopilotas dar nėra atsibodęs man jis patinka. Jo veiksmai gražūs. Jis over su publika. Kartais ištikrųjų pabosta tas What's Up? bet gerai, kad jį netaip dažnai kiša į eterį.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-12-23, 02:16, pasakė:

Ideja pasiskolinau is 411mania. Kur aktualius praitos savaites klausimus, PW kompaniju sprendimus aptaria tam tikri dedes. Manau cia ir tu "dedziu" tikrai atsirastu ir jie tikrai noretu isreiksti savo nuomone. skirtumas nuo 411mania triple threat butu tas kad savo mintimis apie viena ar kita sprendima pasidalintu betkuris NMO narys. Na o klausimai kurios aptarsim bus pasiskolinti is 411mania.
taigi pradekim:
  • Jeff hardy pagaliau tapo WWE cempijonu. Ka jus apie tai manote?
  • Tomko turbut bus vel ismestas is WWE, vien del to kad jis gavo trauma per dark match, kuris buvo patalpintas naujienu temoje. ka jus apie tai manote?
  • Elijah Burke ateitije gali debiutoti tna. Kaip jus manote ar tna reikia dar vieno ex wwe superstar?
  • Kaip manote kas siemet laimes Royal rumble?
  • Kokia jusu nuomone apie r-truth?
Ideja gera (beveik puiki), tik klausimas - ar apsiimsi visa laika tuo (kas butu sveikintina), ar cia trumpalaikis entuziazmas?
Mano mintys siai savaitei:
1. As jau isreiskiau mintis siek tiek anxciau - jei butu tiesiog numete dirza jam, be jokio build'o, su mintim "tiesiog pavyko... pagaliau" - tai butu blogai.. Bet dbr buvo ispletotas jo gimick, jam paduotas mikrofonas, ir leista pasireiksti. Nebutina buti dievu kokioje nors vienoje srityje, arba buti dieviskesniu tam tikroje srityje nei kitose. O be to, Hardy yra "Risk taker", ko neturi pvz CM Punk, ar Jericho - t.y. turi jis isskirtinumu, taciau ne tokie, kaip Hart technical wrestling, ar Rock iskalba. Taciau call me crazy, bet reikia atskristi is Menulio, kad kaltini zmogu tuo, jog jis nekovoja taip gerai kaip Michaels, ar nekalba kaip Austin ar Rock - jie isskirtiniai talentai :)
2. Cia as uzsikabinciau uz zodzio "turbut" - o kandangi niekas neaisku, pasitaupysiu ilgas diskusijas - Tomko galetu buti panaudotas labai sekmingai kaip Umaga/Khali - subuildintas/rebuildintas ir lengvoj formoj maitinamas kam nors.
3. Nerealu!!! Jegike.. Dbr tetruksta paimti Funaki, nes jo gimickas jau isbleso (nors apie tai garsiai nekalbama), ir per kita PPV paskelbti kova "Best ex-wwe wrestler", kuri butu "Legal papers, proving that this superstar is the best ex-wwe wrestler in this company - paper on a pole outside of terror dome match". Negalite pykti - Cross the Line :)
4. Reiketu ziureti, kas paskutiniais metais nera laimejes.. Tai yra tik Hardy ir Edge. Aisku kalbu apie Jeff. Is vienos puses manau kad Jeff turetu laikyti dirza iki WM norint nesugriauti Jeff itikinamumo. Is kitos puses - pelningiau ir naudingiau yra tada, kai i WM dirzo vaikosi Face.. :(
5. Na jis tvarkingai selina - tai "naujokui" WWE retas dalykas :( Pamenu, kad skaiciau naujienose, kad gavo rekt nuo Vince del to, kad per daug sellino viename pirmuju matchu.. :( O visumoje - WWE dar nemaciau jo normaliame 1on1 matche. T.y. 5-8 min **-**1/2 nepavadinciau normaliu matchu. Bet manau ne Ron kaltas, o laiko limitas.

p.s.

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-12-23, 11:16, pasakė:

• Na man tomko negaila, cia jau jo problemos kad darbdaviui nepranese apie trauma. taip mulkinti kompanija yra neetiska. Ir seip ka jis toi WWE nuveiks? pasitrins midcarde ir su nauja atleidimu banga butu atleistas.
    ...
  • Nepatinka man jis ir tiek, nesu as daznas WWE ziurovas, bet ka man teko matyti nieko nenustebino Man tik juokinga kad amerikieciams uztenka zodzio "whats up" ir jie jau palaiko zmogu. Na mano manimu tai bukumu virsune.
Idomu, kad primame poste sakai, kad gavo per Dark Match (kas, jau atrodo isaiskejo, yra netiesa), o antrame jau kalbi teisingai :(
T.y. Atrodo, kad yra taip: Tomko turejo uzsilikusia trauma, ir apie ja nuslepe pasirasydamas kontrakta. Per dark match'a tai labiau islindo.

Del R-Truth - "amerikieciams uztenka zodzio "whats up" ir jie jau palaiko zmogu" - anot taves, dbr uztektu man iseit face vaidmenyje, surekti "what's up", ir as gauciau palaikyma koki gauna R-Truth? :( Nemanau :( Esme tame, kad zmogus tryksta charizma. O vertinant visa tai ka jis turi - as manau jo visu savybiu visuma yra geresne uz Jeff Hardy savybiu visuma :(

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Del tolimesnes temos pletojimo, manau kad tesiu sia rubrika, atsirado zmoniu kurie norejo isreiksti savo nuomone tad ju nepavesiu. Nera jau klausimu parasimas toligus sizifo kanciai 5minutes ir klausimai parasyti :)
Na o del the truht "whats up" neteko gyventi man amerikoi, tad nepazystu as ju kulturos, bet ka matau per telika kai zmogus saukia "whats up" ir visi pradeda jaustis kaip 9 danguj as to nesuprantu. Man tai atrodo kaip avinu banda, gal kitem priesingai.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-12-25, 02:38

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-12-25, 03:37, pasakė:

Del tolimesnes temos pletojimo, manau kad tesiu sia rubrika, atsirado zmoniu kurie norejo isreiksti savo nuomone tad ju nepavesiu. Nera jau klausimu parasimas toligus sizifo kanciai 5minutes ir klausimai parasyti :)
Na o del the truht "whats up" neteko gyventi man amerikoi, tad nepazystu as ju kulturos, bet ka matau per telika kai zmogus saukia "whats up" ir visi pradeda jaustis kaip 9 danguj as to nesuprantu. Man tai atrodo kaip avinu banda, gal kitem priesingai.
Dar karta klausiu - manai jei as ir tu sauktume "what's up" - jie irgi jaustusi kaip 9am dangui?
Esme, kad R-Truth yra zmogus-xarizma.

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-12-25, 11:59, pasakė:

Dar karta klausiu - manai jei as ir tu sauktume "what's up" - jie irgi jaustusi kaip 9am dangui?
Esme, kad R-Truth yra zmogus-xarizma.
Ne į temą
Nezinau neturejau progos 10k miniai pasakyti "whats up" :)

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-12-25, 13:51, pasakė:

Ne į temą
Nezinau neturejau progos 10k miniai pasakyti "whats up" :)
Ne į temą
O tai jau yra issisukinejimas, kuris grindziamas apsimetimu, kad nezinoma, kuo skiriasi zodis "manyti" nuo zodzio "zinoti" :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Tikiuosi Primusas nesupyks, bet savaite jau praejo ir reikia padiskutuoti :rolleyes: :

1.Pasirode gandai, kad Christian Cage arteja link kontrakto su WWE. Ko galima tiketis? Kokie jusu nuomone, galimi feudai?

2.John Cena varzovu per RR tapo
(Monday Night RAW Spoiler 08-12-29)
Spoiler'is
Ka apie tai manote?

3.Batista trauma. Ko tikites? Pvz. kaip Cena dalyvaus netiketai RR ir laimes.

4.Mick Foley planuojamas in-ring debiutas per PPV Genesis. Jau mateme kaip jis "kapojosi" su Angle, Booker T, Steiner, Nash per praejusi iMpact. Ko tikites is jo kaip is wrestlerio?

5.Ka manote apie Chyna incidenta?

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-12-30, 16:00

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Jei Cage pasirašytu kontrakta, būtų gerai, kad sudarytu teama su Edge, bet jaučiu tai neimanoma.
Spoiler'is
(SPOILER: WWE RAW 2008-12-29)

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-12-30, 19:28
+ 20% uz 19 ir 20 taisykliu pazeidima.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąfanatix, 2008-12-30, 18:22, pasakė:

Jei Cage pasirašytu kontrakta, būtų gerai, kad sudarytu teama su Edge, bet jaučiu tai neimanoma.
Spoiler'is
(SPOILER: WWE RAW 2008-12-29)

****** ** *********!!!!!! SPOILER TAGUS DARYK!! Blemba, susispoilinau...

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-12-30, 19:29
+ 20% uz 10 ir 11 taisykliu pazeidima.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
1. Nežinau. Suprantu, žmogui gal tikrai reikia pinigų, bet manau WWE jis nieko daug nepasieks. Užsiliks mid-card'e. TNA jam sektųsi geriau. Tik taip manau, gali būt kad klystu.
2. RAW :
Spoiler'is
3. Traumos traumos traumos. Pastaruoju metu visus kausto traumos. Ir žinote ką manau. Kaltas Vincas. Jis tikrai per aukštai kartelę kovotojams iškėlė. Jie nebegali palaikyti tokio tempo, tenka vartoti skausmą mažinančius vaistus ir t.t. Tai prasidėjo jau seniau, o dabar matomos pasekmės. O kas gali įvykti - nieko. Su Batista jokių didelių feud'ų nebuvo planuojama, tai nemanau, kad kasnors stipriai pasikeis.
4. Nemanau, kad iš jo galima ko nors tikėtis įspūdingo. Jis jau per senas kautis. Visos pasekmės po jo darbo WWE liko iki dabar, ir nemanau, kad jis gali ką nors parodyti. Beje jis jau senai kada buvo ižengęs į ringą kautis. Manau tai bus tik vienkartinė kova. Vėliau jis vėl bus tik "shareholder".
5. Nieko nemanau. Žmogaus jau senai nebematome PW. Paprasčiausiai atsitiktinė nelaimė. Galbūt neapgalvotai pasielgė maišydama medikamentus su alkoholiu, tokios ir pasekmės.

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-12-30, 18:37

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2008-12-30, 13:55, pasakė:

Tikiuosi Primusas nesupyks, bet savaite jau praejo ir reikia padiskutuoti ;) :
Ne į temą
Nieko pries kad dedate klausimus, sia savaite 411mania triple threat buvo metu aptarimas, na o mes metus
aptareme rinkimu temoje. Tad ir neverciau ju klausimu.
  • visu pirma gaila kad cristian paliko tna, pirmoji jo metu puse iki lockdown buvo puiki, sukosi main evente rimti fjudai. Na o antroji puse fjudai su bubom tikrai sukino. Gerai yra tai, kad jo spota uzimti gales kas nors is tna jaunimo, tikekimes kad ne pensininkai. Kalbant apie jo karjera WWE, tai jis butu sviezias veidas, daug nauju fjudu. Manau kad midcarde, ar uper midcarde tikrai suksis. O gal jo 2009 metai bus tokie saunus kaip y2j. Galvojau kai jerico gris uzsmirs jis mid carde ir tiek. Na as noriu cristijanui palinketi tokiu pat sekmingu ateinanciu metu, kaip sie buvo y2j.
  • O ne, dar vienas kreivas macas su to overrated wrestleriu. jai tris zvaigzdes ispaus bus stebuklas. Bet ziurint is kitos puses, tai jerico dalivaus RR ir tikrai butu puiku kad jis laimetu ta kova. visi mes puikiai zinom kad per RR retainins syna, tad geriau pakisti po jo ta nevykeli nei dar karta jobinti
    Spoiler'is
    Synai. Macas bus prastas, bet kam tai rupi? gi visiems terupi rr kova ir kas ja sias metais laimes.
  • Nieko nesitikiu, norejau wm main evento syna vs batista, cia tarsi butu supaprastintas, net labai supaprastintas the rock vs ostin variantas. Nors nera to blogo kas neiseitu i gera, pailsesim nuo batistos, nuo jo vienodu macu.
  • Is foley nezinau ko tiketis, paskutini karta kai ji maciau ringe buvo nuostabus macas Egde vs foley per 22 wrestlemania. nezinau as kokia jo forma, net nebepamenu kaip jis ringe atrodo. zinoma mace su styles, kurt angle ar joe galima tiketis daug. bet jai foley kovos su pensininkais tai galesi pasiruosti prastu macu virtinei.
  • nelabai domejausi to incidentu, bet ka zinau tai atrodo kad moteriskei depresija prasidejo. Na buna taip wrestleriams, gerai kad jai nenutiko taip kaip su benua.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-12-30, 22:56

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
1. Dziugu, kad cege grizta is wwe, nes tna jau padare viska ka galejo - pasieme 2 world titulus, iskele jaunima, turejo daug geru matchu. O karjera galetu baigt nors su 1 world titulu wwe. Manau jis grizes bus sumaitintas hardziui per no way out, po to dalyvaus wm kopeciu matche ir tada prasides didysis jo pushas. Tikriausiai kitais metais taps main eventeriu ir pasiims world title. Tikiuosi SD jo pushui netrukdys HHH. Noreciau, kad jam sektusi kitais metais kaip Y2J, aisku jis tiek daug nepasieks, nes nera toks didelis veidas wwe kaip jericho, bet vistiek tikiuosi is jo daug. Siaip ar taip kazkur skaiciau, kad jis patinka bookeriams ir vincui, todel neturetu nusimest midcarde. Del feudu tai jie praktiskai galimi su bet kuo, bet butu idomu matyt E&C v.s Hardys tesini.
2. Na kova gal pasieks 3 zvaigzdutes, nebent wwe vel pasiskolins Russo ir turesim nerealu matcha. Siaip kovos nugaletojas aiskus, nebent wwe sugalvos koki greita scenariju JBL ir cenai iki wm. Tarkim JBL kaip nors per rr laim titula, bet cena po to iskarto laimi rr, per kita raw isnaudoja savo galimybe kautis del titulo ir ji atsiema. Ar kasnors panasaus. Bet cia jau nerealus variantas. Istikruju tas matchas niekam nerupi, visi laukia rr matcho.
3. Man visiskai nerupi batista, be jo man raw tik geresnis. Tikiuosi nebus kaip su cena, jo grizimas per rr, ejimas i wm me ar kasnors pns. Noreciau, kad jis griztu po wm. Ta visu minima kova Batista v.s Cena per wm butu vienas didelis fail ir tikrai neprilygtu austin v.s rock.
4. Foley jau senokas, turi daug traumu, bet kazkodel manau, kad tna jo i matcha bereikalo nekistu. Todel tikiuosi gerai subookintos/ispudingos kovos.
5. Na as dar pwr neziurejau kai buvo chyna ( kaip tikriausiai ir visi like nmo.lt nariai). Zinoma matciau daug irasu su ja, bet ji man nelabai aktualus zmogus. Aisku, tokie atsitikimai nuspejami, nes wrestleriai dazniausiai neturi kitos profesijos ir po karjeros baigimo neturi ka veikt ,visi draugai/pazistami gyvena toli, jie negali adaptuotis. Manau kiekvienas wrestleris turetu turet antra profesija, nes neaisku kaip kerjera baigsis.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-12-30, 22:46

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąNervas, 2008-12-30, 18:37, pasakė:

3. ... Batista jokių didelių feud'ų nebuvo planuojama, tai nemanau, kad kasnors stipriai pasikeis.
How about Cena vs Batista for the Belt? :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąNervas, 2008-12-30, 18:37, pasakė:

4. Nemanau, kad iš jo galima ko nors tikėtis įspūdingo. Jis jau per senas kautis. Visos pasekmės po jo darbo WWE liko iki dabar, ir nemanau, kad jis gali ką nors parodyti. Beje jis jau senai kada buvo ižengęs į ringą kautis. Manau tai bus tik vienkartinė kova. Vėliau jis vėl bus tik "shareholder".
kaip wikipedia sako foley gimes 1965 liepos 7 diena 43 metai jam. Jo bendraamziai HBK, Undertaker, booker t. tad sakyti kad jis per senas gan drastiska, turint omeny kad arti 50metu esantis neshas, stingas, staineris dar wrestlina. Nesu mates as daug foley kovu tad nezinau koks jis yra in ring. vienintele kova kuria jo maciau tai buvo wreslemania 22. ten jis kovojo gerai. reiketu cia kokio forto ar maliok nuomones, jie gal labiau susipazine su foley galimybemis ringe.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-12-31, 00:12

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Fley yra geras, kai jis yra formoje.
Joje jis nebuvo nuo matcho su Orton'u laiku. Ir tas pats matchas irgi - ne daug nuo Folio gabumu priklause jo kokybe. Psichologija ryskiai is anksto sudeliota, tradicianiai Folio ziaurumai + spot'as kur Ortonas krenta ant tacs'u.
Berods po to jis dar turejo pusetina feuda su Flair, ir WM matcha su Edge. Pastarasis irgi buvo smarkiai is anksto bookintas - daugelio vertintas kaip MOTYC man jis nepaliko gero ispudzio, nes matchui uzsibaigti su spear through flaming table reiketu 20+ minuciu, o ten berods buvo ~16. T.y. irgi matchas is anksto sudeliotas gan smarkiai, kas siais, smarku, laikais, prie gero neveda.
Visumoj pasikartosiu - Foley geras tada, kai jis formoje, ir bookeriai gerai dirba.
Tai apie jo pirma matcha TNA galima pasakyti tik tai, kad:
1. is jo minimaliai galesim ivertinti Folio forma. Vertinant: begima, smugiu selinima, tradicinius, non-Floey bump'us. Nes visa kita (ypac Foley-style-bumps) neparodys jo formos.
2. kadangi jis kovos berods 3 vs 3, tai niekas TNA is jo ir nesitiki geros formos. Antraip gan didele zvaigzde butu panaudota prasmingiau.
O jei kalbet apie jo perspektyvas uz sio matcho (kuris nuo Foley priklauso nedaug) ribu.. Manau Abyss arba Joe - du pramingi pasirinkimai, ir nors geras matchas butu su Angle, bet nereiketu daryti ex-WWE-based matchu.
Ar matchai pries Abyss arba pries Joe butu daugiau nei geri, priklauso nuo:
1. Foley motyvacijos. Manau jis jos turi, nes jo pask matchas WWE - su Hornswaglle, ar kaip jis ten rasosi.
2. Nuo to, kiek Russo leis patiems kovotojams is anksto kurti matcha + improvizuoti. T.y. palikti viska wrestleriams.
3. Nuo to, ar kitas wrestleris stifintu - kuo daugiau tikroviskumo, tuo Foley matchai geresni.

Apibendrinant: siame matche Foley padarys 1-2 bump'us, kaip pagrinda jo singles matchui. Singles matchas.. TNA.. :) 50/50.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
As tikiu, kad tai paprasciausia apsilimo kova Foley, kuri neturtu buti ispudinga, ypac kai turime sesiu zmoniu tag'a. Cia jis turi paprasciausiai apsiprasti su grizimu i ringa - tvirtai tikiu, kad tikra Foley pamatisim singles matche toliau, nes zmones kurie mazdaug seke Mick karjera, arba bent mate Beyond The Mat filma, zino kad Foley jauciasi LABAI atsakingas pries gerbejus ir nori, kad jie paliktu arena/isjungtu televzorius nesigailedami savo pinigu, nepriklausomai nuo to ka jam reieks padaryti, kad tai uztikrinti. Pripazinkim, Mick niekad nebuvo pasakiskas technikas, bet turejo vezima nuostabiu matchu, kadangi kompensavo savo auksciau vidutiniu in-ring work igudzius kazkokiais spot'ais/bump'ais, ypac kai po laipsniu, toliau zlugdant savo kuna, jo galimybes mazejo. Zodziu as manau siame matche manau, kad jis padirbes "geram" matchui, o ateities singles matche isijungs savo maksimumui ir padovanos mums ****+ matcha.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąDZT, 2008-12-30, 22:43, pasakė:

Siaip ar taip kazkur skaiciau, kad jis patinka bookeriams ir vincui, todel neturetu nusimest midcarde.
Na butu idomu pamatyti saltini, kadangi Christian negalejo prasimusti WWE organizacijoje pro tas "stiklines lubas" butent del to, kad Vince McMahon asmeniskai nemate jame auksciau midcardo zvaizdes :) Butent tas faktas, kad Vinnie nemegsta klisti, gali gresti Christian organizacijos ateityje, nes McMahon gali noriai/nenoriai vel uzkirsti jam kelia i ME, kad tik galetu pasakytu "as taip ir galvojau".

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-12-30, 18:45, pasakė:

• Is foley nezinau ko tiketis, paskutini karta kai ji maciau ringe buvo nuostabus macas Egde vs foley per 22 wrestlemania. nezinau as kokia jo forma, net nebepamenu kaip jis ringe atrodo. zinoma mace su styles, kurt angle ar joe galima tiketis daug. bet jai foley kovos su pensininkais tai galesi pasiruosti prastu macu virtinei.
Ne į temą
O tu nematei foley per Vengeance kai buvo 5 matchas del wwe dirzo tada buvo mcmahonas mires ir numire Benoit

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2008-12-31, 15:07

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-12-30, 23:52, pasakė:

How about Cena vs Batista for the Belt? :)
Planuojamas Cena vs. Batista buvo tik per WM, o aš kalbėjau apie Batistos artimiausius feud'us. Lyg nebuvo jokių BIG! planuojamų. Aišku pas WWE booker'ius nebuvau - nežinau, bet iš naujienų šaltinių taip sprendžiu

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąNervas, 2008-12-31, 15:27, pasakė:

Planuojamas Cena vs. Batista buvo tik per WM, o aš kalbėjau apie Batistos artimiausius feud'us. Lyg nebuvo jokių BIG! planuojamų. Aišku pas WWE booker'ius nebuvau - nežinau, bet iš naujienų šaltinių taip sprendžiu
As to nepateikiau kaip fakto, tiesiog skaiciau kazkokiam uzsienio pw forume. Siaip ,manau, cage'ui buvo likes 1 zingsnelis iki maineventerio pozicijos ir po metu nuo isejimo is wwe jis butu gaves world title, gal net uzemes edge'o vieta.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąDZT, 2008-12-31, 19:53, pasakė:

As to nepateikiau kaip fakto, tiesiog skaiciau kazkokiam uzsienio pw forume. Siaip ,manau, cage'ui buvo likes 1 zingsnelis iki maineventerio pozicijos ir po metu nuo isejimo is wwe jis butu gaves world title, gal net uzemes edge'o vieta.
Abejotina, nes Christian singles run'as nebuvo toks geras kaip Edge, dar likus berods dviems metams iki jo isejimo.
Edge turejo programa su Angle ir turejo programa su Hogan, veliau turejo programa su HBK - zodziu jis turejo rimtesnius feud'us, nei Christian, ir, galima sakyti, buvo beveik zymiai labiau ruosiams ME shot'ui nei Christian.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0