Primusas, 2008-12-23, 02:16, pasakė:
Ideja pasiskolinau is 411mania. Kur aktualius praitos savaites klausimus, PW kompaniju sprendimus aptaria tam tikri dedes. Manau cia ir tu "dedziu" tikrai atsirastu ir jie tikrai noretu isreiksti savo nuomone. skirtumas nuo 411mania triple threat butu tas kad savo mintimis apie viena ar kita sprendima pasidalintu betkuris NMO narys. Na o klausimai kurios aptarsim bus pasiskolinti is 411mania.
taigi pradekim:
- Jeff hardy pagaliau tapo WWE cempijonu. Ka jus apie tai manote?
- Tomko turbut bus vel ismestas is WWE, vien del to kad jis gavo trauma per dark match, kuris buvo patalpintas naujienu temoje. ka jus apie tai manote?
- Elijah Burke ateitije gali debiutoti tna. Kaip jus manote ar tna reikia dar vieno ex wwe superstar?
- Kaip manote kas siemet laimes Royal rumble?
- Kokia jusu nuomone apie r-truth?
Ideja gera (beveik puiki), tik klausimas - ar apsiimsi visa laika tuo (kas butu sveikintina), ar cia trumpalaikis entuziazmas?
Mano mintys siai savaitei:
1. As jau isreiskiau mintis siek tiek anxciau - jei butu tiesiog numete dirza jam, be jokio build'o, su mintim "tiesiog pavyko... pagaliau" - tai butu blogai.. Bet dbr buvo ispletotas jo gimick, jam paduotas mikrofonas, ir leista pasireiksti. Nebutina buti dievu kokioje nors vienoje srityje, arba buti dieviskesniu tam tikroje srityje nei kitose. O be to, Hardy yra "Risk taker", ko neturi pvz CM Punk, ar Jericho - t.y. turi jis isskirtinumu, taciau ne tokie, kaip Hart technical wrestling, ar Rock iskalba. Taciau call me crazy, bet reikia atskristi is Menulio, kad kaltini zmogu tuo, jog jis nekovoja taip gerai kaip Michaels, ar nekalba kaip Austin ar Rock - jie isskirtiniai talentai
2. Cia as uzsikabinciau uz zodzio "turbut" - o kandangi niekas neaisku, pasitaupysiu ilgas diskusijas - Tomko galetu buti panaudotas labai sekmingai kaip Umaga/Khali - subuildintas/rebuildintas ir lengvoj formoj maitinamas kam nors.
3. Nerealu!!! Jegike.. Dbr tetruksta paimti Funaki, nes jo gimickas jau isbleso (nors apie tai garsiai nekalbama), ir per kita PPV paskelbti kova "Best ex-wwe wrestler", kuri butu "Legal papers, proving that this superstar is the best ex-wwe wrestler in this company - paper on a pole outside of terror dome match". Negalite pykti - Cross the Line
4. Reiketu ziureti, kas paskutiniais metais nera laimejes.. Tai yra tik Hardy ir Edge. Aisku kalbu apie Jeff. Is vienos puses manau kad Jeff turetu laikyti dirza iki WM norint nesugriauti Jeff itikinamumo. Is kitos puses - pelningiau ir naudingiau yra tada, kai i WM dirzo vaikosi Face..
5. Na jis tvarkingai selina - tai "naujokui" WWE retas dalykas
Pamenu, kad skaiciau naujienose, kad gavo rekt nuo Vince del to, kad per daug sellino viename pirmuju matchu..
O visumoje - WWE dar nemaciau jo normaliame 1on1 matche. T.y. 5-8 min **-**1/2 nepavadinciau normaliu matchu. Bet manau ne Ron kaltas, o laiko limitas.
p.s.
Primusas, 2008-12-23, 11:16, pasakė:
- Na man tomko negaila, cia jau jo problemos kad darbdaviui nepranese apie trauma. taip mulkinti kompanija yra neetiska. Ir seip ka jis toi WWE nuveiks? pasitrins midcarde ir su nauja atleidimu banga butu atleistas.
...
- Nepatinka man jis ir tiek, nesu as daznas WWE ziurovas, bet ka man teko matyti nieko nenustebino Man tik juokinga kad amerikieciams uztenka zodzio "whats up" ir jie jau palaiko zmogu. Na mano manimu tai bukumu virsune.
Idomu, kad primame poste sakai, kad gavo per Dark Match (kas, jau atrodo isaiskejo, yra netiesa), o antrame jau kalbi teisingai
T.y. Atrodo, kad yra taip: Tomko turejo uzsilikusia trauma, ir apie ja nuslepe pasirasydamas kontrakta. Per dark match'a tai labiau islindo.
Del R-Truth - "amerikieciams uztenka zodzio "whats up" ir jie jau palaiko zmogu" - anot taves, dbr uztektu man iseit face vaidmenyje, surekti "what's up", ir as gauciau palaikyma koki gauna R-Truth?
Nemanau
Esme tame, kad zmogus tryksta charizma. O vertinant visa tai ka jis turi - as manau jo visu savybiu visuma yra geresne uz Jeff Hardy savybiu visuma