Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-01-31, 14:42
2009-02-01, 15:43
P.S Jau beveik isprasiau Kyo pa e-fedinti kartais (jei pavyks nenustebkite ,kad as rasysiu daugiau kalbu nei jis).
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-02-01, 15:45
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2009-02-01, 20:06
2009-02-02, 23:12
2009-02-20, 22:51
- Answer pasakojo, kad gyvenimas BWE dabar yra nuostabus. "Taip tai yra fantastika. Kolkas skinu pergales ir gyventi BWE yra smagu. Mes su sunumi pagaliau gyvename grazu, ramu viengungiu gyvenima. Jis treniruojasi akademijoje, as siekiu aukstumu BWE. Viskas kolkas klostosi cia puikiai. Tesiu savo pergaliu serija ir noriu ja pratesti dar daugiau. O kas liecia BWE aukstumas tai turbut jau zinote apie ka as.... PPV ir Elimination Chamber. Esu rimtai nusitaikes i cempiono titula ir zadu ji iskovoti" - sake penkis kartus ivairiu lygu cempionas Answer.
- Answer paskelbe, kad jo antroji knyga jau iseis netrukus. "Mano knygoje liko sudelioti paskutinius gabalelius. Knyga isvysite jau tikrai netrukus ir busite nustebinti, kad ji greit isvys pasauli. Knygoje pasakoju apie NME ir BWE laikus. Apie gyvenima dabar ir trumpas zvilgsnis i ateiti. Tikiuosi jums patiks" - sake knygos autorius Answer.
2009-02-21, 09:42
1.Sick Extreme Kyo vs Naciai vs Crackomania(NME Tag Team championship)
2.Sick Extreme Kyo vs Jason Clue.
3.Sick Extreme Kyo vs Crackomania vs Xnitro and Impact.
4.Sick Extreme Kyo vs New Age Destroyers.(BWE Tag Team championship)
5.Sick Extreme Kyo vs Naciai.
6.Sick Extreme Kyo vs Marcus Ulliveri Union(CoolMan,Impact and Narmoneto)
*Sick Extreme Kyo apie turninima feisais:
-Norejome gryzti prie savo istaku ne prie tu vyruku kurie keikia visus vadina save geriausiai ,o tu kurie svaido juokelius ir vadina save geriausiais, prie to gimicko del kuriu musu gyvenimas lygose pagerejo.
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2009-02-21, 14:52
+ Pasklido gandai, kad Jason Clue gali palikti BWE. Manoma, kad jis gavo pelningą kontraktą iš kitos federacijos kuri siekia jį prisivilioti. Todėl neaišku ar JC išbus iki šio BWE Pay-Per-View. Tai reiškia, kad Jason gali nedalyvauti Elimination Chamber mače. Jis pats atsisakė komentuoti šią situaciją. Tačiau vienam reporteriui visgi pavyko jį prakalbinti šiuo klausimu. Jason sakė "Aš nesu pasiruošęs palikti dabartinę savo kompaniją ir artimiausiu metu to tikrai nebus."
+ Jason Clue tam pačiam žurnalistui papasakojo ką mano apie Mysterious Man:
- Aš pažadu, kad kai aš sužinosiu kasj is per vienas - sužinos visas pasaulis. Žiūrėkite artimiausius show ir gal būt aš atskleisiu jo tapatybę kai nuplėšiu tą apgailėtią kaukę.
+ JC apie šių dienų BWE rosterį:
- Įspudingas yra dabartinis BWE rosteris. Pilna žvaigždžių, žvaigždučių. Jei Impaler, Damane ir The Silencer nebūtų išėję rosteris būtų dar įspudingesnis. Žinoma Impaler grįš, bet dabar jo šiek tiek trūksta. Jeigu dar BWE pavyktų pasirašyti sutartis su St.Wallero, Bottom ar dar kuo nors būtų jėga.
2009-02-21, 16:36
Jordan Derek Interview:
Žurnalistas:-Aš stoviu čia su dabartiniu Tag Team čempionu Jordan Derek. Taigi sveikas, Jordanai.
JD:-Laba diena.
Žurnalistas:-Kaip sekasi?
JD:-Kaip matai neblogai. Turiu čempiono diržą ant peties ir kas ryt atsikėles kai jį pamatau mano nuotaika iškart pagerėja.
Žurnalistas:-Ką galvojate apie sekmadienio kovą? Tikitės laimėti?
JD:-Na sekmadienį reikės į kovą įdėti darbo tai tikrai. Kadangi priešinintai ne iš kelmo spirti. Bet žinoma reikės stengtis kovoti ir gal laimėsim.
Žurnalistas:-Ką manote apie savo varžovus The Enemy?
JD:-Kaip ir sakiau jie yra daug daugiau patyrę už mus, Mr.Hardcore - Jam ši kova bus tarsi stichija tad mums laimėti yra nedaug šansų, o Refresh tai yra mano nuomone didžioji tos komandos dalis.
Žurnalistas:-O ką jūs manote apie savo partnerį Destiny?
JD:-Tikrai atletiškas vyrukas, tik karjeros pradžioje jau iškovojo savo pirmą titulą. Jis labai stengiasi kovot ir po kiekvienos kovos jis darosi vis stipresnis todėl jo galimybes čia BWE yra tikrai didelės ir jis gali daug ko pasiekti.
Žurnalistas:-Kiek laiko jūs manote išlaikysite savo titulus.
JD:-Žinoma norėčiau išlaikyti kuo ilgiau, bet kaip bus taip bus.
Žurnalistas:-TLC mačas jums priimtinas?
JD:-Taip. Jug vis dėl to reikia išbandyti ir kažką naujo, įdomesnio. Nesikausiu aš visada paprastuose mačuose ir manau jei laimėsim šį mačą Mr.Hardcore nebegalės save laikyti tokiu Hardcore.
Žurnalistas:-Kaip jums General Manager??
JD:-Kaip ir visiems kovotojams jis yra labai geras. Tikrai jei ne jis nebūtų kažkokių įdomesnių kovų.
Žurnalistas:-Ar jus veikia ekonominė krizė?
JD:-Kaip ir visus žmones ji mane tai pat liečia, bet kol turiu gerą algą nesiruošiu ieškoti naujo darbo. Nors žinoma reikės - pasitrauksiu.
Žurnalistas:- Ką dabar veiksite?
JD:-Ką veiksiu? Na mes su Destiny dabar už pusvalandžio turim susitikti treniruočių salėje.
Žurnalistas:-Ir paskutinis klausimas: Jei ne paslaptis gal galite pasakyti kas jus treniruoja?
JD:-Na tai nėra paslaptis, tas žmogus kovojo BWE ir jis sudarė EBT. Jo vardas Xnitro.
Žurnalistas:-Keista žinant kas bus jūsų varžovai. Viso Jordan.
JD:-Iki.
2009-02-23, 17:24
Kzkas, 2009-02-23, 14:20, pasakė:
Ne į temą | O mr. Hardcore parase kad cempionai pralaimes ir todel Cempionai turejo pralaimeti? |
2009-02-23, 18:05
Citata
cia gerai.. Zygi buvai geresnis Gm nes pergale duodavai ane? vieni laimi kiti pralaimi.. reikia moketi su tuom susitaikyti. Tavo bedos.. BWE nesugrius del taves vieno
2009-03-01, 20:58
Atlikus issamesnius tyrimus paaiskejo kad tauma nera tokia sunki kaip buvo tiketasi, taciau smulkios operacijos prireiks. Spejama kad ringe Contra nesirodys 2-3 menesius.
Šį pranešimą redagavo Hunter: 2009-03-02, 17:08
2009-03-02, 22:54
John Rambo apie savo planus
- Visų pirmą aš paimsiu koki nors antraeilį titulą, tada galbūt jei pasitaikys neblogas komandininkas paimsiu komandini auksą. Kai visi supras, kad aš nenugalimas, tada aš pasiimsiu pagrindinį diržą.
John Rambo apie Refresh knygą
- Knyga tikras bullshit. Dauguma faktų klaidingi. Šio dalyko, net nepavadinčiau knyga. Reklamos auka...
John Rambo apie Mr.Hardcore traukimasį iš lygos ir kitus pabėgusius nevykelius
- Žmonės kurie patyrę pralaimėjima bėga iš lygos yra visiški asilai. Būtent tokius man patinka tramdyti, naikinti. Pažadu, kad lygi 2010 nelyks neivieno tokio "kovotojo".
John Rambo apie naująjį čempioną
- Anšver? Again? Nesuprantu, kas dedasi toje lygoje, kad niekas nesugeba sustabdyti kažkokio Anšver? Nieko... Ateis laikas.
John Rambo apie steroidus.
- Taip, tenka jų pavartot. Raumenis augintis nėra laiko, treniruojuosiu technika, tokius nevykelius kaip Brutal, Coolmen dabar patiesčiau per 10sec.
2009-03-02, 23:54
BoXiX, 2009-03-02, 22:54, pasakė:
- Žmonės kurie patyrę pralaimėjima bėga iš lygos yra visiški asilai. Būtent tokius man patinka tramdyti, naikinti. Pažadu, kad lygi 2010 nelyks neivieno tokio "kovotojo".
Mr.Hardcore: Del tokiu kaip tu galiu labai greit grist
2009-03-03, 18:46
I watch:
I don't watch:
2009-03-03, 22:46
- Answer iskovojes sestaji savo karjeros titula oficaliai ji paskyre savo mokytojui Fujin Dembel garbei (R.I.P)
- Answer apie karjeros pabaiga - "Mano fanai gali buti ramus. Karjeros pabaiga dar nenusimato. Kolkas jauciuosi labai gerai. Geriau nebuna, taciau ivairus gyvenimo posukiai gali pastumeti link karjeros pabaigos, taciau gyvenant sia diena ir mastant apie rytoju tikrai nesiruosiu trauktis." - sake Answer.
- Answer apie savo sunu - "Praejo nemazai laiko kai jis pradejo treniruotis. Ir galiu pasakyti tas vaikis turi talenta. Galbut tik as pasitrauksiu, o butent jis pasirodys ringe ir pakeis mane. Answer Jr... svajoju apie ta diena kai jis izengs i ringa. Tikiuosi jis aplenks net mane" - opmtimistiskai kalbejo Answer.
- Apie titulo laikyma ir artejanti ppv - "Tai bus bomba! Esu isitikines. Man nesvarbu ar per ppv as ginsiu titula ar kovosiu paprastoje kovoje. Man bus didziule garbe dalyvauti tokiame renginyje ir karjeroje tureti dar viena grazu prisiminima. Ir tai didziausia dovana man, kad galesiu girtis savo anukam, kad dalyvavau tokiam renginyje ir kovojau. Ne tik kovojau... bet ir nugalejau!!.. tai zinoma perspejimas mano varzovams"
2009-03-04, 20:28
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0