Answer naujienos
Answer nezada trauktis is BWE federacijos ir tikisi toliau kautis sioje federacijoje. "Buvo galvojimas pasitraukti i sali, ypac po to kai mano katinas mire, taciau gyvenimas tesiasi toliau ir reikia zvelgti i ateiti" - dabartine situacija komentavo Answer
Answer prisipazino, kad darbai su antraja jo knyga kolkas is vietos nejuda. "Knyga teko siek tiek atideti i sali. Turiu daug reikalu o ir gyvenimas BWE nera lengvas. Cia reikia kautis kiekviena savaite ir rasyti antraja knygos dali turiu mazai laiko" - sake Answer.
Answer papasakojo apie savo seimynini gyvenima. "Tokia cia ir seima. As ir sunus. Niekada neturejau zmonos, o sunus atsirado dar labai senai na bent jau pasaulyje atsirado. Tie kurie mano gyvenimu domisi zino kad vos pries pora meteliu Answer jaunesnysis sutiko savo teva. Gyvenam mes gerai, o as antrosios puses vis dar neturiu. Sunu treniruoju ir asmeniskai o taipogi jis pradejo lankyti ir Fujin Dembel Wrestlingo Akademija. Tikiuosi jis seks mano pedomis ir galiausiai pranoks mane." - optimizmo nestokojo Answer.
Ir galiausiai Answer paskutine naujiena yra ta, kad Answer planuoja apie title shoto isnaudojima. Kaip sako Answer jis jau nusprende kada tai ivyks, taciau zinoma nieko neatskleidzia. "Taip. Title shot'as turetu buti panaudotas, taciau kaip kur kada negaliu sakyti, patys zinote kodel. Ar tai bus svarus pasirinkimas mano ar ne as darysiu viska kad titulas atsidurtu ant mano peties, jus galite mane kaltinti, galite ne, taciau mane visi puikiai pazysta as tai padarysiu netikeciausiu budu ir nesvarbu kaip, taciau tik tam, kad tiksla pasiekti"