Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Naujienos

Temoje atsakymų: 189

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Citata

Ka manote apie TNE GM Steffan Hamann ?
Ka as galiu manyti apie ji? Jis yra eilinis mano darbuotojas , su siektiek pakrikusia psichika , kas is tiesu buna labai daznai naudinga , nes jis sugalvoja kokia nesamone ir rizikuoja , taip atnesdamas ne menkus pinigus , bet kokiam verslui. Nors kaip minėjau jis yra viena is mano darbo priemoniu kaip ir visi sioje federacijoje esants wrestleriai..

Steffan Hamann i tokius pasisakymus atsake - "Koks dar eilinis jo darbuotojas? Jis jau nebezino kaip mums pakenkti tad pradeda kalbeti nesamones. Jis isivaizduoja esas BWE Chairman of The Board nors yra vieno brand'o GM ir labiausiai prisibijo musu brand'o kuris gali aplenkti jo ir bus po visu geru bizniu nes litai keliaus i TNE puse."

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-01-02, 22:38, pasakė:

- W2J palieka SNF dėl neatsakingo bookerių darbo. W2J sako: - SNF yra didėlė išmatų krūva. Labai norėjau patekti į TNE, bet progos nėra, tad išeinu kovoti indy.

Ne į temą
Ištikro palieku BWE, dėl kivirčio su refresh. Po lose dar mane išdurnino biški ir pavadino jobberiu, tad aš įsižeidžiau ir palieku SNF.

Ne į temą
tai ateik i TNE...

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2009-01-02, 22:47

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Ne į temą
Aš ten bookinu :)

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Damane pasitraukia is SNF:
Esu nepatenkintas chaosu kuris apeme sita lyga. Viskas kas joje yra, dabar griuna. As palieku skestanti laiva, ir pabandysiu surast lyga kur viskas butu gerai suorganizuota. Galbut grysiu tada, kai viskas vel taps stabilu.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimądomaz, 2009-01-18, 13:39, pasakė:

Damane pasitraukia is SNF:
Esu nepatenkintas chaosu kuris apeme sita lyga. Viskas kas joje yra, dabar griuna. As palieku skestanti laiva, ir pabandysiu surast lyga kur viskas butu gerai suorganizuota. Galbut grysiu tada, kai viskas vel taps stabilu.
Ne į temą
Na palieki tai palieki,tiktai manau galima butu nesitraukti is skestancio laivo ,bet bandyti ji padaryti vel plaukianciu.Jei visi dabar prades trauktis tai numirs ir BWE,kaip numire NME.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-01-18, 13:44

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-01-18, 13:43, pasakė:

Ne į temą
Na palieki tai palieki,tiktai manau galima butu nesitraukti is skestancio laivo ,bet bandyti ji padaryti vel plaukianciu.Jei visi dabar prades trauktis tai numirs ir BWE,kaip numire NME.
Ne į temą
Man apskritai nepatinka e-fed sistema dabartine. Dabar yra apie 10 bukeriu, ir visas sou gaunasi ne tai kad vientisas, idomus su idomiais storylainais kurie apima visa federacija, bet gaunasi tiesiog paprastos kovos. Kai raso vienas zmogus, tai jis visas kovas, backstagus "suklijuoja" ir padaro ta sou idomu skaityti. O kai raso keli zmones, tai gaunasi suplesytas i skutelius lapas, kuriame nera nieko idomaus.
Dar vienas dalykas del to bukeriu daugumos tai yra tas, jog jei vienas zmogus jusu tarpe neatlieka pareigos, tai visi turi kenteti nuo to.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą
Pilnai suprantu Domą, ir nei kiek nesistebiu... tai gali būti ne pirmas lapas nukritęs nuo BWE medžio...

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-01-18, 14:05

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne desimt zmoni. O tik du SNF raso :?

Na aisku tada.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Domai> jo, bėk, o kai bus viskas gerai - grįšk. Patinka man tokie. Gal dar pranešt,kai viskas susitvarkys?

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
nepyk. Neturiu nieko asmeniska. Tiesiog sakau, jog man nelabai patinka sita sistema, ir nesinori cia kovot kolkas.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Hm... Galvoji su NME buvo kitaip? Beje.. dauguma iš bookeriu yra 8tokai arba anksčiau tik Danielius 7tokas. Vienam žmogui rašyti šou kiekvieną savaitę yra beprasmiška..

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Beto, pridesiu prie Boxix. Jog pora savaiciu ir issisemsi. Per menesi parasyti apie 12 kovu kurios butu skirtingos, intriguojancios ir panasiai nera lengvas darbas ;)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
as nesakau, kad reiketu rasyti vienam zmogui visas kovas. as sakau, kad reikia jog sou VALDYTU vienas zmogus, kuriam kas nors gali parasyt kovas, taciau tas zmogus turi viska suderinti su idomiais segmentais, jisai turi planuot idomius fjudus ir t.t.. norint padaryt gera sou, neuztenka parasyt kovas.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimądomaz, 2009-01-18, 17:51, pasakė:

as nesakau, kad reiketu rasyti vienam zmogui visas kovas. as sakau, kad reikia jog sou VALDYTU vienas zmogus, kuriam kas nors gali parasyt kovas, taciau tas zmogus turi viska suderinti su idomiais segmentais, jisai turi planuot idomius fjudus ir t.t.. norint padaryt gera sou, neuztenka parasyt kovas.
Ne į temą
tai žmogau, iškart nebėk iš lygos. Davei patarimą - ok. Gal bookeriai pasistengs įgyvendint. Kodėl iškart bėgi lauk? Juk taip iškart viskas nepasidaro. Davei patarimą, gal jis bookeriams padės ir jie pradės taip daryti. Patariu, pabūk dar bent kelias savaites.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
sujunkit vel lygas kartu.. man visai patiko jos dvi atskiros bet dabar kai daug nepatenkintu junkit vel i viena..

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Sick Extreme gyja gana sparciai. Buvo mineta ,kad jis praleis 5-4 menesius be wrestlingo ,po to sklido gandai ,kad visus metus ,bet dabar aisku ,kad uz 3-4 menesiu viskas turetu susitvarkyt. Tuo tarpu su Kyo reikalai prestesnis jis grysti gali mazdaug Birzelio pabaigoje.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-01-20, 20:31, pasakė:

sujunkit vel lygas kartu.. man visai patiko jos dvi atskiros bet dabar kai daug nepatenkintu junkit vel i viena..

As juk sakiau, kad sudas is to gausis

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Answer naujienos

Answer nezada trauktis is BWE federacijos ir tikisi toliau kautis sioje federacijoje. "Buvo galvojimas pasitraukti i sali, ypac po to kai mano katinas mire, taciau gyvenimas tesiasi toliau ir reikia zvelgti i ateiti" - dabartine situacija komentavo Answer
Answer prisipazino, kad darbai su antraja jo knyga kolkas is vietos nejuda. "Knyga teko siek tiek atideti i sali. Turiu daug reikalu o ir gyvenimas BWE nera lengvas. Cia reikia kautis kiekviena savaite ir rasyti antraja knygos dali turiu mazai laiko" - sake Answer.
Answer papasakojo apie savo seimynini gyvenima. "Tokia cia ir seima. As ir sunus. Niekada neturejau zmonos, o sunus atsirado dar labai senai na bent jau pasaulyje atsirado. Tie kurie mano gyvenimu domisi zino kad vos pries pora meteliu Answer jaunesnysis sutiko savo teva. Gyvenam mes gerai, o as antrosios puses vis dar neturiu. Sunu treniruoju ir asmeniskai o taipogi jis pradejo lankyti ir Fujin Dembel Wrestlingo Akademija. Tikiuosi jis seks mano pedomis ir galiausiai pranoks mane." - optimizmo nestokojo Answer.
Ir galiausiai Answer paskutine naujiena yra ta, kad Answer planuoja apie title shoto isnaudojima. Kaip sako Answer jis jau nusprende kada tai ivyks, taciau zinoma nieko neatskleidzia. "Taip. Title shot'as turetu buti panaudotas, taciau kaip kur kada negaliu sakyti, patys zinote kodel. Ar tai bus svarus pasirinkimas mano ar ne as darysiu viska kad titulas atsidurtu ant mano peties, jus galite mane kaltinti, galite ne, taciau mane visi puikiai pazysta as tai padarysiu netikeciausiu budu ir nesvarbu kaip, taciau tik tam, kad tiksla pasiekti"

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Answer naujienos
  • Answer nezada trauktis is BWE federacijos ir tikisi toliau kautis sioje federacijoje. "Buvo galvojimas pasitraukti i sali, ypac po to kai mano katinas mire, taciau gyvenimas tesiasi toliau ir reikia zvelgti i ateiti" - dabartine situacija komentavo Answer
  • Answer prisipazino, kad darbai su antraja jo knyga kolkas is vietos nejuda. "Knyga teko siek tiek atideti i sali. Turiu daug reikalu o ir gyvenimas BWE nera lengvas. Cia reikia kautis kiekviena savaite ir rasyti antraja knygos dali turiu mazai laiko" - sake Answer.
  • Answer papasakojo apie savo seimynini gyvenima. "Tokia cia ir seima. As ir sunus. Niekada neturejau zmonos, o sunus atsirado dar labai senai na bent jau pasaulyje atsirado. Tie kurie mano gyvenimu domisi zino kad vos pries pora meteliu Answer jaunesnysis sutiko savo teva. Gyvenam mes gerai, o as antrosios puses vis dar neturiu. Sunu treniruoju ir asmeniskai o taipogi jis pradejo lankyti ir Fujin Dembel Wrestlingo Akademija. Tikiuosi jis seks mano pedomis ir galiausiai pranoks mane." - optimizmo nestokojo Answer.
  • Ir galiausiai Answer paskutine naujiena yra ta, kad Answer planuoja apie title shoto isnaudojima. Kaip sako Answer jis jau nusprende kada tai ivyks, taciau zinoma nieko neatskleidzia. "Taip. Title shot'as turetu buti panaudotas, taciau kaip kur kada negaliu sakyti, patys zinote kodel. Ar tai bus svarus pasirinkimas mano ar ne as darysiu viska kad titulas atsidurtu ant mano peties, jus galite mane kaltinti, galite ne, taciau mane visi puikiai pazysta as tai padarysiu netikeciausiu budu ir nesvarbu kaip, taciau tik tam, kad tiksla pasiekti"

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
  • Jordan Derek turnino į Face

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Answer naujienos
  • Answer komentaras per pasibaigusio PPV spaudos konferencija: "Jus viska matete savo akimis. Answer buvo isleistas pirmas i ta garda su Rose kartu ir nuo pat pradziu stovejo iki pat pabaigos. Ar kazkas buvo kalbama apie pasalinius zmones? Man buvo paskelbta devyni vardai apie kuriuos as viska isstudijavau ir tai man leido islikti iki pat galo. Taciau po velniu kas buvo anas zmogus? As jo nezinojau ir zinoma tai buvo labai didelis netiketumo faktorius kurio kazkiek gal ir tikejaus, taciau jau labai viskas buvo keistai. Esme tame, kad as nuo pat pradziu iki pat pabaigos likau tame ringe, taciau pritruko akimirkos. Taip as budamas toks ringo vilkas turiu keleta variantu kas tai galetu buti. Ar tai naujas zmogus? Ar tai kazkas is griztanciu kovotoju? Mane vercia manyti, kad tai vienas kazkuris itin garsus kovotojas griztantis po seip pasitraukimo, traumos ar ilgu atostogu. Spejau prazvelgti vaizdo irasa kaip jis eina i ringa, kaip jis kovoje ringe. Netgi is eisenos galime atspeti zmogu. Si karta viska buvo padaryti sunku, taciau sprendziant is to kaip kovesi ringe as turiu viena varianta ir nutuokiu kas tai gali buti" - sake Answer.
  • Answer pagaliau pats prakalbo del savo galimybes persikelti i TNE: "Kolkas visa BWE valdzia manes nelabai tenkina. Kiek turejau ziniu, zinau, kad i BWE zada ateiti kazkokie du revoliucionieriai kazkuriam laiko tarpe. Nezinau ar kelsiuos i TNE ar busiu vis dar SNF dalis, taciau noretusi matyti aktyvesni GM musu lygoje. Kiek girdejau GM turetu atsistatydinti ir turetume isvysti naujaji. Jeigu reikalas nesikeis, Answer veidas atsidurs TNE lygoje"

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Refresh kuriam laiko pasitraukia is wrestlingo.. Refresh prase netrinti jo profilio is rosterio.. - Taip as pasitraukiu , kodel? Tiesiog nezinau , norejau pasitraukti dar iki PPV , bet negalejau to padaryti , nes buvau championas.. Zinokite as dar griziu ir parodysiu kas cia bosas - sake Refresh
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Xnitro iseina is Gm ir is kart prie jo prisistato zurnalistas:
Zurnalistas:Xnitro ko buvote pas GM
Xn:Paprasiau kad mane atleistu ,nes matau manes neklauso turejau kovoti nors man yra trauma ir man nereikia kur as butu vien pralaimetojas ,didysis joberis.Man nereikia tu pinigu kurios man skiria GM kad pralosciau kova ir pasako kad eik kovok nepaziurejas i mano bukle ,todel mane jau uzkniso nenori kad as kovociau GM nebunie ,tiesiog as buvau kaip senas vilkas sukurias storyline kur Gm sutiko,bet paskui persigalvojo ir ikiso mane i si suda ,todel as dingstu is sitos meslames.Dar noreciau palinketi Mr.Hardcore sekmes ir kad jo norai issipildytu ir kad jis kada nors butu Championas.Jis veltiskai dirba stengiasi ,o Gm visai i tai nekreipia demesio todel dar karta sekmes ir kantrybes kurios as jau nebeturiu cia.Sekmes ir tau zurnaliste ziurek kad niekas netrektu i galva todel ir sportuok.
Xnitro pasiemes lagamineli ,ideda ji i masina ir iseda ir isvaziuoja.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Blem, juk jus TNE dalis, ten ir rasykit, cia man visiskai neidomu :)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Man tai jau juokas ima. Kaip jie budami TNE kovotoja, raso naujienas i SNF temas :)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0