Interviu su GM (Dechuan Carloso Harris)
Sveiki.
Klok viska i akis.
BWE federacija atsidare vos pries pora savaiciu , bet jau spejo ikurti du brandus , kaip manote kas leme tokia sekme?
Zinoma , kad , as tik as sukuriau sia imperija , tik as priverciau , cia ateiti kovotojus. Stai paziurekite po FEE uzsidarimo , Damane niekur nekovojo kaip manote kieno tai nuopelnas , kad jis atejo cia? Taip pat po FEE užsidarymo Jason Speed irgi niekur nekovo , kaip manote kas ji pakviete? Zinoma as jo nekviečiau savo branda , nes zinojau , jog tada TNE bus per silpnas ir nei vienas zmogus neis ziureti ju show taip mes patirsime nuostoliu , todel apmastydamas viska vienu ejimu i prieki (ka darau visada) nusprendžiau ji perkelti butent ten , nes jai ne jis zmones tikriausiai taip gausiai neitu i TNE show (jau išparduoti beveik visi bilietai.) Ir velgi kaip manote kieno tai nuopelnas?
Tai norite pasakyti , kad jus esate verslo genijus?
Siais laikais zodis genijus yra labai nuvalkiotas , taip pat as nenoriu prisimti sau tokio garbes , nes jai ne mano draugai , kurie padejo man ikurti sia federacija , tikriausiai mes cia nekalbetume , o tu butum be darbe. Is tiesu as dekoju savo draugams , kad jie buvo su manimi , padejo ikurti sia federacija , bet žinoma as esu pats svarbiausias , siame versle. Pagalvokite kiek wrestleriu liktu be darbo jeigu nebutu manes? Juk tai visa abiturijentu klase , kuri man nesa pinigus , ir daro mane turtintu.
Norite pasakyti , kad savo wrestleriams mokate centus?
Tikrai ne , mano wrestleriai uždirba labai nemazai , stai The Maniac gauna 50 000 per savaite , ar jus isivaizduojate paprasta zmogu gaunanti tiek pinigu ? Zinoma ne! As paprasčiausiai norėjau padidinti trinti tarp geru kovotoju todel atidariau nauja branda , suradau jam GM ir ten issiunciau visas siuksles , neskaitant keleto kovotoju (nes jai ten ju nebutu TNE butu bevertis) kai kuriuos ten issiunciau net pries ju vale , bet cia jau man spresti , ar jie bus SNF ar TNE
Tai norite pasakyti , kad TNE visada bus antrinis brandas?
Tik is dalies tap , nes vis delto jie gali patobuleti ,gali issauti , galu gale jie gali tapti championais. Bet ten matau tik tris gerus kovotojus Impaler , Jason Speed ir Refresh manau ant ju ir turetu stoveti TNE jei vienas is ju gaus trauma populiarumas kris jai gaus du , kris dar labiau , jai gaus visi trys i TNE show nebus del ko eiti. Bet as nenoreciau , kad TNE patirtu nuostoliu , nes tada nemazai wrestleriu liktu be darbo , nors kai kurie griztu i SNF , bet tokiu butu nedaug , nors kita vertus is dalies TNE yra musu konkurentai.
Jums svarbiausia tik pinigai?
Tikrai ne , jai man butu svarbu pinigai , as nemokeciau tokiu sumu wrestleriams , as nedaryčiau titulu is aukso , as nemokeciau tau uz tai , kad imi interviu , as nekviesčiau Legendu i wrestlinga ( nes jos kainuoja daugiausiai ) as ugdyčiau jaunus kovotojus , as pabranginčiau bilietus , as nedalinciau nemokamo maisto Show metu , as nedalinciau pinigu labdarai , as gyvenčiau tik sau.
Kaip manote kas bus pirmieji TNE championai?
Kas bus Tag Team championai dar nezinau , nes komandu kaip ir nera. Continental titulas jau si show mano nuomone turetu atitekti jaunam ir perspektyvem Mister Hardcore , o pagrindinis titulas manau atiteks Impaler , nes Jason Speed yra ne formoje , taip pat jis labai susenes , o Impaler yra irodes , kad gali kovoti , siuo metu jis manau yra savo karjieros Zenite. Nors jo pralaimėjimas del Action titulo rodo , kad jis nera toks stiprus kaip visi mano , tad istiesu intriga del TNE Federation titulo bus isties didele , kas man labai patinka..
Damane grizo i wrestlinga ka tai galetu reiksti?
As manau tai gali reiksti kelis dalykus , pirma jam pritruko pinigu ismoketi skolas uz BFZ , antra jis nenori užsiauginti pilvo todel eina kovoti , trecia jis nori parodyti , kas yra tikras wrestlingas , nes jaunieji kovotojai , nejaucia pagarbos senesniems kovotojams ir daznai juos peikia galbut jis nori atkersyti uz tai , is tiesu as nezinau.. Kai kviečiau ji grizti su juo buvo gan sunku susisiekti , bet kai susisiekiau jis iskart sutiko grizti , net nepaklause , kiek uždirbs pinigu tiesiog iskart pasirase sutarti. Jos net neskaites , vadinasi jis visdar myli wreslinga (sypsosi)
Ka manote apie TNE GM Steffan Hamann ?
Ka as galiu manyti apie ji? Jis yra eilinis mano darbuotojas , su siektiek pakrikusia psichika , kas is tiesu buna labai daznai naudinga , nes jis sugalvoja kokia nesamone ir rizikuoja , taip atnesdamas ne menkus pinigus , bet kokiam verslui. Nors kaip minėjau jis yra viena is mano darbo priemoniu kaip ir visi sioje federacijoje esants wrestleriai..
Kiek laiko titula laikys The Chain?
Kiek tiksliai jis laikys titula , as negaliu pasakyti , bet as matau sis titulas jam labai tinka , bet jis dar jaunas , perspektyvus , jo geriausios dienos dar ateityje. Zadu jam pasiusti sioki toki isbandyma jai ji išlaikys vadinasi jis tikrai kietas jai ne , jis skystakiausis , kas tai bus per išbandymas kolkas dar paslaptis tai suzinosite artimiausiuose show.
Damane išleido sioki toki laikrastuka , kaip manote ar Damane dar gali pritraukti pilnas sales zmoniu , ka darydavo seniau?
Jeigu Damane stengsis ir nores , jis gali atvesti i sale tiek zmoniu ir tiek pinigu , kad jus net neisivaizduojate , as is tiesu nezinau , ar Damane dar neprarado savo Show Men igudziu , bet jis jau pirma diena išleido laikrašti , o tai reiskia , kad jis tikrai pasiruoses daryti viska , kad gautu titula , pritrauktu kuo daugiau zmoniu , išgarsintu SNF , o ka veiks tada as nezinau..
Ka galetumete pasakyti apie savo narkotiku vartojima?
Ka , ka tokiu? Narkotiku vartojima? Tu galvok ka sneki nes greit neteksi darbo ir skrisi va pro tas duris , net nespejusi paskyti aciu . As nevartojau jokiu narkotiku , ten paprasčiausiai buvo vaistai nuo slogos..
I BWE Federacija atejo daug Legendu ar nemanote , kad jos nesugebes , išgarsinti BWE , kaip kazkada išgarsino savases federacijas?
As galėjau pasikviesti kalna legendu , kurios kazkada buvo zvaigzdes ,garsenybes , ju trosko visos federacijos. Bet as nenorėjau atidaryti seneliu namu todel pakviečiau vos pora savo laiku zibejusiu legendu kurios padetu pastatyti BWE , bei , kad išmokytu jaunosios kartos kovotojus kautis taip kaip kaunasi jie ir kolkas man puikiai sekasi. Jaunieji jau dabar tampa championais , pirmas pavizdys The Chain sis vyrukas sugebėjo išmesti visus is ringo ir tapti championo , antras pavizdys The Maniac , sis jaunas , perspektyvus kovotojas jau dabar sugebėjo iveikti The Answer del titulo! Nors iki sio laiko Answer del titulo buvo pralaimejas vos karta! Kazkokiam Terminatorui kuris kaip greit atsirado taip greit ir dingo.. Na o stai Maniac niekur nesiruosia dingti jis siuo metu yra daugiausiai uždirbantis , bei daugiausiai pelno atnesantis kovotojas BWE.
Kokias perspektyvas matote TNE?
Perspektyvos kaip minėjau isties dideles , ten yra nemazai geru kovotoju (ne tokiu geru kaip SNF) tai Mister Hardcore , Impaler. Impaler jau dabar yra nemazai pasiekes , o Mister Hardcore kol kas nieko nepasieks , bet stambiausios jo pergales manau ateityje , beje jis man labai primena Refresh jaunystėje (sutapimas , bet jie susitiks jau rytoj Naujuju nakti ir kodel del Continental titulo) Tiesa , Refresh jaunystėje sekesi geriau nei Mister Hardcore , bet tik nesekmes uzgrudina didesniems laimėjimams , toks manau ir yra Mister Hardcore ateities championas..
Jeigu kovotoju smarkiai padauges ar ikursite treciaji branda?
Kolkas dar nezinau , bet tikriausiai ne , nors galbut ir ikursime is tiesu reikia sulaukti daugiau kovotoju , o tada ir galvosime , bet bent kolkas per daug plestis nesiruosiame , nes mano manymu naujoje federacijoje du brandai istiesu yra daug , žinoma dviejose branduose yra ir pliusu ir minusu , daugiau pliusu. Is tiesu apie dar didesni pletimasi sioje federacijoje dar negalvojau ir nezadu galvoti..
Kaip vertinate PPV Christmas Hell ?
Sis PPV is tiesu nebuvo blogas , bet ir nebuvo labai geras , kaip pirmasis PPV jis manau buvo isties neblogas , nors galėjome išspausti ir siektiek daugiau , bet as esu patenkintas parduotu bilietu skiaciumi , DVD pardavimais , nors kaip minėjau galėjome daugiau is antro PPV New Year's Rumble kuris beje ivyks per mano gimtadieni ( sausio 30 ) tikiuosi tikrai daugiau. Bet viskas priklauso nuo fanu patiks jiems , patiks ir man , nebus ju pinigu , nepatiks ir man..
Sekmes , ir iki susitikimu ateityje..