Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Naujienos

Temoje atsakymų: 189

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0

The Silencer Naujienu Stabas

- The SIlencer po 15 metuvedybinio gyvenimo paliko jo ex-zmona Ana. Jis pakomentavo tik tiek: "Kas prasideda turi ir pabaiga"

- Danielius Frankas iesko nauju talentu, kad suburtu komanda. Kaip Wrestling'o legenda yra pasakes "Du geriau nei vienas"

- The Silencer nusisamde pora knygu rasytoju, kad aprasytu jo gyvenima. Isleis sita knyga pora tukstanciu tirazu. Ar tik viena vienintele - to jis dar neatskleide.

- Danielius Frankas, zinomas kaip Silencer buvo pastebetas stebintis jaunima, pripazystancius ir garbinancius Stalina/. Tai jaunimo klubas/grupuote, propoguojanti tik Stalino diktatoriaus ivestus istatymus. The SIlencer stebejo ju pokalbius, veikla, ir tai kas jam padedu tobulinti ir gerinti savo wrestling'o personaza.

- The Silencer labai dziaugiasi, jog puikiai kalba kalbas, kurios visiskai atitinka jo personaza. Jis sake: "Esu labai laimingas, atrdoau kaip tikras Lavrentijaus Berijos personazas, o del issisemimo, tai zesime po poros menesiu"

- Danieliaus Franko treneris, jo tevas Benjaminas Frankas, kaip kad kai kurie zino, jog Danieliaus tevas valde ICW federacija, pateko i avarija. Niekas nenukentejo, tik tevui teks atiduoti teises pusei metu, sumoketi bauda 2000-3000 litu del vairavymo girtam ir numusus pora kelio stulpelu su atsvaitais.

Informacija parenge Danieliaus Franko atstovas spaudai - Piteris Borinsas.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
S-K-E buvo pastebėti su BWE kovotoju vakarėlyje tiesa žurnalistas neatskleidžia su kokių žurnalistas neatskleidžia nes jam už tai ,kad jis tylėtu buvo gerai sumokėta.

Sick Extreme Kyo vs Naciai vs Crackomania...Wade Keller vertinimu verta net ****1/2 tai kaškas tokio nerealaus S-K-E.

Sick Extreme Kyo tikisi ,kad GM itrauks juos i Tag Team matča.

Susan Styles prisiteisė iš Sick Extreme milijona doleriu.

Sick Extreme interviu apie jo kariera wrestlinge(Ne KeyFabe):

-Sick Extreme kaip manote ar sulauksite pusho iš BWE bookeriu?
-Viskas priklauso tik nuo mano ir Kyo darbo, gavome daug pagyrimu po praeitų segmentu su Xnitro ir Thunderiu ir kovos su jais.
-Ar galėtumėte atskleist koki feuda BWE.
-Mielai tokiai mielai reporterei kaip jus atskleiščiau ,bet darbos taisyklės neleidžia.
-Sick Extreme po debiuto NME su Kyo labai pagerinote savo fizine forma trumpai sakant nuo alaus bačkų iki Raumeningu vyruku...ar čia tik neprisidėjo steroidai.
-Tikrai nemetėme alaus mes ir reliame givenime mėgstam papramogaut tačiau steroidu nevartojame jei kaškada buvau bačka tai dabar pabusiu raumeningu vyruku o ne steroidu maišu man to užtenka ligi kaklo.
-BWE Apžvalgoje užėmėte 4 vieta ar tai jums ka nors reiškia.
-Na aišku gera kai tu esi tarp geriausiu...tačiau reikiai dirbti ,kad kita savaite saves nematytum 10 vietoje.
-Tu ir Kyo jau igijate patirties ir tarp BWE kovotoju nebesat žali visdėlto kovėtės su tokiais kovotojais kaip Naciai, o NME jus buvote fuxai(taip vadina pirmakursius dažnai aišku žinau ir tikra fuxo reikšme) ar ne keista?
-Ne visai ne...vistiek jaučiamės jauni tarp tokių kaip Answer ir Silencer.
-Ko dabar siekiate BWE.
-Tag Team titulu susikūrė keletas komandu idomu kuri bookeriu sprendimu gaus pusho na ,bet kokiu atvėju jaučiu ,kad Tag Team diržai arti nei bet kada ir aš su Kyo nežadam jų paleist.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
- Jason Clue paskelbė, kad jis lieka ištikimas NME ir jei tik ji atsikurs jo laikinasis kontraktas su BWE bus nutrauktas. Pats JC mano, kad tai artimiausiu metu tikrai neivyks.

- Jason Clue interviu sakė jog jam atsiboto tai, kad visi wrestleriai pradėjo leisti knygas. Pats išleistų tik būdamas bent 25m.

- Jason Clue gaminami marškinėliai tuoj bus pristatyti visuomenei.

- Jason Clue vakar žiūrėjo TNA iMpact arenoje.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-12-20, 17:57

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
  • Answer dziaugesi isgirdes gandus apie Jason Speed "Jason'as yra old schoolas. As pamenu koks jis buvo FEE. Ar jus esate zmogu mate wrestlinge kuris laikytu Pagrindini, antraeili ir tag team titula? Visi trys titulai?! Oh my god! Kazkas nerealaus, pamatyti ji sitoje BWE arenoje butu tikrai saunu"
  • Gandai ir toliau sklando apie FTD, sakoma, kad Answer buvo susitikes su keleta patyrusiu ir keleta jaunu ir perspektyviu kovotoju.
  • Sklinda gandas ir kalbama, kad FTD turetu sudaryti jos lyderis Answer, Xnitro ir Jason Speed.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

SENCASINGA NAUJIENA!!

Laikraščio 15 minučių duomenimis Rosy gali sukurti komandą su vienu iš BWE kovotojų. Dabar vyksta intensyvus pokalbis dėl abiejų kovotojų tikslų. California Rose sutiko tarti kelis žodžius: - Taip, iš tikrųjų kalbuosi su vienu BWE talentu dėl komandos sudarymo. Juk du geriau negu vienas. Deja, kas jis pasakyti negaliu. Jei mes susitarsime ir rasime bendrą kalbą - jūs tai sužinosite iš karto.

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
- šiandien JD(Frank Derek) gimtadienis.

Šį pranešimą redagavo -=dark-gb=-: 2008-12-20, 17:28

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Su gimtadieniu Derekai :DDD

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
  • Mr.Hardcore ir jo brolis Chris Gordon Jr. wrestlinge zinomas kaip The Thunder buvo pastebeti striptizo klube. Vyrai atrode kiek ikause.
  • Tarp BWE ir The Thunder vyksta derybos. Jei Thunder pasirasys sutarti su BWE jis sudarys komanda su savo broliu.

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-12-20, 17:50

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Ne į temą
jeigu dedam naujienas tai dekim ne po viena manyciau. ir dar ne po tokia reiksminga ;D bent jau po tris.. ir kad nors viena butu kazko verta.. ;D

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Sklinda gandai , kad Refresh zada grizti i ringa.. Siuo metu jis derasi su BWE GM del atlyginimo - Taip tai tiesa , kad as zadu grizti i ringa ir as griziu jai Harris pasiulys padorius litus - sake Refresh
Taip pat sklinda gandai , kad per BWE Show tas nepazystamasis buvo refreh - Tai tikrai nebuvau as , as nemegstu slaptumo - komentavo Refresh
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Siulau liautis rasius nesamoningas "naujienas", "sklinda gandai" ir pan. nesamones. Cia turetu buti rasomi tikri dalykai, nes tai, ka dauguma cia raso ne tik yra niekam neidomus (nes tikrumo 0), bet ir visai neprideda solidumo paciam e-fed'ui. Vieninteles normalios naujienos, kurias as pastebejau buvo apie isleistas knygas ir sudaromas komandas, nes jos yra tikros. Tarkim as dabar parasau:

Buves NME wrestleris Jonas "St." Wallerio yra BWE akiratyje. Po NME veiklos baigties paskutini karta jis buvo pastebetas pries savaite, girtas.

Kam nors tai idomu? Man atrodo, kad ne, nes tai absoliuti nesamone.

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
  • Jau jau zinote Xnitro pranese apie karjeros baigti,bet tai gali buti uzmirsta ,nes kaip buvo pakalbinti buve VCW ir NME wrestleris Cracky pakomentavo taip: -Jis buvo tikrai prislegtas nes pralosinejo viena matcha ,dar viena ,dar buvo nesekmingas NME etapas ,Zmogus tiesiog susirupino savo savo karjeros baigtimi ,bet jis sake kad negavo jokio pasiulimo is GM del baigties jis tik dabar labai uzpykes ant BWE vadovybes ,todel sake niekur nuo wrestlingo nebegs.Jis dabar labai sunkiai treniruojasi savo Sporto saleje.
  • Taipogi jis Xnitro nezino ar Gm to jo kalbos duos atskira kova ar nekeis ir jis kovos del Action title.

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2008-12-21, 08:31

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2008-12-21, 08:28, pasakė:

• Jau jau zinote Xnitro pranese apie karjeros baigti,bet tai gali buti uzmirsta ,nes kaip buvo pakalbinti buve VCW ir NME wrestleris Cracky pakomentavo taip: -Jis buvo tikrai prislegtas nes pralosinejo viena matcha ,dar viena ,dar buvo nesekmingas NME etapas ,Zmogus tiesiog susirupino savo savo karjeros baigtimi ,bet jis sake kad negavo jokio pasiulimo is GM del baigties jis tik dabar labai uzpykes ant BWE vadovybes ,todel sake niekur nuo wrestlingo nebegs.Jis dabar labai sunkiai treniruojasi savo Sporto saleje.
  • Taipogi jis Xnitro nezino ar Gm to jo kalbos duos atskira kova ar nekeis ir jis kovos del Action title.

Ne į temą
Tai gal tu apsispręsk?! ;)

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
GM yra patenkintas pirmuoju BWE PPV Christmas Hell. Taip pat GM jau dabar skaiciuoja pelna is sio PPV , kiek tiksliai jis nori uzdirbti nera zinoma. As tiesiog gaunu pinigus uz darba , kuri taip sunkiai dirbu , as normalus pilietis , kuris gauna pinigus uz darba - sake GM
GM prisipazino niekada nevartojas narkotiku , tiksliau juos vartojo jaunysteje , kada buvo durnas - as noriu gyventi ilgai , todel gyvenu sveikai - pasakojo GM.. Paprasytas pakomentuoti , kas buvo praeitame show GM atsisake

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
2008-12-28 17h 53min. mirė FnT. mama.Jai buvo diagnozuotas vėžys.FnT. tai sužinojęs užsidarė savo kambary, ir nenorėjo nieko matyti savo akyse.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
  • Po pralaimejimo per PPV Answer pasake siuos zodzius: "Pralaimejau ne as. Pralaimejo ziurkenas The Maniac. Taigi as isejau stovedamas ant koju is arenos ir pakelta galva, o ziurke buvo isveztas is arenos, kad ir su tuo titulu ant savo pilvo"
  • Answer oficialiai paskelbe, kad FTD grizta i wrestlingo versla. Zinia sukresianti visa BWE lyga, kadangi Answer jau spejo paskelbti ir FTD sudeti:
  • Our new tag team champions - Sick Extreme Kyo
  • And our new BWE member - Jason Speed
  • Also myself - Mr.Main Event The Answer
  • Answer apie FTD grizima kalbejo: "Tai ne del to, kad as pralaimejau dvikova del cempionu titulo. Tai ne del to, kad man cia sunku. Tiesiog smagumai grizta i mano gyvenima ir i kitu gyvenimus, grizimas buvo planuotas visa menesi ir ilgai jau.. Dabar kai FTD vel siame versle ji ir vel neiveikiama. Turime geriausia tag team'a, turime geriausia ir stipriausia kovotoja by himself ir turime tituluociausia nari komandoje The Answer. Ko daugiau noreti. Be jealouse motherfuckers. FTD is coming.."

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą
gal ir kiek neprotingas klausimas, bet WTF is FTD?

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Ne į temą
viena pirmuju e-fed grupuociu

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2008-12-28, 22:54

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
W2J news:
  • Will Johnson komentavo apie savo pralaimėjimą:
    - Aš ne prailaimėjau. Pralaimėjo Chris Gregory. Artimu laiku aš gausiu revanšą prieš Mr.Hardcore nesvarbu ar jis bus su titulu ar ne!
  • Smūgis su geležiniu laužtuvu nebuvo toks stiprus, kad W2J reiktu rebilituotis. Anot jo tai buvo tik apsvaigdinantis smūgis.

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2008-12-29, 09:05

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
- Pasak medikų Christmas Hell kovoje krisdamas iš ringo susižeidė petį ir sveikas jis bus tik 2009.

-Jordan teigia:Kaip ir sakiau The Chain laimėti galima, bet ne vienas prieš vieną mačuose.

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
    Kaip mano GM FTD grizo tik tam , kad iskovotu visus titulus. Stai paziurekite S-K-E jau dabar Tag Team championai , The Answer vienas is pretendentu i HW titula , Jasonas nores Action titulo. Jie tikrai megins pajimti visus titulus ir buti stipriausi BWE - Speliojo GM
    Dechuan Carloso Harris yra patenkintas , kad BWE vis labiau populiareja. Siuo metu turime tiek kovotoju , kad uztektu dviems show per savaite. Galbut meginsime tai igyvendinti. Darysime du show per savaite , bet kolkas tai tik norai , kurie kadanors galbut bus igyvendinti - svajojo GM
    GM yra patenkintas , kad i BWE Show renkasi vis daugiau zmoniu. Per PPV is savo kabineta ekrane nemaciau nei vienos laisvos vietos , tai reiskia ,kad visi bilieta buvo nupirkti , tai dziugina mane , nes kuo daugiau zmoniu , tuo didesni pinigai man - sake GM
    Siuo metu BWE skautai derasi su keletu kovotoju is "senosios eros" Taip mes kalbame su kovotojais kurie kazkada buvo didelio ryskumo zvaigzdes , bet kolkas dar niekas neaisku , todel daugiau komentuoti negaliu - komentavo GM
    GM sake , kad noretu isleisti koki nors zurnala apie BWE kuris butu leidziamas viena karta per menesi galbut dazniau , spejama tai dar labiau pakeltu populiaruma.. Zurnalas ? Ak taip apie jo isleidima taip pat galvoju , kolkas dar niekas nera aisku , galbut tai tik liks mano svajones , o galbut jau kita menesi pamatysite nauja zurnale pardavimu rinkoje - sake GM

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2008-12-29, 09:06

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
nu wa stai pagaliau kazkas idomesnio nuajienose :) nors zmogus parasho dideil straipsniuka apie naujienas o ne numeta kokia naujiena "vakar mire GM pusbrolio kate" :) ;DD

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Citata

GM Yra patenkintas , Kad BWE yra tokia populiari ir ji turi net du brandus. Is teisu tokios sekmes nesitikejau , zinoma atsirado ir kitu neigiamu dalyku , mes gavome konkurentus , toje federacijoje yra isties puikiu kovotoju , tokiu kaip : Impaler , Jason Speed , Refresh manau jie kartu ir kels visa federacija aukstyn.. Linkiu jiems sekmes , bet kartu noriu ir nesekmes - Sake Harris

Citata

Pasklido naujiena , kad SNF noredami aplenkti TNE sukure , logotipa , kolkas jis nera reklamuojamas , bet kaip zinia ekspertam jis patiko. Be komentaru - nesutiko komentuoti GM

Citata

GM vis labiau nori isleisti SNF laikrasti. Taip as noriu isleisti laikrasti ir tai tikrai bus igyvendinta , is pradziu masciau ar tai verta , daryti , bet kai atsirado konkurencija su TNE as tikrai tai padarysiu.. Kaip matote konkurencija stiprina zmones.. - idejomis dalinosi GM

Citata

Dechuan Carloso Harris derasi su keletu senu kovotoju , kad sie griztu i ringa ir pradetu kautis SNF , BWE ziniomis tie kovotojai yra : Morasi , John Garret , Naciai (Kurie ne taip seniai paliko ringa) Brantas ir Seshkius. Deruosi su senosios kartos kovotojais siulau , jiems visokias salygas , bet jusu sarase maciau Seshkiu , paskutiniu metu kai kalbejau su juo jis sake , kad jam atsibodo wrestlingas ir jis nebenori grizti.. Deja - Apgailestavo GM

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2008-12-31, 14:14

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Interviu su GM (Dechuan Carloso Harris)

Sveiki.
Klok viska i akis.
BWE federacija atsidare vos pries pora savaiciu , bet jau spejo ikurti du brandus , kaip manote kas leme tokia sekme?
Zinoma , kad , as tik as sukuriau sia imperija , tik as priverciau , cia ateiti kovotojus. Stai paziurekite po FEE uzsidarimo , Damane niekur nekovojo kaip manote kieno tai nuopelnas , kad jis atejo cia? Taip pat po FEE užsidarymo Jason Speed irgi niekur nekovo , kaip manote kas ji pakviete? Zinoma as jo nekviečiau savo branda , nes zinojau , jog tada TNE bus per silpnas ir nei vienas zmogus neis ziureti ju show taip mes patirsime nuostoliu , todel apmastydamas viska vienu ejimu i prieki (ka darau visada) nusprendžiau ji perkelti butent ten , nes jai ne jis zmones tikriausiai taip gausiai neitu i TNE show (jau išparduoti beveik visi bilietai.) Ir velgi kaip manote kieno tai nuopelnas?
Tai norite pasakyti , kad jus esate verslo genijus?
Siais laikais zodis genijus yra labai nuvalkiotas , taip pat as nenoriu prisimti sau tokio garbes , nes jai ne mano draugai , kurie padejo man ikurti sia federacija , tikriausiai mes cia nekalbetume , o tu butum be darbe. Is tiesu as dekoju savo draugams , kad jie buvo su manimi , padejo ikurti sia federacija , bet žinoma as esu pats svarbiausias , siame versle. Pagalvokite kiek wrestleriu liktu be darbo jeigu nebutu manes? Juk tai visa abiturijentu klase , kuri man nesa pinigus , ir daro mane turtintu.
Norite pasakyti , kad savo wrestleriams mokate centus?
Tikrai ne , mano wrestleriai uždirba labai nemazai , stai The Maniac gauna 50 000 per savaite , ar jus isivaizduojate paprasta zmogu gaunanti tiek pinigu ? Zinoma ne! As paprasčiausiai norėjau padidinti trinti tarp geru kovotoju todel atidariau nauja branda , suradau jam GM ir ten issiunciau visas siuksles , neskaitant keleto kovotoju (nes jai ten ju nebutu TNE butu bevertis) kai kuriuos ten issiunciau net pries ju vale , bet cia jau man spresti , ar jie bus SNF ar TNE
Tai norite pasakyti , kad TNE visada bus antrinis brandas?
Tik is dalies tap , nes vis delto jie gali patobuleti ,gali issauti , galu gale jie gali tapti championais. Bet ten matau tik tris gerus kovotojus Impaler , Jason Speed ir Refresh manau ant ju ir turetu stoveti TNE jei vienas is ju gaus trauma populiarumas kris jai gaus du , kris dar labiau , jai gaus visi trys i TNE show nebus del ko eiti. Bet as nenoreciau , kad TNE patirtu nuostoliu , nes tada nemazai wrestleriu liktu be darbo , nors kai kurie griztu i SNF , bet tokiu butu nedaug , nors kita vertus is dalies TNE yra musu konkurentai.
Jums svarbiausia tik pinigai?
Tikrai ne , jai man butu svarbu pinigai , as nemokeciau tokiu sumu wrestleriams , as nedaryčiau titulu is aukso , as nemokeciau tau uz tai , kad imi interviu , as nekviesčiau Legendu i wrestlinga ( nes jos kainuoja daugiausiai ) as ugdyčiau jaunus kovotojus , as pabranginčiau bilietus , as nedalinciau nemokamo maisto Show metu , as nedalinciau pinigu labdarai , as gyvenčiau tik sau.
Kaip manote kas bus pirmieji TNE championai?
Kas bus Tag Team championai dar nezinau , nes komandu kaip ir nera. Continental titulas jau si show mano nuomone turetu atitekti jaunam ir perspektyvem Mister Hardcore , o pagrindinis titulas manau atiteks Impaler , nes Jason Speed yra ne formoje , taip pat jis labai susenes , o Impaler yra irodes , kad gali kovoti , siuo metu jis manau yra savo karjieros Zenite. Nors jo pralaimėjimas del Action titulo rodo , kad jis nera toks stiprus kaip visi mano , tad istiesu intriga del TNE Federation titulo bus isties didele , kas man labai patinka..
Damane grizo i wrestlinga ka tai galetu reiksti?
As manau tai gali reiksti kelis dalykus , pirma jam pritruko pinigu ismoketi skolas uz BFZ , antra jis nenori užsiauginti pilvo todel eina kovoti , trecia jis nori parodyti , kas yra tikras wrestlingas , nes jaunieji kovotojai , nejaucia pagarbos senesniems kovotojams ir daznai juos peikia galbut jis nori atkersyti uz tai , is tiesu as nezinau.. Kai kviečiau ji grizti su juo buvo gan sunku susisiekti , bet kai susisiekiau jis iskart sutiko grizti , net nepaklause , kiek uždirbs pinigu tiesiog iskart pasirase sutarti. Jos net neskaites , vadinasi jis visdar myli wreslinga (sypsosi)
Ka manote apie TNE GM Steffan Hamann ?
Ka as galiu manyti apie ji? Jis yra eilinis mano darbuotojas , su siektiek pakrikusia psichika , kas is tiesu buna labai daznai naudinga , nes jis sugalvoja kokia nesamone ir rizikuoja , taip atnesdamas ne menkus pinigus , bet kokiam verslui. Nors kaip minėjau jis yra viena is mano darbo priemoniu kaip ir visi sioje federacijoje esants wrestleriai..
Kiek laiko titula laikys The Chain?
Kiek tiksliai jis laikys titula , as negaliu pasakyti , bet as matau sis titulas jam labai tinka , bet jis dar jaunas , perspektyvus , jo geriausios dienos dar ateityje. Zadu jam pasiusti sioki toki isbandyma jai ji išlaikys vadinasi jis tikrai kietas jai ne , jis skystakiausis , kas tai bus per išbandymas kolkas dar paslaptis tai suzinosite artimiausiuose show.
Damane išleido sioki toki laikrastuka , kaip manote ar Damane dar gali pritraukti pilnas sales zmoniu , ka darydavo seniau?
Jeigu Damane stengsis ir nores , jis gali atvesti i sale tiek zmoniu ir tiek pinigu , kad jus net neisivaizduojate , as is tiesu nezinau , ar Damane dar neprarado savo „Show Men“ igudziu , bet jis jau pirma diena išleido laikrašti , o tai reiskia , kad jis tikrai pasiruoses daryti viska , kad gautu titula , pritrauktu kuo daugiau zmoniu , išgarsintu SNF , o ka veiks tada as nezinau..
Ka galetumete pasakyti apie savo narkotiku vartojima?

Ka , ka tokiu? Narkotiku vartojima? Tu galvok ka sneki nes greit neteksi darbo ir skrisi va pro tas duris , net nespejusi paskyti „aciu“ . As nevartojau jokiu narkotiku , ten paprasčiausiai buvo vaistai nuo slogos..
I BWE Federacija atejo daug Legendu ar nemanote , kad jos nesugebes , išgarsinti BWE , kaip kazkada išgarsino savases federacijas?
As galėjau pasikviesti kalna legendu , kurios kazkada buvo zvaigzdes ,garsenybes , ju trosko visos federacijos. Bet as nenorėjau atidaryti seneliu namu todel pakviečiau vos pora savo laiku zibejusiu legendu kurios padetu pastatyti BWE , bei , kad išmokytu jaunosios kartos kovotojus kautis taip kaip kaunasi jie ir kolkas man puikiai sekasi. Jaunieji jau dabar tampa championais , pirmas pavizdys The Chain sis vyrukas sugebėjo išmesti visus is ringo ir tapti championo , antras pavizdys The Maniac , sis jaunas , perspektyvus kovotojas jau dabar sugebėjo iveikti The Answer del titulo! Nors iki sio laiko Answer del titulo buvo pralaimejas vos karta! Kazkokiam Terminatorui kuris kaip greit atsirado taip greit ir dingo.. Na o stai Maniac niekur nesiruosia dingti jis siuo metu yra daugiausiai uždirbantis , bei daugiausiai pelno atnesantis kovotojas BWE.
Kokias perspektyvas matote TNE?

Perspektyvos kaip minėjau isties dideles , ten yra nemazai geru kovotoju (ne tokiu geru kaip SNF) tai Mister Hardcore , Impaler. Impaler jau dabar yra nemazai pasiekes , o Mister Hardcore kol kas nieko nepasieks , bet stambiausios jo pergales manau ateityje , beje jis man labai primena Refresh jaunystėje (sutapimas , bet jie susitiks jau rytoj Naujuju nakti ir kodel del Continental titulo) Tiesa , Refresh jaunystėje sekesi geriau nei Mister Hardcore , bet tik nesekmes uzgrudina didesniems laimėjimams , toks manau ir yra Mister Hardcore ateities championas..
Jeigu kovotoju smarkiai padauges ar ikursite treciaji branda?
Kolkas dar nezinau , bet tikriausiai ne , nors galbut ir ikursime is tiesu reikia sulaukti daugiau kovotoju , o tada ir galvosime , bet bent kolkas per daug plestis nesiruosiame , nes mano manymu naujoje federacijoje du brandai istiesu yra daug , žinoma dviejose branduose yra ir pliusu ir minusu , daugiau pliusu. Is tiesu apie dar didesni pletimasi sioje federacijoje dar negalvojau ir nezadu galvoti..
Kaip vertinate PPV Christmas Hell ?
Sis PPV is tiesu nebuvo blogas , bet ir nebuvo labai geras , kaip pirmasis PPV jis manau buvo isties neblogas , nors galėjome išspausti ir siektiek daugiau , bet as esu patenkintas parduotu bilietu skiaciumi , DVD pardavimais , nors kaip minėjau galėjome daugiau is antro PPV New Year's Rumble kuris beje ivyks per mano gimtadieni ( sausio 30 ) tikiuosi tikrai daugiau. Bet viskas priklauso nuo fanu patiks jiems , patiks ir man , nebus ju pinigu , nepatiks ir man..
Sekmes , ir iki susitikimu ateityje..

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
- W2J palieka SNF dėl neatsakingo bookerių darbo. W2J sako: - SNF yra didėlė išmatų krūva. Labai norėjau patekti į TNE, bet progos nėra, tad išeinu kovoti indy.

Ne į temą
Ištikro palieku BWE, dėl kivirčio su refresh. Po lose dar mane išdurnino biški ir pavadino jobberiu, tad aš įsižeidžiau ir palieku SNF.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0