Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Naujienos

Temoje atsakymų: 189

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Jason Clue News:

+ Jason Clue sako, kad jis yra pačios geriausios formos savo karjeroje. "Aš esu 100% sveikas. Vieno to priežasčių - pastaruoju laikotarpiu nesulaukiu labai ypatingo dėmesio ir dažniausiai kovoju mačuose kuriuose yra progų pailsėti - pvz. tag-team mačai. Mačas su Maniac buvo išimtis."

+ Jason Clue paklaustas apie vieno TWA wrestler'io - Oblivion frazę "Tą sykį aš kovojau prieš Jason Clue. Ir jį įveikiau!" - ar tai tiesa, ar melas. "Taip, deja tai yra tiesa. (juokiasi) Mes kovojome vienoje indies federacijoje. IWW. Taigi, mums teko susidurti. Aš kaip tik ir skrisiu į Indianą šią vasarą - į savo buvusią kompaniją. Tikiuosi ten bus ir Oblivion - būtinai norėčiau su juo pakovoti. Taip pat IWW greitai žada išleisti tą mūsų mačą savo DVD. Labai to laukiu ir pažadu, kad ūs išvysite tą mačą. Anksčiau ar vėliau."

+ Jason baigė savo naujos wrestlin'go aprangos kūrimą. Bus trys variantai: "Black & White", "Blood Red" ir "Atlantic Ocean". JC žada visiems jas parodyti.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Nuotrauka

BWE lyderių aljanso "MAGIŠKASIS PENKETAS" naujienos:

Naujai veikti pradėjusios BWE užkariautojų grupuotės "Magiškasis penketas" narys ir neoficialus atstovas spaudai The Highwayman (tikrasis vardas Angus Stevens - red.) šiandien popietę išplatino pranešimą, kad jo taip vadinamas "lyderiu aljansas" susirado naują teminę dainą. Jis sakė: "Viso Magiškojo penketo vardu aš paskelbiu, kad tiek šio sekmadienio Inferno kovoje su The Painless ir Sick Extreme, tiek ir kitose kovose, mūsų aljansą i ringą lydės garsios britų roko grupės "Queen" daina "A Kind of Magic"". Kai žurnalistai pasiteiravo, kodėl buvo priimtas toks sprendimas, The Highwayman buvo geros nuotaikos ir atsakė: "Vakar vakare aš susirašinėjau su "Nacių" lyderiu Adolfu Germanu ir mes apie tai diskutavome. Tai aš buvau tas, kuris pasiūlė naudoti "A Kind of Magic". Kodėl? Visų pirma, būdamas geriausiu BWE, aš norių, kad mane į ringą lydėtų gera muzika, todėl esu ištikimas geriausioms visų laikų roko grupėms - iš pradžių tai buvo "AC/DC", dabar bus "Queen". Kita ir žymiai svarbesnė priežastis buvo tai, kad man labai patiko šios dainos žodžiai. Pradžioje dainuojama: "One dream, one soul, one prize, one goal". Ir būtent šie žodžiai turėtų visiems atsakyti į klausimą, kodėl mes susibūrėme. Butent šie žodžiai parodo, dėl ko 5 skirtingi individai, 5 dideli ego jungiasi į vieną aljansą." Jam antrino kolega Adolfas Germanas: "Taip, mes žinome, kad "Queen" lyderis buvo homoseksualus, tačiau jis šiam pasauliui tik teikė gėrį, na o ši daina atspindės mūsų tikslus BWE. Norėjome pasiūlyti Hitlerjungų berniukų choro atliekamą Vokietijos maršą, tačiau mūsų draugai nepritarė tam." The Highwayman įsiterpė: "Taip, aš su pirmine gerb. Adolfo idėja nesutikau. Tas bendras mūsų tikslas, apie kurį šnekėjome tikrai nėra skleisti mano draugų arijų nacionalistines idėjas. Palieku tai jiems." Dar labiau pralinksmėjęs The Highwayman prasitarė, kad penktąjam "Magiškojo penketo" nariui Refresh apie naują teminę daina nebuvo pranešta. Taip pat, jis sekmadienio kovai pažadėjo grandiozinį išėjimą į ringą: "O taip, mes tikrai ruošiame kai ką ypatingo. Tai bus pirmasis kartas, kai jūs matysite "Magiškojo penketo" narius kartu ringe. Kol kas nenoriu sugadinti staigmenos, bet galiu prižadėti, kad vien dėl to, ką mes ruošiame bus verta perjungti "Žvaigždžių duetus". Galiu tik išduoti, kad kartu su mumis matysite labai daug kitų žmonių. Tai bus bomba!" Kai vienas žurnalistas nedrąsiai jam priminė, kad Inferno GM (generalinis vadybininkas - red.) yra su grupuotės planais nenorėsiantis taikytis Xnitro, save "Mr. Main Event" vadinantis Highwayman neprarado geros nuotaikos. Netgi priešingai - jis nusijuokė ir pridūrė: "Jau vien šiam kirminui tapus simboliniu GM, iš tiesų jau buvo nuspresta, kad tokie kaip mes per jo šou galėsime daryti ką tik panorėję. Nesvarbu, kokį kyšį Xnitro bandys pasiūlyti mūsų žmonėms, mes visada galėsime jiems pasiūlyti daugiau".

® DELFI.LT 2009

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Pasigirdo gandas, kad Maniac simuliuoja savo traumą vien dėl to, kad nori atostogų, o BWE valdžia jo neišleidžia. Jis prisidengęs tyrimais išvažiavo į JAV, tačiau iš ten gandonešiai atnešė gandą, kad jis ramiai ilsisi Havajų pliaže. Iš kart po to, Vakaro žinių žurnalistai pabandė susiekti su Maniac ir ką sau manot? Jiems pavyko – Maniac atsiliepė ir sutiko telefonu atsakyti į kelis klausimus.
VŽ:Maniac, kur Jūs šiuo metu esate ir ką veikiate?
Maniac: Šiuo metu esu savo viešbučio kambayje ir kalbu telefonu su žurnalistu.
VŽ: Turėjau galvoje, kurioje šalyje ir kokiu tikslu ten esate?
Maniac: Esu Amerikoje, darausi tyrimus.
VŽ: Pas mus pasklido kalbos, kad jūs simuliuojate traumą ir Amerikoje atostogaujate. Ar tai tiesa?
Maniac: Įdomi versija, tačiau tai visškas melas.
VŽ: Tuomet kaip jūsų sveikata? Kaip jaučiatės? Ar jau baigėsi tyrimai?
Maniac: Jaučiuosi gerai, tyrimai į pabaigą, tačiau man sakė, kad vieno tyrmo rezultatus sužinosiu labai negreit. Todėl man dar teks paviešėti šioj šaly.
VŽ: Ar sekate įvykius BWE?
Maniac: Ne, čia aš tam neturiu nei laiko nei galimybių. Viešbutyje kurime gyvenu, nėra interneto, o skambinti draugams į Lietuvą neturiu pinigų. Suprantu, kad be manęs BWE gyvybę kabo ant plauko, tačiau nieko negaliu padaryti.
VŽ: Bet BWE internetinėje svetainėje buvo jūsų komentaras apie naują sąjungą „Magiškasis penketas“. O jūs sakote, kad nieko apie tai nežinote?
Maniac: eee... mmm... Žinot, mano sveikata gerėja, gal greit gryšiu į Lietuvą, perduokit linkėjimus mano fanams!
VŽ: Na, dabar jau žinote, kad BWE yra nauja penkių asmenų grupuotė, kuri pasiruošusi dominuoti BWE. Ją sudaro Naciai, Highwayman ir Refresh. Ką apie tai manote?
Maniac: Aš visada sakiau, kad bailiai po vieną nevaikšto. Bando susirasti sau užnugarį. Tačiau jeigu jie nestos man skersai kelio, jų sajunga gyvuos kurį laiką. Aš grįžęs sieksiu savo tikslų. O to penketo mano sąraše nėra.
VŽ: Pas mus spaudoje taip pat buvo pranešimų, kad draugaujate su mergina. Ar tai tiesa? Ar santykiai rimti?
Maniac: Baikit, aš visą gyvenimą draugauju su merginomis. Dar nemokėjau vaikščiot, jau mokėjau flirtuot. Maniac be merginos šalia, tas pats, kas Maniac be kaukės. Tai yra dalykas, kurio dar niekas nematė.
VŽ: Ką gi, ačiū už interviu, gydykitės, sveikite, laukiam sugrįžtant. Ir gerų atostogų!
Maniac po paskutinio žodžio meta supykęs meta ragelį.

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
dziugu kad aktyvus e-fed forumas :) patiko visos naujienos

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Naujienos idomesnes vis daros ir aktyvesnes :)

Del Magiskojo penketo planuoju, kad Refresh gaus screw ;DD

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Rubrika:Hedge interwiev byMauglis
Sveiki ,as Grodas Tishamas,o salia manes stovi Hedge.
    -Taigi Hedge,siandien tu turi match'a ir tai ne bet koks match'as,bet 8 man Battle Royal.Kokios nuotaikos pries si match'a?
  • Na,tai jog as per savo Promo pasakiau,kad bijau sio match'o,tai nereiskia,kad as jo nelaimesiu,ar nezadu laimeti.Visi iki 1 dalyvaujantis siame match'e turetu bijoti vieni kitu.Matai Grodai,ten mes rizikuosime savo gyvybemis,vien del to,kad permesti savo varzova per treciaja ringo virve ir taip ji eliminuoti.Nesvarbu ka sako "Razzor" ar KYO.Jie sako ,kad nebijo,bet as zinau,kad jie bijo lygiai taip pat kaip ir as del sio match'o,del savo karjeros ir del savo sveikatos.
    -Tavo oponentai kaip pats tu paminejai KYO,Jaged „Razzor“ Dwansoon,FnT,J.D.,Overtaker,Diablo,Ir BWE kofi kingstono versija-Dwight Johnson.Ka tu manai apie juos.
  • Na, visi jie kieti,bet tai nereiskia ,kad as skystas.Sis match'as yra labai nenuspejamas.Kiekvienas uz save.Siame match'e tu privalai buti budrus kiekviena akimirka,nes jei tu atsipalaiduosi nors vienam momentui tave paprasciausiai ismes.As stengiuosi isnaudoti kiekviena proga,todel jei tokiu bus si vakara,as tas progas butinai isnaudosiu!!!
    -Grizes po traumos tu labai pasikeitei,nebemegsti ziurovu,nebesi toks geras ju atzvilgiu, kodel?
  • O kodel as turiu juos megsti Grodai?Kodel?Sie parazitai dievina visokius Maniac'us ir Jasonus Clue.Cia vaiku darzelis!Paziurekite i musu auditorija.Pilna teveliu su vaikuciais ,kurie uzsideje Maniac'o kaukes,ar Jason Clue maikes.Kur pagarba tikriems Kovotojams kaip as?Man fanai neberupi,as newrestlinu del ju,as wrestlinu del saves ir del mano paties geroves!Tad tegu tie SUDFaniai isikala sau i galvas,kad jie gali Boointi ir svilpti kiek tik nori,man visiskai p*-PYP-*ui,tegu eina jie n*-PYP-*ui.Viskas,dingstu is cia!
    -Aciu jums uz demesi, su jumis buvo Grodas Tishamas!

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Zinios is xnitro :

[5:54:43 PM] "Xnitro" sako: esi
[6:04:13 PM] [Žalgiris]Refresh sako: jo
[6:04:28 PM] "Xnitro" sako: imesi i BWe
[6:04:32 PM] "Xnitro" sako: ka parasiau
[6:07:01 PM] [Žalgiris]Refresh sako: nu
[6:07:12 PM] "Xnitro" sako: pala tuoj parasysiu
[6:08:30 PM] "Xnitro" sako:
  • Maximus laikinas kontraktas su BWE.Ir vadovybe su siuo kovoju nesusitare del tolimesnio kontrakto.Todel Maximus buvo atleistas is BWE.Maximus iskart gavo pasiulima is TWA ir jis sutiko.
  • Taipogi is BWE isejo ir iskart persikele i TWA Maximus tevas Xnitro.Po isejimo is BWE bustines Xnitro atsake i kelis zurnalistu klausimus:
    Z:-Kodel ar tiesa ,kad paliekat BWE ir jai taip tai kokios yra to priezastys?
    Xn:Taip ,tai teisa as palieku BWE.klausiat kokios priezastys?Priezastys tokios ,kad as dar nesu pasiruoses buti tokios svarbios kompanijos GM ir tikrai manau ,kad yra geresniu uz mane vykdyti sias pareigas .
    Z:Gal galetumete pavardinti tuos asmenis?
    Xn: Su malonumu.GM pareigas reikia zmogaus ,kuris gime su wrestlingu ir iki dabar myli sia sporto saka tai toki kaip Jason Speed ,Awsner.
    Z:palikes BWE jus persikeliate i TWA?
    Xn:Taip ,visiskai teisingai.As niekada nepalieku wrestlingo.Nors ir baigiau karjera bet busiu vienos komandos manageriu.
    Refresh po pralaimetos kovos keliais zodziais keliems draugams uzsimine apie karjieros pabaiga arba grizima i futbloa

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-06-07, 22:43

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Karstos, svarbios, idomios naujienos. :lol:

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Jason Clue News:

+ Patvirtintos Jason Clue išvykimo ir grįžimo datos (2009.06.28-2009.07.08).

+ Jason Clue apie naują finisher'į. "Bridges Still Burning (Fireman's Carry Neckbreaker) manau yra per daug nuvalkiotas veiksmas - jis panašus į Death Valley Driver, taip pat jį naudoja Damane. Aš norėčiau kažko išskirtinio. Tiesą pasakius aš ketinu pakeisti abu užbaigiamuosius veiksmus. Vieną veiksmą jau galiu išduoti jums. Prašau būgnus... Tai... 540 Kick! Gal jį išvysite dar prieš išvyką." (Šio kick'o tutorial'as ČIA)

+ Jason Clue prakalbo, kad į The Painless gretas gali būti įtrauktas Sick Extreme. "Taip, jis šaunus kovotojas. Gerai pamenu kai koviausi prieš jį NME. Aš norėčiau jį matyti savoje komandoje, tačiau dar dėl to nesitariau su California Rose."

+ JC jau galvoja pradėti rašyti knygą. Tačiau tik pradėti, pats rašymas užima labai daug laiko + knyga bus papildoma naujais įvykiais.

SVARBU:
Xnitro vis dėl to lieka GM, tačiau Maximus nebegrįš!

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-06-08, 14:56

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Maniac buvo nubaustas didžiule bauda BWE vadovybės už tai, kad juos apgavo melu apie savo traumą. Negana to, dėl krizės smarkiai apkarpytas jo atlyginimas, o kaip žinia Maniac beveik mėnesį ilsėjosi šiltuosiuose kraštuose, o tai išties nepigi pramoga. Kaip pats Maniac sako, jis dabar gyvena kaip studentas ir negali leisti sau jokių malonumų. Dabar net į treniruotes jis važinėja viešuoju transportu ir tai beveik visada su zuikio bilietu. Maniac rimtai svarsto galimybę apie antrą darbą... intymaus nesiūlyti :)

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
John Rambo naujienos.

- John Rambo kovojo turedamas didziule nugaros trauma. Kodel jis nesikreipe i gydytoja nezinia. Po tiek pralaimejimu, vietoj medicinines pagalbos, naudojo narkotikus ir alcholoi. Pries 4 dienas jis rastas be samones ir staigiai buvo nuveztas i ligonine. Dakataru teigimu, John Rambo jau bus paleistas siandien, taciau jo kaip wrestlerio karjera jau baigesi. Pagal John Rambo nuo siol jis dirbs wrestlingo treneriu. Taip pat jis teigia, kad prie nugaros traumos labiausiai prisidejo Refresh.

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-06-20, 19:50

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-06-20, 20:46, pasakė:

<...>narkotikus ir alcholoi.<...>
kas čia per daiktas? :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-06-20, 20:09

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Ne į temą
Ceburekai su pikantisku padazu :D

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
  • Sklinda kalbos, kad per "Victims of Summer" Mr.Hardcore patyrė kojos trauma, kokio rimtumo trauma dar neištirta
  • Jeigu Mr.Hardcore ištikrųjų patyrė trauma, jo vieta BWE gali užimti jo brolis Thunder.

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

DAMANES SPECIALUS PRANESIMAS

Sveika visa Lietuvos tauta. Aš esu čia tam, kad praneščiau jums visiems apie savo ateinantį pasitraukimą iš wrestlingo pasaulio, kuris įvyks po mano paskutinės kovos ateinantį Inferno. Daugeliui iš jūsų turbūt tai nėra labai smagi žinia, juolab, kad per pastaruosius mėnesius išėjo tiek daug gerų kovotojų iš BWE, tačiau toks yra gyvenimas. Visi žino posakį, kad norint kažką gauti, reikia kažką duoti. Na, aš stengiausi duoti kuo daugiau BWE pasauliui, stengiausi pagerinti visus šou su savo brawl, kai kuriomis idėjomis, tačiau tiesa ta, kad nieko nesigavo. Būsiu atviras, visas šitas verslas man pasidarė labai nuobodus. Viskas kas susiję su BWE mane užkniso. Atėjo vasara – pramogų metas, man davė užduotį kuo labiau pagerinti BWE PPV Victims of Summer, tačiau tiesa tokia, kad aš buvau toksai neužsivedęs, toksai tuščias, kad iš manęs nebuvo visiškai jokios naudos. Galbūt man trūksta užsivedimo, įkvėpimo. Tačiau BWE nėra vietos kur aš galėčiau jo įgauti. Čia žmonės tik mušasi. Čia nieko įdomaus nevyksta. Čia kovotojai po savo šou taip neaktyviai reiškiasi, kad viskas atrodo tarsi būtu mirę. Todėl aš ir sakau jums visiems: Viso gero. Buvo laikų kai buvo smagu, tačiau laikui einant viskas suprastėjo. Na ir galbūt mes dar pasimatysime, tačiau ne bet kur, o tik ten, kur man patiktų sugrįžti.
Dar norėčiau tarti savo padėkos žodį visiems BWE valdžioje esantiems žmonėms, kurie netingėdavo surengti visas mūsų kovas, kurie sunkiausiai dirbdavo. Tikiuosi jūsų kantrybė nesibaigs.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0