Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Naujienos

Temoje atsakymų: 189

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Įėjus į S-K-E saita išmetamas tik toks paveiksliukas.

Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-05-05, 15:54

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
BWE News!

+ Champions In Danger poster'is pasirodys tik per patį show.

+ Po PPV show bus sujungti - kažkuriam laiko tarpui turėsime show - galimi pavadinimų variantai - Summer's Bash, Third Season, bet tai tik variantai - jų gali būti daugiau.

+ Skekančio PPV pavadinimas bus greitai pranštas.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Refresh naujienos! (griebkite kol karstos)

Apie BFZ Federacija

Kazkada as maniau , kad FEE federacija yra geriausia pasaulyje. Dabar manau ta pati , taciau jos titulai tikrai nebuvo auksciausio lygio , tiesa jie buvo tikrai auksto lygio , bet ne auksciausio. Geriausias titulas pasaulyje yra BFZ Titulas

Apie BWE

BWE tai dar viena mano stotele , galbut paskutine. Zmones , sako , kad man jau laikas trauktis ,taciau as taip nemanau , as dar turiu parako , kad galeciau spardyti siknas answer ir kitiems.

Apie Unforgettable

Sis PPV buvo kazkas tokio. Zmones kurie sedejo toje saleje ir tiesiog ziurejo , niekada nesupras ka man reiskia kovoti tame PPV. Sis PPV tikriausiai amzinai liks mano sirdyje kaip didžiausias renginys kuriame dalyvauvau.

Apie kova pries John Rambo del titulo

Rambo kas jis toks? Ai tiesa mano priešininkas , jis stiprus is tiesu , taciau geriausios jo dienos liko BIF (kad ir kokios jos buvo trumpos) , užsidarius siai federacijai is jo neliko nieko. Kova pries ji man nieko nereiskia , tiesiog apginti titula , net FnT labiau nusipelne kovoti sioje kovoje nei Rambo.

Apie savo priešininkus del BFZ titulo

Answer – zmogus legenda , tiesa jo geriausios dienos praejo tada kai visiems laikams ringa paliko Sheskius (argi ne juokinga). Sheskius paliko ringa ta pati siulyciau padaryti ir jam.
Razzor – Jaunas kovotojas perspektyvu galbut turi , manau , kad si kova bus jo galimybių riba
Adolfas – Purvinasis Naciu komandos narys , zmogus blogis , is pirvinosios vokietyjos , bet nieko , Amerika sutvarkys ir išvalys visa si suda is BWE.

Apie savo knyga

Mano knyga , i ja idejau daug darbo , sirdies , kai ka buvo malonu atsiminti kai ka liūdna. Knyga buvo labai populiari , bet deja komentaru apie ja sulaukiau nedaug , bet nieko gal antroji knyga sulauks daugiau demesio.

Apie BIF

Prasciausia federacija kurioje man teko kovoti , pagrindinis championas ten , butu eilinis nevykelis BFZ ar FEE
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Po renginio Champions in Dangers daug žmonių matė, jog Chain iškart sėdo į savo mašiną ir išvažiavo ne namų link, o į Airijos pusę apie tai nieko nepranešęs nei BWE valdybai, nei kitiems kovotojams. Kai kurie gandai šneka, jog Chain išvis paliko BWE. Kiti, jog jis tiesiog nori pailsėti. Kaip yra iš tikrųjų žino tik pats Chain. Tai jau ne pirmas toks Chain'o dingimas.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Mr.Hardcore po pergalės mače prieš FnT sužinojo dar vieną džiugę žinia, Mr.Hardcore turės sūnų per vieną pokalbių laidą atskleidė, kad jo mergina jau 3 mėnesius nėsčia. Taipat jis pasakė, kad dar prieš vaikui gimstant bus surengtos didelės vestuvės.

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-05-23, 21:37

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Per Champions in Danger Maniac patyrė nugaros traumą, tačiau kiek ji rimta sužinosime po išsamių medicinos tyrimų. Gali būti, kad Maniac'ui lūžo stuburo slankstelis, o tai reikštų, kad jo karjera baigta!

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-05-23, 22:47, pasakė:

Per Champions in Danger Maniac patyrė nugaros traumą, tačiau kiek ji rimta sužinosime po išsamių medicinos tyrimų. Gali būti, kad Maniac'ui lūžo stuburo slankstelis, o tai reikštų, kad jo karjera baigta!

Citata

Būčiau Walleris, tai pasitraukčiau, kad mane priverė pasiduot, bet aš ne verksnys todėl Maniac will fight back!
Wota Hell :D :D ?
Ne į temą
Jei zadi greitai grizt,tai pasidaryk issamius mediku tyrimus ir pasakyk ,kad tai tik sumusimai ir tiek .Nugaros traumos ilgai gyja :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-05-23, 22:53, pasakė:

Wota Hell :D :D ?
Ne į temą
Jei zadi greitai grizt,tai pasidaryk issamius mediku tyrimus ir pasakyk ,kad tai tik sumusimai ir tiek .Nugaros traumos ilgai gyja :)
jei pasitraukčiau, tai pasitraukčiau visiškai. dabar tik laikinai. Sesija man :(

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-05-23, 22:03

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-05-23, 22:36, pasakė:

Mr.Hardcore po pergalės mače prieš FnT sužinojo dar vieną džiugę žinia, Mr.Hardcore turės sūnų per vieną pokalbių laidą atskleidė, kad jo mergina jau 3 mėnesius nėsčia. Taipat jis pasakė, kad dar prieš vaikui gimstant bus surengtos didelės vestuvės.

Refresh suo pagimde 5 suniukus 4berniukus , 1kalyte (cia rimtai :) ) Negi kam nors tai idomu?

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Ne į temą
Negi kamnors idomus tavo postas ir tavo nuomone?

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
* Nors visi saltiniai teige , kad po pergaliu per PPV Refresh ilgai svente su draugais buri merginu. Pats Refresh tai paneige. As nesu toks zmogus kuris megsta linksmintis , net po pergaliu as daug treniruojuosi. - Komentavo Refresh. Zurnalistams pavyko gauti video is jo treniruociu juos galite paziureti Cia

* Refresh pranesa , kad gandai , kad jis neleis antros knygos yra melagingi - As leisiu antra knyga , taciau tai bus dar negreit juk neseniai isleidau pirma knyga. Antra knyga tikriausiai pavadinsiu , kaip tapti championu ? - Sake Refresh

* Kaip manoma vienas is Refresh sunu gali debiutuoti vienoje indy federacijoje , taciau tai dar nera suderinta , pats refresh nekomentavo..

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-05-25, 19:14, pasakė:

* Nors visi saltiniai teige , kad po pergaliu per PPV Refresh ilgai svente su draugais buri merginu. Pats Refresh tai paneige. As nesu toks zmogus kuris megsta linksmintis , net po pergaliu as daug treniruojuosi. - Komentavo Refresh. Zurnalistams pavyko gauti video is jo treniruociu juos galite paziureti Cia

* Refresh pranesa , kad gandai , kad jis neleis antros knygos yra melagingi - As leisiu antra knyga , taciau tai bus dar negreit juk neseniai isleidau pirma knyga. Antra knyga tikriausiai pavadinsiu , kaip tapti championu ? - Sake Refresh

* Kaip manoma vienas is Refresh sunu gali debiutuoti vienoje indy federacijoje , taciau tai dar nera suderinta , pats refresh nekomentavo..
Ne į temą

Negi kam idomu?

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-05-25, 19:14, pasakė:

Ne į temą
Refresh,tu su savo raumenimis greitai i ringa netilpsi!!! :o

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Answer NEWS
  • Answer paskelbė, kad traukiasi iš didžiojo sporto. Answer ivardino, kad nebeturi aistros kovoti, nebeturi jėgų ir tiesiog nebepajėgia dirbti pagal tokį itemptą tvarkaraštį. "Ateina diena kai reikia atsisveikinti. Juk kažkada vistiek butų reikėję sakyti "iki", na o dabar ta diena ir yra. Tas tvarkaraštis ir ypač Nacių išpuoliai, po dvi kovas per vieną vakarą mane privedė prie šio sprendimo. Nieko nekaltinu. Viskas yra gerai, šis sportas be manęs nemerdės" - motyvus del savo sprendimo sakė Answer. BWE lygos buvusi žvaigždė taip pat sakė, kad noretų dirbti BWE ekspertu, apžvalgininku ar komentatoriumi, tik kiek vėliau kai pailsės. Atsisveikinimo Answer kalbą galite pamatyti čia.

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-05-25, 19:29

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
  • Maniac gavo pirminius Lietuvos medikų tyrimų rezultatus. Tačiau juose nieko konkretaus nepasakyta. Jie tik uždraudė Manijakui sportuoti. Kadangi tiksliam atsakymui gauti neturima reikiamos aparatūros, Maniac yra siunčiamas tirtis į JAV. Tyrimai turėtų užtrukti apie dvi savaites, tada jau tiksliai žinosime, kada Maniac galės grįžti į sporto salę.
  • Kitas, įdomus gandas, tai, kad Maniac žiniasklaidai užsiminė jog jau trys mėnesiai turi pastovią draugę ir rimtai svarsto apie žengimą į kitą santykių lygmenį.
    Spoiler'is

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Rubrika Hedge interwiev by:Mauglis
  • Ponios ir ponai,as Grodas Tishamas noriu pasnekinti BWE imtynininka Hedge.
    Taigi Hedge kokios tavo nuotaikos grizus i BWE?
  • ---Kaip ir viska issakiau per savo promo,bet gali buti jog tu negirdejai.Cia grizus daug kas pasikeite ir as cia dar net match'o neturejau.Atmosfera tikrai kitokia nei buvo pries man iseinant.
  • Jau paskelbtas INFERNO anonsas ir tu turi FATAL 4 WAY match'a su J.D,Dwight Johnson ir Diablo.
  • ---Taip,dziaugiuosi,kad tik grizes gavau proga pasireiksti.Stengsiuos laimeti nesvarbu ar fanai to nores,ar ne.Man ant ju nusisvilpt,taip pat kaip ir ant visu likusiu match'o dalyviu.Vienintelis kuris vertas kazkiek pagarbos tai J.D,bet as atsimenu jo cheatinima!Jis man ikando noredamas pasiekti pergale ir taip suzlugde mano debiuta!
  • Ar taikysi kokia nors specialia taktika siame match'e?
  • ---As naudosiuosi pasitaikiusia proga ir stegsiuosi laimeti!Nesvarbu kiek tai kainuos,as stengsiuosi!
  • Aciu tau Hedge,ar nori tarti zodi?
  • ---Screw You!Dingstu is cia!

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-05-26, 20:56

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
- Oi netempia tie senukai be ringo :lol: Visi jus vienodi, visus pasalins Magiskasis Penketas :lol:

O jei kalbant ne pagal gimmick'a, tai kokia prasme spoilint savo sugrizima? Shock'as visada suveikdavo geriau nei predictable debiutas.

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Answer isejo visiems laikams, pats zygis mane uztikrino kad vasara laiko netures, o 12 klasej mokysis, taciau per sou niekas jo nepagerbe, nesvarbu kad jo duotas darbas efed palyginus su jason speed yra milijona, gal net milijarda kartu didesnis ( tnz tik kalbas rase, o zygis buvo aktyvus tiek kovu rasyme, tiek kalbu, tiek visokiu sou rengimu, organizavimu efed, siaip kokiu idomiu dalyku). Jason speed buvo pagerbiamas specialiu tribute, dedami jo interviu ir t.t.. Ir po 2 menesiu jis vel grysta. Nu man tai cia apgailetina yra toks vieno asmens pervertinimas.

deep

1000

• Naujokai
0
Ne į temą
labai panasu i dabartine Rick Flair situacija :lol:

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-06-01, 11:50

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Sveiki visi BWE ziurovai. Siandien turedamas proga pasnekesiu apie savo karjera BWE, jeigu noresite, tai galite cia pat man uzduoti klausimus i kuriuos as atsakysiu. O dabar esu paruoses siaip toki pranesima. Visu pirma tai noreciau pasakyti , kad visai dziaugiuosi savo karjeros laikotarpiu BWE. Siais metais turejau tikrai nemazai reiksmingu pasirodymu ringe, tokiu kaip su Naciais, su Maniac ir Jason Speed, elimination chamberije. Vienu zodziu tikrai buvau gana reiksminga dalele sioje federacijoje. Man viskas labai patiko, nepaisant to, kad as neiskovojau titulo, taciau vistiek savo populiaruma igavau ir nepasirodziau kaip koksai nevykelis. Perskaitysiu kelis savo istikimu fanu atsiustus man laiskus. ( damane istraukia is voko zinute ir garsiai perskaito).
Damane, kaip jus ziurite i ateinancia kova pries Refresh
Refresh yra zmogus, kuri kazkodel daugelis laiko legenda. Na, su tuo, kad jis legenda, as kazkodel nelabai noreciau sutikti. Vis delto, jisai man paciam asmeniskai yra lygiai toks pat naujas veidas, kaip ir kad Maniac, abudu sutikau tiktais siais metais, o pasirodymus maciau tik 2008aisiais. Jei zmogus, kuris pradejo kovoti pries metus jau laiko save senbuviu ir legenda, na tada Aruna Valinska irgi turbut galima vadinti politikoje esanciu senu vilku ir legendiniu politiku. Bet taip nera. Refresh yra dar jaunas kovotojas, ir dar iki to statuso jam reikia begalo daug zoles apsikt. Tokie vyrukai kaip Answer, kaip Seskius Pyzdeskius, kaip as pats, va mes galime save senbuviais laikyt, o jis, sprendziant pagal savo laika ringe, nenusipelne tokiu saves laikyt.
As tikrai dziaugiuosi, kad tai as, o ne kas kitas, tures proga ji nutupdyti ant zemes, poto kai jis labai jau aukstai pakilo budamas nuliu ir tapdamas mano paties sukurto titulo savininku. Nepasisant to, kad daugelis nemegsta jo del savo sunkaus charakterio, pasiputimo, as vistiek sakau, kad man jis kaip kovotojas patinka. Jisai nera blogas. Paprasciausiai jisai per daug is saves stato. O as, as nemegstu tokiu zmoniu. Todel paimsiu ir pats pastatysiu ji i vieta, pats visiems parodysiu, kas jisai toksai yra ir kas jisai tikrai nera. Praeita savaite turejau proga ta padaryti Highwayman, sitas zmogelis irgi labai jau pasiputes yra, bet deja man motivacijos pritruko paprasciausiai. Buvau isvaziaves i Londona ziureti FA cup finalo rungtyniu, i ringa zengiau visas pervarges. Ka padarysi, taip nutinka. Bet sia savaite taip nenutiks. As treniruojuosi labai daug.
(Damane istraukia antra voka)
Kodel jum nepavyko iskovoti ne vieno titulo?
Matot, toksai jau tas gyvenimas. Nutinka ivairiu nesamoniu. As pradedu labai gerai, bet kai ateina lemiamas momentas, kazkas atsitinka ir staiga viskas sugriuna. Is pradziu laimejau karaliskaja kova ir gavau sansa susikauti del titulo. Taciau pralosiau abi kovas, nes pries pat jas nutikdavo ivairus neskalndumai, kurie man ziauriai pakisdavo koja. Pries eliminavimo kambari mane kazkas i spinta uzdare, ir uzdejo kauke eiliniam kovotojui, kuris nieko nepadare. Dar geresnis pavyzdys kai kovojau pries Adolfa Germana lemiamame etape. Iveikiau tiek daug kovotoju, taciau suklupau pries ta Naci. Suprantate, buvo geguzes 8-toji. As gyvenu prie pat kariu kapu kapiniu. Nuejau atiduoti visa pagarba, viskas kaip ir turejo but. Taciau sekancia diena isgirdau kaip auku atejo pagerbti rusai. Nuejau pasiziureti kas ten vyksta, ir supykes kaip jie gerbia savo piktuosius karo generolus susinervinau ir sudainavau antikomunistine daina, kaip grazu butu Lietuvoje gyvent be rusu. Aisku, gavau i kaulus, mane nuveze i arestine, o is ten gryzau tik kovos diena, nespejes nei pavalgyt, nei apsilimo padaryt. Ir kaip ironiska kad mane iveike tas pats nacis, kuri pries 60 metu iveike tie patys rusai. Apmaudu, bet ka padarysi. Svarbu, kad bent savo pozicija issakiau ta diena.
Kaip vertinate savo gerai pazystamo Answer pasitraukima
Ziauriai apmaudu, kad jisai isejo. As jo tikrai pasiilgsiu. Geras zmogus buvo, rupinosi savo vaiku, rupinosi siuo verslu. As jam atiduodu visa pagarba. Atsimenu koks jisai aktyvus zmogus buvo. Visada ka nors organizuodavo, visada kai tik turedavo kokiu geru ideju siekdavo jas igyvendinti. Jo mokytojas Fujin Dembel buvo tikra jo kopija. Matosi, kad Answer is jo igavo tiktais tai kas yra teigiama. Reiskiu sitam juodukui visa pagarba. Tikiuosi, kad kadanors jisai vistiek sugrys.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Patiko Damanes naujienos :? Stai tokios, platesnes naujienos turetu buti. Hmm idomu seip buvo paskaityti vel cia pasivaidenusio Jason Speed naujienas. Ziuresim kaip ten bus ar tikrai pasitvirtins gandai del jo gryzimo ar tai blefas.

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Refresh nusprende padaryti akcija atrakcija ir kiekviena savaite atsakyti po 3 fanu klausimus. Pirmoji savaite :

Si dvikova dabar tikrai nera labai auksto lygio , bet kai as buvau mazas ir visa tai stebejau pirmose eilese tai buvo kazkas tokio. Reikia abu juos pagirti be ju sis verslas butu kiek kitoks. Taciau manau , kad jiems nereikejo listi is BFZ federacijos ypac Sheskius , nes nors ir trumpai taciau kovojes kitose lygose jis siektiek sumenkino savo autoriteta , taciau jis vistiek paskutineje savo kovoje nugalejo Answer , uz ka ji galima pagirti , na , o Answer pralaimejas keleta kovu is eiles pasitrauke kaip nevykelis. Nors paskutines jo savaites neatspindi jo visos karjieros manau jis galejo pasitraukti zymiai geriau.

Apie BFZ titula.

BFZ titula per visa istorija laike vos trys zmones , tai Sheskius kuris buvo nugaletas Answer , paskui Answer buvo nugaletas manes. Kitaip sakant as esu zmogus turintis didingiausia titula istorijoje ir del jo niekada nepralaimejes. Man sis titulas yra pats svarbiausias ivykis mano karjieroje , vien apie pergale del jo galima butu isleisti knyga. Is tiesu man truksta zodziu apsakyti koks nuostabus yra sis titulas ir man dar labiau truksta zodziu apsakyti zmoniu durnumui kurie nevertina sio titulo.

Apie karjieros pabaiga.

Karjieros pabaiga ech.. Kuo toliau tuo labiau apie tai mastau , galbut pasitrauksiu kai pralaimesiu BFZ ir Continent titula , galbut pasitrauksiu kai sulusiu ringe , galbut mirsiu ringe , bet as zinau viena diena as nebekovosiu siam ringe , ringe kuriame yra tiek kraujo , asaru , nusivilimo , prakaito ir t.t. Zmones turbut ta diena dziaugis , o gal liudes , bet as zinau as pakliuvau i wrestlingo istorija ir man to pakanka.

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Pf....fanu klausimus :? Tai as galvojau leisi cia forumeciem uzduot tau klausimus, o realiai pats juos susigalvojai ir tas "fanu klausimus" tik del grozio.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
papildydamas Wallerį pasakysiu, kad nematau tų klausimų :? YPAČ pirmo!

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Pataisysiu, kad tu titula laimejai ne nugaledamas mane, o beto titula turejo ir Terminatorius tad tu esi ketvirtasis ji laikantis.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 27

narių: 0, svečių: 27, slaptų narių: 0