Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-03-17, 22:23
Ne į temą | prajuokino... BWE fanas gerai, reiks prakalt bilietus, vis "xaltūra" Citata Manyciau posteris SUCK, pagal dydi. Seip net neprimena posterio. O kas rimtai nepatiko tai ten tuos live on papperview galejo grazesniu sriftu uzrasyt. |
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-03-17, 22:25
2009-03-17, 22:32
2009-03-18, 07:45
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2009-03-18, 15:17
2009-03-22, 22:57
1 psl http://img19.imagesh...9/6168/1psl.jpg
2 ir 3 psl http://img19.imagesh...413/2ir3psl.jpg
4 psl http://img19.imagesh...9/7717/4psl.jpg
Jei patiko, tai nepagailekit tasku donatinti
2009-03-23, 15:26
2009-03-25, 14:39
*Sick Extreme ir Kyo gryžta prie savo senojo heel gimicko kuris buvo naudojamas feude su Jason Clue ir BWE iki traumos. Po to S-K-E vėl gryžo kaip Face ir pasiėmė titulus. Sick Extreme šitaip citavo žodžius:
-Tai puikus šansas vėl verstis heelais ir vėl kaltinti visa pasauli dėl to kuo jie nekalti aš myliu šita gimicka.
*Sick Extreme dalyvaus Tables Ladders and Chairs matče. O tuo tarpu Kyo pareiškė pretenzijas buti Special Refree legendu matče ,nes jo manymu toks tikrai ivyks.
*Sick Extreme ir Kyo galvoja apie išsiskirima ir indvidualia wrestlingo kariera.
*Sick Extreme Kyo labai vertina savo draugyste su Answer:
-Gaila ,kad dėl tam tikrų priežasčių teko išskirti FTD mes S-K-E nariai džiaugėmės galėdami būti FTD dalimi, gaila taip ir nepažinome kitame brande kovojusio Jason Speed.
*Sick Extreme ir Kyo pasakė ,kad jeigu tektu parinkti Naciams varžovus jie parinktu šiuos vyrukus: Maniac ir Crack.
-Nors jie buvo mūsų varžovai aš gerbiu juos.
*Sick Extreme Kyo teigia ,kad darbai su jų DVD ir knyga pristabdyti todėl ,kad jie darbams dabar neranda tinkamų lėšų. Greičiausiai DVD išeis vasarą ,o knyga balandii.
*Sick Extreme ir Kyo svajoja apie jų pačių feuda.
-Butu amazing susikauti su savo geriausiu draugu!-Minėjo Sick Extreme.
-Joo tikiuosi kada nors teks tau paleisti iš kėdės!-Antrino Kyo.
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-03-25, 14:42
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2009-03-25, 17:24
http://www.videogaga...pzgvucychbfzbda
Po treniruotės paparacai sekė Maniac bandydami iš arčiau pamatyti kaip jis atrodo be kaukės. Bet Maniac pastebėjo, kad jį kažkas seka ir padidinęs greitį patraukė užmiesčio link. Paparacai nenorėdami paleisti tokio grobio irgi spaudė greičio pedalą, kad net koja išlindo pro mašinos dugną. Kai vaizdas priminė formulės-1 trasą, Maniac nesuvaldė automobilio ir išlėkė iš kelio bei apsivertė (tikrai ne kartą ). žurnalistai pabūgo, kad gali būti apkaltinti, pasitraukė iš įvykio vietos, tačiau net neiškvietė greitosios pagalbos. Jie tik nufotografavo vaizdą kaip atrodė Maniac automobilis po avarijos.
2009-03-25, 17:25
2009-04-04, 13:29
Refresh : Zinoma , kad apginti titula daugiau tikslu neturiu.
Zurnalistas : Mr.Hardcore jus isdave , su FnT jau nuo seniau esate pazistamas , kaip manote kuris kels jums didesne gresme?
Refresh : Hm.. Tikriausiai nei vienas abu jie yra lygus , abu yra nevyke...
Zurnalistas : Buvote uzsimines , kad baigsite karjiera po Unforgettable ar nuomone nepasikeite?
Refresh : Taip toli nezvelgiu , dabar man svarbiausia apginti titula.
Zurnalistas : Viena karta jau buvote prarades titula , jai prarasite titula bandysite ji vel atsikovoti?
Refresh : Visi nori isgirsti atsakyma , kad jai prarasiu titula baigsiu karjiera , taciau to nebus.. Zinoma meginsiu
Zurnalistas : Per karjiera esate iskovojes 5 titulus ar zadate sia kolekcija papildyti?
Refresh : Tikriausiai ne , nors man tik 30 metu ,ateina laikas kai tenka ringa uzleisti jaunesniems , zinoma is wrestlingo nesitrauksiu , mano itaka uz ringo ribu tokia pat didele kaip ir ringe. Tad mano veida televizojoje matysite maziausiai 20 ateinanciu metu..
Zurnalistas : Kaip vertinate kova Sheskius vs Answer?
Refresh : Mano nuomone si kova yra pati idomiausia kova ir ji turejo buti Main Event kova , taciau ME atiteko seniui is BFZ ir dviem jaunuoliam.. Zinoma senienu is BFZ taip pat nereiktu kisti i pagrindini eterio laika , taciau manau jau geriau jie butu ME nei tie trys klounai..
Zurnalistas : Mr.Hardcore jus isdave ka jus i tai?
Refresh : o ka as galiu daryti? Per Unforgettable parodysiu jam jo vieta ir tiek , pamatys , kad pasielge daugiau nei kvailai..
Zurnalistas : Ar ieskosites naujo komandos partnerio?
Refresh : Komanda? Visa savo karjiera galima sakyti gyvenu komandomis , atejo laikas kovoti vienam.
Zurnalistas : Norite irodyti , kad kazka galite pats?
Refresh : Kas cia per klausimai? Ar penki titulai neirodo mano galimybiu?
Zurnalistas : Kad ir kaip bebutu keista , jus buvote sudares daugybe komandu taciau Tag Team dirzu iki siol neturite.
Refresh : Ir ka tu tuo nori pasakyti? Tikriausiai nori isgirsti atsakyma , kad po PPV as pulsiu nacius ir kovosiu del titulu , zinoma , kad to nebus..
Vartotojų skaito šią temą: 18
narių: 0, svečių: 18, slaptų narių: 0