Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Naujienos

Temoje atsakymų: 189

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-03-17, 18:42, pasakė:

Answer zodziai
Tai biski nelogiskai atrodo , kad Sako , kad Naciai uzpuole , o paskui jau nezino..
taigi per galvą gavo, tai nenorėk, kad ta galva stabiliai veiktų po to :)

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
BWE NEWS!
  • Baltic Wrestling Empire pristate oficialuji "Unforgettable" posteri. Si darba sukure BWE fanas Lyncaz ( :) ) BWE federacija dekoja uz jo darba ir dovanoja jam keturis bilietus jam ir jo draugams i nepamirstamaji "Unforgettable".
Spoiler'is

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Manyciau posteris SUCK, pagal dydi. Seip net neprimena posterio. O kas rimtai nepatiko tai ten tuos live on papperview galejo grazesniu sriftu uzrasyt.

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
as irgi norejau sukurti posteri, bet laukiau kol paaiskes su kuo Seskius kaunasi :) na, kita karta pabandysiu :)

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-03-17, 22:23

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą
:) :) :) prajuokino... BWE fanas :D gerai, reiks prakalt bilietus, vis "xaltūra" :D

Citata

Manyciau posteris SUCK, pagal dydi. Seip net neprimena posterio. O kas rimtai nepatiko tai ten tuos live on papperview galejo grazesniu sriftu uzrasyt.
taigi tos raidės ant visų posterių būna paprastos...

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-03-17, 22:25

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
O man raides kaip tik pats tas.. o del posterio man patiko. Nes fona pats daviau veida mistiska kurio norejau uzdejo linas.. sriftas ir patys uzrashai gerai padaryti. Galvojau apie minti, kad reikia kazkieno is wrestleriu veidus deti ant posterio bet gautusi ne grand ppv... manau veidus kovotoju ant posterio galima deti per kitus ppv.. kadangi cia yra grand.. ir pvz pazvelkime i WM.. gi visada ten paprastas posteris buna. Uzrasas Wrestlemania ir tiek.. todel ir sitas labai tinka :) beje zmogaus veidas posteryje atspindi kiekvieno kovotojo veida jame :)

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Geras posteris yra, patinka man tokie darbeliai :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Man posteris irgi nelabai patiko. Bent jau nesužavėjo.

Beje, Žygi, kas tau idėją davė dėl mistinio veido :). Ar ik ne ši mergina:

Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-03-18, 15:11

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Tai butent si :) Nesisavinu idejos as sitos. Bet tu perskaitei mano mintis ko as norejau :D Cia tau irgi reiktu sakyti aciu nes parinkom su sia ideja tik kitu fonu ir kitu veidu.. bet butent man tavo pamacius padaryta posteri istrigo tas veidas ir norejosi veido ant posterio :D

Nuotrauka

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
0
nu poster'is manau is visu ppv buvo graziausias, bent man , bet del news pabaigos tai buvo super :D

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Am,tai kodel sito nenaudosit ,o ta kuri padare lyncaz? ar as kazka ne taip supratau :D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Naudosim Lynco varianta. Unbroken irgi lbj geras variantas.. kaip ir antrasis posteris ivardijamas gali buti :D

Nuotrauka

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-03-19, 19:44, pasakė:

Naudosim Lynco varianta. Unbroken irgi lbj geras variantas.. kaip ir antrasis posteris ivardijamas gali buti :D
Bent man Lynco variantas buvo grazesnis

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Tu durnu apsimeti ar kaip cia yra? Gi aiskiai parasiau "LYNCO VARIANTA NAUDOSIM"... tai kas tau neaisku?

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
BRAWL NEWS. SVIEZIAS IS SPAUSTUVES.
1 psl http://img19.imagesh...9/6168/1psl.jpg
2 ir 3 psl http://img19.imagesh...413/2ir3psl.jpg
4 psl http://img19.imagesh...9/7717/4psl.jpg
Jei patiko, tai nepagailekit tasku donatinti :D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Wow!! Fantastiski straipsniukai. Labai patiko Domai :D rasai labai profesionaliai. Stok i zurnalistus. Labai graze ir idomei parasyta. O su Maniac tokia juokinga istorija ;DD o seip viskas buvo labai idomu. Daugiau tokiu dalykeliu :D

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Maldiec :D tikrai nuostabus darbas :D keep 'em coming :D
reikės užsiprenumeruot :D

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Tai gal tu donate'u nereikia, tiesiog nuo kito karto uzdek kaina ir zmogus tures pervest tau kazkiek tasku ir tu jam duosi linkus, t.y. siulau pardavinet siuos zurnalus taip, kaip pardavinejami kiti daiktai, pvz kovos.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-03-23, 07:41, pasakė:

Tai gal tu donate'u nereikia, tiesiog nuo kito karto uzdek kaina ir zmogus tures pervest tau kazkiek tasku ir tu jam duosi linkus, t.y. siulau pardavinet siuos zurnalus taip, kaip pardavinejami kiti daiktai, pvz kovos.
va čia tai manau puiki idėja :D

Nuotrauka

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
0
Apie laikrasti tegaliu pasakyti kelis zodzius: "Fantastic". NEgalejau akiu nutraukti nuo pradzios iki galo,taip sudomino ir kartu prajuokino tas incidentas su Maniac. Labiausiai patiko 1 ir 2 puslapiai.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Sick Extreme Kyo news:

*Sick Extreme ir Kyo gryžta prie savo senojo heel gimicko kuris buvo naudojamas feude su Jason Clue ir BWE iki traumos. Po to S-K-E vėl gryžo kaip Face ir pasiėmė titulus. Sick Extreme šitaip citavo žodžius:
-Tai puikus šansas vėl verstis heelais ir vėl kaltinti visa pasauli dėl to kuo jie nekalti aš myliu šita gimicka.
*Sick Extreme dalyvaus Tables Ladders and Chairs matče. O tuo tarpu Kyo pareiškė pretenzijas buti Special Refree legendu matče ,nes jo manymu toks tikrai ivyks.
*Sick Extreme ir Kyo galvoja apie išsiskirima ir indvidualia wrestlingo kariera.
*Sick Extreme Kyo labai vertina savo draugyste su Answer:
-Gaila ,kad dėl tam tikrų priežasčių teko išskirti FTD mes S-K-E nariai džiaugėmės galėdami būti FTD dalimi, gaila taip ir nepažinome kitame brande kovojusio Jason Speed.
*Sick Extreme ir Kyo pasakė ,kad jeigu tektu parinkti Naciams varžovus jie parinktu šiuos vyrukus: Maniac ir Crack.
-Nors jie buvo mūsų varžovai aš gerbiu juos.
*Sick Extreme Kyo teigia ,kad darbai su jų DVD ir knyga pristabdyti todėl ,kad jie darbams dabar neranda tinkamų lėšų. Greičiausiai DVD išeis vasarą ,o knyga balandii.
*Sick Extreme ir Kyo svajoja apie jų pačių feuda.
-Butu amazing susikauti su savo geriausiu draugu!-Minėjo Sick Extreme.
-Joo tikiuosi kada nors teks tau paleisti iš kėdės!-Antrino Kyo.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-03-25, 14:42

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
IMO nederėtų rašyt naujienų laužančių kayfabe... (tokių kaip heel/face statuso keitimas)

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Paparacai užfiksavo kaip Maniac treniruojasi ir ruošiasi savo kovoms, tiek per sekmadienio kova prieš Jason Clue, tiek PPV kovai.
http://www.videogaga...pzgvucychbfzbda

Po treniruotės paparacai sekė Maniac bandydami iš arčiau pamatyti kaip jis atrodo be kaukės. Bet Maniac pastebėjo, kad jį kažkas seka ir padidinęs greitį patraukė užmiesčio link. Paparacai nenorėdami paleisti tokio grobio irgi spaudė greičio pedalą, kad net koja išlindo pro mašinos dugną. Kai vaizdas priminė formulės-1 trasą, Maniac nesuvaldė automobilio ir išlėkė iš kelio bei apsivertė (tikrai ne kartą :) ). žurnalistai pabūgo, kad gali būti apkaltinti, pasitraukė iš įvykio vietos, tačiau net neiškvietė greitosios pagalbos. Jie tik nufotografavo vaizdą kaip atrodė Maniac automobilis po avarijos.
Spoiler'is

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Spoiler'is

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Zurnalistas : Jau rytoj ivyks metu PPV ko tikites?
Refresh : Zinoma , kad apginti titula daugiau tikslu neturiu.
Zurnalistas : Mr.Hardcore jus isdave , su FnT jau nuo seniau esate pazistamas , kaip manote kuris kels jums didesne gresme?
Refresh : Hm.. Tikriausiai nei vienas abu jie yra lygus , abu yra nevyke...
Zurnalistas : Buvote uzsimines , kad baigsite karjiera po Unforgettable ar nuomone nepasikeite?
Refresh : Taip toli nezvelgiu , dabar man svarbiausia apginti titula.
Zurnalistas : Viena karta jau buvote prarades titula , jai prarasite titula bandysite ji vel atsikovoti?
Refresh : Visi nori isgirsti atsakyma , kad jai prarasiu titula baigsiu karjiera , taciau to nebus.. Zinoma meginsiu
Zurnalistas : Per karjiera esate iskovojes 5 titulus ar zadate sia kolekcija papildyti?
Refresh : Tikriausiai ne , nors man tik 30 metu ,ateina laikas kai tenka ringa uzleisti jaunesniems , zinoma is wrestlingo nesitrauksiu , mano itaka uz ringo ribu tokia pat didele kaip ir ringe. Tad mano veida televizojoje matysite maziausiai 20 ateinanciu metu..
Zurnalistas : Kaip vertinate kova Sheskius vs Answer?
Refresh : Mano nuomone si kova yra pati idomiausia kova ir ji turejo buti Main Event kova , taciau ME atiteko seniui is BFZ ir dviem jaunuoliam.. Zinoma senienu is BFZ taip pat nereiktu kisti i pagrindini eterio laika , taciau manau jau geriau jie butu ME nei tie trys klounai..
Zurnalistas : Mr.Hardcore jus isdave ka jus i tai?
Refresh : o ka as galiu daryti? Per Unforgettable parodysiu jam jo vieta ir tiek , pamatys , kad pasielge daugiau nei kvailai..
Zurnalistas : Ar ieskosites naujo komandos partnerio?
Refresh : Komanda? Visa savo karjiera galima sakyti gyvenu komandomis , atejo laikas kovoti vienam.
Zurnalistas : Norite irodyti , kad kazka galite pats?
Refresh : Kas cia per klausimai? Ar penki titulai neirodo mano galimybiu?
Zurnalistas : Kad ir kaip bebutu keista , jus buvote sudares daugybe komandu taciau Tag Team dirzu iki siol neturite.
Refresh : Ir ka tu tuo nori pasakyti? Tikriausiai nori isgirsti atsakyma , kad po PPV as pulsiu nacius ir kovosiu del titulu , zinoma , kad to nebus..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Vartotojų skaito šią temą: 18

narių: 0, svečių: 18, slaptų narių: 0