Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Naujienos

Temoje atsakymų: 189

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Pabėgau, ne todėl, kad pralaimėjau, o dėl to, kad su bookerių susipykau.

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Svarbios naujienos! http://img10.imagesh...ublication1.png redaktorius Sheskius Pyzdeskius

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-03-05, 22:20

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
geras :? more stuff like that :) I like it :)

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Nuotrauka

Naujas oficialus Baltic Wrestling Empire logo. Aciu uz si darbeli Lyncui!

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
I like it :D Paprastas logo ,bet tuo pačiu kaškaip žavi :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
0
Kazkaip keista,tik logo pamates iskart pagalvojau kad tai Lynco darbas :D,logo patiko,bet didziausia ispudi padare laikrastukas :D

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Is pradziu nepatiko , dabar toks neblogas pasirode nu nezinau , labai toks paprastas taciau yra sakoma Simply the Best
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Joa siaip tikrai gana grazu,BET manau reikia kazka daryti su tomis baltomis raidemis,ar keisti spalva ,ar srifta ,ar abu kartu,nes man jos kazkaip ne i tema tokios stovi,aisku dar jas nuimti galima butu pabandyti IMO.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Man asmeniskai tai lbj patiko sis variantas :D Kuo tuoliau tuo geriau ziurisi :D

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Beje gal butu imanoma sukurti BWE pristatomaji klipuka? Klipe butu tikri wrestleriai , o gale ten BWE logo pasirodytu ir dar kasnors ka manot?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-03-09, 19:30, pasakė:

Beje gal butu imanoma sukurti BWE pristatomaji klipuka? Klipe butu tikri wrestleriai , o gale ten BWE logo pasirodytu ir dar kasnors ka manot?
mano mintys sukosi apie tai, bet tai užima laiko, todėl greitu metu kažin ar tai pamatysim... Maybe Unforgetable?

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-03-09, 19:40

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Toki klipa jau daro Xnitro valdytojas :D ziuresim ka sukurs.. kiti gali irgi variantus daryti ivairius ir isrinksim geriausia.. bet as manau kad idomiausiai butu kad visi savo profiliuose idetumet nuotraukas savo kovotojo is zaidimu, seip zmoniu kazkokiu.. tada toki slideshow padaryciau.. arba tiesiog as per ps3 pakurciau BWE rosteri ir nufilmuociau su fotiku ir klipa sumontuociau kaip kad Answer dariau :D

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Jason Clue News

+ Jason Clue jaučiasi kiek prislėgtas dėl to, kad nuo karjeros BWE pradžios taip nieko svarbau ir nepavyko pasiekti. "Turiu tokią blogą savybę - atsiduriu ne laiku ir ne vietoje. Aš visada pradedu darbą, bet kažko pritrūksta ir jo nesugebu užbaigti, tai mane slegia ir karts nuo karto pamąstau, kad gali tekti palikti šią federacija, bet man čia patinka - sąlygos beveik puikios. Ir vis gi - daugelis sako, kad man viskas ateityje, bet aš ko nors noriu jau dabar. Nepavyksta, tai nepavyksta. Manau greitai gali prireikti mano karjerai permainų. Turbūt šios nesėkmės ir privedė mane prie sprendimo padėti Jason Speed, bet vis gi - žadu dalyvauti Unforgettable ir mano pirmenybė bus sutelkta į mačą dėl title-shot'o. Žinoma jei ji įvyks, tai bus mano tikslas į ją patekti ir laimėti. Žinoma neatmetu galimybės įsimaišyti į main-event, bet šansų manau beveik neturiu. Na ką, teks kuriam laiku paleisti titulą, bet po main PPV gal būt vėl pulsiu į pagrindinio titulo medžioklę".

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-03-09, 19:35, pasakė:

mano mintys sukosi apie tai, bet tai užima laiko, todėl greitu metu kažin ar tai pamatysim... Maybe Unforgetable?
Is tiesu manau dideliu sunkumu labai nebutu.. Laiko ir per daugiausiai neuzima, kai paziuri i kasio mixus.. Na , bet jai kuria Xnitro tai kazin ar as bekursiu nors norejau..

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Tai jus dar pasidomekit gal jis nebekurs.. :D vistek darbeliu visokiu butu tikrai idomu paziureti.

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Answer News
  • Answer apie savo poelgi per Sunday Night Fight. "Naciai, tie zmones yra siaubas. Jie yra velniai! Su jais nejuokas. Ir ne karta as su jais karaviau, koviausi ir visa kita. Naciai darys betka, kad gautu tuos titulus ir vienas dalykas dabar mano galvoje! As esu pasiruoses juos ishspirti is cia. Nes Naciams BWE vietos nera! As esu cia kolkas cempionas ir mano tikslas, kad cia butu kiek ramiau nei gali buti su Naciais! Nes jeigu jie cia isitvirtins prasides karas! Jau net dabar as isivaizduou, kad jie pradeda galvoti apie ivairiu sutarciu pasirasymus ir taip toliau. Taigi pradekime kova su Naciais! Matau jie taikosi i SKE taigi as jiems padesiu ir pamokysiu juos paskutini karta!"
  • Answer apie savo sunaus galima debiuta. "Allen Answer Jr. yra daugiau maziau pasiruoses. Jis baigineja savo wrestlingo mokslus Fujin Dembel Wrestlingo Akademijoje. Teko su juo pabuvoti ringe. Zinoma jis dar ne toks kaip as, taciau perspektyvu jis turi daug. Juk jis pradejo treniruotis anksciau uz mane ir jis gales pasiekti daugiau netgi uz mane! Taigi mes jau planuojame jo debiuta. Realiausias variantas tai TWA federacija. Ten jauni, nauji kovotojai. Mano sunus ten turetu geras galimybes tobuleti kol pakiltu pavyzdziui, kad ir iki BWE lygio"

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
visai nieko logo tik man ta E raide itartinai atrodo :lol:

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Sklinda gandai, jog John Rambo zada imtis permainu jo gimmicke. Visu pirma jis mano, kad jo gimmick yra issisemes, o antra jam atsibodo heelinti. Taigi po Unforgettable galime sulaukti jo turn`o i face.

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Refresh apie knyga kuria dauguma kovotoju kritikuoja blogai :
Man visiskai vienodai ka jie mano apie mano knyga ,dauguma ju tik pavydi..
Refresh apie sunu Kanye Cobe..
Mano sunus pagaliau apsisprende ir jis nusprende grizti i ringa , taciau jis sake , kad nori atgauti forma , todel pasirinko TWA
Refresh apie Naciu ir Damanes grizima :
2 konkurentais daugiau..

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Kaimietis - Sveiki, as esu naujasis savaitrascio Brawl ziniu redaktorius. Jeigu norite, kad kokia nors jusu istorija atsidurtu musu laikrastyje, parasykite i PM. Musu laikrascius jus beabejo skaitete praeityje, tad suprantate koks bus formatas ;)

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Jason Clue News:

Jason Clue buvo sujaudintas garsaus wrestlerio Andrew "Test" Martin. Jis sako:
- Man labai liūdna, kad jo jau nebėra. Jis buvo žmogus kuris buvo mano pavyzdys. Nuostabus žmogus ir wrestleris. Nuo šiol mačuose dėvėsiu juodą kaspiną, kaip pagarbą jam. Aš sukrėstas. Tikiuosi BWE per show paminės jį... Viena, kai žmogus miršta sava mirtimi, visai kita kai ne sava. Aš be žodžių...

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-03-14, 17:08

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
BWE NEWS!

• BWE agentai pradejo tyrima del Answer uzpuolimo. Kaip du didziausi itariamieji yra visa Naciu grupuote ir Sheskius Pyzdeskius. BWE agentas sia situacija kalbejo taip: "As esu dirbes ne tik BWE federacijoje. Teko dirbti ivairiose wrestlingo federacijose ir susidurymas su Naciais nera pirmas. Sie zmones gali padaryti viska taip, kad niekas net neitartu ju, taciau sioje situacijoje mes juos itariame, kadangi jiems buvo reikalas pasalinti varzova Answeri is savo kelio pries dvikova su SKE broliukais. Taigi tai didziausias itarimas kolkas. Antroji versija yra Sheskius Pyzdeskius. Gi mes visi zinome kokia nesantaika tvyroja tarp Answer ir Sheskiaus. Gi sitie du zmones yra du labiausiai vienas kito nekenciantys asmenys zemeje! Sheskius galbut tik tam ir grizo, kad butent smogti Answeriui paskutini karta ir vel pasitraukti tik si karta negedingai, o atkersyjant nors taip uz tai, kad Answer ji iveike per BFZ PPV. Sios dvi versijos bus svarstomos" - sake itakingas BWE agentas.
  • BWE pranesa, kad su Sheskiumi Pyzdeskiumi turetu buti sudarytas kontraktas del jo kazkurios dvikovos per PPV. Sheskius Pyzdeskius pats neatskleide su kuo noretu susikauti, taciau spejama, kad tai gali buti One Last Match kartu su Answer. Sheskiaus grizimo priezastys i ringa yra tai, kad siam veteranui pristigo pinigu.
  • BWE planuoja pakelti Unforgettable iki neregeto lygio. Taip pat jau paskelbtas BWE Unforgettable posterio konkursas. Vienas darbas jau gautas ir yra svarstomas. Laukiama kitu.
  • Atidarytas puslapis su BWE Unforgettable anonsu. Kolkas anonsas dar beveik tuscias. Zinoma viena dvikova. Ir tai kova del pagrindinio titulo. Jason Speed vs Damane vs The Maniac. Kolkas galvojama, kad dvikova bus be diskvalifikacijos.

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-03-15, 20:29, pasakė:

BWE NEWS!

• BWE agentai pradejo tyrima del Answer uzpuolimo. Kaip du didziausi itariamieji yra visa Naciu grupuote ir Sheskius Pyzdeskius. BWE agentas sia situacija kalbejo taip: "As esu dirbes ne tik BWE federacijoje. Teko dirbti ivairiose wrestlingo federacijose ir susidurymas su Naciais nera pirmas. Sie zmones gali padaryti viska taip, kad niekas net neitartu ju, taciau sioje situacijoje mes juos itariame, kadangi jiems buvo reikalas pasalinti varzova Answeri is savo kelio pries dvikova su SKE broliukais. Taigi tai didziausias itarimas kolkas. Antroji versija yra Sheskius Pyzdeskius. Gi mes visi zinome kokia nesantaika tvyroja tarp Answer ir Sheskiaus. Gi sitie du zmones yra du labiausiai vienas kito nekenciantys asmenys zemeje! Sheskius galbut tik tam ir grizo, kad butent smogti Answeriui paskutini karta ir vel pasitraukti tik si karta negedingai, o atkersyjant nors taip uz tai, kad Answer ji iveike per BFZ PPV. Sios dvi versijos bus svarstomos" - sake itakingas BWE agentas.
  • Atidarytas puslapis su BWE Unforgettable anonsu. Kolkas anonsas dar beveik tuscias. Zinoma viena dvikova. Ir tai kova del pagrindinio titulo. Jason Speed vs Damane vs The Maniac. Kolkas galvojama, kad dvikova bus be diskvalifikacijos.
1. Koks dar tyrimas, jei Answer pats sako mates, kad ji uzpuole Naciai?
2. Klaida - Triple Threat matchai visada buna be DQ ir count-out'u. Nebent tai buna elimination match'as, bet jei paprastas - tai iprastai galioja no-DQ taisykle.

Cia tik pora tokiu non-sense dalyku, jei nenorit but lyginami su TNA, tai siulau vengti. Peace!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Na tai traktuojama kaip blefas.. patys naciai neigia savo savo kalte, o ypac tai tiketina del to, kad vel sheskius pasirode.. taigi 50 per 50 galim sakyti ir naciai ir sheskius galejo prikisti nagus.

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-03-15, 21:56

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Answer zodziai

Citata

Taip. Mane i KO pasiunte Naciai.
Tai biski nelogiskai atrodo , kad Sako , kad Naciai uzpuole , o paskui jau nezino..

Vartotojų skaito šią temą: 14

narių: 0, svečių: 14, slaptų narių: 0