Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Negalima rasyti , kad pvz A kovotojas sudegino B kovotojo masina.
Nedaryti offtopic..
Cia galite rasyti savo naujienas.. Taip pat perskaitysite BWE naujienas..
BWE GM buvo pastebetas su senais biciuliais is skirtingu federaciju , kas jie nera zinoma..As tiesiog susitikau su draugais , isgerem alaus ir viskas- sake Harris
Tikimasi , kad pirmasis BWE Show bus neblogas ir uzdirbs nemazai pinigu...
Sick Extreme Kyo ruošiasi papildit savo komanda dar keliais nariais: O tai reiškia ,kad galim sulaukt naujos stable!!!
S-E Paduodas i teisma pačios Susan Styles tėvo už tai ,kad neduoda jai ramybės.
Sick Extreme Kyo intensyviai ruošiasi savo sugrižimui ringa.
Sick Extreme nepatenkintas ,kad visdar su Kyo neturi titulų.
-Titulai mūms visada išlysdavo iš rankos: Sakė Kyo.
Sick Extreme Kyo išleido savo DVD, kuriame rasite:
Sick Extreme vs Naciai vs Crackomania(2 Kova pagal ivertinimus Masters of War ppv)
Sick Extreme vs The M vs Skanker(S-E Debut)
Kyo vs Plain vs DJ Levas vs Mr.Garret(Kyo debut)
Sick Extreme Kyo vs Naciai
Sick Extreme Kyo vs Crackomania vs Xnitro and Impact(Masters of War qualifacation)
Sick Extreme vs Jason Clue
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
Sklinda gandas, kad Answer galvoja apie FTD atkurima.
šitas gandas sudomino, bet labai abejoju jo tikrumu
Jobberis_Extreme, 2008-12-10, 21:25, pasakė:
-Titulai mūms visada išlysdavo iš rankos: Sakė Kyo.
Sick Extreme Kyo išleido savo DVD, kuriame rasite:
Sick Extreme vs Naciai vs Crackomania(2 Kova pagal ivertinimus Masters of War ppv)
Sick Extreme vs The M vs Skanker(S-E Debut)
Kyo vs Plain vs DJ Levas vs Mr.Garret(Kyo debut)
Sick Extreme Kyo vs Naciai
Sick Extreme Kyo vs Crackomania vs Xnitro and Impact(Masters of War qualifacation)
Sick Extreme vs Jason Clue
Answer galvoja apie savo antros knygos isleidima. (Priminsime, kad Answer jau isleido viena knyga daug anksciau "Answer (Ne)Tobulas zmogus")
Answer taip pat kalbejo apie gandus del FTD : "Sunkus variantas. Taciau pagalvojus, kodel gi ne? Vienintelis skaudziausias dalykas kad mano draugu ir FTD ikureju Fujin Dembel ir Fujin Terell nebera tarp musu."
Answer prizadejo pagaloti del FTD atgaivinimo ir dairsi talentu kurie galetu padeti FTD vesti i prieki.
Xnitro gryzes is treniruotes ,namus rado sujauktus ir ant sienos buvo uz rasyta S-K-E.Pamates uzrasa norejo uzraso dalyvius sulupti bet kai atejo prie savo masinos.Ji buvo ispaisyta,nuleistos padangos ir ant pagrindinio stiklo buvo uzrasyta:Xnitro what can you do?
Darbai su antruoju Answer klipu juda i prieki. Filmavimas jau ivyko. Liko montazas.
Answer savo pirmaja kova komentavo taip: "Viskas buvo labai gerai. Siek tiek nesekmingai nusileidau atlikdamas Fallen Angel tai nebudinga man todel varzovas sugebejo kick outint, taciau mano meistriskumo deka schoolboy ir tai buvo viskas. Kova nebuvo ilga ir tai man i nauda. Parodziau visiems, kad su manim juokaut negalima"
Sklinda gandas, kad Answer susisieke su dviem kovotojais kurie galetu buti variantai i FTD grupuote. Neatskleidziama ar tai kovotojai is BWE ar is kitu federaciju. O gal tai nauji veidai?
GM yra patenkintas pirmo Show reitingais , jis surinko 2.9 reitingo. Esu patenkintas tokiu reitingu ir tikiuosi jis tik kils - sake Harris
Sklinda gandai , kad Nemazai kovotoju nera patenkinti GM darbu uzkulsiuose Na jai jie nepatenkinti tai ju bedos , cia mano valdos as ir vadovauju. - Komentavo GM
BWE Studios prasnesa, kad Answer antrasis klipas pilnai uzbaigtas. Lieka tik isleidimo data. Isleidimas planuojamas sio menesio 14-16 dienomis. Galbut jau siandien isvysime naujai Answer klipa?
Answer pranese, kad tik po klipo isleidimo jis prades savo antrosios knygos rasyma.
Answer i Chain naujiena atsake taip "Tiesiog zmogui truksta demesio. Matosi megsta buti demesio centre, taciau vis kazkaip nepavykta. Uzjauciu ji. Taciau jis neuzilgo gaus tokia proga pabuti demesio centre....... kartu..... su...... The Answer"
The Sun laikraščio gruodžio 14-ios dienos naujienos:
California Rose yra nusivylęs GM. Jam nepatiko, tai kad jam Jordan Derek yra skirtas kaip partneris. -Negi nebuvo galima duoti kažko padoresnio?? - sakė jis. -Mes partneriai tik šiam mačui, su prasčiokais nebendrauju.
Taip pat jam nepatiko,kad jam nėra duotas šansas kovoti dėl titulo. - Nesvarbu ar tai Action, ar tai yra Heavyweight titulas, svarbu yra pats šansas. Įvertinimas. Net visada šūduose voliotas Jason Clue gavo šansą. Nesąmonė.
California Rose patvirtino, kad rimtai ruošiasi savo debiutui BWE ir tikisi iškovoti pergalę.
Sklando gandai,kad Rosy ir Silencer vakar stipriai prigėrė, bei prisiminę wrestlingą primušė du šilutiškius, kurie buvo nepatenkinti BWE wrestlerių apranga. California Rose viską neigia.
Viename interneto portalų pasirodė žinutė, jog BWE kalbina jaunąjį California Rose broliuką prisiungti prie kompanijos. Jis kolkas yra laisvas, todėl pasiūlymo neatsisako, vis dar galvoja, bei tariasi su broliu.
Sklinda gandai ,kad S-K-E šeštadieni turėjo susitikima su vienu asmeniu...tačiau vos juos pasekus S-K-E pradingo.
S-K-E irgi užsivede išleist knyga.
S-E taip kalbėjo apie mača su Naciais ir Crackomania.
-Tai buvo best ever matčas mano karieroje ir ,kad ir kaip nekenčiu nacių jie irgi buvo verti titulo bėda tik ta ,kad mes buvom verti daugiau ir nukabinom tuos diržus...O dar didesnė bėda ta ,kad jie ir atiteko Naciams.
S-K-E išleis savo naujus marškinėlius jie ieško kurėju tam.
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
visi uzsinorejo rasyti knygas.. taciau man kyla klausimas ka jus ten jose parasysite. Patariu rasyti kurie jau kazkiek bent laiko prabuvo e-fede ir turi ka papasakoti idomaus nes jau geriau luktelt ir gera darba isleist nei greitai ir nieko ispudingo jame nepapasakoti..
visų pirma jie darytu su photoshop...Jei butu su paint tai atrodytu tik mėlynas kleckas vietoj vardo ir pavardes...Nes kol nutryniau vardą, ir numeri su clone stampu biški laiko praėjo.O tas NBA, tai tipo NBA firma padarė..
nba marskineliu negamina ;D jiems gamina reebok, nike ir addidas ;D beje tas pats addidas matosi ir ant maikes ;D jei jau su PS dirbai tai ta nba kad ir nutrint galejai ;]
Chris "The Crowbar" Gregory neseniai pasirase sutarty su BWE.
Gregory debiutas BWE neaiskus del priezasciu asmeniniame gyvenime. Jis neseniai issiskyre su savo gyvenimo drauge ir pasak Chris'o jam reikia siek tiek laiko atsigauti psichologiskai. Tada jis gales susikonsentruoti vien tik ties BWE.