Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

GM Kabinetas

Temoje atsakymų: 54

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Spoiler'is

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Spoiler'is

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Kadangi dabar liko tik vienas Tag Team titulas, o mes su Xnitro turim nuo senu seniausiu laiko title shot'a tai gal butu galima kaip nors kada nors kova gaut del tag team titulu?

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
gerokai veluojat sou ideti ;) kada bus?

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimądomaz, 2009-01-12, 18:52, pasakė:

gerokai veluojat sou ideti ;) kada bus?

Ne į temą
Veluoja Vilius, o ne jie

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Beto, manau atsizvelgiant i tai, jog show pasirodys tik siandien, jeigu ne rytoj ar jeigu ne poryt. Nes Vilius net kovos neturi. Tada gali sutrikti apskritai show eigos, ir sia savaite matyt show gali nebuti. Tada vel griztu viskas i savo vagas. O gal ir butu sia savaite show. Cia ziurint kiek giliiai sudi iklimps Vilius, giliai,ar labai giliai ;D Juokauju. Na, kaip jau minejau, gali ne siandien buti show. Dekoki Viliui. O po sou laukite naujienu, yeah (H)

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-01-12, 19:13

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2009-01-12, 22:09, pasakė:

tipo del 1 zmogaus viso show nebus ? draugiska bookeriu komanda pas jus , tegu kas kitas ja paraso ....
Atsirado draugiškuolis. Viską paaiškinsime vėliau.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2009-01-12, 22:47, pasakė:

seniau zygis 1 pats show darydavo (gal ir dabar daro) o cia bent 4-3 zmones nesugeba 1 kovos parasyt , o paaiskinimas bus kad show kita savaite .

Žinau, didvyriškus Žygio darbus. Pasakiau viską paaiškinsim vėliau, tai reiškia paaiškinsim vėliau ir nereikia man daugiau tavo išvedžiojimų.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Show bus rytoj. Snypas visu atsipraso.

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Sveiki visi.. labai visu atsiprasau uz tai kad buvau dinges visiskai be zinios.. taciau kas turi mano skype'a galejo matyti uzrasha, kad sergu.. ir cia ne jokie atmazai tikrai labai sunkiai sirgau ir dabar dar labai sunkiai sergu taciau priejau prie seses laptopo galiausia.. galbut guldys mane i ligonine.. kolkas esu namuose ir sunkiai is lovos keliuosi.. guliu lovoj su laptopu turejau 40 temperaturos.. po simtadienio kai buvau sukaites perpute vejas gerokai mane tad esu labai blogame "shape" :lol: tikrai sorry visu.. nesugebejau nei prie skp prieiti ar i foruma ieit ir pranesti kad negalesiu todel viskas del mano kaltes.. dbr jau kadangi simtadienis baiges.. ir pats dbr busiu namie (jeigu i ligonine nepaguldys) daugiau galesiu imtis fedais.. pasistengsiu per sese laptopa pabuvoti forume ir sekti naujienas.. tikiuosi suprasite.

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Informacija!: Siandien ppv galbut nebus, kadangi as isvaziuoju ir grysiu velai. Yra mazai sansu, kad galbut bus.. kai sugrysiu galbut prisesiu ir pradesiu darbus. Kiti bukeriai kokias kovas bukint zino.. man reikes parasyti fnt vs refresh ir visus backstage su intarpais.. taip, kad sry jeigu ka.. show bet kokiu atveju iki sekmadienio vakaro isvysime.

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Siandien PPV turetu ivykti. Turiu visas kovas, taciau main event'a gavau neuzbaigta. Ir jo uzbaigti pats negaliu, kadangi ten kovoja mano charas.. taip pat liko backstage parasyti.. tad viskas dabar nuo boxix priklauso kuris rashe main event.

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
WHAT? Tai gal ne pilnas atsisiuntė :S

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-03-01, 13:49

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Nu stai Main Event jau yra. Trecioji kova yra. Antroji kova yra. Liko sulaukti snypo uzbaigtos kovos. Bet jis dbr isvaziuoja.. lieka taip pat backstage'ai ir sulauksim ppv.. jis greitai dar neturetu buti. Bet siandien jis tikrai bus :)

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
mysterious man turi main vieta per ppv main evente..

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Show bus vėlai vakare, nes dabar išeinu pas draugelį, poto treniruotes, o grįšiu 21.00. Tada ir parašysiu savo kova ir įdėsiu show.

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Srry, už double post, bet turiu pranešti, kad bereikalo tą postą viršuj rašiau. Savo kova parašiau, tik Žygis nieko man neatsiuntė ir jis turbūt įdės grįžęs vakare.

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Man toks aktualus manau klausimas iskilo. Pagal ka jus vertinate vartotoju kalbas? I ka yra atsizvelgiama, pagal ka yra sprendziama, kurio yra geresne, kurio prastesne?

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Kovotojo teiginiai ir argumentai. Tokie dalykai daro kalba grazesne. Zinoma graziai destomos mintys. Kai jos yra nutrukusios ir metosi is vieno kampo sunku yra suprasti kovotojo kalba ir uz tai pliusiu negaunama. Taip pat aisku biski ilgumas duoda taip pat pliuso, nes norisi isgirsti kazka ilgesnio. Is kalbos daznai matau ant kiek pas zmogu yra noras laimeti dvikova. Tokie patys kartojimai kaip "as tave nugalesiu. darysiu viska kad laimeti. ir as padarysiu bet ka kad laimeciau. ir patikek as nugalesiu" - tokie jau atsibosta. Reikia teiginio ir argumento, kodel kovotojas butent yra stipresnis. Zinoma idomus gimickas ir geras jo panaudojimas kalboje taip pat labai gerai. Patinka nepaprastai banalus zodziai. Idomu pamatyti tam tikru palyginimu, tam tikru istoriju is praeities isgirsti ir butent kodel tu turetum laimeti ta kova. Na manau, kad jau nebenaujokai daugelis esam ir daugelis atradom savo sekmes formules :) na bent jau siokias tokias.

Nuotrauka

Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
0
Kai uzpildai anketa, kaip gauni patvirtinima (ar atmetima) del wrestler'io?

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Nieko negauni kai prisiregistruoji jau esi šios federacijos kovotojas. Tada rašyk kalbas ir taU duos kova :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Pasistojo man toks klausimas, nors jau nujauciu atsakyma, bet vis tiek paklausiu:

Kas dabar stovi prie BWE vairo? Unbroken dar kelias dienas, atrodo, bus cia, taciau is pirmo zvilgsnio atrodo, kad vadeles rankose dabar laiko Refresh. Tai ar Refresh dabar yra BWE vyr. bookeris? Jei taip, kiek laiko jis juo bus?

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
As irgi nieko nesuprantu. Refresh raso main - event`a, Refresh galvoja kito ppv pavadinima, Refresh sugalvojo, kad Show butu mokami, nors Aurelijus tam nepritara. Vnz pats nesuprantu kas daros.

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Ne į temą
Toks idomus klausimas PWGeek'ui.Walleri,jei tau butu siuloma stoti prie E-Fed vairo,ka darytum.Stotum,ar atsisakytum ?
Jei i tema,tai kiek zinau Domaz niekur neisvaziaves.Tai kaip ir jis turetu buti viso sito galva :lol:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-06-24, 00:13, pasakė:

Ne į temą
Toks idomus klausimas PWGeek'ui.Walleri,jei tau butu siuloma stoti prie E-Fed vairo,ka darytum.Stotum,ar atsisakytum ?
Jei i tema,tai kiek zinau Domaz niekur neisvaziaves.Tai kaip ir jis turetu buti viso sito galva :lol:
O prie ko cia Domaz? Jis gi tik trumpam valde savo Brawl ir viskas. Unbroken gi visad buvo BWE bosas.

Ne į temą
Toks idomus atsakymas ne geek'ui. Maugli, jei man butu siuloma stoti prie BWE vairo, as tikrai atsisakyciau, nes tai ne mano kudikis. Jei man siulytu atgaivinti NME, tai esant atitinkamoms aplinkybems (padaugetu kovotoju, sutiktu sugrizti kovoti keli mano pageidaujami charai, keli zmones, su kuriaias as noreciau dirbti, sutiktu man padeti, BWE degraduotu, as tureciau laiko) ir t.t., tai as apie tai pagalvociau ;)

Ne į temą

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-06-24, 00:05, pasakė:

As irgi nieko nesuprantu. Refresh raso main - event`a, Refresh galvoja kito ppv pavadinima, Refresh sugalvojo, kad Show butu mokami, nors Aurelijus tam nepritara. Vnz pats nesuprantu kas daros.
Ka? Unbroken tam nepritaria? Tai kas tada per viliaus revoliucijos? Unbroken, kol neisvykai, ivesk cia tvarka!

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-06-23, 23:37

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0