Šį pranešimą redagavo -=dark-gb=-: 2008-12-03, 12:11
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-12-03, 01:12
Man jau pries koki menesi atsirado virusas(P.S. Man pries menesi perinstaliavo windows)atsirado toks virusas.Kolkas man nieko blogo nedaro tik uzknisa.Virsusas-Kai tik pradedu nauja pokalbi(tekstini) zmogui su kuriuo kalbu kaip kad butu manes nusiunciama nuoroda o pries tai dar padedami du smile.PVZ: :S :S http://32m.org/uq65h tj wa gal zhinot kas tai per virusas?
2008-12-03, 18:36
Valhalai, skanavau simta milijona kartu, bet nothing! Neranda jo.
Bet as buciau ne as - jei neistrinciau.
Taigi, bandau paaiskinti, kaip galima aiskiau :
Paspausk ant tos juostos kur visus langus nuleidi ir pakeli,desiniu peles klavisu - > spausk 'uzduociu tvarkytuvas (task manager) -> spausk 'procesai' - > rask 'mirc' (cia virusas) ir desiniu peles klavisu ant jo spausk -> spausk 'proceso pabaigimas'.
Tada per starta eik i valdymo skyda, kur pasalinti arba prideti programas - > ieskok 'mirc' ir trink naciort.
Gali rasyt , kad ne viskas istrinta, bet vistiek nemeto linko per skype.
Ir perkrauk pc.
Paspausk ant tos juostos kur visus langus nuleidi ir pakeli,desiniu peles klavisu - > spausk 'uzduociu tvarkytuvas (task manager) -> spausk 'procesai' - > rask 'mirc' (cia virusas) ir desiniu peles klavisu ant jo spausk -> spausk 'proceso pabaigimas'.
Tada per starta eik i valdymo skyda, kur pasalinti arba prideti programas - > ieskok 'mirc' ir trink naciort.
Ir perkrauk pc.
2008-12-03, 19:26
Bla, 2008-12-03, 18:36, pasakė:
Valhalai, skanavau simta milijona kartu, bet nothing! Neranda jo.
Ir perkrauk pc.
Ir perkrauk pc.
Tai jei taip simple išsitrina čia realiai ne virusas - šiaip šiūkšlė ;D, tokiu atveju, jei kaip skype add-onas veikia tai gali ir neaptikt, nors dar nebuvo man asmeniškai atvejų, kad mano minėtos programos būtų kada nors apvylusios
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0