Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Manga/Anime

Temoje atsakymų: 81

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Na, ka pasiulytumet paziureti? :) atsisiunciau Monster, paziurejau dar tik pirma serija nezinau ar uzkabins, gal ka ziurit? Gal turit ka pasiulyt?

Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Neseniai peržiūrėjau Gantz, KissXsis ( :) ), dabar žiūriu GTO (36 serija). Vėliau gal trumpai aprašysiu kiekvieną. Ką galėtumėt pasiūlyti panašaus į Gantz (jei kas yra matęs) nes labai patiko. Taip pat ar Witch Hunter Robin vertas dėmesio? Gal kas matėt ir pakomentuotumėt?

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2010-02-17, 18:07

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Na, aš peržiūrėjau Detroit Metal City, School Days, Hellsing, Mnemosyne ir Death Note. Šiuo metu žiūriu GantZ, Code Geass ir Shuffle!. Priešingai nuo Beggaro GantZ man visiškai nepatiko :|. Pastoviai erzina herojaus norai ištvatint tą didžiapapę, nu suprantu, bet gal ne per kiekvieną seriją :) ? Detroit Metal City kąla į klyną, visi turit pamatyt. School Days gan sunkiai žiūrėjosi, po 3 ep`o dropinau, bet nusprendžiau visdėlto pabaigt. Hellsingas man asmeniškai buvo visiškai nuobodus, ir nežinau ar apsimoka siųstis Hellsing Ultimate. Jeigu mėgsti siaubo žanrą siūlau pažiūrėt Mnemosyne, nors šeip labiau tiktų sadistams :) . Code Geass privalo pamatyt visi Death Note fanai :), pats dabar su malonumu žiūriu, visokie netikėti posukiai ir t.t. Nors gal pradžia sunkiai susižiurėjo. Shuffle šeip sau toks prieš miegą, galima žiūrėt nesukant galvos. Pasiūlykit kokį prieš miegą animą, DMC baigėsi :), vieno Shuffle nepakanka.

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
pries keleta dienu i mano akis pakliuvo Dante.Inferno.

Iki galo taip ir nesupratau ar remtasi daugiau zaidimu ar Dantes Divine Comedy. Piesimas - keiciasi vos ne ties kiekvienu pragaro ziedu, pats pagrindinis herojus turi susidurti su savo nuodemem ir galiausiai del ju gailetis. Idomu buvo, kad meiles istorija bent jau man buvo nustumta vos ne i antra plana ir daugiau susikoncentruota ties Dante. Labai patiko pati Liuciferio ideja gale. Ir pati istorija buvo fantastiska. Gal siek tiek perdaug kraujo ir visokiu slystyniu, bet cmon juk kalbame apie pragara.

Vienas is tu retu kuriniu kur as drasiai galiu parasyti 10 out of 10

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Gal kasnors ką nors žiūrit dar :) ? Arba gal naudojatės MyAnimeList ar panašių puslapių accountais? Jei taip tai mestelkit linkus, būtų įdomu užmesti akį :) Ir jei galit parekomanduokit kokį anime tokį labiau siaubo/psichologinį, kuriame jaustųsi didėlė įtampa.
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
http://myanimelist.n...nimelist/MarkaL
Lb sunku gera anime rast, paskutini zejau gal pries pusmeti, 19 is 20 tragiski buna.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLix, 2009-05-13, 16:39, pasakė:

Tai va, viena miela diena nebuvo man ka veikti ir nusprendziau koki nors anime atsisiusti. Buvau girdejes daug geru atsiliepimu apie Death Note, tai nusprendziau perziureti.Vakar baigiau ziureti, tai trumpai galiu pasakyti, kad tai labai geras anime, kuri visiems rekomenduociau. Issamesne nuomone po spoileriu del aiskiu priezasciu.
Spoiler'is

Praeita savaite baigiau ziureti Death Note - kaip ir dauguma, pasirasau po Lix zodziais, tik noriu nuo saves pora momentu prideti:
  • "L" buvo megstamiausias personazas, be abejo, taigi nebuciau pries jei po jo mirties uzbaigtu visa seriala su blogiuko/heel pergale. T.y. man jo pergale nebuvo tokai svarbi, kaip pats feud'as su Kirra ir net su jo mirtim, galima butu teigti kad jis "laimejo", nes perprato viska ka Yagami dare. O galingiausias viso serialo momentas - nors nesu tikintis zmogus - buvo Jezaus/Judas momentas, kai "L" (kaip Jezus) zinojo, kad Light (kaip Judas) ji neuzilgo nuzudis (isduos) ir simboliskai kaip ir Jezus "nuplove" bei nudziovino Light kojas (CIA). Pirma, kol nesupratau ka jie vaizduoja, tiesiog pasirode kad there's some strange gay shit going on here, bet pasirodo kad tai tebuvo some gay re-imagining of the Bible shit.
  • Intro muzika. Mazdaug kai mire "L" kartu mire ir geroji intro daina (CIA), bei buvo pakeista kazkokiu triuksmu (CIA). Su visa pagarba Pasaulio triuksmo-megejams, originali daina buvo classic.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0