Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Manga/Anime

Temoje atsakymų: 81

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-05-04, 13:18, pasakė:

Visi ziuri ta Naruto, bet kazkaip manes netraukia. Ten fightingas taip? As niekaip neprisiverciu saves ziuret kitokio fightingo nei DBZ ;D O vat is animes ziuriu tokius mistinius, detektyvinius. Na bent Death Note buvo tas, kuris tiesiog uzvalde mane. Va ten buvo idomu. Nors kraujai nesitaske, uztat ten buvo kitokia.. Mind dvikova. Na o dabar ziurui BECK. Kaip jau sakiau kiek keistas, bet vat paziuresiu dar keleta seriju ir pasakysiu ar geras. Tas keistumas man net patiko ir kiek skaiciau komentarus tai sake labai geras.
na is tokio shoneno tai dar be DBZ yra Bleachas, man nors ir vaikiskas bet labai patinka ;D skaitau dabar manga, nes serijose dbr jau perdaug man filleriu pasidare. Ta siaip patariu Bleacha paziuret (just skip the filler episodeS)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
ka reiskias filler episodes? tipo tokie uzpildantys ? (H)

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Prisiminiau gerus laikus ir nusprendžiau parsisiųst DragonBall pack'ą. Gailą kokybė vaizdo žiauriai prasta. Ir žiauriai daug serijų (žiauriai pratęstos jos visad būdavo (panašiai kaip Nekviesta Meilė)). Nežinau, ar peržiūrėsiu ten viską.

Beje, dar nesireiškiau šioje temoje. - Pats neesu Anime/Manga mėgėjas, labai retai kada pažiūriu. Vieninteliai filmukai kurie buvo užkabinę bent kiek tai Nine Tailed Fox Narutas ir Dragon Ball serija. Labiau iš tikrųjų mėgstu paprastus filmus, serialus, multikus. (H)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą
Kažin, yra dar žmonių kurie neturi supratimo, kas ta "manga"? jei kas nors nepatingės bent keliais žodžiais paaiškint, būsiu dėkingai širdingas :D (ir anime tuo pačiu (H))

Nuotrauka

Kenshin

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-05-04, 21:47, pasakė:

ka reiskias filler episodes? tipo tokie uzpildantys ? (H)
Kiek zinau beveik visi anime kuriami pagal manga. Buna taip, kad anime pagal siuzeta prisiveja manga, kuri nebaigta kurti, bet epizodas ta savaite vis tiek turi iseiti. Tada animes kurejai, tam, kad prastumti laika, paraso savo siuzeta (filleri), kuris neturi itakos pagrindiniam siuzetui. Sitie filleriai daznai buna neidomus ir kadangi jie pagrindinio siuzeto jie neitakoja, tai ju galima isvis neziureti.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
mm.. visai nezinojau, bet is kur zinot kur filleris kur ne? (H)

Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
aš dabar planuoju pažiūrėti Hellsingo visas ovas. O Requiem for the Phantom vertas demesio ar ne? Ir kiek iš viso serijų yra? Nes visai sudomino (H)
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Kenshin

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-05-05, 12:49, pasakė:

mm.. visai nezinojau, bet is kur zinot kur filleris kur ne? (H)
Filleriai dazniausiai buna tokiuose anime kaip Naruto, Bleach, One Piece (t.y. kur seriju be galo daug). Atskirti nera juos sunku, tai arba tokia serija kur visalaik vien juokelius skaldo ir neivyksta visiskai nieko reiksmingo arba storyline, kurio metu is niekur atsiranda nauji veikejai ir fillerio storyline pasibaigus ju daugiau nebematai (nebent per kitus filerius :D), bet 100% isitikines gali buti tik jei esi perskaites manga.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąKenshin, 2009-05-05, 10:13, pasakė:

Filleriai dazniausiai buna tokiuose anime kaip Naruto, Bleach, One Piece (t.y. kur seriju be galo daug). Atskirti nera juos sunku, tai arba tokia serija kur visalaik vien juokelius skaldo ir neivyksta visiskai nieko reiksmingo arba storyline, kurio metu is niekur atsiranda nauji veikejai ir fillerio storyline pasibaigus ju daugiau nebematai (nebent per kitus filerius (H)), bet 100% isitikines gali buti tik jei esi perskaites manga.
wikipedioi paprastai buna wisi episodai surasyti tai is ten gali susirast kuris episodas yra filleris.

Manga hm isversiu paprastai - japoniskas komiksas, skaitomas is desines i kaire.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-05-04, 23:24, pasakė:

Ne į temą
Kažin, yra dar žmonių kurie neturi supratimo, kas ta "manga"? jei kas nors nepatingės bent keliais žodžiais paaiškint, būsiu dėkingai širdingas ;) (ir anime tuo pačiu :rolleyes:)

Kaip Skorpio pasakė, manga - japoniški komiksai, su specifiniu piešimo stiliumi (didelės akys, nenatūralios šukuosenos, "peculiar" akių/plaukų spalvos ir t.t. realiai kiekvieno artist piešimas yra kažkuo specifinis, bet pagrindai išlieka tie patys), anime - animuoti komiksai, visos taisyklės piešimo tokios pačios kaip ir manga.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Devil May Cry katik perziurejau :rolleyes: na truko neilgai visdelto tik 12 epizodu. Ka galeciau pasakyti ? Patiko... tikrai patiko ;) ypac turint galvoje kad tai buvo kurta pagal zaidima. Toks geras anime wisiskam smegenu isjungimui. Tiesiog atsiguli ir megaujasi didziuliu smurto kiekiu. Lyginant su kitu anime kuris buvo kurtas pagal zaidima kuri ziurejau pries tai Fate/Stay night, tai Devil May Cry gauna 8/10.

Kitas mano playliste Gurren Lagann. Dar planuoju Claymore ir Wolfs Rain pagaliau paziureti.

Šį pranešimą redagavo Skorpio: 2009-05-06, 20:12

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
gal reiks ir man ta Devil May Cry paziuret.. tevui bent jau geimas sake labai patiko ;D

Nuotrauka

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-05-06, 20:59, pasakė:

gal reiks ir man ta Devil May Cry paziuret.. tevui bent jau geimas sake labai patiko ;D

Ne į temą
kaip dziaugiuos kd mano tevas nelosia geimu, turbut prie pc neprieiciau, o tas DMC tai geras Anime btw :rolleyes:

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Ne į temą
[Nu mano tevas konsole losia, bet cia jau offtopic ;]

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Gal kas pasiulytumet kokiu anime panasiu i Death Note, Devil May Cry, Bleach, Hellsing? Arba siaip kokiu kuriuos verta paziet?

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
Afro Samurai epai + filmas, daug brutalaus veikmso, humoro, nupiestas neblogai, geras ost ir igarsinimas.
Black Laggon - apie samdinius, veiksmo, veiksmas vyksta siais laikais, daug susisaudymu, taip pat humoro irgi yra. 2 sezonas geresnis, bet ir pirmas geras.
Samurai Champloo - siaip neblogas anime nuotykiu, comedy , ten keliauja aplink pasaul ir patiria visokiu nuotykiu.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-05-10, 20:17, pasakė:

Gal kas pasiulytumet kokiu anime panasiu i Death Note, Devil May Cry, Bleach, Hellsing? Arba siaip kokiu kuriuos verta paziet?

Death Note -> Monster; Hellsing -> Trinity blood. Jei panašių ieškai :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
beje del trinity blood, ar kas nors zhada leisti seriju pratesima ? nes baigiasi tai nei siaip nei taip.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-05-11, 13:21, pasakė:

beje del trinity blood, ar kas nors zhada leisti seriju pratesima ? nes baigiasi tai nei siaip nei taip.

Na, mano žiniomis, kalbos apie tai nesklinda ir nemanau, kad "pratesimas" bus. Anime darytas pagal manga, kuri iki dabar leidžiama, norint uždėti kažkokią pabaigą būtų reikėję storyline'us kaip nors specifiškai užbaigti, atitrūkstant nuo manga storyline, o tai kaip ir nenaudinga, nes neapibrėžtas ending yra kaip ir reklama mangai :( Be to, ta pabaiga visai normali, PALYGINUS pvz su Berserk(sąžinės šio anime kūrėjai neturi, tokį ending uždėt ir pasakyt, kad pratesimas GAL bus, kai bus baigta rašyti manga ~2024 ;DD ).

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-05-12, 19:36, pasakė:

Na, mano žiniomis, kalbos apie tai nesklinda ir nemanau, kad "pratesimas" bus. Anime darytas pagal manga, kuri iki dabar leidžiama, norint uždėti kažkokią pabaigą būtų reikėję storyline'us kaip nors specifiškai užbaigti, atitrūkstant nuo manga storyline, o tai kaip ir nenaudinga, nes neapibrėžtas ending yra kaip ir reklama mangai :( Be to, ta pabaiga visai normali, PALYGINUS pvz su Berserk(sąžinės šio anime kūrėjai neturi, tokį ending uždėt ir pasakyt, kad pratesimas GAL bus, kai bus baigta rašyti manga ~2024 ;DD ).
Berserk aplamai turbut daugiausiai visus sunervines anime. :(

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Tai va, viena miela diena nebuvo man ka veikti ir nusprendziau koki nors anime atsisiusti. Buvau girdejes daug geru atsiliepimu apie Death Note, tai nusprendziau perziureti.Vakar baigiau ziureti, tai trumpai galiu pasakyti, kad tai labai geras anime, kuri visiems rekomenduociau. Issamesne nuomone po spoileriu del aiskiu priezasciu.
Spoiler'is

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Paskaiciau Lix komentara. Labai idomus ir geras komentaras. Jauciausi lyg skaitydamas savaji ;D Nes viska pasake ka norejau pasakyt ir as. Pritairu tau 100proc. Kai paziurejau Death Note apeme toks keistas jausmas. Kaip jau davei pavizdy su tuo wrestleriu. Kai juokesi ant pat galo Lightas taip evil'iskai galvojau maybe he got a plan ;D bet vistek nepasiseke. Kaip jau tu minejai galejo kazkaip pabaiga geriau isbaigti. Man kaip ir tu jau sakei filmukas yra pats idomiausias nuo pradzios iki vidurio. Kam reikejo panaikinti vidury filmuko toki gera personaza kaip L? Man taip pat kaip ir tau Near buvo pats blogiausias personazas koks galejo buti filmuke. Grynas kaip sakoma face'as ;D Jeigu jau taip tai galejo filmuka uzbaigti ties ta 20-a ar kelinta serija kai L buvo galiausiai iveiktas. Na turbut kurejai gal turejo savo galvoje toki dalyka kaip viena Lighto pergale (pries L) ir viena tu geruju pergale (Near pergale pries Kira/Lighta). Na is tikruju nuvyle antra filmuko puse, bet vistek ziureti buvo begalo idomu, o kaip jau sakiau pirmaja anime dali tai isvis. Negaledavau naktim uzmigt, nes norejos vis kiekviena serija praziuret. Geriausias matytas anime po dbz dar karta pasikartosiu :(

Nuotrauka

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7
Komiksais žavėjausi nuo senų laikų (nuo visokiausių vaikiškų komiksų iki man neįtikėtinai patikusių Batmano komiksų), tačiau tik dabar iš naujo atradau šią meno rūšį - nuo 2008 metų atsisiunčiau keletą komiksų, kurie mane labai sudomino (Transmetropolitan, Filth), o vėliau t.y. 2009 metais atsisiunčiau ir japoniškų komiksų, labiausiai man patiko iš skaitytų grappler Baki, Monster, Battle Royale

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Kaip tik vat rudens vakarai ateina. Kai po mokslu norisi ka nors idomaus paziureti. Galvoju gal reiketu kazka is anime. Tai uztikau Requiem for the Phantom, ziuriu torrent.lt dar ir lietuviskai yra. Gal kas ziureje? Geras? :)

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Vakar baigiau ziuret Elfen Lied. Galiu pasakyt tikrai labai idomus ir geras anime. Siulau visiems perziuret.

Spoiler'is

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0