Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Manga/Anime

Temoje atsakymų: 81

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Skorpio, 2008-12-08, 14:10, pasakė:

keista man visus rode :D tam saite kuriam yra uzuploadinta anime galima tik 72 min ziuret gal del to :D
buvo ir šitas, bet man raše "this video is no longer available" kažką panašaus an beveik visų :?
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Mano mėgstamiausi buvo Dragon Ball Z ir digimonai :? . Nežinau ką pirmiau rodė bet juos labai mėgau. Dabar neseniai persisiunčiau FF VII AC . Filmas animacinis. Tik nežinau ar anime, bet Sony firmos.

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
gerai paskutiniai ziureti tai : Trinity Blood ir Full Metal Alchemist.
Trinity blood - visai nieko pradzioi ganetinai nuobodus buvo, bet kai istorija isivaziavo pasidare idomu, gal siektiek per greitai viskas suvaryta buvo i viena tashka bet idomu :) Reiks pradet skaityt TB manga.

FMA - irgi visai nieko ganetinai uzkabliuoja, tik nepatariu filmo ziuret kuris parodo kas buvo po seriju, nes sugadina visa malonuma geros pabaigos.

Dabar ziuriu - Death Note. - galiu tik pasakyt NUOSTABU
Ateiciai pasilikau Berserk ir Fate/Stay night.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Pabaigiau ziureti Death Note, matau realiai turbut geriausias matytas anime (stovetu 1moje vietoje su Hellsingu)
Visas Anime itemptas, pilnas netiketu posukiu. Viskas vyksta nepaprastai logishkai. L'o, N'o ir Lighto mastymas tiesiog uzburia. Net keista nes nera jokiu fight scenu, i visas puses netryksta kraujai, bet anime nuostabus. Garso takelis viso anime superb
ypac sitos dainos:
Zetsubou Billy
ir
What's up, people.

Jei kas noretu galeciau atsiusti:) kreipkites per PM.

Dabar gal kas irgi koki nors anime pradejo ziureti? Ir ypac domintu ar kas perziurejo Fate/Stay night ir Berserk.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Skorpio, 2008-12-22, 19:19, pasakė:

Pabaigiau ziureti Death Note, matau realiai turbut geriausias matytas anime (stovetu 1moje vietoje su Hellsingu)
Visas Anime itemptas, pilnas netiketu posukiu. Viskas vyksta nepaprastai logishkai. L'o, N'o ir Lighto mastymas tiesiog uzburia. Net keista nes nera jokiu fight scenu, i visas puses netryksta kraujai, bet anime nuostabus. Garso takelis viso anime superb
ypac sitos dainos:
Zetsubou Billy
ir
What's up, people.

Jei kas noretu galeciau atsiusti:) kreipkites per PM.

Dabar gal kas irgi koki nors anime pradejo ziureti? Ir ypac domintu ar kas perziurejo Fate/Stay night ir Berserk.

Vnžn, man, kas liečia Death Note tai viskas buvo perfect su L saga, bet kai jį nužudė +- nesąmonės kažkokios prasidėjo ir bent jau mano akimis one road down the hill nuo tos vietos buvo, dėl to geriausiu ever tikrai jokiu būdu nevadinčiau šio anime :)
Dėl Berserk tai jis kaip ir nepilnai išleistas yra, t.y. apima tik kelis pirmus mangų Vol. ir nėra sukurta jokio ending - series tiesiog nutrūksta, ir tokioj vietoje, kad beveik visi šį anime peržiūrėję puola mangos ieškoti, kad sužinotų kas ten atsitiko ;D Realiai tai tikrai geras, solidus anime, gana tamsus, tačiau nei trečdalį tiek, ant kiek tamsi yra manga(kol kas labiausiai iškrypus/bloody manga kokią esu skaitęs). Teko girdėti, kad išleidus visus mangos Vol. planuojama atnaujinti series, bet tai reikštų, kad to reiks laukti ~5-10+ metų ;D Kas liečia storyline, tai viskas vyksta viduramžių aplinkoje, su kardais/mūšiais/pilių apgultimis ir t.t. (kai pagrindinė manga tema yra monstrai ir pati "Berserk" prigimtis, apie kurią praktiškai neužsimenama series). Man pačiam visai patiko šitas anime išskyrus pabaigą(kurios čia nespoilinsiu :) ), IMO, jeigu darė tokio tipo series, apimdami tik kelius Vol, tai jais ir reikėjo apsiriboti, ir sukurti deramą ending, o ne nei iš šio nei iš to šokti prie naujo main plot, viską sugriaunant, kai tam nebuvo nei menkiausios priežasties.

Pats dabar iš naujo pradedu žiūrėti anime iš savo kolekcijos - šiuo metu apsistojau ties Cowboy Bebop.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Gerai Fate/Stay night. Uzmeciau aki siaip neblogas anime, tik pirmos dvi serijos SOOOO BOOOOORING. Turbut po death note'o dabar nemazai anime atrodys ganetinai vaikiski ir prasti. Anyway, shitas palyginus visai nieko, dabar praziurejau 7ias serijas, dar ne i viska isikirtau, bet turint galvoi kad ju tik 24ios jau turetu pradeti viskas aisketi. Zodziu 7 burtininkai su 7iais savo "tarnais" kaunasi tarpusavyje kad laimetu teise tureti sventaji grali. Visas sitas brudas pavadintas Holy Grail War or sth like that :D Norint laimeti pries priesininka reikia nuzudyta arba Masteri(a.k.a. burtininka) arba jo Tarna(servant). Zodziu cia atsiduria toks berniukas kuris nusprendzia kovoti uz teisybe ir nezudyti kitu Masteriu/Burtininku (jis taip yra "masteris) jis tiesiog nori pasiimti grali ir padaryti taip, kad nebutu jokiu blogu pasekmiu pasauliui. Ganetinai naivokai pradzia atrodo, bet manau toliau bus geriau.

Taigi dabar Valhalai ka dar patartum? :D Berserk nezinau ar ziureti nes istikruju nelabai patiko piesimas.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Na jei nori "ne vaikiško" tai pirmoje vietoje, kas šauna į galvą - "Monster" , kuris šiuo atveju, tiek iš anime psichologinės pusės, tiek savitu storyline mano akyse visapusiškai pralenkia Death Note. Dabar nžn, ką per daug apie jį rašyti - nenoriu nieko išspoilinti, o jeigu bus noras - manau pats pasiskaitysi, trumpai - tai santykinai reali istorija(be jokių demonų, kardų, super duper galių ir pnš) apie daktarą(chirurgą), kuris išgelbėja iš mirties gniaužtų berniuką, kuris, kaip vėliau išaiškėja yra, pavadinkime tam tikro laipsnio "blogio įsikūnijimas"/evil genius , kuris leidžiasi keliauti po pasaulį, darydamas visokias "niekšybes" , daugiausiai veikdamas per kitus. Daktaras priima kaip savo atsakomybę jį surasti ir nužudyti. Istorija plėtojasi įtraukdama vis naujus veikėjus, naujus storyline vingius(visgi anime tęsiasi, jei neklystu 90 serijų), kuriuos lydi nuostabus soundtrack ir tikrai geras piešimas. Taip, anime šiek tiek išsisemia, linksnant į pabaigą, bet, bent jau mano nuomone tai nėra taip pastebima, kaip galėtų būti, ir aš laikau "Monster" tikrai vertu pretendentu ant "Best anime ever" pakilos :(

Dar jei patiko FMA gali išbandyti Busou Renkin, kuris yra grynas FMA klonas, daugiau nelabai yra ką pridurti net :) Nors man kai kuriais aspektais jis daug linksmiau susižiūrėjo, nei FMA.

Daugiau kaip ir nežinau ką pasiūlyti - esu peržiūrėjęs nemažai Romance anime, bet tokių turbūt nenorėsi :) Jei comedy patinka - žiūrėk GTO(great teacher Onizuka) IMO geriausias iš savo rūšies. Dar galėčiau pasiūlyti Wolfs rain - pačiam dėl daugelio aspektų nelabai šitas patiko ir, berods, po 10-tos serijos daugiau nusprendžiau jo nebežiūrėt, tačiau dauguma žmonių gana gerai atsiliepia apie šį Fantasy anime, apie jį - main theme yra kaip legenda, kad žmonės yra kilę iš vilkų ir storyline sukasi apie grupę vilkų, bandančių surasti genetiškai sukurtą žmogų-gėlę, kuris turėtų juos nuvesti į kažkokią pažadėtąją žemę ( ;D ), jeigu gali "get over those facts" (ko aš nesugebėjau) manau turėtų patikti šis anime :(
Tai tiek.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
pabaigiau pagaliau fate/stay night 24 serijos. Am dabar jau galiu pasakyti kad visa istorija yra labai daug persipinusi su romance :) Galo manau tokio ir tikejausi bet maniau kad vistiek kazkas pasikeis "meiles naudai", siaip nezinau kodel iki 14-15 serijos ganetinai graudokai ziurejosi ir nelb patiko :( dabar tik kai atsirado daugiau laisvo laiko sugebejau visa perziureti :( Kita imsiu turbut Busou Renkin nes norisi kokio nors bukesnio anime "full of action", manau po shito jau galesiu pasiimti Monster :D

edit: ir beje turiu pirma hellsingo manga lietuviskai (party)

Šį pranešimą redagavo Skorpio: 2009-01-04, 00:33

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
matet DBZ nauja serija? pratesimas po buu sagos.. (Vegeta brother arrives)

beje as animes ekspertas ir zinovas nesu labai didelis taciau megejas nors niekada ten kazkokiu labai siuntesis nesu.. patarkit ka nors is animes prizvelgt.. ir parasydami pavadinima animes pasakykit pora zodziu apie ka ten ji yra padekit ishsirinkt.. nes tikrai nezinau kokia cia paziurejus dbr ;]

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-01-04, 13:05

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

The1andOnly, 2009-01-04, 11:03, pasakė:

matet DBZ nauja serija? pratesimas po buu sagos.. (Vegeta brother arrives)

beje as animes ekspertas ir zinovas nesu labai didelis taciau megejas nors niekada ten kazkokiu labai siuntesis nesu.. patarkit ka nors is animes prizvelgt.. ir parasydami pavadinima animes pasakykit pora zodziu apie ka ten ji yra padekit ishsirinkt.. nes tikrai nezinau kokia cia paziurejus dbr ;]
nebutina siustis galima online ziuret
Ne į temą
www.animefreak.tv

Ten daug anime ir vietoje visas plotas paaiskinamas kai atsiverti nauja ziureti.
Tai patariu perziuret koki Full Metal Alchemist, Death Note, Hellsing. Cia pradziai :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
O gal kas yra matęs Devils may cry? Ar idomus jis? :D
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
nu anime nezinau sito bet zaidimas tai kaip mano tevas sako: nesveikai istaskantis.. ;DD

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Nu wa siunciuosi dabar Death Note... eileje stovi dar Bleach pirmas sezonas ir Beck..

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

The1andOnly, 2009-01-04, 16:59, pasakė:

Nu wa siunciuosi dabar Death Note... eileje stovi dar Bleach pirmas sezonas ir Beck..

na ir kaip?

kas nors gali mane apibart? as irgi Bleacha pradejau ziuret, dabar 28 episode :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
blogas Bleach? parsisiunciau bet dar neziurejau..

Na o Death Note... nera zodziu ;oo geriausias anime po DBZ.. taip itrauke.. kad naktimis negaliu nueiti miegot.. kiekviena serija slepia vis kazka naujo ir zinai kad kitoje serijoje kazkas bus.. visos serijos yra vienodai idomios ir islaiko itampa visada.. patys ziurejote? visas prazvelgete serijas..

na o cia spoileris:

Spoiler'is

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

The1andOnly, 2009-01-07, 20:52, pasakė:

Na o Death Note... nera zodziu ;oo geriausias anime po DBZ.. taip itrauke.. kad naktimis negaliu nueiti miegot.. kiekviena serija slepia vis kazka naujo ir zinai kad kitoje serijoje kazkas bus.. visos serijos yra vienodai idomios ir islaiko itampa visada.. patys ziurejote? visas prazvelgete serijas..

na o cia spoileris:

Spoiler'is

Kai pasakei,kad geriausias anime po DBZ susidomėjau šituo. Tu iš LM siunteisi? Iš viso 37 serijos? :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

The1andOnly, 2009-01-07, 18:52, pasakė:

na o cia spoileris:

Spoiler'is
viskas graziai issirisa poto :)

bleach geras tik jo labaaaaaaaaaai daug :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

SmS, 2009-01-07, 21:03, pasakė:

Kai pasakei,kad geriausias anime po DBZ susidomėjau šituo. Tu iš LM siunteisi? Iš viso 37 serijos? :)

Na čia nlb sulyginami žanrai, čia pnš būtų kas lygint kokį nors "Home alone 1" su "No country for old men." :) Jei iš anime srities tai pokemon/digimon/insert random clone su basilisk/Elfen lied/... Kitais žodžiais tariant negali skirstyti prioritetų pagal tokius palyginimus :)

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
na cia nera fighting filmukas :) o as pasisakiau kad antras idomiausias anime koki man teko ziureti.. to SMS: tai is LM siunciausi 37 serijos japoniskoj kalboj su anglu subtitrais.. labai gerai ziurisi.. viskas chiki.. siandien jau pradesiu ziureti 25 serija ir taip toliau.. beje kaip sakei Skorpio taip ir buvo.. viskas grazei ishsiriso dabar viskas man lbj aisku ir labai didele intriga vel.. gaila liko man 12seirju paziureti o kai baigsis filmukas bus abydna, bet filmukas labai vertas demesio.. paveike mane :)

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

The1andOnly, 2009-01-08, 11:33, pasakė:

na cia nera fighting filmukas :) o as pasisakiau kad antras idomiausias anime koki man teko ziureti.. to SMS: tai is LM siunciausi 37 serijos japoniskoj kalboj su anglu subtitrais.. labai gerai ziurisi.. viskas chiki.. siandien jau pradesiu ziureti 25 serija ir taip toliau.. beje kaip sakei Skorpio taip ir buvo.. viskas grazei ishsiriso dabar viskas man lbj aisku ir labai didele intriga vel.. gaila liko man 12seirju paziureti o kai baigsis filmukas bus abydna, bet filmukas labai vertas demesio.. paveike mane :)

patariu kai pabaigsi filmuka ziureti susirasti youtubei death note alternative ending :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Perziurejau Death Note anime ir filmus abu (ne anime). :) Tiesiog fantastika. Daugiau nera ka pasakyti. Ir filmai ir Anime tiesiog nuostabus. Vieni geriausiu mano matytu. Gaila, kad jau baigiau ziureti. Gal kas ziurejot anime Beck? Kazkaip mane sudomino zadu siustis, gaila, kad seedu sumazejo labai.

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-05-03, 20:37

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

The1andOnly, 2009-05-03, 21:23, pasakė:

Perziurejau Death Note anime ir filmus abu (ne anime). (H) Tiesiog fantastika. Daugiau nera ka pasakyti. Ir filmai ir Anime tiesiog nuostabus. Vieni geriausiu mano matytu. Gaila, kad jau baigiau ziureti. Gal kas ziurejot anime Beck? Kazkaip mane sudomino zadu siustis, gaila, kad seedu sumazejo labai.

Ziek per animefreak.tv

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
jau parsisiunciau (H) pirma serija paziurejau.. kazkiek sudomino, bet dar neziauriai, bet turbut reikia isiziureti keleta seriju tada surpasiu ar kabina :P

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
na as esu ziurejas tik du anime t.y kaip ir visi dragon ball, na ir sio metu ziuriu naruta. Tad tiem kurie yra casual anime fanai tai siulyciau pradeti nuo naruto, suprantu seriju labai daug, bet visa istorija viskas man limpa (H). Tik va ilgu anime beda ta kad kartais buna serijos kurios ne palei manga padarytos, t.y televizija paraso sioki tokia istorija ir rodo tol kol nepasirodo nauja manga.

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Visi ziuri ta Naruto, bet kazkaip manes netraukia. Ten fightingas taip? As niekaip neprisiverciu saves ziuret kitokio fightingo nei DBZ ;D O vat is animes ziuriu tokius mistinius, detektyvinius. Na bent Death Note buvo tas, kuris tiesiog uzvalde mane. Va ten buvo idomu. Nors kraujai nesitaske, uztat ten buvo kitokia.. Mind dvikova. Na o dabar ziurui BECK. Kaip jau sakiau kiek keistas, bet vat paziuresiu dar keleta seriju ir pasakysiu ar geras. Tas keistumas man net patiko ir kiek skaiciau komentarus tai sake labai geras.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0