Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Manga/Anime

Temoje atsakymų: 81

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Tai vat manau gal ir buvo tema apie anime, bet apie manga tikrai ne. Anyway anime yra neatskiriama manga dalis tai galim ir apie ta ir apie ta pasneketi.

Taigi kokius manga/anime skaitote/ziurite ? ;)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Pas mane pakankamai idomi situacija - sio momentu as isvis nevirskinu anime, nors turiu viena drauga, kuris dievina visokius Naruto ir pns. Vienintelis mano gyvenimo etapas, kai man teko susidometi anime, tai nuo 2001 metu mazdaug, kai buvau 13 metu. LNK pradejo rodyti "Drakonu kova". Geriau zinoma kaip Dragonball. Tapau neitiketinas fanatas gal dviem metams + gal po metu arba jau tada name isivedem interneta, taigi mano fanatizmas pasieke naujas aukstumas - zinojau vos ne visus menkus personazus, jau pradejau ziureti DBZ, veliau DBGT. Zaidziau kazkokius zaidimus ir pansiai. Prisimenu ir mIRC'e buvo gerbeju kanalai - manau per visa gyvenima chatinau mIRC'e tik #dbz kanale... ir #wwe kuris veliau atvede visus mus prie nMo, kurio megaujames iki siol. Bet cia nuklidau :) Prisimenu, kai pradejo rodyti ir "Drakonu kova Z", tarp mano amziaus paaugliu taip tapo Klaipedos fenomenas - zmones, iskaitant mano klasiokus ir mane bego is pamoku, kad nepraleisti DBZ, visi kalbejo apie tai pamokose (ir mums jau buvo apie 15 metu!). Beto, iki sio serialo pradzios as beveik neziurejau lietuviskos televizijos - taigi cia dar vienas "auku" rodyklis. Zodziu, iki siol turiu kazkokius sentimentus siam animacijos kuriniui ir, beje, LABAI laukiu "Dragonball" filmo pasirodimo 2009 metu balandzio menesi nuo FOX.

P.S. Megstamiausias personazas buvo Vegeta :) Ah, seni geri laikai.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-11-27, 19:29, pasakė:

Pas mane pakankamai idomi situacija - sio momentu as isvis nevirskinu anime, nors turiu viena drauga, kuris dievina visokius Naruto ir pns. Vienintelis mano gyvenimo etapas, kai man teko susidometi anime, tai nuo 2001 metu mazdaug, kai buvau 13 metu. LNK pradejo rodyti "Drakonu kova". Geriau zinoma kaip Dragonball. Tapau neitiketinas fanatas gal dviem metams + gal po metu arba jau tada name isivedem interneta, taigi mano fanatizmas pasieke naujas aukstumas - zinojau vos ne visus menkus personazus, jau pradejau ziureti DBZ, veliau DBGT. Zaidziau kazkokius zaidimus ir pansiai. Prisimenu ir mIRC'e buvo gerbeju kanalai - manau per visa gyvenima chatinau mIRC'e tik #dbz kanale... ir #wwe kuris veliau atvede visus mus prie nMo, kurio megaujames iki siol. Bet cia nuklidau :) Prisimenu, kai pradejo rodyti ir "Drakonu kova Z", tarp mano amziaus paaugliu taip tapo Klaipedos fenomenas - zmones, iskaitant mano klasiokus ir mane bego is pamoku, kad nepraleisti DBZ, visi kalbejo apie tai pamokose (ir mums jau buvo apie 15 metu!). Beto, iki sio serialo pradzios as beveik neziurejau lietuviskos televizijos - taigi cia dar vienas "auku" rodyklis. Zodziu, iki siol turiu kazkokius sentimentus siam animacijos kuriniui ir, beje, LABAI laukiu "Dragonball" filmo pasirodimo 2009 metu balandzio menesi nuo FOX.

P.S. Megstamiausias personazas buvo Vegeta :) Ah, seni geri laikai.

Ko tik nepaliete Dragon Ball manija :D . Atsimenu 2001m. kazkuria tai diena buvau pas drauga ir ziurejom TV. Prasidejo kazkoks keistas filmukas. Ziurim pradejo patikt. Tai buvo DB pirma serija. Atsimenu Son Gokas viesai slapindavosi :) .
Po to pora metu sirgau ju manija. Mokykloje tik apie juos ir snekedavom. (Man tada buvo 7 metai todel ir efektas buvo didesnis :D) Ivairias korteles rinkom, pc geimus DBZ grajinom (cia kiek veliau). Bet dabar nebeziureciau jei rodytu kokias naujas serijas, nes isaugau is DB. Dabar valdo The Simpsons arba SPONGEBOB SQUAREPANTS. :?

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Aš dar net i mokykla nėjau kai pradėjo DB rodyt :? Bet kaip ir visi, buvau apsėstas ta manija.Nėvienos serijos nepraleisdavau.Žiūrėdavau taip normalei per LNK, daugiau per kažkokį vokiečiu kanala tapačia serija ir dar daugiau ryte kartojima ;DD ir taip kiekviena diena ;D

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Gal kas iš užsienio siuntėtės manga? Gal galit parekomenduot saitų patikimų ar pnš, ar geriausia būtų per ebayjų searchint apskritai? :D Nes in LT gana prasta padėtis su šitais - obuolys leidžia po truputį, bet daugiausiai kids stuff, neseniai gal tik va Hellsing išleido pirmą dalį į prekybą, bet nežinia iki antros kiek laukti reiks ;q

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2008-11-29, 11:48

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Del anime tai mano megstamiausias beveik kaip ir visu DBZ. Mano megstamiausias kanalas buvo LNK :D DBZ buvo mano gyvenimas :D Prisimenu regis 5 metu praleidau viena Dragon Ball serija tai po to apie 1 h verkiau :D Man egziztavo tik DBZ zaidimai na dar kartais CS palosdavau, bet dazniausiai tai tik DBZ zaidimus losdavau. Kai pradejo rodyt DBGT paziurejau as kokias 10 seriju ir taip baigesi mano DBGT ziurejimas. Tiesiog visai neidomu buvo dar kai isbandziau DBZ zaidimus ant PS2 taip pat visiskai nepatiko. Mano kaip ir `MK`megstamiausias herojus buvo vegeta. Kol dar vegeta nebuvo pasirodes tai megstamiausias buvo aisku Goku ir tenshinhanas atrodo :D

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Senas geras DBZ... Buvau visiskai galva pametes del sito filmuko. Lietuvoj turbut niekada nebuvo ir nebus tokio filmuko kuri visi sitaip megtu kaip DBZ. Netgi mano tevas, dede ir treneris nepraleisdavo nei vienos serijos :D Kai pirma karta pamaciau per TV rodant pagalvojau kas cia per sh... Bet veliau pamaciau, kad musasi ten visi ir uzsikabliavau. Dabar turiu visas Freeza sagos serijas ir visus specialius filmukus.
Jei kas nezinot yra katik pasirodzius nauja DBZ ~30min serija Return of Goku and friends.

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Na ,as kaip ir dauguma buvau DB megejas. Net budamas ligoninej ji ziuredavau per maziuka sileli. Mokykloj musdavomes ,imituodavom ivairius manevrus ir t.t. Kai rode GT ,jau man buvo kazkur 12 metu ir nebesiziurejo man tas anime. Taip ir praejo visi ziurejimai. Veliau ,per LNK ,nakti pradejo rodyt toki anime - Hellsing. Tai ji pradejau ziuret ir ziurejau pora menesiu. Po to dar paziuredavau koki nors Samurai X ,daugiau nieko. Na ,dar neseniai paziuredavau Naruto. Uzsikabliaves buvau tik ant DB. Tuo ir baigias mano zinios su manga/anime.

Šį pranešimą redagavo Kiausingalvis: 2008-11-29, 17:27

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Kaip ir visi pradėjau nuo DB, paskui sekė Devil May Cry, Elven Lied, o dabar Naruto Shippuden.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-11-29, 09:46, pasakė:

Gal kas iš užsienio siuntėtės manga? Gal galit parekomenduot saitų patikimų ar pnš, ar geriausia būtų per ebayjų searchint apskritai? :) Nes in LT gana prasta padėtis su šitais - obuolys leidžia po truputį, bet daugiausiai kids stuff, neseniai gal tik va Hellsing išleido pirmą dalį į prekybą, bet nežinia iki antros kiek laukti reiks ;q
siaip nebutina siustis :) gali pasiskaityt onemanga.com as ant hellsingo dabar wel per nauja pasinesiau :) turbut man labiausiai patinkantis anime ir manga. Ir turbut vienintelis anime kuris istikruju prikauste mano demesy. Bet vat pavyzdziui nesuprantu kas jus tam elfen lied radot ;)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-11-30, 09:33, pasakė:

siaip nebutina siustis :) gali pasiskaityt onemanga.com as ant hellsingo dabar wel per nauja pasinesiau :) turbut man labiausiai patinkantis anime ir manga. Ir turbut vienintelis anime kuris istikruju prikauste mano demesy. Bet vat pavyzdziui nesuprantu kas jus tam elfen lied radot ;)

Na matai, man skaityt per PC ar atprintintą manga visiškai ne tas - jokio malonumo beveik iš to negaunu :) Vienintelė manga, kurią skaičiau per PC buvo Berserk, nes po anime buvau šiek tiek suintriguotas pamatyti kaip toliau vystėsi istorija, bet tai buvo - visi Vol nuo pirmo iki dabartinio per ~ 2 dienas, kai in real būčiau skaitęs kelis mėnesius+ tai vat... Neseniai lankiausi Ebayui - žiūrinėjau pasiūlymus, deja, teko nusivilti, nes parsisiųsti 8 manga knygeles iš USA kainuoja ~ 35 $ +, kai jų pačių kaina ~30-60 $. Tad vis dar laukiu, gal kas nors pasiūlys kokią nors alternatyvą, nes kitu atveju teks tenkintis vien Obuolinio knygelėmis ;(

Kas dėl Elfen lied tai manau daugumą čia patraukia gražus(vaizdus) piešimas, kas liečia mane tai asmeniškai sudomino "big fu*k you to humanity" požiūris, kuris buvo rutuliojamas anime-series metu, ilgą laiką laikiau būtent šį anime best-ever, t.y. iki tada kai pradėjau vertinti tokius dalykus profesionaliau - kai žiūri giliau, pamatai, kad vienintelis realiai įgyvendintas "char" tame anime buvo lucy(jei gerai pamenu vardą)-nyu, kontrastas tarp asmenybių ir tarp cute ir horror buvo ryškiai OVER(kas ir sužaidė tam tikrą populiarinamąją rolę(nors turiu pabrėžti, kad čia ne pirmas anime/manga kuris tai daro-/ė)), realiai šis anime laimi vien vizualiais dalykais - kaip jau minėjau piešimu, garso takeliu, gal dar šiokiu tokiu psichologiniu chaosu, but thats all - nothing special...

Dabar gi best-all-time aš linkęs laikyti Monster(pirmos ~50 serijų, kol nebuvo išsemtas plot), Cowboy Bebop ir Kurau.Phantom memory(šis daugiau dėl asmeninių priežasčių).
Best entertainment prasme būtų "GTO".
Best love story "Nodame Cantabile".

Daugiau nominacijų dabar neprisimenu ;D Tai tiek šiam kartui...

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
anksciau buvau pasineses aisku viskas nuo dragon ballo po to ejo visokie naruto helsingai neo genesis evangelion paskutinis anime kury ziurejau buvo initial D vien del to kad apie driftus dabar kazkaip visiskai netraukia, anime man visada liks TIK filmukais ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
DBZ ir TMNT(Naujesnė versija) ;) Čia kai buvau 9 metu DBZ buvo super!!! Na o paskui Shrederis užkabino su vėžliukais. :)(Tik nežinau ar čia jį galima dėt)

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2008-11-30, 17:01

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2008-11-30, 17:01, pasakė:

DBZ ir TMNT(Naujesnė versija) :) Čia kai buvau 9 metu DBZ buvo super!!! Na o paskui Shrederis užkabino su vėžliukais. :)(Tik nežinau ar čia jį galima dėt)

TMNT kiek žinau Amerikoje kurtas ir tai nėra anime, tad čia netinka.
Jei visiškai tiksliam būti tai:

Citata

In addition to the American series, a Japanese exclusive two-episode anime OVA series was made in 1996, titled Mutant Turtles: Superman Legend (ミュータント・タートルズ超人伝説偏, Myūtanto Tātoruzu: Chōjin Densetsu Hen?). The OVA was similar in tone to the humorous 1987 TV series and uses the same voices from the Japanese dub of the 1987 TV series.
Bet abejoju ar tu šitą turėjai galvoje ;)

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2008-11-30, 21:07

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
jo as ir atsimenu kai ziuredavau dragon ball :D kai is pat pradziu pradejo rodyt tai nelabai patiko, bet kadangi visi draugai ziurejo tai as ir pradejau ir labai pradejo patikt :D megstamiausia dalis tai DBZ, o GT kazkaip jau nelabai patiko ir retai ziuredavau :D O Yu-Gi-Oh cia skaitosi prie situ visu anime? jei tai tai va sita ziuredavau seniau, labai patikdavo :D
Klausykit, zmones, kaip vadinasi (angliskai) toks filmukas kur senia per LNK kazkoks Helsingas ar kazkas panasaus, jei kas zino pasakykit bo noriu paziuret kas ten per vienas :rolleyes:
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąBeggaras, 2008-12-01, 14:30, pasakė:

jo as ir atsimenu kai ziuredavau dragon ball :D kai is pat pradziu pradejo rodyt tai nelabai patiko, bet kadangi visi draugai ziurejo tai as ir pradejau ir labai pradejo patikt :D megstamiausia dalis tai DBZ, o GT kazkaip jau nelabai patiko ir retai ziuredavau :D O Yu-Gi-Oh cia skaitosi prie situ visu anime? jei tai tai va sita ziuredavau seniau, labai patikdavo :D
Klausykit, zmones, kaip vadinasi (angliskai) toks filmukas kur senia per LNK kazkoks Helsingas ar kazkas panasaus, jei kas zino pasakykit bo noriu paziuret kas ten per vienas :rolleyes:

Yu-Gi-Oh anime. Hellsing taip ir vadinas, jo yra 13 anime serijų + vis dar leidžiamos OVA dalys, kurių, regis, turėtų būti 10 (jeigu skaičiuojant pagal manga). Serijos nuo OVA skiriasi tuo, kad jos daugiau koncentruotos į vyresniąją auditoriją, tiek piešimu, tiek storyline pateikimu, pokalbiais ir pnš, OVA šiuo atveju pirmose dalyse iš naujo perpasakoja series metu atskleistą istoriją ir berods nuo 3-ios dalies ją pratesia, koncentruojamasi būtent ties manga, t.y. viskas pateikiama jos stiliumi kuris, lyginant su series yra more kid firendly, arba Kohta Hirano žodžiais - "skirta ne vaikams, tačiau ir ne suaugusiems." :D

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-12-01, 15:25, pasakė:

Yu-Gi-Oh anime. Hellsing taip ir vadinas, jo yra 13 anime serijų + vis dar leidžiamos OVA dalys, kurių, regis, turėtų būti 10 (jeigu skaičiuojant pagal manga). Serijos nuo OVA skiriasi tuo, kad jos daugiau koncentruotos į vyresniąją auditoriją, tiek piešimu, tiek storyline pateikimu, pokalbiais ir pnš, OVA šiuo atveju pirmose dalyse iš naujo perpasakoja series metu atskleistą istoriją ir berods nuo 3-ios dalies ją pratesia, koncentruojamasi būtent ties manga, t.y. viskas pateikiama jos stiliumi kuris, lyginant su series yra more kid firendly, arba Kohta Hirano žodžiais - "skirta ne vaikams, tačiau ir ne suaugusiems." :rolleyes:
o gal gali pasakyt apie ką ten storyline'as? :D nes galvoju ar verta žiūrėt ar ne, ar įdomus; noręjau paklaust maždaug apie ką, ką ten tas pagrindinis veikėjas ar veikėjai daro (kuo užsiima) nes dabar visiškai nieko nežinau :D tik be nereikalingų spoilų :D
EDIT: ten kažkas apie vampyrus ar ne? :D

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2008-12-01, 16:18

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąBeggaras, 2008-12-01, 13:36, pasakė:

o gal gali pasakyt apie ką ten storyline'as? :rolleyes: nes galvoju ar verta žiūrėt ar ne, ar įdomus; noręjau paklaust maždaug apie ką, ką ten tas pagrindinis veikėjas ar veikėjai daro (kuo užsiima) nes dabar visiškai nieko nežinau :D tik be nereikalingų spoilų :D
EDIT: ten kažkas apie vampyrus ar ne? :D
Yra tokia organizacija Hellsing. Jie medzioja visus "living dead". Turi savo geriausia vampyru naikintoja - vampyra Alucard. Realiai daugiau ir nepapasakosi nes storyline atskleisti butu nuodeme.
linkas kur paziureti hellsinga:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
kaip normalus (:D) pradėjau nuo DB. Pirmą kartą pamačius, pagalvojau WTF? kas čia per nesąmonė, tačiau po kelių serijų viskas pasikeitė. Mėgstamiausia dalis buvo DBZ, o GT išvis nusigrybavo ;) O šeip daugiau lyg ir nežiūrėjau, tik va kai per LNK rodė FMA stengdavaus nepraleisti. Galvoju gal reiktų atsisiųsti :D
Nuotrauka

Kenshin

Baltas diržas

• Naujokai
0
Per LNK praziurejau Hellsing, DB/Z/GT ir Rurouni Kenshin. Siuo metu ziuriu 2 anime: bleach ir naruto, kiti anime su daug epizodu nepatrauke. Taipogi esu praziurejes Trinity Blood (rekomenduoju Hellsing megejam), Cowboy Bepop, Black Lagoon (rekomenduoju Cowboy Bepop megejam) ir Sword of the Stranger (anime filmas), visi labai patiko. Seip pernelyg anime nesidomiu, pirmenybe teikiu sci-fi serialams.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-12-01, 17:09, pasakė:

Yra tokia organizacija Hellsing. Jie medzioja visus "living dead". Turi savo geriausia vampyru naikintoja - vampyra Alucard. Realiai daugiau ir nepapasakosi nes storyline atskleisti butu nuodeme.
O OVA dalių yra 4 išleistos kolkas, ar ne? :mellow:

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąBeggaras, 2008-12-02, 20:31, pasakė:

O OVA dalių yra 4 išleistos kolkas, ar ne? :mellow:

November 21, 2008 išleista 5-toji, anyways, jeigu pasirinksi žiūrėti OVA dalis tai nusiteik ilgam laukimai, nes, jei pažiūrėtum čia:
http://en.wikipedia....ng_episodes#OVA
pamatytum, kad jas leidžia gana nemenkais intervalais. :)

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-12-02, 21:37, pasakė:

November 21, 2008 išleista 5-toji, anyways, jeigu pasirinksi žiūrėti OVA dalis tai nusiteik ilgam laukimai, nes, jei pažiūrėtum čia:
http://en.wikipedia....ng_episodes#OVA
pamatytum, kad jas leidžia gana nemenkais intervalais. :mellow:
aš visas planuoju pažiūrėt, pirma series, po to OVA :)

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-12-01, 17:09, pasakė:

iš to puslapio man gal tik 3 klipus rodė ir tai vienas nepilnas buvo :D parsisiunčiau full iš t.lt, pažiūrėjau ir liux :D labai patiko, šiuo metu vienas mėgstamiausių anime. Gražūs susišaudymai ir visos tos "egzekucijos" :) Reiks OVA pažiūrėt dar :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąBeggaras, 2008-12-05, 15:15, pasakė:

iš to puslapio man gal tik 3 klipus rodė ir tai vienas nepilnas buvo :D parsisiunčiau full iš t.lt, pažiūrėjau ir liux :D labai patiko, šiuo metu vienas mėgstamiausių anime. Gražūs susišaudymai ir visos tos "egzekucijos" :? Reiks OVA pažiūrėt dar :D
keista man visus rode :D tam saite kuriam yra uzuploadinta anime galima tik 72 min ziuret gal del to :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0