Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Pivot! Animacija

Temoje atsakymų: 64

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąNervas, 2008-11-23, 19:42, pasakė:

Powi, o kuom tau bloga ta kokybe? BtW koki Pivot naudoji?

Viskas aišku aš dariau 3D pagrindu, o šita prgorama turi būt 2D.

Citata

Kam tu darai 3d filmukus su 2d kurimo programa ? o.O . Kaip sakoma neišradinėk dviračio, nes šita programa skirta kuri 2d, o ne 3d.

PS. Nervas darbą atsiųsk...

Viskas aišku. Aš kai kur net brushus naudojau, pvz žolei.. :)

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-11-23, 20:47

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
mieli nMo forumo kolegos... kaip prieš 10 metų Lietuvos vaikus buvo apsėdusi YOYO manija, tai dabar atrodo jus apsėdo tas Pivot'as... noriu pasakyti kad jau užkniso kai dedat kiekvieną NEVYKUSĮ bandymą, juolabiau, kad ir patys suprantat, kad nieko gero nepadarėt. neterškit galerijų, dėkit tik dėmesio vertus darbus, nes kai kurie visus apžiūrėdami tik sugaišta laiką. čia būtų tas pats, kai mažas vaikas žengia pirmus žingsnius ir jį pultų rodyti per televiziją it kokį herojų...
padarykit kažką tikrai gero, tada publikuokit.
tikiuosi supratote mane teisingai, ačiū už dėmesį :D
tiesa, tai galioja ne visiems ;)

Nuoširdžiai, Jūsu forumo draugas - Lyncaz

p.s. einu ir pats pabandysiu "pastickint" :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-11-25, 16:54

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Lyncai no offence, bet kaip jau sakiau nepatinka neziurek nieks nevercia. O juk pacio pirmi prisedimai prie photoshop buvo nefantastiniai.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąKzkas, 2008-11-25, 16:10, pasakė:

Lyncai no offence, bet kaip jau sakiau nepatinka neziurek nieks nevercia. O juk pacio pirmi prisedimai prie photoshop buvo nefantastiniai.
žinoma, taip ir buvo, bet aš jų nevežiau į muziejų ;)
jei žinočiau, kad visi darbai bus prasti - nežiūrėčiau, bet yra tokių, kurie visai nieko. todėl ir norisi pažiūrėt, bet didžioji dalis - peace of shit. pats pažiūrėk, negi visi darbai kurie čia atsirado pastaruoju metu yra verti dėmesio? tikrai ne. Kaip matai, nėra mano gfx galerijos, nes tiesiog nenoriu dėt "bet ko", nes iš tikrųjų prasti darbai tik gadina įvaizdį. tas pats ir su Pivot. jei žmonės sudeda visą šūdą kurį sukūrė, tai aš jam galiu pasakyt - YOU SUCK. tačiau kaip jau sakiau, tai galioja ne visiem. pvz Impact galerija... kam reik tokius darbus viešint? daryt sau, mokykis, išmoksi, tada parodysi ir Lyncaz Tau paplos. kolkas (kiek atmintis neapgauna) tai tik Nervas, BoXiX ir Powis darė dėmesio vertus darbus (arba bent jau man patikusius)...
yra toks lietuviškas posakis: Ką darai - daryk gerai.
taigi linkiu jo visiems laikytis :D

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-11-25, 17:29, pasakė:

žinoma, taip ir buvo, bet aš jų nevežiau į muziejų ;)
jei žinočiau, kad visi darbai bus prasti - nežiūrėčiau, bet yra tokių, kurie visai nieko. todėl ir norisi pažiūrėt, bet didžioji dalis - peace of shit. pats pažiūrėk, negi visi darbai kurie čia atsirado pastaruoju metu yra verti dėmesio? tikrai ne. Kaip matai, nėra mano gfx galerijos, nes tiesiog nenoriu dėt "bet ko", nes iš tikrųjų prasti darbai tik gadina įvaizdį. tas pats ir su Pivot. jei žmonės sudeda visą šūdą kurį sukūrė, tai aš jam galiu pasakyt - YOU SUCK. tačiau kaip jau sakiau, tai galioja ne visiem. pvz Impact galerija... kam reik tokius darbus viešint? daryt sau, mokykis, išmoksi, tada parodysi ir Lyncaz Tau paplos. kolkas (kiek atmintis neapgauna) tai tik Nervas, BoXiX ir Powis darė dėmesio vertus darbus (arba bent jau man patikusius)...
yra toks lietuviškas posakis: Ką darai - daryk gerai.
taigi linkiu jo visiems laikytis :D

O as manau, kad kaiptik reikia deti. As kai galiu, kad ir prastas idedu ir gaunu patarimu, o tada redaguoju ir padarau visai nebloga darba.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąKzkas, 2008-11-25, 17:44, pasakė:

O as manau, kad kaiptik reikia deti. As kai galiu, kad ir prastas idedu ir gaunu patarimu, o tada redaguoju ir padarau visai nebloga darba.
opinion diferentials. End of discusion ;)
o dabar pristatysiu savo darbelį. dariau gal valandą, stengiaus, manau nesumaliau š. :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
As sutinku mano pirmi darbai buvo tirkas š, bet kai kurie darbai yra geri. Net jeigu pats Nervas man sake "good work" , kur stickas soka nuo vieno ladder ant kito ir po to ant aukos, yra geras o tu cia kaip suprantu bendrai apie visus mano darbus pasakei, o del tavo darbo tai kaip pirmam darbui tai yra labai gerai.

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
0
Praziurejau temas,bet neradau kur butu galima prasyti dalyku ssijusiu su pivot'u:
Tj va pradejau kurti pivot naruto dvikovas ( ne sprites) ir db norejau susikurti dvikova su Gaara,bet niekur intike nerandu Gaara Sand Monster ir jo paciu Sand ataku,zinau kad neturiu daug tasku,bet tam kas man atsius sand atakas ir gal net pati Sand Monster atiduosiu visus savo taskus.Is kart dekoju :rolleyes:

Not Found

Baltas diržas

• Naujokai
0
gal galit kas idet vel tuos failus kur nervas buvo idejes? nes neina parsisiust...

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Jeigu Nervas turi, jis ides, nes as po windows rr nieko nebeturiu :lol:.

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
As turiu,va katik idejau ČIA . EDIT:Blem ,kai pats spaudziu ta linka man raso "The file you are trying to access is temporarily unavailable." jeigu ir tau taip rasys tai sakyk savo skype,siusiu per ji tada.

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-12-06, 17:52

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
http://www.megaupload.com/?d=H2S0W5KW - Programa ir backgroundai, stick'ai, ringai ir panašiai.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Not Found

Baltas diržas

• Naujokai
0
Labai aciu :lol:

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-12-07, 12:49
+20% ispejimo. Dekoti yra gerai, bet jei keikvienas dekos - susidaro floodas. Padekoms ir geroms maneroms yra PM'ai.

Not Found

Baltas diržas

• Naujokai
0
Po ilgoko laiko prikeliu tema.Dar yra tokiu cia kurie daro pivot wrestling animacijas? tuo paciu noriu idet savo pirma pivot darba ( zinau kad labai prastas )

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Nu buvo čia ir kur kas prastesnių pirmų blynų, tai labai nesusireikšmink :D

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0