Vakar paziurejau si geri, tai trumpai parasysiu nuomones apie kiekviena match'a
Delirious vs. Austin Aries
**3/4
Pries match'a Aries padare gera promo, kas man buvo gana netiketa. Ypac patiko jo kalbos pradzia - publika skandavo "Austin Aries, clap-clap-clap-clap-clap" ir t.t., o Aries pasake "If you don't hear these people, my name is Austin Aries!"
Labai gerai pasakyta, iskarto garantuoja dar didesni overness. Po to atejo Jacobs'as ir pasake, kad turi kova main event'e, todel pries Aries kovoti atsiunciamas neseniai prie AOTF prisijunges Deliriuos. Kadangi ROH PPV eventai yra irasomi, tai toks dalykas ziurint per TV/PC neturejo suveikti, nes card'as jau seniai zinomas ir tas netiketumo faktorius suveikti gali tik ziurovams saleje. Pats match'as buvo neprastas openeris, laiko buvo nedaug, taciau veiksmas ringe vyko greitai, todel ta laiko stoka taip smarkiai nebuvo jauciama. Gerai buvo zaidziama su face/heel rolemis - Jacobs uz ringo stebejo match'a ir nurodinejo Delirious, todel sis atrode kaip "Jacobs' bitch". O ir pats Deliriuos ringe atrode kaip heel'as - piktas veidas, atsisakyta high-spot'u ir kitokiu graziu judesiu, o jie buvo pakeisti paprastesniais smugiais, kad uzgniauztu ta face'iska Aries momentuma po jo grazesniu veiksmu. O pats Aries savo ruoztu kovojo kaip face'as - atliko kelis high-spot'us, o galiausiai priverte Deliriuos pasiduoti po Horns of Aries ir iseina stiprus pries kuliminuojantis jo ir Jimmy Jacobs feud'ui. Kaip minejau match'as neblogas, bet ivertinima mazinu del kovos trumpumo ir dar siek tiek del to, kad Aries nespindejo taip, kaip galetu
Po match'o atbego Tyler Black ir Aries buvo atitrankytas. Jacobs pagulde ji ant stalo ir padare ant jo Back Senton, sulauzydamas stala. Nice
Sara Del Rey vs. Jessie McKay
1/4*
Visiskas squash‘as, ko gero, buvo skirtas put-over‘inti Del Rey ir siek tiek tuo paciu visa Sweet N‘ Sour inc. Pries ju matchus. Del Rey paliko gera ispudi, labai noretusi ja isvysti pries Gail Kim, bet tik ne WWE. Is TNA butu neblogai jos matchai pries Roxxi ir Awesome Kong (na ir dar zinoma rematch‘a su Cheerleader Mellisa, jei nori ja pagaliau parodyti). Sara stiff‘ino, kas moteru wrestlinge (ypac main stream‘o kompaniju) atrode neiprastas dalykas. Tik va su ivaizdziu moteriskei dar reiktu padirbeti, nezinau, kam ji stengiasi patikt su tokio „Rhino“ stiliaus kostiumu
Adam Pierce & Eddie Edwards vs. Brent Albright & Eric Stevens
**1/4
Is tiesu, as jau seniai nebemegstu to Larry Sweeney & co., todel per si match‘a tikejausi pasnausti. Bet jis buvo geresnis nei tikejausi – daug smagaus veiksmo, vietose tas veiksmas buvo siek tiek letokas, taciau visiskai nenuobodus. Susikoncentruota buvo ant Albright kersto Pierce‘ui, kas manau buvo gerai atlikta, taip kad uz storylinetelling‘a galima uzdeti pliusiuka. Tik del ateities nelabai aisku, jei neklystu, si PPV dar bookino Gabe Sapolsky, nes jis dar atrodo nebuvo isejes, kai vyko sis renginys. Todel neaisku, kas su siuo angle bus daroma veliau, nes jis jau siek tiek issemtas ir taip pat nelabai butu korektiska is Adam Pierce ji testi, nes visgi jis yra pagrindinis ROH bookeris ir paciam bookinti toki savo feud‘a? nezinau, nezinau.
Jerry Lynn vs. Chris Hero
Nice! Man kaip Chris Hero megejui, patiko, kad jis pagaliau per PPV gavo normalu singles match‘a, per kuri galejo parodyti keleta seniau nenaudotu veiksmu ir sis match‘as buvo vienas jo geresniu paskutinius kelis menesius. Lynn, parode, kad nepaisant amziaus, parako dar turi, gerai vaidino face role, buvo idomu ji stebeti. Taip pat, gera pabaiga, man patinka Hero finisher‘is, Rolling Elbow, toks heel‘iskas ir itikinamas. Matcho laimetojas man patinka ir pats match‘as gerai subookintas, Lynn cia ROH tam ir yra, kad kaip veteranas susuktu gerus match‘us ir padetu put-over‘inti jaunesnius talentus. Nicely done
Go Shiozaki vs. Claudio Castagnoli vs. Bryan Danielson
***1/2
Mano supratimu, match‘as buvo skirtas 2 dalykams – pagaliau duoti Danielsonui titleshot‘a, kad jis jau butu nugalejes visus wrestlerius, kuriuos nugalejo McGuinness ir taip pat itvirtinti Claudio heelturn‘a ir suteikti jam heat‘o. Shiozaki neturetu but linksma, kad jis tarp ju buvo toks beveik be tikslo. Claudio save diskvalifikavo beatodairiskai puldamas Danielsona. Siaip as tokiu DQ nemegstu ir juos ROH retai galima pamatyti, taciau kadangi tai buvo Elimination match‘as, jis vis tiek turejo normalu finish‘a ir sis dalykas suveike – Claudio priverte ziurovus save nusvilpti, atidauze Danielsona, kuris veliau galejo kaip stiprus face‘as veliau po truputi atsigauti ir laimeti match‘a. O jis buvo tikrai geras, ypac smagu buvo ziuret po Claudio DQ, kai like Go ir Bryanas gerai atidirbo iki gero finisho. Thumbs up for Shiozaki uz sugebejimus kaip japonu brawler‘iui isipaisyti i Amerikos match‘a ir atrodyti kad jis tame JAV ringe priklauso.
Tag Team Scramble: Briscoes vs. YYR vs. Vulture Squad vs. Necro Butcher
**1/2
Vat uz tokius dalykus daznai norisi ROH nedovanoti - jie daro tokius puikius tag team matchus, grazius spotfest‘us, kuriuos as ziuriu su malonumu, bet kai stebint match'a mano veide atsiranda sypsena, ne is sio, ne is to match'e buna netiketas finishas. Butent toks sis match'as ir buvo - viskas ejosi tikrai graziai, as pagavau kaifa ji ziuredamas ir is karto netiketas finish'as. Kadangi laimetojai jau buvo aiskus, tai bent jau laiko matchui reikia, kad ta nuspejamuma matcho gerumas atpirktu. Beje, toks pastebejimas, trumpuose matchuose Briscoes atrodo kaip spot-monkeys, sitame match'e juos mano akyse i virsu kele tik geras double-teaming'as ant Necro Butcherio. Ruckus is Vulture Squad kaip visada gerai atrode. Norisi ji kada isvysti bent jau 15 min trukmes singles match'e ir pamatyt jo sugebejimus, nes skill'us jis turi puikius, bet tokiuose masiniuose matchuose jis priverstas buti spot-monkey.
Nigel McGuinness © vs. Roderick Strong
***3/4
Match‘as prasidejo labai letai, bet su laiku kaip reikiant prikauste demesi. Nigel‘as tradiciskai buvo nuostabus heel‘as, sugebantis net ir ROH fanus (kurie siaip yra ispruse) priversti jo nekesti, todel Strongui nereikejo labai stengtis, kad publika ji pop‘intu. Realiai Nigel‘o titlereign‘o pradzioje man jis atrode nuobodus wrestleris, be superiniu skill‘u, be charizmos, kad uz ji jo varzovai ringe padaro beveik visa darba ir kuo toliau, tuo labiau as suprantu, koks durnas buvau. Jis – nuostabus wrestleris, beabejones WOTYC. As jau uzsiminiau, kaip jis puikiai sugeba priversti isprususius fanus ji nusvilpti, taciau ringe jo sugebejimai yra tikrai ne ka mazesni. McGuinness titlereign‘as jau yra ilgas, iskaitant visus PPV ir DVD, kuriuose jis titulus gyne, susidaro tikrai daug titulo gynimu, iskaitant wrestlerius, kurie is pirmo zvilgsnio atrodytu, kad visiskai neturi jokio credibility tapti cempionais. Taciau stai ten ir atsiskleidzia jo talentas, jis sugeba priversti mus patiketi, kad tie is pirmo zvilgsnio midcarderiai, pretenduojantys i titula (tarp ju ir Strongas) tikrai gali ji nugaleti ir sugeba suteikti intrigos matchui, kuris is pirmo zvilgsnio atrodo baisiai nuspejamas. Siuo aspektu, mano nuomone Nigel‘as yra tikrai geriausias WWE/TNA/ROH intervale. Taip, jo match‘ai vieni nuo kitu nedaug kuo skiriasi – kruva Lariat‘u, European uppercut‘ai, pora Suplex‘u, daug chop‘u, keletas Tower of London ir visoje antroje puseje – firminio Jawbreaker Lariat ieskojimas. Taciau Nigel‘as turi kazka tokio, kas privercia ziureti jo match‘us. Ir sis match‘as yra neisimtis, todel is manes ir gauna gera ivertinima. Is tiesu, siek tiek netgi apmaudu, kad man prireke tiek laiko suprasti, koks puikus cempionas jis yra. Ir tikiuosi jis Danielson‘ui greitai titulo neatiduos.
Age Of The Fall © vs. Kevin Steen & El Generico
****1/2
HOLY F*CK, THAT WAS AWESOME! MOTYC, beabejoniu. Duota daug laiko, fanai buvo labai labai over, daug smagaus veiksmo, grazus spot‘ai, puikiai atidirbta iki finish‘o ir kartu po matcho – grazus momentas, kuri smagu stebeti – KO DAR DAUGIAU REIKIA? Is tiesu, PWTorch pamaciau ***** ivertinima. As gal neesu ant tiek paveiktas, bet match‘as tikrai buvo nuostabus. Tokia kova tik ziurek ir mark‘inkis. Graziai buvo pabaigtas mano nuomone sekmingas AOTF titlereign‘as. Is tiesu net nesinori kalbeti apie geras detales (kaip pvz Jacobs‘o nugaros sell‘inimas, po jo Back Senton‘o ant stalo ant Austin Aries), nes as esu priblokstas ir man truksta zodziu. Match‘as, kuri privalot pamatyti. Jei kas tingi siustis visa show, as galiu MK stiliumi iskirpti ir parduoti si match‘a uz pts, nes tai tikrai „must-see“ match‘as.
Overall
Labai geras show. Labai. Jis nebuvo labai hype‘intas, taciau gal tai isejo tik i gera, nes lukesciai mazesni ir juos virsyti buvo lengviau. Jei nematet, tikrai paziurekit, visa show, nes jis tikrai to vertas. Visu pirma matosi geras bookinimas – match‘ai palaipsniui gereja su laiku nuo neblogo openerio iki puikaus ME, tik tas trumpas Scramble match‘as buvo parodytas per velai buvo ir i ta kovu nuosekluma neisipaise. Rasau siam event‘ui 8.5/10 ivertinima. Ir visiskai nesutinku su Bottom del to, kad DVD yra geresni uz PPV. Mano nuomone tokia – ROH PPV vyksta labai retai (mazdaug 6 PPV per metus), taciau jau kai ivyksta, tai jau ojojoi kaip trinkteli durim. O DVD tiesiog yra laiko prastumimo budas, rinkinys su ***+ match‘ais ir tiek, jei neturi ka veikti, smagu paziuret, bet nebuna ten kazko labai ypatingo. Sekantis ROH PPV buvo Rising Above, cardas neblogas, tik gaila, kad as eilini karta susispoilinau rezultatus. Bet kada ateityje sukursiu siam renginiui tema.
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-12-10, 14:05