Visu pirma, mano atsilepimas i tavo posta liete tavo absoliuciai nepagristu kaltinimu, kad Triple H, John Cena ir Batista yra "netechniski" darbuotojai ringe. Tai buvo akivaizdi kvailiste ir as pateikiau tau dvi nuorodas, kur as labai detalei, pagrisdamas skaiciais, o ne grina nuomone, senuose gincuose pabreziau, kad Cena ir Levesque yra geras ir labai geras (atitinkamai) wrestleriai. Tu gi nusprendei ta tema staigia mesti ir grizti prie "Paul barskina Vince dukra" temos. Gerai, tavo teise.
XxX Unbroken XxX, 2008-11-04, 20:02, pasakė:
Visu pirma as nesakau, kad man patinka Rey Mysterio, Evan Bourne, ar Jeff Hardy.
Zinau, ir apie psichologija tu nesakei, nors as tai palieciau - todel as ir nesakiau, kad cia tavo zodziai, o naudojau tokius zodzius kaip "zmones" ir "dauguma" - tiesiog norejau iskart issakyti savo nepasitenkinima ne tik tavimi, bet ir likusiais nariais. BET kadangi surasydamas savo nemegstamiausius wrestlerius vakar, tu prie kiekvieno kaip argumenta prirasei "netechniskas" - as galiu spresti, kad tai tavo svarbi kriterija vertinant talenta... Taigi, uzmetus aki i tavo megiamus wrestlerius kaip John Morrison ir Kane, as esu priverstas galvoti, kad jie yra "techniskesni" uz Levesque, Cena ir Batista O sie du yra dar silpnesni atvejai, uz mano minetus Rey, Evan ir Jeff. Zodziu, nereikia cia rankas plauti nuo mano pasirinktu vardu, kurios as pateikiau kaip paplitusius numiletinius forume - imant tavo atskira atveji, liekame prie analogiskos nuomones.
Apskritai WWE "wrestlingo" atzvilgiu nusileidzia ir TNA, ir ROH, bet entertainmento atzvilgiu siuos oponentus lenkia. Taciau man asmeniskai nepatinka zmogus kuris daug ka uzsitarnavo uz nieka. Argi jis vertas 12 kartu buti cempionu. Siuo atveju jis laikomus geresniu wrestleriu (nes tikrai daugelis i viska sprendzia tik is titulu kiekio) uz AJ Style, uz Austin Aries, galu gale uz Delirious. Taciau pastarieji vaikinai labiau nusipelno buti cempionais. Juk jie karjera pradejo nuo pacio dugno ir kaskaip sugebejo iskilti i "aukstesni lygi".
Man patinka kaip tu vistiek besimatai nepagristomis nuomonemis. Daug ka uzsitarnavo uz nieka... Wow. Dabar tu kalbi kaip Styles, Aries ir kiti "pradejo nuo pacio dugno" ir taip savo darbi pasoko. Bet reiskia Triple H viskas buvo pateiktas ant padeklo? Pratrink akis, paimk bent Wikipedia ir pasiskaitik istorijos. Levesque, deja, nesidalina Pelenes istorijos su Goldberg ar Lesnar - jis nebuvo priimtas i versla ir apkabintas. Jis buvo apmokitas in-ring darbo, praejo pora metu Indie, jobberis vienus metus WCW, veliau nuo dugno kope i WWF virsu: jobberis => openeris => lower midcarder => midcarder => upper midcarder => main eventer. Nepersokdamas jokiu laipteliu. Ir svarbiausia, kad savo neskaitimu, priverti mane kartoti tai ka rasiau DZT. Jis septinius metus dirbo, kad paragauti savo pirma WWF Championship. AJ turejo trumpesni kelia i savo pirma NWA World Heavyweight Championship. Pries jam net pradedant susitikineti su Stephanie - jis jau buvo populiariausias 2000 metu pro-wrestleris JAV teritorijoje, pagal PWI ir WON pripazinima. Pries pirma pradedant susitikineti su boso dukte, jis jau buvo WWF main-eventeris, draw ir turejo sios titulus:
- WWF Championship (4);
- WWF European Championship (2);
- WWF Intercontinental Championship (2);
- King of the Ring;
Ar tu tai suvoki? T.y. viso sito jis pasieke pats savo talentu visuose verslo aspektuose. As tiesiog noriu pabrezti, kad jis be busimos zmonos jau buvo verslo superzvaigzde ir pasieke daugiau nei AJ Styles, Austin Aries, Delirious ir kiti isvis, galbut, niekad nepasieks. Ir jis tai padare, kai versle "pjove gerkles" ir buvo maksimalus visos PW istorijos konkurencingumas su WWF/WCW Monday Night Wars. Siulau viena kart apsiraminti si "Stephanie = Triple H karjera", kol didesne subine is saves nesulipdisi.
Bet atsiranda tokiu zmoniu kurie masto taip. "Uzsipompuosiu, pasirodysiu pries Vince McMahon koks as geras aktorius, padlaiziausiu jam ir tapsiu 12 kartu cempionu". Ir ziurekit ka jis jau sugebejo aplenkti WWE laikytu pagrindiniu (!) titulu skaiciumi:
The Rock - 9 times World Champion (skaitant 2 WCW titulus kai WCW jau priklause WWF)
Steve Austin - 6 times World Champion
The Undertaker - 6 times World Champion
Hulk Hogan - 6 times World Champion
Bret Hart - 5 times World Champion
Shawn Michaels - 4 times World Champion
Ric Flair - 2 times World Champion
Chris Benoit (R.I.P.) - 1 time World Champion
Eddie Guerrero (R.I.P.) - 1 time World Champion
Kuo The Rock, Steve Austin blogesni uz Triple H. Is sio saraso pilnai tebewrestlina tik The Undertaker ir Shawn Michaels, bet ir tai ju karjera jau mato saulelidi. Nekalbu ir apie Benoit, Eddie kurie sio saraso jau 100% nepadidins, nes patys zinote kas jiems nutiko. Taigi Triple H yra laikomas gyva legenda, nenugalimu arba netgi supermenu. 12 - skaicius nemazas, nes antroje vietoje esantis wrestleris The Rock atsilieka 3 titulo reignais. Taigi galima pastebeti, kad simpatija Triple H is chairmano puses yra juntama.
Visu pirma, as jau adresavau Austin, Rock ir Triple H championship vidurkius ankstesniame pranesime, bet tu tikriausiai pagailejai laiko i tai atkreipti demesi. Antras dalykas, as tikios tu suvoki, kad Triple H kompanijoje be pertrukiu kaip aktivus wrestleris dirba apie 14 metu, o The Rock ir Steve Austin, koki dideli perdsaka jie bepaliktu versle, tebuvo su WWF/WWE po 7-8 metus kiekvienas (kaip aktivus wrestleriai). As palengvinsiu tau matematika ir pasakisiu, kad tai mazdaug dvigubai daugiau. The Undertaker gi yra gerai zinoma special attraction, kuris parduoda tiek pat markineliu, turi tiek pat gerbeju, traukia tokius pacius ratingus ir PPV pirkimus BE dirzo, kokius trauktu su dirzu. Ir versle tai visiems gerai zinoma aksioma. Tolimesni tavo pavyzdziai yra bendrai neverti demesio, kadangi:
1. Hulk Hogan yra 12 kart World Championas su WCW dirzais, o Bret hart 7 kart World Championas su WCW titulais ir pansiai.
2. Mes kalbame apie skirtingas WWF laiko epochas - niekam nepaslaptis, kad Hogan, Hart laikais (pries Attitude Era), dirzai keite seiminkus kurkas reciau.
Ir ar turi jis single macu ivertintu *****. WrestleMania XX - Chris Benoit vs. Triple H. vs. Shawn Michaels - buvo isrinktas metu macu, bet labai dideli darba tliko HHH oponentai.
Jei laikytis Dave Meltzer, tai ir tas matchas tebuvo ****3/4. O kas liecia tavo "dideli darba atliko", tai lygiai taip pat galiam pasakyti: "labai dideli darba atliko Benoit oponentai" arba "labai dideli darba atliko Michaels oponentai". Tai bendro darbo vaisius.
Ir beje man nerupi postai ir tai, kad ju nuemiai nuo manes. Ir Tu pats buvai baltadirzis. Ir beje as nemaciau taisykles kur butu parasyta, kad galima nuimti postai. Taciau jei jau nori gali, kad ir viena posta palikti. I DON'T CARE! Svarbu ne postu skaicius, o ju prasme. Zinoma as pats budavo paofftopicinu, bet stengiuosi taisytis. Stai kur patariu atkreipti demesi:
Labai gerai, kad tau nerupi, nes ko toliau, to labiau rodai savo tingejima skaityti kas jau parasyta ir silpna ziniu bagaza. Sveikinu su Baltu Dirzu. Bent jau kai as buvau tavo ziniu lygio, as stengiaus skaityti ir isisavinti XEUS zodzius - o man, atsakant i si tavo pranesima, reikejo pakartoti gera dali vakar rasytos informacijos.
10. Show respect! Gerbkite kitus forumo narius. nMo draudžia rasistinę, nacionalistinę leksiką arba kitus tokio mąstymo pasireiškimus (paveikslėlių, parašų, avatarų ir net nick'ų). Pavyzdžiui, negalima registruotis "nacistas" ar "rasistas" nick'u, kadangi būsite ištrinti (ne išbanin'inti). - yra acc pavadinimu Naciai, bet demesio neatkreipei.
As nezinau, kaip tai liecia tema, bet aciu, kad atkreipei demesi. Manau visi suprantam, kad administracija negali pastebeti viska, todel egzistoja sistema "perspeti moderatorius/administratorius". Naris istrintas.
17. Reklama yra DRAUDŽIAMA visur, įskaitant ir Shoutbox'ą, išskyrus atskirame Reklamos forume. - daznai shoutboxe reklaminama videos ir pan, o Tu (Jus) nekreipi demesio.
Reikai buti beprociu, kad galvoti, jog as dienu dienas sedziu ir perziurineju Saukyklos pranesimus. Galiu tik pasakyti, kad esu isdalines ne viena ir ne du ispejimus uz reklama Saukykloje - ir beabejo as nedesiu ispejimu uz YouTube linku, kadangi tai nevertinu kaip reklama. Kitais zodziais - nereikai kisti nosies, kur jums nepriklauso
19. Rašant spoiler'ius (t.y. informacija, kuri dar nėra oficialiai paskelbta) visada naudoti [ spoiler ] [ / spoiler ] žymes. - idomi situacija - Tu (Jus) pats neseniai sukurei PPV tema kurioje buvo RAW spoileriai. Nors ir pranesei tai pavadinime, bet spoiler tagu neuzdejai.
Paskutinis tavo sakinis atsake i si... kaltinima? Tema buvo atzimeta - to pilnai uztenka.
21. Viena Auksine taisyklė - administratoriai visada būna teisūs, todėl rodydami nepagarbą jiems ar kitiems forumo dalyviams, jie gali duoti įspėjimus ar net uždrausti lankytis forume (išbaninti). - siuo atveju as sios taisykles nepazeidziu, taigi Tu (Jus) neturite teises mane banninti, bet po sio posto visko gali buti. Taciau patys zinokite, kad jei as leksiu is sio forumo tai del Tavo (Jusu) noru ir tikrai busiu uzbannintas uz nieka.
Visu pirma, mes turime teise VISADA ir VISKAM. As galiu uzdeti bana nepazistamam nariui, nes lauke uzminiau ant suns ismatu ir turiu bloga nuotaika. Si taisykles tik paaiskina, kad administracija gali daryti betka, nepaaiskindama savo veiksmu nariams - taip as noriu pasakyti, kad neturejau pries tave atsiskaitineti del kiekvienos tavo taisykliu pastabos, o padariau tai tik savo noru.
P.S. Administratoriai pasilieka teisę be perspėjimo suspenduoti ar išbaninti. - kaip minejau tai priklauso nuo Jusu sazines - banninti mane ar ne. Zinoma as to nenoreciau, nes man patinka gilinti wrestlingo zinias klausant tokiu kaip Tu (Jus) 'MalioK', Fortaz, Walleris, Primusas ir kt.
P.s. man patiko tai, kad nepraleidai net tokio kaip as posto ir ji perskaitei.
As skaitau kiekvieno nario pranesima forume ir neturiu pagrindo tave baninti - is sios diskusijos, istikruju net nelabai turiu pagrindo uzmesti tau ispejima. Bet tai nepakeicia fakto, kad mane erzina, kai man tenka kartotis kiekvienam atskirai ir mano zodziai atsimusa nuo galvos kaip ping pongo kamuoliukas. Atvirai pasakius, tu mane labai erzini ir kanoji brangaus laiko.